10+ beste markedsføringsautomatiseringsverktøy for småbedrifter 2024

Leter du etter de beste markedsføringsautomatiseringsverktøyene for nettstedet for småbedrifter?

Bruk av de riktige verktøyene kan gjøre markedsføringen din enklere, mer effektiv og bedre til å komme i kontakt med kunder. Det er mange alternativer der ute, og det er viktig å velge verktøy som passer bedriftens behov og er enkle å bruke.

I denne artikkelen vil vi introdusere deg for noen av de beste verktøyene for markedsføringsautomatisering og hjelpe deg å forstå hvordan disse verktøyene kan hjelpe virksomheten din til å vokse på nettet.

Hva er Marketing Automation?

Marketing automation er en måte å bruke programvare og teknologi til å automatisere, effektivisere og måle markedsføringsoppgaver og arbeidsflyter. Dette betyr at du kan gjøre ting som å sende e-poster, legge ut på sosiale medier og spore besøkende på nettstedet ditt automatisk i stedet for å gjøre hver jobb manuelt.

Det er som å ha en hjelpsom assistent som håndterer repeterende oppgaver, og frigjør deg til å fokusere på andre viktige aspekter ved virksomheten din.

Hvorfor trenger bedriften din markedsføringsautomatiseringsverktøy?

Bedriften din trenger markedsføringsautomatiseringsverktøy fordi de kan forbedre effektiviteten og effektiviteten.

Tenk deg å ha et sett med verktøy som håndterer rutinemessige markedsføringsprosesser for deg. Dette kan inkludere sending av e-postmarkedsføringskampanjer, administrasjon av sosiale medier og til og med administrasjon av kunderelasjoner.

Ved å automatisere disse oppgavene sparer du tid og reduserer sjansen for menneskelige feil. I tillegg gir disse verktøyene verdifull innsikt i hva kundene dine liker og ikke liker, og hjelper deg med å skreddersy markedsføringsstrategiene dine mer effektivt.

I hovedsak hjelper markedsføringsautomatiseringsverktøy deg å nå de rette personene med rett budskap til rett tid uten å gjøre alt selv.

Beste markedsføringsautomatiseringsverktøy

Når du øker din tilstedeværelse på nettet, er det nøkkelen å velge de riktige automatiseringsverktøyene for markedsføring. Nedenfor vil vi dykke ned i noen av de beste markedsføringsautomatiseringsverktøyene som er tilgjengelige, og fremheve funksjonene deres, fordelene og hvordan de kan transformere markedsføringstiltakene dine.

1. Uncanny Automator

Uncanny Automator er en av de beste WordPress-automatiseringspluginene. Noen ganger referert til som “Zapier for WordPress”, kobler den dine eksisterende WordPress-plugins sammen for å lage kraftige automatiseringsoppskrifter. Du kan for eksempel koble kontaktskjemaet til e-postmarkedsføringsverktøyet ditt – uten å skrive en eneste linje med kode.

Med Uncanny Automator er det som å ha et annet teammedlem uten kostnadene ved å ansette flere ansatte. Den tar seg av alle de kjedelige, repeterende oppgavene som bruker tiden din.

Trenger du å sende oppfølgings-e-poster, distribuere rabattkuponger eller dele nyttig innhold med kunder etter bestemte tidsplaner? Uncanny Automator gjør dette og mer, og gir deg tid til å fokusere på andre viktige deler av virksomheten din.

Programtillegget integreres med populære WordPress-plugins som WPForms, WooCommerce, Elementor og RafflePress. Du kan også bruke den med andre verktøy som Google Sheets, Mailchimp, Slack, Zoom, Zapier og mer.

Hvem er det til?

Å lese:  Hvordan starte en treningsblogg i 2024 (og tjene penger)

Uncanny Automator er for bloggere, små bedrifter, startups, eiere av e-handelsnettsteder og alle som ønsker å effektivisere markedsføringen. Enten du har som mål å koble til WordPress-plugins, automatisere oppgaver eller lage effektive læringsplattformer, letter dette verktøyet belastningen.

Priser: Pro-versjonene av Uncanny Automator starter fra $149 per år. En gratisversjon er også tilgjengelig.

2. OptinMonster

OptinMonster er et av de beste verktøyene for potensering av potensielle salg og konverteringsfrekvens. Det hjelper med å utvide e-postlisten din og konvertere besøkende på nettstedet til abonnenter og kunder uten koding.

Med OptinMonster kan du lage forskjellige opt-in-former, som popup-vinduer og flytende søyler, ved å bruke den enkle dra-og-slipp-byggeren. Du kan konfigurere disse til å vises automatisk basert på utløsere som tid brukt på nettstedet ditt eller brukeratferd.

I tillegg, med avansert målretting kan du tilpasse meldingene dine og tilbudene dine for ulike målgrupper.

OptinMonster tilbyr A/B-testing, som lar deg sammenligne forskjellige opt-in-versjoner og optimalisere dem for høyere konverteringer. Den integreres også med populære e-postmarkedsføringstjenester som Mailchimp og Constant Contact.

Verktøyet hjelper også med å forbedre kundereisen og gjenvinne besøkende som har forlatt. Du kan for eksempel vise et popup-vindu med exit-intensjon for å engasjere brukere i ferd med å forlate nettstedet ditt og tilby dem en kupongkode eller rabatt.

Hvem er det til?

OptinMonster er ideell for småbedriftseiere som søker effektive måter å utvide e-postlisten og markedsførere som prøver å øke konverteringene. Dens brukervennlige funksjoner er ideelle for nybegynnere og erfarne fagfolk som ønsker å generere flere potensielle kunder og forbedre markedsføringen.

Priser: OptinMonster-priser starter på $9 per måned når de faktureres årlig.

For mer informasjon se denne anmeldelsen av OptinMonster.

3. RafflePress

RafflePress er en av de beste WordPress giveaway-plugins og en utmerket løsning for automatisering av giveaways. Det bidrar til å drive trafikk til nettstedet ditt, øke merkevarebevisstheten og øke abonnenter med virale giveaways og konkurranser.

Med sin dra-og-slipp giveaway-bygger og ferdiglagde maler, er det en lek å sette opp en giveaway. Brukere kan delta ved å fullføre oppgaver som å registrere seg for nyhetsbrevet ditt eller besøke sosiale mediesider.

RafflePress fungerer også bra med sosiale medier, noe som betyr at folk enkelt kan dele konkurransen din med venner. I tillegg kobles den til populære e-posttjenester. På den måten kan du automatisk legge til personer som kommer inn på listen din og sende dem mer informasjon senere.

Dessuten hjelper RafflePress deg med å velge tilfeldige vinnere med noen få klikk. Dette sikrer at utvelgelsesprosessen er rask og rettferdig.

Hvem er det til?

RafflePress er for eiere av WordPress-nettsteder som leter etter en enkel måte å kjøre giveaways og konkurranser uten koding. Den er ideell for bloggere som ønsker flere abonnenter, e-handelssider som ønsker å markedsføre nye produkter, og små bedrifter som ønsker å nå et bredere publikum.

Priser: RafflePress koster fra $39,50 per år.

4. FunnelKit-automatiseringer

FunnelKit Automations er en markedsføringsautomatiseringsplattform for WooCommerce som hjelper deg med å lage kringkastingskampanjer og automatiserte kampanjer uten å forlate WordPress. Den lar deg enkelt sette opp arbeidsflytautomatiseringer for e-postkampanjer og SMS-markedsføring.

Med sine forhåndsbygde e-post- og SMS-arbeidsflyter kan du sette opp kampanjer for forlatte vogner, pleie av kundeemner, kuponger som kan gjenvinnes og mer. Du kan også lage egendefinerte arbeidsflyter med e-postautomatiseringsbyggeren.

Å lese:  Collaborator.Pro-anmeldelse: Er det den beste innholdsmarkedsføringsplattformen?

Med dra-og-slipp-e-postbyggeren er det enkelt å tilpasse standard WooCommerce-e-poster for å matche merkevarebyggingen din. Du kan til og med spore åpninger, klikk og inntekter med CRM-verktøy.

Hvem er det til?

FunnelKit Automation er for alle som trenger et kraftig, men brukervennlig verktøy for å automatisere markedsføringsoppgaver. Enten du driver en liten bedrift, et byrå eller et stort selskap, kan FunnelKit Automation forenkle markedsføringsprosessen og maksimere produktiviteten.

Priser: FunnelKit Automations koster fra $99,50 per år.

5. Smash Balloon

Smash ballong tilbyr 5 forskjellige WordPress-plugins som lar deg legge til sosiale medier på nettstedet ditt. Programtilleggene dekker YouTube, Twitter, Instagram, Facebook og TikTok. De er en fin måte å automatisk oppdatere nettstedet ditt med engasjerende innhold på sosiale medier.

Smash Balloon gjør det enkelt å oppdatere nettstedet ditt med ferskt sosialt innhold. Den visuelle byggeren er enkel å bruke og tilbyr attraktive oppsett som du kan tilpasse for å passe merkevaren din.

Du kan tilpasse sosiale medier på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel lage en kjøpbar Instagram-feed for å lokke nye kunder, en spilleliste med de mest populære YouTube-videoene dine, eller til og med vise innlegg med en bestemt hashtag.

Det beste er at du ikke trenger å oppdatere disse feedene manuelt. De oppdateres hver gang du legger til et nytt innlegg i profilene dine på sosiale medier.

Smash Balloon tilbyr også en Anmeldelser Feed-plugin som lar deg kurere anmeldelser og attester og vise dem på nettstedet ditt for å øke sosial bevis.

Hvem er det til?

Smash Balloons plugins er for innholdsskapere som ønsker å vise sosialt innhold på nettsidene deres. Dette inkluderer bloggere, influencere, små bedrifter og nettbutikker med et WordPress-nettsted.

Priser: Smash Balloons plugins tilbys alle separat for $49 per år. Du kan også få hele pakken for $299 per år.

For mer informasjon, se vår Smash Balloon-anmeldelse.

6. Konstant kontakt

Constant Contact er en av de beste automatiseringsløsningene for e-postmarkedsføring for små bedrifter. Den lar deg lage e-postsekvenser som automatisk sendes til nye abonnenter. Du kan til og med sende e-poster basert på abonnentens atferd.

Med Constant Contact kan du bruke e-postmarkedsføring, markedsføring på sosiale medier og andre nettbaserte markedsføringsverktøy for å bygge relasjoner og drive salg eller donasjoner. Det gjør det også enkelt å sende vanlige e-poster, invitasjoner til arrangementer og andre oppdateringer til kontaktene dine.

Constant Contacts markedsføringsautomatiseringsfunksjoner kan spare tid ved å sende e-poster og sosiale innlegg for deg. Du kan også bruke automatisering til å lage dryppkampanjer, segmentere listen din og sende målrettede meldinger til forskjellige grupper av mennesker.

Med detaljerte rapporter kan du se hva som ikke fungerer og ta datadrevne beslutninger for å forbedre kampanjene dine.

Hvem er det til?

Constant Contact er for små bedrifter og ideelle organisasjoner som ønsker å lage effektiv e-postmarkedsføring og andre online markedsføringskampanjer. Det er en brukervennlig plattform med mange ressurser for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din digitale markedsføring.

Priser: Constant Contacts e-postmarkedsføringsplan koster fra $20 per måned med grunnleggende markedsføringsautomatiseringsfunksjonalitet. For avansert automatisering kan du bruke Email Plus-planen, som starter på $45 per måned.

Å lese:  WorldBus-anmeldelse: Er det beste webhotell som godtar Bitcoin?

Alternativer: Du kan også like ActiveCampaign eller Brevo (tidligere sendinblue).

Du kan også finne disse Constant Contact-integrasjonene nyttige.

7. ChatBot

ChatBot er en populær live chat-tjeneste og en smart bot som kan engasjere potensielle kunder i sanntid. Det er som å ha en virtuell assistent for nettstedet ditt som er tilgjengelig 24/7 for å svare på spørsmål umiddelbart.

ChatBot kan hjelpe deg med å automatisere kundefokuserte oppgaver, som å svare på kundespørsmål, samle kundedata og generere potensielle kunder. Ved å lære av nettstedet ditt kan det tilby en mer personlig kundeopplevelse enn tradisjonelle selvbetjeningsalternativer.

Etter hvert som virksomheten din vokser, kan det ta tid og krefter å holde tritt med etterspørselen etter støtte. ChatBot kan hjelpe deg med å skalere støtteoperasjonene dine ved å automatisere oppgaver og håndtere flere samtaler samtidig.

Du kan til og med bruke den til å redusere kundestøttekostnadene ved å automatisere oppgaver som for tiden håndteres av menneskelige agenter.

Hvem er det til?

ChatBot er en utmerket løsning for små bedrifter, lærere og enkeltpersoner som trenger en enkel måte å automatisere kundestøtteoppgaver på. Plattformen er enkel å bruke og inkluderer en visuell bygger for å lage chatboten din uten koding.

Priser: ChatBot koster fra $50 per måned for opptil 1000 chatter.

8. HubSpot

HubSpot er et av de beste salgsautomatiseringsverktøyene og CRM-plattformene. Det hjelper deg å vokse ved å tilby markedsførings-, salgs- og kundeserviceverktøy. I tillegg er det en skybasert plattform, slik at du kan få tilgang til den fra hvor som helst med en internettforbindelse.

HubSpots markedsføringsverktøy hjelper til med å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt, konvertere dem til potensielle kunder og pleie disse potensielle kundene til kunder.

Markedsautomatiseringsverktøyene gjør det også enkelt å lage og automatisere markedsføringskampanjer. Og med CRM-integrasjonen kan du planlegge e-poster, live chat og mer.

Med HubSpots rapporterings- og analyseverktøy kan du se detaljert innsikt i markedsførings- og salgsytelsen din. Den tilbyr også en funksjon for prediktiv potensiell scoring for å prioritere potensielle kunder basert på spesifikke datapunkter.

I tillegg gjør kundeserviceverktøyene det enkelt å støtte kunder gjennom flere kanaler.

HubSpot tilbyr en rekke integrasjoner med andre populære forretningsverktøy, som Salesforce, Shopify og Gmail. Dette gjør det enkelt for bedrifter å koble HubSpot til andre verktøy og strømlinjeforme arbeidsflytene deres.

Hvem er det til?

HubSpot er for bedrifter i alle størrelser, fra små til store bedrifter. Det passer perfekt for selskaper som ønsker å vokse ved å bruke inbound marketing og salgsteknikker.

Priser: HubSpots CRM og den grunnleggende HubSpot-planen er gratis. For de beste funksjonene anbefaler vi å bruke HubSpot Marketing Hub, som starter på $33,60 per måned, fakturert årlig.

9. Zapier

Zapier er et av de beste automatiseringsverktøyene for innholdsmarkedsføring på markedet. Det er en skybasert tjeneste som kobler sammen ulike apper og tjenester for å fungere sammen automatisk. Dette kan spare deg for mye tid og krefter og gjøre livet ditt mye enklere.

Med Zapier kan du lage “Zaps” som kobler sammen forskjellige apper og tjenester som frigjør tid, slik at du kan fokusere mer på å utvide virksomheten din.

Å lese:  Topp verktøy for engasjement i sosiale medier for å øke virksomheten din

Du kan for eksempel lage en Zap som automatisk legger til nye abonnenter til e-postlisten din når de registrerer seg for nyhetsbrevet ditt. Eller opprett en Zap for en ny billett i kundestøttesystemet ditt når du mottar en ny support-e-post.

Du kan også bruke Zapier til å automatisere personlige oppgaver, for eksempel å lagre innleggene dine på sosiale medier i en Google Disk-mappe eller automatisk sikkerhetskopiere datamaskinen til en skylagringstjeneste.

Hvem er det til?

Zapier er for alle som ønsker å automatisere arbeidet sitt. Det er nyttig for bedrifter i alle størrelser, men enkeltpersoner kan også bruke det til å automatisere personlige oppgaver.

Priser: Zapier tilbyr en begrenset gratis plan for opptil 5 månedlige zaps. Betalte planer starter fra $19,99 per måned.

10. Buffer

Buffer er blant de beste markedsføringsautomatiseringsverktøyene for sosiale medier. Det hjelper deg med å planlegge, publisere og analysere innlegg på sosiale medier, noe som gjør at du kan spare tid, øke engasjementet og øke publikummet ditt.

Med Buffer kan du planlegge alle innleggene dine på forhånd, slik at du ikke trenger å logge på hver konto og legge ut manuelt.

Det bidrar også til å øke engasjementet i sosiale medier ved å la deg publisere innhold av høy kvalitet til rett tid. I tillegg kan du med analyseverktøyene spore engasjement og identifisere områder der du kan forbedre deg.

Hvem er det til?

Buffers brukervennlighet gjør det til et utmerket alternativ for bedrifter, bloggere og nettsteder i alle størrelser som ønsker å spare tid, øke engasjementet og utvide publikum på sosiale medier. Den er enkel å bruke og kommer nå med AI-funksjoner for å gjøre administrasjonen av sosiale medier enda mer produktiv.

Priser: Du kan komme i gang med Buffers gratisplan, som lar deg koble til opptil 3 kanaler. Betalte planer starter fra $6 per måned for 1 kanal.

Bonus Beste markedsføringsautomatiseringsverktøy

Hvis du trenger flere måter å automatisere virksomheten din på, kan du finne følgende løsninger nyttige:

Merk: Vi har gjennomgått de beste markedsføringsautomatiseringsverktøyene, inkludert Salesforce (Pardot), Adobe Marketo Engage, Keap, Ortto (autopilot), Omnisend og andre. For å unngå valglammelse har vi imidlertid bestemt oss for ikke å inkludere dem i denne listen over markedsføringsautomatiseringsverktøy.

Kom i gang med Marketing Automation i dag

Vi håper denne veiledningen har hjulpet deg med å finne den beste programvaren og verktøyene for markedsføringsautomatisering for din lille bedrift. Løsningene på denne listen kan hjelpe med håndtering av potensielle salg, omnikanalmarkedsføring, transaksjons- og markedsførings-e-poster, kundeoppsøk og mye mer.

Klar til å automatisere flere av markedsføringsoppgavene dine? Velg et verktøy på denne listen og prøv det!

Du kan også finne følgende beste utstillingsvinduer nyttige i søket ditt:

Takk for at du leste! Vi vil gjerne høre dine tanker, så legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og tilbakemeldinger.

Du kan også følge oss på YouTube, X (tidligere Twitter)og Facebook for mer nyttig innhold for å utvide virksomheten din.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling