10 beste salgs-CRM-programvare 2024

Du lurer kanskje på hvorfor et annet selskap gjør det bedre enn ditt til tross for at de har samme produkt eller tjenester. Det kan være at de har bedre systemer og prosesser på plass, eller det kan være at de bruker CRM-programvare for å administrere sine salg og kunderelasjoner.

Faktisk kan lave salgstall være et tegn på at du må forbedre kundeforholdet ditt. Mange bedriftseiere fokuserer mer på den offentlige produktinformasjonen de legger ut. Dette er ikke galt, men å ta hensyn til kundene dine vil gjøre mye godt for bedriftens vekst.

Forstå CRM

Customer Relationship Management er prosessen med å få informasjon om kundene dine. Det handler om å bruke de innhentede dataene til å forbedre virksomheten din. Denne informasjonen inkluderer hva slags produkter de liker, hva de ofte kjøper osv. Du kan også finne ut hvordan de reagerer på ulike produkter.

Kundeinformasjon hjelper deg med å engasjere kundene dine bedre. Du kan også analysere dataene og bruke dem til å utvikle nye artikler og tilby forbedrede tjenester som et resultat. Men du lurer kanskje på hvordan du får produktinformasjon fra alle kundene dine.

Heldigvis er ulike CRM-verktøy tilgjengelig for dette formålet, så du trenger ikke å gjøre noe hardt arbeid.

For eksempel i bilindustrien bør en enkel CRM være en del av den digital markedsføring for kjøretøy. Slike CRM-verktøy gjør det enkelt å spore kundeinteraksjoner og målrette markedsføringstiltak mer effektivt.

I tillegg, ved å konsolidere kundeinformasjon i en sentral database, kan bedrifter lettere lage målrettede markedsføringskampanjer og spore fremgangen deres. Dette vil hjelpe dem til å vedlikeholde bedre kunderelasjoner.

Forstå CRM

I tillegg gjør CRM-verktøy det enkelt å segmentere kunder basert på kjøpsvaner og andre faktorer, slik at bedrifter kan lage mer tilpassede markedsføringsmeldinger.

Å lese:  Beste kommer snart & Under konstruksjon Side-plugins for WordPress: Flotte verktøy som vil holde besøkende engasjert og informert

For å forbedre din CRM-strategi kan du integrer Google Analytics med Salesforce eller annen CRM. Ved å integrere disse to systemene kan du samle verdifull innsikt i kundens nettadferd og deres interaksjoner med nettstedet ditt.

I bilindustrien lar CRM-verktøy bedrifter forbedre bilmarkedet. Som bilprodusent kan du bruke disse verktøyene til funksjoner som:

 • Angi påminnelser om kjøretøyservicedato for kunder
 • Påminnelser om forsikringsfornyelsesperioder
 • Online markedsføring av en bil og spor fremdriften
 • Tilbyr prøvekjøringsalternativer for potensielle kunder
 • Mottar tilbakemeldinger fra kunder for evaluering og forbedring mv

Det er flere andre måter CRM-verktøy kommer godt med i bilindustrien. Men alt avhenger av verktøyene du bruker. Dette bør avhenge av typen virksomhet du driver og størrelsen på virksomheten.

Et annet eksempel på hvor CRM brukes er markedsføring i sosiale medier. Du kan bruke CRM i markedsføring på sosiale medier for å:

 • Analyser kundeadferd
 • Mål suksessen til markedsføringskampanjer
 • Målretting mot potensielle kunder

De beste verktøyene for CRM-programvare

Det er mange CRM-programvareverktøy du kan velge mellom; Du bør imidlertid se etter visse funksjoner fra dem.

En god CRM-programvare bør ha følgende verktøy:

 • Verktøy for kontakt- og samhandlingsstyring
 • E-post og sosiale medier integreringsverktøy
 • Salgsprognoseverktøy
 • Verktøy for automatisering av arbeidsflyt
 • Analyse- og evalueringsstyringsverktøy

De beste CRM-programvareverktøyene inkluderer:

Salesforce

En av de velkjente CRM-løsningene er Salesforce. Det er på et skybasert system for å gi tilgang hvor som helst. Denne programvaren tilbyr verktøy for salg, kundeservice og online markedsføring. Den lar deg multitaske og holde både forretnings- og kundemål koblet.

En annen funksjon ved Salesforce er at den fungerer godt med annen programvare. Dette betyr at du kan integrere et annet program for områdekartlegging, hurtigvalgfunksjoner og mer.

Det beste med denne programvaren er at den forbinder deg med eksperter som er tilgjengelige for å svare på alle spørsmål du måtte ha. Treningsvideoer og sertifiseringsprogram er også tilgjengelig på denne programvaren. Dette betyr at du kan lære mer når som helst uten å måtte kontakte kundestøtte.

HubSpot

Denne CRM-programvaren lar deg administrere opptil en million kundekontakter gratis! Den tilbyr også gratis markedsførings-, salgs- og kundestøtteverktøy.

Å lese:  Liquid Web ansetter teknologiveteran for å utvide salgsrekkevidden

Du kan integrere denne programvaren med et annet program, for eksempel WordPress. Du kan også legge til Gmail, Zoom og andre; du kan utvikle kundebasen din ved å bruke den.

HubSpot lar deg få data om ytelsen til produktet. Du kan også få kundereaksjoner og salgsinformasjon.

Brukerstøttetjenesten inkluderer et fellesskap av eksperter. Mange av disse ekspertene kommer fra alle verdenshjørner. Dette betyr at du kan stille alle spørsmål og få profesjonelle svar.

Liveperson Automotive

Denne CRM-programvaren fokuserer mer på bilindustrien. Det gir verktøy som f.eks bidra til å øke salget og kundeopplevelse.

Denne programvaren gir rom for integrering av sosiale medier. For eksempel lar den deg inkludere programmer som WhatsApp. Det lar deg også ha en-til-en interaksjon med kundene dine.

Og det beste er at den har en Al-funksjon. Denne funksjonen hjelper til med å analysere tilbakemeldinger fra kunderspesielt via e-post.

Bitrix24

Dette CRM-programvare tilbyr flere funksjoner alt fra salgsverktøy til kundeservice.

Bitrix24 gjør at du kan ha et tettere møte med kunden din. Dette gjøres gjennom metoder som videokonferanser. I tillegg kan kunder sende inn sine anmeldelser via samtaler, live chat og andre metoder.

Du kan bruke denne programvaren til å dele opp oppgaver i ulike grupper hvis du har en stor arbeidsstyrke. For eksempel lar programvaren deg administrere markedsføring, salg og kundeservice som uavhengige avdelinger.

Du kan gruppere dine ansatte i ulike spesialiseringsområder. Programvareverktøyene lar hver gruppe dele fremgangen sin med andre. I tillegg lar programvaren deg også holde kontakten med andre brukere. Du kan gjøre dette ved å sende meldinger til hverandre og samarbeide om prosjekter.

evighet

evighet tilbyr en tilpasset CRM-mal. Du kan bruke denne malen til å utvikle salgsplaner og tildele ansvar til dine ansatte. Den har også et verktøy for håndtering av potensielle salg som hjelper deg med å engasjere kundene dine. Salgssporingsverktøyet lar deg spore generelle markedstrender.

Freshworks

De Freshworks programvare lar deg konvertere besøkende på nettstedet til potensielle kunder. Den bruker et skybasert system, som gir

du får tilgang til informasjon hvor som helst.

Å lese:  Prosjektinntaksskjema Beste praksis for byråer [+ Template]

Du kan bruke potensielle kunder til å forbedre deg kundedeltakelse med din bedrift. Dette vil igjen øke antall salg.

Programvaren bruker et AI-system. Dette systemet gir smarte analyser for å hjelpe deg med å forutsi forretningsbehovene dine. Den integreres også med annen programvare som Hubspot for forbedret produktivitet.

Freshworks hjelper deg med å samle kontaktinformasjonen din på ett sted. I tillegg lar den deg lage rapporter om nyeste produkter, e-postkampanjer og andre. Du kan også analysere dataene mottatt fra kundestøtte med analyseverktøyet.

DealerSocket

Denne CRM-programvaren gir verktøy for digital kjøretøymarkedsføring. I tillegg tilbyr den analyseverktøy som analyserer kundedata. Du kan bruke disse dataene til oppfølging med kundene dine. Du kan også minne dem om viktige datoer for kjøretøyene deres.

Forhandler stikkontakt gir verktøy for håndtering av potensielle salg for en mer effektiv salgsprosess. Denne programvaren forbinder OEM-bedrifter med forhandlere og andre digitale utstillingsmarkedsførere.

Rørdrift

Rørdrift fungerer godt med småskalabedrifter. Denne programvaren tilbyr funksjoner som lar deg utvikle flere salgspipelines. Den har også et verktøy for håndtering av potensielle kunder og kan sende automatiserte kundeoppfølginger.

Du kan bruke denne programvaren til å lage tilpassbare rapporter om salgsresultatene dine. Like bra CRM-programvare bør, har Pipedrive store integrasjonsmuligheter. Dette betyr at du kan synkronisere den med andre nødvendige programmer uten problemer.

Zoho

En annen CRM-programvare som gjør administrasjon av sosiale medier enklere er Zoho. Dessuten kan du integrere denne programvaren med sosiale medieplattformer for digital markedsføring.

Det gir også salgsautomatisering og produktrapporteringsverktøy. Dette hjelper deg med å holde oversikt over produktets oppførsel på markedet.

Du kan bruke kundedata fra støttesystemet til å utføre kundeanalyser. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for håndtering av potensielle salg fordi programvaren automatiserer det.

Snow.io

Denne programvaren lar deg organisere salgsprosessen. Du kan for eksempel bruke lead-verktøyet til å konvertere besøkende på nettstedet til tips om kundepreferanser. Dette vil bidra til å forbedre kundekontakten din.

I tillegg lar programvaren deg undersøke konkurrentens fremgang. Den gir informasjon som er tilgjengelig uten å krenke deres personvern. Hovedgrunnen til dette er å få motivasjonen til å gjøre det bedre enn konkurrentene dine.

Å lese:  Hvordan installerer jeg et SSL-sertifikat?

Snow.io gir fantastiske integreringsmuligheter. I tillegg lar programvaren deg inkludere andre markedsførings- og salgsverktøy.

Konklusjon

Administrasjon av kunderelasjoner er like viktig som alle andre aspekter av en virksomhet. Dette gjelder både små og store bedrifter.

CRM-verktøyene ovenfor gir ulike verktøy for ulike selskaper. Sørg for at du velger den som tilbyr funksjonene du trenger for å utvide virksomheten din.

vanlige spørsmål

🌟 Hva er Customer Relationship Management (CRM)?

CRM er en forretningsstrategi som fokuserer på å øke fortjenesten og forbedre kundetilfredsheten. Denne strategien innebærer å bruke CRM-verktøy for å forbedre kundeinteraksjonen og få innsikt i hvordan man kan tilfredsstille markedet.

🌟 Hva tror du blir den største utfordringen for salg av CRM-programvare i 2024?

Det største problemet som salgs-CRM-programvare vil møte i 2023 er den økte konkurransen fra nye, banebrytende løsninger. Etter hvert som teknologien utvikler seg, vil bedrifter ha flere og flere valgmuligheter for å selge CRM-programvare, noe som gjør det vanskeligere å skille seg ut fra mengden. I tillegg må salgs-CRM-programvare bli mer brukervennlig og effektiv for å møte behovene til dagens virksomheter.

🌟 Hvorfor bør jeg integrere CRM i virksomheten min?

Bruk av CRM-programvare hjelper virksomheten din på flere måter. Noen av fordelene inkluderer økt produktivitet, bedre kundeoppbevaring og forbedret lønnsomhet.

🌟 Hvor mye koster CRM-programvare?

Det er ingen fast pris for alle CRM-verktøy. Prisen på CRM-programvare avhenger imidlertid i stor grad av hvilken type programvare du velger. I tillegg vil typen programvare bestemme kostnadene for installasjonsprosessen, lisensiering og nødvendig tilpasning.

🌟 Kan jeg bruke CRM for en liten bedrift?

Ja det kan du. Kunderelasjonsstyring er ideell for enhver virksomhet som involverer kunder. Det finnes flere CRM-programmer som er skreddersydd etter ulike bedrifters smak. Finn den som fungerer best for din bedrift, og bruk den.

🌟 Hvordan vet jeg hvilken CRM-programvare jeg skal bruke?

Det finnes mange gode CRM-programmer du kan velge mellom. Det er opp til deg å bestemme hvilken du trenger avhengig av din type virksomhet. En god CRM-programvare bør imidlertid ha lead-interaksjon og sporingsverktøy. Den bør også ha utmerkede integrasjonsmuligheter.

Nye publikasjoner:

Anbefaling