10 individuelle kanaler med flest abonnenter på YouTube i 2024

Hvis du er en aspirerende YouTuber, må du være nysgjerrig på å vite hvem som har flest abonnenter på YouTube.

I dette havet av hustlere kan du finne noen kanaler administrert av en pakt av kompetente team mens noen legger ut på en individuell reise for å drive showet.

T-serien er for eksempel den kanalen med flest abonnenter på YouTube. Det er et indisk musikkselskap med hele 199 millioner abonnenter og over 192 milliarder visninger totalt.

Og bak denne brølende suksessen er et dedikert team av profesjonelle som administrerer hvert minutt av primærkanalen deres sammen med 29 andre kanaler på YouTube.

Men den virkelige utfordringen er når du trenger å passe på og finne ut av alt alene for å få YouTube-kanalen din til å skinne. Fra nisjevalg, publikumsundersøkelser, finne ut av de riktige nøkkelordene til planlegging innholdsmarkedsføringsstrategi!

Høres det ut som en vanskelig oppgave?

Men noen av skaperne klarte å få det til ved å dele mye verdifullt innhold i kanalene sine for å skille seg ut.

Vi skal ta en titt på slike individuelle sensasjoner som har flest YouTube-abonnenter og har klatret til toppen. La oss finne ut om dem!

Hvem har flest abonnenter på YouTube i 2024?

1. PewDiePie

PewDiePie youtube

Først på listen er Felix Kjellberg som har flest abonnenter på YouTube. Du kjenner kanskje til kanalen hans som heter PewDiePie. Han startet YouTube i 2010, og det tok ham tre år å få flest abonnenter på YouTube.

Han forble kongen av YouTube i seks år på rad inntil T-Series avsatte ham 27. mars 2019. Til tross for det er han fortsatt den mest abonnerte personen på YouTube-plattformen.

Han er fra Sverige, har laget mye innhold i spillindustrien og har en bred abonnentbase fra folk over hele verden som snakker forskjellige språk. En grunn til hans brede abonnentbase er at innholdet hans er tilgjengelig på flere andre språk.

Han har også jobbet hardt med YouTube-markedsføringskampanjene sine og alle de mindre faktorene som folk vanligvis ignorerer. Du kan se PewDiePie samarbeide med andre YouTubere, bidra til å skape et sunt miljø i samfunnet og styrke begge parter som er involvert i samarbeidet.

Å lese:  Slik viser du Instagram-feeden din på WordPress-nettstedet ditt

For tiden har han 110 millioner abonnenter og har en fascinerende 27 milliarder visninger totalt på plattformen. Det tok ham over 4300+ videoer over 11 år å nå denne posisjonen på YouTube.

2. HolaSoyGerman

HolaSoyGerman youtube

Andre på listen er Germán Garmendia, også kjent for sine populære YouTube-kanaler HolaSoyGerman og JuegaGerman. Han har til og med sitt eget band som heter Ancud, der han driver en YouTube-kanal og har 1,97 millioner abonnenter.

Han har vært interessert i musikk fra en veldig ung alder og gikk inn på YouTube i 2006, hvor han opprettet en musikkkanal kalt Zudex. Som en chilensk YouTuber har han en samlet abonnentbase på 80 millioner på alle kanalene sine. Han er også en av de beste spansktalende YouTuberne på plattformen.

Han kom først til rampelyset på YouTube med sin primære komediekanal HolaSoyGerman som han opprettet i 2011.

Han har imponert en stor publikumsbase i Europa og den søramerikanske regionen med sitt talent. For tiden er han veldig aktiv på sin JuegaGerman-kanal, hvor han laster opp diverse videoinnhold.

Han har skapt en perfekt balanse i innholdsskapingen sin ettersom han administrerer alle kanalene sine og har som mål å vokse dem sammen. Han leder også trafikken fra hovedkanalen til de andre kanalene for å få et stort løft når det gjelder tall og engasjement.

3. Whindersson Nunes

Whinderssonnunes-youtube

En annen komiker, musiker på listen er Whindersson Nunes Batista. Han ble født i Brasil og har jobbet hardt i åtte år for å bli en av de mest suksessrike individuelle YouTubere.

I februar 2018 oppnådde han en forbløffende bragd da kanalen hans, whinderssonnunes, ble den mest abonnerte kanalen i Brasil.

Han har for tiden over 43,2 millioner abonnenter på YouTube, med 425 videoer lastet opp med over 3 milliarder visninger. Han har også en musikkkanal ved navn. Bortsett fra sine musikk- og komedieparodier, er han også kjent for sine filmanmeldelser.

Den aller første videoen han lastet opp på YouTube ble en umiddelbar hit med 13 millioner visninger. Det er en av de beste videoene på kanalen hans.

Han har også forbedret kvaliteten på innholdsskapingen sin i løpet av perioden. Han er en proff på å fange folk i videoene sine, og han bruker også hovedkanalen sin til å drive trafikk til de andre kanalene sine.

4. Felipe Neto

Felipe-Neto-youtube

Felipe Neto er en brasiliansk komedieforfatter, skuespiller og selvfølgelig en YouTuber. I motsetning til Whindersson Nunes Batista, var Felipe Netos kanal den første som nådde 1 million-grensen i Brasil. Han er bare noen få tall bak den beste brasilianske YouTuberen – whinderssonnunes, med en enorm abonnentbase på 43,3 millioner.

I begynnelsen av YouTube-karrieren i 2010 pleide han å snakke om filmer, kjendiser og daglige aktiviteter. Senere utforsket han også områder som vlogging og videospill.

Felipe Neto er veldig involvert i forretningsaktiviteter bortsett fra YouTube. Dette er hovedgrunnen til at han ble oppført blant Time Magazines mest innflytelsesrike mennesker i 2020. Fra introene til outrosene hans, er seerne bare hekta på innholdet hans. Han fascinerer også førstegangsseere med sin attraktive YouTube-miniatyrbilder for å klikke på videoen hans og se den. Dette er en av hovedårsakene til hans høyere engasjement.

Å lese:  Hvordan tjene penger med Go High Level [7 Perfect Ways]

Han har også en bror, Luccas, som også er en kjent brasiliansk YouTuber. (Vi vil snakke om ham i den senere delen.)

5. Fernanfloo

Fernandfloo youtube

Luis Fernando Flores Alvarado er en salvadoransk YouTuber. Abonnentbasen hans (43,6 millioner) er mer enn befolkningen i landene der han bor (El Salvador). Han har konsekvent lastet opp underholdende videoer på YouTube siden 2011. Men etter noen år utforsket han spillnisjen og har vært en suksessrik figur i spillverdenen.

Siden 2018 har han også vært aktiv på Twitch, en Amazon-eid live streaming-plattform for spillere over hele verden.

Fernandos kanal fernanfloo er en av de mest spanskspråklige YouTube-kanalene. I 2015 lanserte han applikasjonen sin kalt Fernanfloo, som kom over 2,3 millioner nedlastinger den første uken.

Foreløpig har han et samlet syn på over 9 milliarder, og antallet øker dag for dag. Hvorfor?

Fordi han er veldig interaktiv med sitt publikum. Han får dem til å føle seg spesielle ved å lage spørsmål og svar-videoer og et par giveaway-arrangementer.

6. ElrubiusOMG

ElrubiusOMG youtube

En annen spanjol på listen er Rubén Doblas Gundersen. Han er kjent på YouTube med kanalnavnet sitt elrubiusOMG. Med svimlende 40,2 millioner abonnenter og totalt over 9 milliarder visninger, er han også blant de beste spansktalende YouTuberne.

Innholdet hans dreier seg hovedsakelig om vloggene og videospillene hans. Når vi snakker om spill, hvordan kan vi gå glipp av Twitch-plattformen?

Rubén er den fjerde mest fulgte spilleren på Twitch. YouTube-karrieren hans strekker seg over 15 år. I 2006 lastet han opp sin første video på YouTube, og resten er historie.

Favorittspillet hans er Fortnite, og i mars 2018 brøt han rekorden for “mest samtidige seere” satt av Drake, Travis Scott og Ninja mens han spilte Fortnite på en livestream på YouTube.

7. Luisito Comunica

Luisito-Comunica-youtube

Vi fikk en liten pause fra spillere, siden den syvende mest abonnerte YouTuberen er Luis Arturo Sudek. Han er en meksikansk reiseblogger og elsker å reise over hele verden, noe som betyr mye å utforske nye og spennende videoer. Han hjelper publikum med å finne ut måter å reise på og deler sine erfaringer gjennom vloggene sine.

Han har en abonnentbase på 37,6 millioner og er den nest mest abonnerte kanalen i Mexico. Foruten å være YouTuber, er han en suksessfull forretningsmann.

Men YouTube var ikke en jevn tur for ham. Han startet sin første YouTube-kanal i 2007, som var relatert til musikk, spesielt pianoer, og den var ikke vellykket.

Han ga ikke opp og startet en annen kanal i 2012 kalt Luisito Comunica, og siden den gang så han seg aldri tilbake. Han har også en engelsk-basert kanal kalt Luisito over hele verden, som er ment å imøtekomme det engelsktalende publikummet.

Å lese:  Trinn for trinn Mailchimp-installasjon for Magento 2

8. Lucca’s Neto – LUCA’S TOON

Luccas-Neto-youtube

Høres navnet kjent ut? Ja, Luccas Neto er den yngre broren til Brasils beste Youtuber Felipe Neto. I sin brors fotspor lastet han først opp videoen sin i 2014, og i 2016 nådde han 1 million abonnenter.

I løpet av det påfølgende året, det vil si 2017, hadde han en abonnentbase på 10 millioner. Hvordan skjedde denne drastiske økningen? En av grunnene er hans virale videoer. Noen av videoene ble virale og trakk mange nye seere til YouTube-kanalen hans.

En annen grunn er hans attraktive YouTube-side som har hjulpet ham med å konvertere disse besøkende til abonnenter. Brorens dominans i YouTube-verdenen spilte også en viktig rolle for å få et mindre publikum.

Fire år etter dette landemerket har han for tiden en abonnentbase på 36,2 millioner og har krysset over 11 milliarder visninger på YouTube-plattformen. Innholdet hans dreier seg vanligvis om komedievideoer. Han vlogger også av og til, men kreativiteten hans skinner i komedievideoene hans.

9. VEGETTA777

VEGETTA777-youtube

Samuel de Luque, også kjent for sin kanal vegetta777, er en spanjol kjent i spillsjangeren. Han er den andre på listen over de mest abonnerte kanalene i Brasil.

Selv om han spiller mange spill og legger ut mye forskjellig spillinnhold på kanalen sin, er Minecraft et av de mest spilte spillene på kanalen hans.

Han har svimlende 14 milliarder visninger totalt på kanalen sin, som han opprettet i 2008. Bortsett fra å være en spiller, er han også aktiv på Twitch, hvor han samhandler med publikum og viser frem spillferdighetene sine.

10. CarryMinati

CarryMinati youtube

Ajey Nagar bor i et land med høyest befolkning globalt, og er fortsatt den yngste på topp 10-listen over individuelle YouTubere. Siden han bare er 21 år gammel, har han oppnådd dette innen syv år etter at han startet sin YouTube-karriere.

Han startet sin YouTube-karriere i 2014 som spiller. Han pleide å streame spill og la også til sine morsomme stemmekommentarer i disse spillene. Senere utvidet han omfanget av innholdet sitt ved å lage stekevideoer, diss-spor og komedieinnhold.

Han har krysset landemerket med 30 millioner abonnenter på sin primære kanal med alt sitt talent, noe som gjør ham til den mest abonnerte enkeltkanalen i India.

Han har også en andre kanal kalt CarryIsLive som han startet i 2017 som har 9,21 millioner abonnenter. Hans totale YouTube-visninger har passert tre milliarder. Alle disse tallene rangerte ham som 10. av Times’ Next Generation Leaders for året 2019.

Syntes du listen var inspirerende?

Til tross for at de administrerte kanalen alene, rykket ikke disse YouTube-skaperne og skapte konsekvent innhold som publikum elsket.

Å lese:  Hvordan betjene eiendeler med en effektiv bufferpol...

Hvis du er en solospiller og usikker på kanalens suksess, ta inspirasjon fra disse pionerene. Følg veien deres for å avdekke hemmeligheten bak en vellykket YouTube-kampanje.

Å bli populær på en plattform som YouTube er ikke rakettvitenskap. Det handler bare om liten, konsekvent innsats og å sørge for at du tar de riktige stegene fremover. Eksperimenter mer for å forstå publikummet ditt, lek med YouTube-algoritmen og ta skritt for å få organiske abonnenter.

En ting som også kommer med enorm kjærlighet og hengivenhet er hat. Uten tvil vil forholdet være ubetydelig sammenlignet med dine kjære, men det vil være en del av reisen din.

Alle disse YouTubere håndterte negative kommentarer eksepsjonelt bra og fokusert på det positive. De avvek ikke fra målene sine, og de kom gjennom. Og det kan du også.

Så gjør ditt beste hver gang. Etter noen år, hvem vet, kan det hende vi lister en av kanalene dine på listen vår. Og mens du er i gang, ikke glem å bruke SocialPilot for å gjøre din videomarkedsføringsreise smidig.

vanlige spørsmål

🌟 Hvor lang tid vil det ta meg å nå 1k abonnenter?

Dette avhenger helt av din nisje, av målgruppen din, innholdet ditt og markedsføringsstrategien din på YouTube. Hvis du har mestret alle aspekter, vil det ikke ta lang tid å nå dette landemerket.

🌟 Hvorfor er det vanskelig å få første abonnenter?

Med YouTube fokusert på å forbedre brukeropplevelsen og med den konsekvente økningen i konkurransen. Det kan virke vanskelig å nå din første milepæl fordi du er i læringsfasen.

🌟 Har kanalen min sjansen til å nå de 10 mest abonnerte kanalene?

Det er sjanser, men du må være konsekvent i det lange løp, du må bygge ditt lojale publikum og du må jobbe hardt i årene som kommer. Når du lykkes med det, vil du ha en klar ide om du kan nå toppen, lage innhold i din nisje eller ikke.

🌟 Hvordan takle negative kommentarer når en YouTuber blir berømt?

Når en YouTuber er kjent, vil de få alle slags kommentarer og tilbakemeldinger fra det meste av publikum. Den beste måten å håndtere negativitet på er å ignorere det og lage verdifullt innhold for folk som ønsker å se videoene dine.

🌟 Bør jeg starte YouTube-kanalen min i 2024?

Ja, det er aldri for sent å gå inn på en eviggrønn plattform som YouTube. Mange muligheter venter på at du skal bli utforsket; du kan bruke YouTubes enorme brukerbase og organiske rekkevidde til å vise frem talentet og ekspertisen din til verden.

🌟 Hvem har flest abonnenter på YouTube i 2024?

T-Series er kanalen med flest abonnenter. Felix Kjellberg har flest abonnenter på YouTube for sin individuelle kanal, PewDiePie.

Nye publikasjoner:

Anbefaling