10 typer visuelt innhold du sannsynligvis har glemt

Når det kommer til visuelt innhold – livene våre er mettet med det. Vi ser visuelt innhold i form av reklametavler, TV-serier, restaurantmenyer, filmplakater, blogger, nettannonser og sosiale medier i massevis.

Det finnes et bredt utvalg av visuelt innholdsalternativer der ute, og de tjener hver sin hensikt når det gjelder å lage utrolig og engasjerende sosialt innhold.

Typer visuelt innhold du sannsynligvis har glemt

Fra bildeglidere til skisser, her er noen av favorittmåtene våre for å spre et budskap eller formidle en idé ved hjelp av visuelle elementer.

Noen av dem er litt mindre brukte enn andre – men alle spiller hver sin unike rolle i den visuelle atmosfæren.

1. Progress GIF-er

Progress GIF-er er de som viser hvordan noe har endret seg eller utviklet seg.

Se denne hypnotiske GIF-en som viser hvordan iPhone har endret seg de siste syv årene:

Hypnotisk GIF

For rask og enkel DIY GIF-oppretting, besøk Giphy hvor du kan lage animerte GIF-er fra YouTube, videoer eller bilder og pynte dem med bildetekster og klistremerker som passer.

Sjekk også ut den ultimate GIF-guiden for markedsførere av sosiale medier som inneholder et utvalg nyttige tips og triks for å komme i gang.

2. Bildekontroller

En glidebryter ligner på en lysbildefremvisning der den lar deg vise flere bilder, videoer eller grafikk på nettsiden din.

Bildeskyvere brukes ofte av bedrifter for å markedsføre bestemte produkter eller tilbud samtidig. For eksempel et populært boliginnredningsfirma, Hjem varer, bruker en bildeglidebryter på nettsiden sin for å vise både sesonginspirasjon og gavekorttilbud. Så hvis du våger deg til deres side, kan du se hvordan du kan dekorere stua til høsten og også begynne å tenke på det gavekort kan det være lurt å kjøpe til datterens julestrømpe.

Å lese:  Betydningen av visuelt innhold i en markedsføringsstrategi

I hovedsak, bildeglidebryteren jobbe med å formidle flere ting eller ideer samtidig. Og enten du bruker dem til din egen personlige nettside eller for en større merkevares markedsføringskampanje, er de kjent for å gjøre susen.

Bildekontroller

3. Skisser, tegneserier og visuelle notater

Tegneserier og tegneserier er enkle å absorbere og forstå – de er også en kraftig måte å tiltrekke seg et publikum på. Og er supergøy, om vi får si det sånn.

Som en unik måte å representere merkevaren din på, bruk PicMonkey til å gjøre bildene dine om til skisser som deretter kan deles på nettstedet ditt og sosiale plattformer.

Prøv å lage en skisselogo eller gjør den typiske “Om oss”-delen til et skisseportrett av hele teamet.

Skisser, tegneserier og visuelle notater
Skissert logo for WWF-organisasjonen

4. Grafer og diagrammer

Diagrammer, grafer og kart gir data liv på en engasjerende måte. Artikler som inneholder diagrammer og infografikk er kjent for å vise leserengasjement. Pluss at de driver vekst – og faktisk i henhold til dette artikkel fra infogram.comartikler som inneholdt diagrammer og infografikk viste betydelig mer engasjement hos leserne:

flere kommentarer og delinger

løft i gjennomsnittlig øktlengde

forbedring av rulledybden

Over tid fungerer grafene og diagrammene for å sammenligne eller spore endringer i virksomheten din.

Hvis du tenker på å dykke ned i å bruke bilder som Gantt-diagram eksperimentere med gratis kartprogramvare i din egen arbeidsflyt, Venner gave. Den er enkel å bruke og fleksibel, og tillater forskjellige fonter, egendefinerte farger, størrelser og mer.

For en omfattende veiledning om hvordan du lager flotte grafer og diagrammer før du dykker inn, kan du se gjennom denne veiledningen for klar og konsis retning.

Lag fantastiske grafer og diagrammer
skissert graf

5. Animerte grafer

I stedet for å bruke de typiske gjennomsnittsgrafene som har blitt brukt på sosiale plattformer og nettet i årevis, hvorfor ikke legge til litt smak, projeksjon og variasjon med noen animerte grafer til nettstedene dine?

Å lese:  Fem strategier for å få mest mulig ut av ferietrafikken på Magento-butikken din

Nettpresentasjons- og infografikkverktøyet, Visdomjobber for å transformere ellers kjedelige data til engasjerende kontakt ved å skape animert grafikk og diagrammer med velteeffekter.

Dette er en enkel og tilpassbar måte å holde data visuelt tiltalende og bidra til å låse dem inn i folks sinn slik at de absorberer og husker dem.

Animert GIF
Animerte grafer

6. Skjermbilder

Skjermbilder, eller skjermbilder, er et av de beste visuelle verktøyene for å tilby instruksjoner og veiledning. Folk har en tendens til å sette pris på skjermbilder når de lærer å navigere i et nytt program eller bruke en applikasjon – så læringsprosessen deres er ikke altfor mettet med bare skrevne ord. (Mange av oss er tross alt visuelle elever.).

Hvis du ofte trenger skjermdump en hel nettside mens du surfer på Internett, vil du kanskje vurdere å bruke en skjermbildeutvidelse, som kan gjøre prosessen mye enklere og mer effektiv.

Animerte skjermbilder for seere

Programvare for fotofremkalling MacBookbruker for eksempel animerte skjermbilder for å hjelpe seerne med å forstå de nødvendige trinnene de må ta for å forbedre bilder, gjøre ting som å fjerne hudflekker, lage monokrome bilder og mer.

7. Presentasjoner

I dag kan presentasjoner være interaktive, lett tilgjengelige fra alle enheter og virkelig morsomme å dele. Og presentasjoner med engasjerende innhold, myke overganger og kreative bilder kan få seerne til å føle seg inspirert (i stedet for å kjede seg).

Det er mange gratis powerpoint maler tilgjengelig på nettet som kan hjelpe deg lage fengslende presentasjoner som holder publikum engasjert fra start til slutt.

Finn et godt eksempel på kreativ presentasjon her.

For fin animasjon og litt lett humor blandet med fine bilder, besøk Powtoonsom fungerer for å lage animerte videoer for presentasjonen din på få minutter.

Å lese:  Har PS5 Bluetooth?

For 10 tips om hvordan du lager en utrolig presentasjon, sørg for å gi denne artikkelen på TED talk-bloggen et blikk. De vil dekke alt fra emneoverganger til meningsfulle bilder til å skape konsistens, som alle vil hjelpe deg med å sette sammen en flott presentasjon.

Utforsk også designtips fra teamet på Utseende. De vil få deg til å miste poeng og overbruke en haug med tekstfarger på kort tid.

8. Fotografier

Fotografier fungerer som en av de mest langvarige og kraftige måtene å dele bilder på en rekke plattformer. For eksempel gjør matfotografering underverker innenfor restaurantmenyer. Bildene du deler på sosiale medier tjener alle formål fra å sette et ansikt til et merke – til å koble merkevaren din til milliarder av mennesker rundt om i verden.

Del visuelt på forskjellige plattformer
Islands hemmeligheter og mysterier>

For noen råd om hvordan du kan lage engasjerende bilder for sosiale medier, ta en titt på denne artikkelen fra Social Pilot.

9. Typografi

Typografi introduserer stil og endrer kreativt utseendet til tekst og ord i kopien og bildene dine. Å mestre typografi kan forbedre lesbarheten, oppmuntre til informasjonsbehandling og til og med engasjere elevenes følelser.

Typografi
Inspirerende postkort

Prøv PicLab for iPhone, iPad og Android for enkelt å legge til et lag med typografi til bildene dine. Velg mellom forskjellige fonter, størrelser og farger – legg til lagerillustrasjoner og andre designelementer til bildet ditt.

typography.png

For noe litt mer kreativt, utforske Apple Store på iPad-en din. Med et slagord som lyder: “Ideer starter på papiret”— Denne appen fungerer omtrent som papiret selv gjør, og tilbyr en håndgripelig opplevelse gjennom moduler laget for skisser, fargelegging og notater.

10. Memes and the Fun Others

Så er det selvfølgelig memene, vitsene og de ekstra GIFSene som tilsynelatende har blitt til en indre vits (den typen hele internett er inne på). Dette er typen visuelt innhold som tilfører humor til kampanjen din og fanger seernes oppmerksomhet.

Å lese:  Hvorfor du bør ansette et team for å skalere virksomheten din - Business

Merker bruker GIF-er for å fremme i et forsøk på å få forbrukerne til å koble seg til merkevaren deres. DiGiorno pizza, for eksempel, postet denne GIF til Twitter: noe som nesten får det til å se litt for morsomt ut å spise pizza. Deres hashtag “rise to the occasion” tjener også et utmerket formål og får brukerne deres begeistret (noen av dem nevner til og med reklame).

Memes brukes til og med av noen land som eier Twitter-kontoer. Sjekk ut @Ukrainas reaksjon på et av de største hackerangrepene i historien, for eksempel:

Memes og moro

For de av dere som alltid har ønsket å gjøre din beste venn eller forretningspartner til et latterlig (og kanskje til og med viralt) meme, besøk MakeMeme.org og slipp løs visjonen din.

Visuelt innhold kommer i alle størrelser, varianter og konfigurasjoner. Fra fotografier, til dumme GIFS, til vill typografi av alle slag – det er et stort utvalg av visuelt innholdsmuligheter til din disposisjon. Det er bare opp til deg å velge hva som fungerer best.

Og det fine er at de alle tjener sitt eget unike formål. Prøv dem ut. Se hva du liker. Se hva du ikke liker. Se hva som hjelper deg å holde deg konsekvent mens du lager den visuelle stemmen din.

For når det kommer til merkevarebygging og markedsføring, er visuelt innhold noe som absolutt kan skille deg fra mengden. Og i dag er det enklere enn noen gang å lage engasjerende og vakkert sosialt innhold. Takket være apper, programvare og programmer.

Uansett hvordan du bestemmer deg for å formidle budskapet ditt, ønsker vi deg lykke til og spenning på din visuelle reise fremover!

Nye publikasjoner:

Anbefaling