10 beste plugins for WordPress-kommentarer for å øke engasjementet

Leter du etter de beste WordPress-kommentarpluginene?

Når lesere legger igjen kommentarer på innleggene dine, bidrar det til å øke engasjementet, sidevisninger og gjenbesøk. Mens mange WordPress-nettsteder har et standardkommentarsystem, er det begrenset i funksjonalitet.

Men i dag vil du ha tilgang til en håndplukket liste over de beste WordPress-kommentarpluginene med flere alternativer for å hjelpe deg med å drive salg og bygge et blomstrende fellesskap.

1. Trives med kommentarer

Trives kommentarer er #1 kommentarplugin for WordPress. Det hjelper deg med å lage en kommentarseksjon som er full av samtaler og kan gjøre bloggen din til et sted som brukere ønsker å komme tilbake til igjen og igjen.

Dette verktøyet bruker kraften til sosiale medieelementer og fellesskapsfora og legger dem til WordPress-kommentarene dine.

Så for eksempel bruker den likes, oppstemmer, nedstemmer og fremhevede kommentarer for å gi brukerne bekreftelse på at kommentarene deres blir verdsatt.

Med Thrive kan du gjøre en enkelt kommentar til en engasjerende samtale. Det lar deg til og med lage en reise for kommentatorer ettersom de kan lage avatarer og tjene prestasjonsmerker for ulike nivåer av engasjement.

Når det kommer til administrasjonssiden av ting, gjør Thrive det så enkelt for alle å tilpasse og moderere kommentarfeltet. Ta en sniktitt inn i dashbordet deres. Du får så mange tilpasningsalternativer sammen med en live forhåndsvisning av hvordan kommentarseksjonen din i front-end vil se ut.

En av hovedgrunnene til at brukere ikke legger igjen kommentarer, er at de må opprette en konto. Thrive løser dette ved å la brukere logge på med ett klikk ved å bruke sosiale mediekontoer som Twitter, Facebook eller Google. De kan også dele sine kommentarer på sosiale medier. Ganske ryddig, ikke sant?

Det vi virkelig elsker er at du får full kontroll over kommentarfeltet. Så for eksempel, når en kommentar er laget på et blogginnlegg, gå over til kommentarpanelet ditt, og du vil se alternativer for raskt å godkjenne, kaste det, merke det som søppelpost eller gjøre det til en fremhevet kommentar.

Dette gir deg muligheten til å holde kommentarfeltet rent og ryddig – og du kan bestemme hvilke individuelle kommentarer som skal vises.

Høres det ut som for mye adminarbeid? Vil du overlate denne oppgaven til et teammedlem? La så noen andre moderere kommentarer basert på deres WordPress-brukerrolle.

Å lese:  18+ SEO-utvidelser for å øke markedsføringsspillet ditt

Du kan også velge om kommentarer skal godkjennes manuelt eller skal vises automatisk. Du kan også sette opp e-postvarsler for å bli varslet når noen kommenterer.

Med disse kontrollene vil ikke kommentarseksjonen din bli spammet av svindlere, noe som gjør det trygt for publikummet ditt. I sin tur er dette flott for SEO (søkemotoroptimalisering) også.

I et nøtteskall, med Thrive, vil du ikke lenger sitte fast med standard WordPress-kommentarseksjonen.

Klar til å lage en utrolig engasjerende kommentarseksjon?

Kom i gang med Thrive-kommentarer nå »

2. Akismet

Akismet er en av de mest brukte WordPress-kommentarpluginene på markedet. Dette pluginet vil filtrere spam-kommentarer for deg slik at WordPress-nettstedet ditt kan beholde sin troverdighet.

I stedet for å kaste bort tid på å moderere kommentarer fra roboter og slette kommentarer som inneholder lenker til mistenkelige nettsteder, gjør denne plugin alt for deg. Du trenger aldri å håndtere irriterende spam-kommentarer igjen – noe som gjør Akismet til et must for kommentarseksjonen din.

Så for eksempel, på innstillingssiden, kan du velge å la Akismet automatisk oppdage spam og sende den til spam-mappen. Du kan til og med be programtillegget om å kaste den verste søppelposten slik at du aldri trenger å se den.

Når programtillegget er aktivt på nettstedet ditt, vil du se en “Se etter søppelpost”-knapp i kommentarpanelet. Du kan bruke denne knappen til å kjøre en spam-sjekk på forespørsel. Hvis Akismet oppdager spam-kommentarer, vil de automatisk bli sendt til spam-mappen. Dette gjør det mye enklere å administrere kommentarer på nettstedet ditt.

Programtillegget er bygget med beste praksis og vedlikeholdes regelmessig, slik at det er kompatibelt med alle populære WordPress-temaer og plugins.

Du kan få Akismet sin gratis versjon kalt den personlige planen som er flott for bloggere og personlige nettsteder. De gir deg en gratis API-nøkkel som du må lime inn i Akismet-innstillingene på nettstedet ditt. Så hvis du er en liten nettside som bare trenger å kontrollere spam i bloggkommentarene dine, er Akismet et godt valg.

Hvis du driver et kommersielt nettsted, må du oppgradere til deres Plus-plan for $8 per måned, per side.

Med dette pluginet kan du forbedre brukeropplevelsen og brukerengasjementet fra ekte mennesker, og holde spambotene ute.

Vil du ha mer informasjon om Akismet? Sjekk ut vår fullstendige Akismet-anmeldelse.

Kom i gang med Akismet »

3. Jetpack-kommentarer

Jetpack Comments er en flott WordPress-plugin som gjør det enklere for leserne dine å kommentere bloggen din. Du kan angi kommentarens overskrift og fargeskjema på siden for JetPack-innstillinger på WordPress. Du kan også tilpasse svarboksen for å matche nettstedets design.

Å lese:  Prosjektinntaksskjema Beste praksis for byråer [+ Template]

Dette elegante, brukervennlige kommentarsystemet er enkelt å installere. Når du aktiverer Jetpack Comments-plugin på nettstedet ditt, erstatter det standardkommentarseksjonen din med et nytt system som har integrasjon for sosiale medier.

I stedet for å måtte opprette en ny konto bare for å kommentere bloggen din, kan brukere logge på med sine eksisterende WordPress-, Facebook- eller Twitter-kontoer. Besøkende har også valget mellom å legge igjen en kommentar som gjest eller bruke brukernavnet sitt for sosiale nettverk.

Jetpack Comments-plugin er laget av de samme menneskene bak WordPress.com. Du kan kjøpe disse tilleggene enkeltvis eller i en pakke. For en mer detaljert gjennomgang av Jetpack, sjekk ut vår komplette JetPack-gjennomgang.

Kom i gang med Jetpack-kommentarer »

Dette er våre topp 3 valg for kommentarplugins som du kan bruke på WordPress-siden din. Etter vår mening, Blomstre er den eneste du trenger. Hvis du leter etter en gratis anti-spam-plugin, er Akismet et godt valg.

Hvis du ser etter flere alternativer, har vi listet dem opp nedenfor:

4. Kommentarmoderasjonsrolle av WPBeginner

Kommentarmodereringsrolle er en nyttig plugin for å kontrollere kommentartillatelser på WordPress-siden din. Denne plugin-en er laget av WPBeginner-teamet, den #1 WordPress-bloggen for veiledninger, anmeldelser og presentasjoner.

Dette endrer ikke det opprinnelige WordPress-kommentarsystemet. Lar deg i stedet gi noen tillatelse til å moderere kommentarer.

Så når du har installert plugin-en, kan du opprette moderator-brukerprofiler for å godkjenne, redigere eller avslå kommentarer.

Hovedfordelen med dette pluginet er at det hjelper deg å spare tid ved å overlate kommentarmodereringsoppgavene til et teammedlem.

Den lar deg til og med gi spesifikk tilgang til moderatorer. For eksempel, hvis du har en gjesteforfatter, kan de moderere artikkelen de skriver og bare ha tilgang til den i stedet for hele nettstedet ditt.

Kom i gang med kommentarmodereringsrolle »

5. Uncanny Automator

Uncanny Automator, akkurat som navnet indikerer, er en av de beste WordPress-kommentarpluginene hvis du vil bruke automatisering for å strømlinjeforme arbeidsflyten din, inkludert kommentarseksjonen.

Med over 100+ integrasjoner lar denne pluginen deg lage en flyt for å hjelpe potensielle kunder med å gå inn i trakten din basert på spesifikke utløsere ved å bruke vilkårsfunksjonen.

Så, for eksempel, når brukere legger inn kommentarer med et bestemt kjøpersøkeord i dem, kan du utløse en automatisk salgs-e-post som leveres til dem umiddelbart med rabatt hvis de kjøper produktet nå.

For å sette opp dette kan du bruke integrasjoner som Presto Player for å legge til en tag og FluentCRM for å sende e-posten. Programtillegget integreres også med WooCommerce, MemberPress, Zapier og mer.

Å lese:  Denne uken i Cybersecurity: Finne sikkerhet i en usikker tidsalder

Uncanny Automator er en kraftig plugin og kommer bare med en premiumversjon og en 14-dagers prøveperiode.

Kom i gang med Uncanny Automator »

6. wpDiscuz

wpDiscuz er en superrask og responsiv plugin med mange funksjoner som tilpassede kommentarskjemaer og felt med anti-spam-funksjoner, som hindrer spammere i å kommentere. Deres sosiale plugins hjelper til med å bygge et fellesskap på tvers av mange plattformer.

De besøkende på nettstedet ditt vil også få sanntidsvarsler når kommentarene deres er godkjent, og det er til og med en funksjon som fremhever nye kommentarbobler siden siste besøk med forskjellig bakgrunn, noe som oppmuntrer til engasjement.

Det som skiller seg ut er kommentarredigeringsfunksjonen som lar brukere gjøre endringer i kommentarene sine. Det inkluderer også et smart stemmesystem med sporing av pålogget bruker og informasjonskapsler.

Vil du sørge for at leserne dine ikke kaprer tråder med et annet emne? wpDiscuz har flernivås (nestede) kommentartråder som lar deg bestemme hva maksimal nivådybde er.

wpDiscuz gir deg også avanserte funksjoner som innebygd Gravatars-bufring og lazy load-kommentarer ved rulling. Dette bidrar til å øke hastigheten på sideinnlastingstiden på nettstedet ditt.

Kom i gang med wpDiscuz »

7. GraphComments

GraphComments er en plugin med en personlighet: dette sære kommentarverktøyet skiller seg virkelig ut med sitt Bubble Flow-grensesnitt som endrer kommentarfeltet til et forum. Her kan leserne engasjere seg som på Facebook med reaksjoner, likes og svar på hver kommentar samt en diskusjonstråd.

Dessuten får du tilgang til en algoritme som bestemmer hvilke samtaler som skal vises først basert på relevans, og skjuler irrelevante kommentarer nederst.

Ved å la de besøkende legge inn GIF-er, videoer, bilder og emojier i kommentarene deres, hjelper GraphComments deg med å skape et engasjert fellesskap. Dette bidrar igjen til å forbedre merkevarens rekkevidde og øke inntektene dine.

Kom i gang med GraphComments »

8. Super sosialiserer

Super sosialiserer har gode priser hvis du leter etter et budsjettvennlig WordPress-kommentarplugin – det er gratis!

Programtillegget er GDPR-kompatibelt med andelstall støttet for Twitter, Buffer, Reddit, Pinterest og mer. Du kan til og med spesifisere delingsikonformen som kvadratisk, rund eller rektangulær.

Dessuten blander den sosiale påloggingsalternativer, sosial deling og sosiale kommentarverktøy sammen. Dette lar leserne dine logge på et kommentarskjema med sin sosiale pålogging i stedet for å måtte opprette en ny konto. For ikke å snakke om å kunne automatisk godkjenne kommentarer for besøkende som logger på denne måten og vokse stammen din.

Å lese:  23 beste Fiverr-konserter for å tjene ekstra penger online

Kom i gang med Super Socializer »

9. Remoji-reaksjoner

Remoji-reaksjoner legger til Slack-stil emoji til innlegg, sider eller kommentarer, menneskeliggjør interaksjoner mellom brukere på WordPress-siden din.

Dette er en enkel plugin som viser antall sidevisninger og tillater mange forskjellige reaksjoner på innlegg og kommentarer. Som Meta har vist, øker det å reagere på innlegg engasjementet, men det Remoji Reactions har som Meta ikke gjør, er muligheten til å slå av reaksjoner for uregistrerte brukere for å bekjempe spam.

Og når vi snakker om spam, en annen flott funksjon denne plugin-en har, er at den automatisk blokkerer roboter. Denne plugin er også GDPR-kompatibel.

Kom i gang med Remoji Reactions »

10. Kommentarlink Fjern

Kommentarlink Fjern fra QuantumCloud hjelper deg med å bekjempe clickbait-farmene som spammer nettstedet ditt og ikke er roboter, men faktiske mennesker som består captcha-testene.

En måte å beskytte nettstedet ditt mot spam på er selvfølgelig å alltid ha kommentaranmeldelser slått på. Men dette er utfordrende hvis nettstedet ditt har mye trafikk og innsatsen din for å bygge et fellesskap kan bli skadet hvis det er en forsinkelse før kommentarer vises. Dette programtillegget bidrar til å forbedre kommentarkvaliteten ved automatisk å fjerne forfatterlenker til spamsider.

Comments Link Remove har også muligheten til å kreve at brukere registrerer seg på e-postlisten din for å kommentere. Denne funksjonen vil hjelpe deg å øke fellesskapet, engasjementet og salget.

Det er en gratisversjon i tillegg til premiumplaner. Pro-pluginet gir deg tilgang til funksjoner som deaktiver kommentarer, automatisk moderering, e-postintegrasjoner, deaktiver hyperkoblinger, widget for sidefeltkommentarer, medievedlegg og mer.

Kom i gang med Comment Link Remove »

Bedømmelse: Hvilken er den beste WordPress Comment Plugin?

Vinneren etter vår mening er Trives kommentarer. Ved å bruke denne WordPress Comments-pluginen har du alt du trenger for å lage en engasjerende og interaktiv kommentarseksjon. Du får full kontroll over kommentarene dine, slik at du også kan bruke dem til å drive nettstedets vekst og merkevareomdømme.

Du kan til og med registrere deg for Thrive Suite som ikke bare inkluderer kommentarplugin, men andre verktøy som:

Det er alt vi har til deg i dag. Vi håper denne guiden hjalp deg med å finne den beste kommentarpluginen for nettstedet ditt. Deretter vil du kanskje sjekke ut flere av våre WordPress-plugin-utstillinger:

Disse pluginene vil hjelpe deg med å gjøre nettstedet ditt enda mer interaktivt, slik at du kan skape et fellesskap av engasjerte følgere.

Nye publikasjoner:

Anbefaling