10 verktøy for undersøkelse av innhold i sosiale medier (2024)

Det er mer enn 1,92 milliarder nettsteder på internett som trenger nytt innhold hele tiden. Likevel er det en kjedelig prosess å produsere nytt innhold daglig.

En innholdsskaper kan noen ganger føle seg blokkert. Så hvis du også har følt dette, er vi i samme båt!

Men ikke bekymre deg, verktøy for innholdskurering er her for å hjelpe.

De samler inn eksisterende data og fakta som innlegg på sosiale medier, blogger og videoer laget og delt av andre mennesker eller merker og deler dem med følgerne dine. I følge en studie, sweet spot er et forhold på 60/40 mellom innholdsadministrasjon og innholdsskaping.

Ved å utnytte kunsten å skape innhold kan du spare tid, penger, ressurser og krefter som vanligvis brukes på å lage nytt innhold. Dette lar deg nå målgruppen din blant dem 5,1 milliarder aktive internettbrukere enklere.

Men du spør kanskje, hvilke plattformer for innholdskurering bør du bruke for enkelt å lage innhold som er relevant og best egnet for publikum?

Selv om det er mange innholdskureringsverktøy for å hjelpe deg med å finne passende innhold, er det litt vanskelig å velge det beste.

Velg den som gjør det enkelt å dele dette innholdet på forskjellige sosiale medieplattformer og dens 4,62 milliarder brukere. De må levere innhold fra forskjellige kilder, noe som hjelper deg forbedre innholdsmarkedsføring strategi, øke SEO-rangeringog øke merkevarens synlighet.

Vi skal dele en liste over innholdsstyringsverktøy for sosiale medier i 2024. La oss komme inn i det uten videre.

1. SocialPilot: Beste verktøy for administrasjon av sosiale medier og innholdsstyring

Innholdskureringsverktøy SocialPilot

Tildele: $35/måned

SocialPilot er det beste innholdskureringsverktøyet som brukes av profesjonelle. Det er et av de mest kostnadseffektive og svært omfattende innholdskureringsverktøyene. Den lar deg kuratere innhold for ulike sosiale medieplattformer, som TikTok, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google My Business, Pinterest, Tumblr og VK.

I tillegg til å være et innholdskureringsprogram, hjelper det også spore innsikt for kampanjer i sosiale medier. Du kan optimalisere og spore innholdsengasjement, demografi, publikumsvekst og påvirkere.

Det er mer til det,

Med dette verktøyet kan brukere administrere, publisere og øke innlegg, kjøre kampanjer, generere rapporter, og mer. Den tilbyr forseggjort innhold hvor du får mange valgmuligheter som bruker. Samtidig deler den inn innholdet i kategorier som teknologi, musikk, markedsføring, reiser og business.

En annen god ting er at innholdet ditt alltid vil forbli eviggrønt og relevant. Dette innholdet vil også øke engasjementet og eliminere behovet for å dele innhold.

Hvorfor er SocialPilot et av de beste innholdsstyringsverktøyene for deg?

 • Innholdsoppdagelse eller innholdskurering-plattform muliggjør samling av eviggrønt innhold som publikum vil elske.
 • Influenseranalyseverktøyet hjelper brukere med å oppdage topp influencers som kan bidra til å drive engasjement.
 • RSS-feedautomatiseringsfunksjonen lar deg dele favorittinnholdet ditt regelmessig og uten problemer.
 • I tillegg til å kurere innhold for sosiale mediekanaler, kan du også planlegge og analysere innleggene dine.
 • SocialPilot gir tilleggsfunksjoner som avansert søk. Du kan legge til et relevant søkeord for å få nyttige og flotte artikler. Det er også nyttig å begrense forskningen din ved å søke etter en forfatter og nettstedsnavn.
 • Verktøyet gir deg lignende emneforslag relatert til ditt nåværende søk.
 • Du kan umiddelbart sende rapporter fra sosiale medier til kundene dine via SocialPilot-dashbordet.
 • Den lar deg laste ned PDF-rapporter for sosiale medier-analyse når som helst og dele dem med teamet ditt.
 • Du kan planlegge 500 innlegg samtidig, inkludert bildeopplastinger, for å holde sosiale mediekontoer aktive 24/7.
Å lese:  Beste AI-alternativ: Sosiale medier, AI Chatbots, Jasper og SEO-verktøy - Business

Hva sier folk om SocialPilot?

Lisa D

Jeg er en freelance SMM med en håndfull kunder og en voksende portefølje. Jeg pleier å betjene mindre bedrifter og entreprenører på jakt etter rimelige tjenester. Da jeg var på utkikk etter en innholdsplanlegger, var det viktig for meg å ha veldig spesifikke funksjoner og samtidig holde kostnadene lave, slik at jeg kunne overføre besparelser til kundene mine.

Rekha S

Jeg er alltid foran alle i mitt felt ved hjelp av den avanserte planleggingsfunksjonen. Og muligheten til å løse alle spørsmålene fra publikum på forskjellige sosiale medier-kontoer fra ett sted er bare fantastisk, jeg trenger ikke å bytte konto hver gang for å samhandle med dem.

Kate W

Gjennom årene har jeg brukt en del administrasjonspakker for sosiale medier. Jeg fant alltid noe som forstyrret hver enkelt før jeg prøvde SocialPilot. Ikke sikker på hvor mange år jeg har brukt dette nå, men jeg elsker det, og det er en stor del av engasjementsstrategien min. Det beste med det er at det er så enkelt å skreddersy meldinger til hver kanal og å tagge relevante selskaper i innleggene på Facebook og Twitter. Analytics er bra, og kalendervisningen er flott, støtten er god. Fantastisk. Takk til teamet på SocialPilot.

2. BuzzSumo: Topprangert innholdsundersøkelsesverktøy

Innholdsbehandler BuzzSumo

Tildele: $99/måned

Grunnlagt i 2013 og verdsatt av markedsførere globalt siden, BuzzSumo er en av de beste alt-i-ett verktøy for innholdsmarkedsføring og innholdskurering som lar deg undersøke og analysere innhold med ytelsesinnsikt.

BuzzSumo er nok en populær plattform for innholdskurering som brukes av profesjonelle til å generere nytt innhold. Ved å skrive inn et spesifikt søkeord eller domenenavn kan du få en liste over det mest delte innholdet om det emnet.

BuzzSumo er også verdens største indeks for sosialt engasjement, med mer enn 300 billioner engasjementer, 8 milliarder artikler og millioner flere indeksert daglig, noe som gir deg kvalitetsdata du kan stole på.

Fordeler

 1. BuzzSumo har en “Innholdsforskning”-fane for å utforske populære emner og engasjere seg med følgere som deler og følger innholdet ditt.
 2. Du kan generere innholdsanalysereposter og domenerapporter for å strømlinjeforme innleggene dine ved å visualisere dem.
 3. Bortsett fra de betalte planene, har den også en gratis plan tilgjengelig.

Divya K

Buzzsumo har forskjellige flotte verktøy, for eksempel en innholdsanalysator som hjelper oss med å identifisere toppytende innhold på nettet og en innholdsidegenerator som hjelper oss med å produsere gode innholdsideer for nettsidene våre. Denne programvaren er også svært nyttig for å bygge tilbakekoblinger til webapplikasjonen for en bedre digital tilstedeværelse som bidrar til den generelle søkemotoroptimaliseringen.

Ulemper

 1. “Temautforsker”-funksjonen er ikke helt nyttig og nøyaktig.
 2. Du trenger mye budsjett for å kjøpe de betalte planene, siden de er ganske dyre sammenlignet med tjenesten deres.
 3. Noen brukere synes ikke brukergrensesnittet er bra.

Ivy D

Buzzsumo har ikke mange filtreringsalternativer for innholdet den fyller ut. Jeg ser også mye repeterende innhold for lignende søkeord.

3. Flockler: Et innholdsstyringsverktøy foretrukket av merkevarer

Innholdskureringsverktøy Flockler

Tildele: $110/måned

Flokker er en aggregator for sosiale medier som hjelper markedsførere med å kurere og vise sosiale medier fra Facebook, Twitter, Instagram, TikTok og andre kanaler.

Mange merker, som GoPro, Metallica og IKEA, bruker programvaren til å forbedre tiden på stedet, øke engasjementet på sosiale mediekanaler og øke salget.

Flockler lar deg angi automatiske feeds å samle innlegg som nevner en bestemt side og brukernavn eller samle brukergenerert innhold og kundeanmeldelser som nevner en hashtag. Med Flockler kan du kombinere innhold fra flere kanaler på ett sted.

Fordeler

 1. Du kan kuratere og legge ut innhold med SocialPilot og vise frem det harde arbeidet ditt på en vegg på sosiale medier.
 2. Flockler hjelper til med å forbedre konverteringsfrekvensen med sosiale bevis.
 3. Du kan lage så mange rutenett, vegger, lysbildeserier og karuseller du vil og vise dem på et ubegrenset antall nettsteder, digitale skjermermobilapper og intranett for samme abonnementsavgift.
Å lese:  Lag en datadrevet sosial strategi ved å bruke sosiale trender

Leo P

Mange sosiale verktøy krever konstant vedlikehold, men det jeg liker med Flocker er at det er et totalt oppsett, og jeg glemmer det. Din sosiale vegg forblir bare oppdatert.

Ulemper

 1. Hvis du ikke er en aktiv bruker, oppdateres ikke veggen for mye.
 2. De betalte planene er ganske dyre.

Verifisert bruker

Hvis du ikke legger ut mye innhold på sosiale medier, som selskapet vårt, oppdateres egentlig ikke veggen for mye.

4. ContentStudio: Verktøy for innholdsoppdagelse og innholdskurering

Content Curation Tool ContentStudio

Tildele: $49/måned

ContentStudio er et annet av de allsidige innholdskureringsverktøyene som hjelper med å dele, overvåke og oppdage innhold på sosiale mediekanaler. Det hjelper også med å laste opp innhold til nettstedet/bloggen din. Du kan utforske innhold gjennom ulike medietyper og sosiale delinger.

Det fungerer ved å velge individuelle innlegg fra emnefeeden og dele innhold automatisk i henhold til reglene.

Spesielle boostingsverktøy gir resirkulerte innlegg, hashtag-forslag og forbedrede bilder. Tredjepartsintegrasjoner er tilgjengelige i apper som Bit.ly og Medium.

Fordeler

 1. I ContentStudio hjelper flerkanalskomponisten deg med å komponere originalt og ferskt innhold for blogger og sosiale medier fra en intuitiv editor.
 2. Den er integrert med en bilderedigerer, UTM-manager, SEO-optimaliseringsverktøykasse og hashtag-forslag.
 3. Den lar deg strømlinjeforme arbeidsflyten din ved å kjøre kampanjer og teamsamarbeid fra en interaktiv listevisning og kalender.

Verifisert bruker

ContentStudio er flott for å kuratere nettinnhold for innlegg på sosiale medier. Jeg liker at jeg kan finne innhold å legge ut uten å forlate appen. Jeg kan også planlegge mitt eget innhold på forhånd. Du kan til og med godkjenne andre teammedlemmers innlegg.

Ulemper

 1. Innholdskureringsplattformen tar litt tid før en ny bruker blir vant til grensesnittet.
 2. Kundestøtte er treg til å svare.
 3. Planleggeren er klønete.

Ayman Albarbary

Litt treg utvikling av ukjent grunn. Resultatene av innholdsundersøkelsesverktøyet er ikke like tilfredsstillende når du sammenligner det med andre verktøy i kategorien. Støtten er på en eller annen måte treg.

5. Kapost: Verktøy for innholdsvisualisering og innholdskurering

Innholdskureringsverktøy Kapost

Tildele: $8/bruker/måned

Capoest er nok en programvare for innholdskurering utviklet for effektivisere og visualisere innholdsstrategiene dine etter kundenes reise. Den analyserer, deler, leverer og planlegger innholdsmarkedsføring, alt på ett sted.

Ved hjelp av Kapost kan du oppdage en plattform som hjelper deg å samle forretningsplaner, strategier og innhold.

Med dette verktøyet kan du levere og lage innhold som oppfyller forretningsmål i tillegg til å kjøpe varer gjennom kundereisen.

Fordeler

 1. Dette er en av de beste innholdskureringsplattformene som hjelper deg med å oppdage autentisk markedsinnhold.
 2. Ved å bruke denne toppprogramvaren for innholdskurering kan du samarbeide med teammedlemmer og planlegge initiativer mens du kobler til meldinger og bygger innholdsreisen mot de riktige målene.
 3. I tillegg til innholdskurering, hjelper dette verktøyet med å strømlinjeforme innhold med salg.

Mike G

Det er enkelt å sette opp spesifikke arbeidsflyter for hvert trinn av innholdsskaping, inkludert å sømløst kunne tildele interessenter for gjennomgang. I tillegg kan jeg bygge en god redaksjonell kalender.

Ulemper

 1. Noen brukere har rapportert at de møter feil i dette verktøyet.
 2. Den er mindre fleksibel og mer klønete.

Andrew H

Ganske vanskelig å få folk om bord på plattformen; noen ganger kan det være vanskelig å forstå visse deler, for eksempel Galleriet. Dårlig integrasjon med Drupal og lite kraftige verktøy for innholdsskaping.

6. Feedly: A Content Aggregation Platform

Content Curation Tool Feedly

Tildele: $8/måned

Beskjeden er et innholdskuratorverktøy som hjelper deg med innholdsspillet ditt. Det er et av de enkleste kurasjonsverktøyene å bruke, aggregerte nyheter for deg å holde tritt med.

Det bruker Kunstig intelligens kalt Leo for å lære av ditt mønster av foretrukne fag. Når du har lagt til noen av emnene du liker, vil Feedly surfe på nettet og anbefale relatert eller lignende innhold. Dette sparer virkelig mye tid for brukeren.

Dette verktøyet gir en praktisk plattform for deg å ta igjen innhold du er interessert i og filtrer bort det irrelevante. Det beste av alt er at Feedly er tilgjengelig som et gratis innholdsstyringsverktøy for brukere. Selv om gratisplanen tilbyr begrenset funksjonalitet, kan du bruke den så lenge du vil.

Fordeler

 1. Denne innholdskureringsappen lar deg samle ulike typer innhold til en enkelt plattform.
 2. Å oppdage nytt og relevant innhold blir veldig praktisk.
 3. Programvaren har et rent og enkelt grensesnitt.
Å lese:  Alltid eie din e-handelsbutikk

Verifisert bruker

En enkelt kuratert samling av blogger, nyheter og interessante historier. Bruken er intuitiv og grensesnittet er elegant.

Ulemper

 1. Det er en læringskurve involvert.
 2. Filtreringsalternativer kan være mer strømlinjeformede og presise.

Martin D

Feedly gir oss filtrerings- og merkeverktøy, men det er ikke fullt så avansert som jeg ønsker. Det er så mye innhold som flyter rundt i disse dager at selv dyp filtrering fortsatt kan gi deg tonnevis av uvesentlig innhold.

7. Curata: AI-drevet innholdskureringsverktøy

Innholdskureringsverktøy Curata

Tildele: N/A

Hvis du snakker om verktøy for innholdskurering, Kuraternavnet vil sikkert vises. Det er en kraftig og intuitiv innholdsmarkedsføringsplattform akkurat der programvare for innholdskurering lar deg hente inn innhold når det passer deg fra ulike nyheter, blogger, nøkkelord, forfattere, etc.

Dette verktøyet bruker maskinlæring å forstå innholdsbøyningen av brukeren og henter matchende relevante emner fra ulike ressurser.

Brukere kan også tilpasse det kurerte innholdet med bilder fra dashbordet og deretter legge ut eller planlegge det.

Fordeler

 1. Verktøyet lærer og blir mer effektivt over tid med maskinlæringsfunksjonen.
 2. Kundeservice er meget tilfredsstillende.
 3. Installasjonsprosessen sies å være ganske enkel.

Verifisert bruker

Intelligent relevanssortering som blir smartere over tid, kundeservicestøtte, muligheten til å lage filtre for separate emner (vi har flere innholdsstrømmer), muligheten til å publisere gjennom programvaren eller bare bruke den til å samle historier.

Ulemper

 1. Mer tilpasning av tagger kan være nødvendig.
 2. Noen artikler går igjen i forslag.
 3. Relevanssekvensen virker noen ganger feil.

Neal R

Relevans fungerer ikke så bra som foreslått, da noen artikler jeg markerer som lav interesse fortsatt dukker opp.

8. Pocket: Et dedikert innholdsstyringsverktøy

Verktøylomme for innholdskurering

Pris: $4,99/mnd

Lomme er en flott app for innholdshåndtering for å samle inn og lagre innhold fra å gå gjennom senere. Det fungerer på nettstedet ditt eller den sosiale plattformen din og er som lett å bruke som et bokmerke for en side å lese senere. Det ble først kjent som ReadItLater, deretter omdøpt til Pocket.

Det fungerer som et bibliotek for å lagre lenker, sider eller innlegg for å finne senere. De integreres med over 500 andre apper, slik at du kan bruke den til en bredere samling på andre plattformer. Bare ett klikk og innholdet lagres i lommen for å se når du vil.

Det er et av de bedre gratis innholdskureringsverktøyene å starte med for nybegynnere med liten eller ingen erfaring. Dette verktøyet er enkelt nok å bruke, slik at de ikke blir overveldet.

Fordeler

 1. Det er en enkel måte å lagre og bla gjennom artikler, blogger, historier, videoer osv.
 2. Det er et nybegynnervennlig verktøy.
 3. Den er tilgjengelig fra både stasjonære datamaskiner og smarttelefoner.

Urmila T

Pockets mest nyttige funksjon er at den er enkel og grei selv for nye brukere. En annen bemerkelsesverdig ting er at denne appen er allsidig ettersom den er tilgjengelig fra flere enheter som bærbare datamaskiner, nettbrett og mobiler.

Ulemper

 1. Brukere blir ofte spammet via e-post.
 2. Appen inneholder mange annonser.

Kelsey G

Noe jeg misliker med appen er at den er veldig reklametung. For å bli kvitt annonsene, måtte jeg tegne et premium-medlemskap, som koster en avgift.

9. Quuu: Spesialisert innholdskureringsverktøy

Innholdskureringsverktøy Quuu

Tildele: $5/måned

Whooo er et velkjent innholdskuratorverktøy blant markedsføringsplattformer for sosiale medier. Quuu integreres med mange andre verktøy som Hubspot og Hootsuite, og øker deres innholdsmarkedsføringsevner.

De AI-drevet verktøy kategoriserer automatisk innholdet ditt for enkel lesing senere. Verktøyet tilbyr lesermodus, et elegant grensesnitt uten popup-vinduer eller annonser, slik at du kan nyte innholdet for ekstra lesbarhet.

Fordeler

 1. AI-drevet teknologi hjelper verktøyet å lære og tilpasse seg brukernes behov.
 2. Den integreres veldig enkelt med andre verktøy og driver trafikk effektivt.
 3. Flere kategorier kan velges for å kurere innhold samtidig.

Timothy G

Quuu-teamet er veldig reaktive og streber alltid etter å forbedre brukeropplevelsen. Løsningen er en veldig interessant måte å drive mer trafikk til innholdet ditt på en effektiv måte. Integreringen av blogger gjør det også veldig enkelt å booste alt innholdet på en gang i stedet for å gjøre det 1 og 1. Teamet gir mange kvalitative tilbakemeldinger på innhold som er svært nyttig for å gjøre forbedringer.

Å lese:  3 viktige tips om hvordan du kan måle ROI på sosiale medier

Ulemper

 1. Verktøyet har noen ganger en tendens til å legge ut uplanlagt innhold.
 2. Planlagt innhold publiseres ikke alltid i tide.
 3. Nøyaktighet etter publisering er svært unøyaktig.

Verifisert bruker

Quuu hevder å være et internettmarkedsføringsverktøy. De vil legge ut på dine vegne og distribuere innleggene dine over internett. Selv om ingenting ser ut til å være sant. De mislyktes ved 3 anledninger: 1. Postet innhold jeg ikke godkjente; 2. La ikke ut innhold jeg planla; 3. Jeg har ikke lagt ut noen av rapportene jeg har sendt inn for publisering. De lover en 100 % pengene tilbake-garanti, og når medlemskapet kanselleres innen 5 dager, nektet de å gjøre det. Vær oppmerksom på denne svindelen.

10. UpContent: Instant Content Curation Tool

Innholdskureringsverktøy UpContent

Tildele: $15/måned

UpContent er en dedikert innholdskureringsplattform drevet av maskinlæring. Den integreres med andre forskjellige verktøy som Hootsuite, som støtter innholdsmulighetene.

Verktøyet sier det reduserer brukernes tid på å sikte gjennom innhold med 65 % og strømlinjeforme samlingen deres for å bruke dem etter behov, enten ved å legge den ut eller legge dem til i biblioteket deres.

Denne programvaren for innholdskurering brukes over hele verden til øke innsatsen for innholdsmarkedsføringsom støtter det originale innholdet.

Fordeler

 1. Nye brukere kan konfigurere verktøyet veldig enkelt.
 2. Å få umiddelbare og relevante resultater om ulike emner beviser effektiviteten til UpContent.
 3. Den integreres også med en e-postlisteplanlegger.

Nick W

UpContent var superenkelt å sette opp. Jeg satte raskt opp et emne som var relevant for virksomheten min og så umiddelbart artikler og blogginnlegg som var relevante. Jeg så ikke på noe tidspunkt etter en hjelpemeny eller omvisning.

Ulemper

 1. Det kan ta litt tid å finne alle foretrukne kilder.
 2. Brukere ble stadig omdirigert til en annen plattform på grunn av plattformens samarbeid med andre verktøy.

Verifisert bruker

Å bli tvunget til å bruke en tredjepartstjeneste for å dele innhold er frustrerende, spesielt når konkurransen er så lav. Eieren virker hardt innstilt på sin nåværende tilstand.

Hvilke av disse innholdsstyringsverktøyene vil du velge?

I listen ovenfor over verktøy for innholdskurering har vi begrenset noen av de beste resultatene i 2023.

Så før du velger riktig verktøy, må du forstå funksjonaliteten til innholdskurering. Og hvis du er en gründer, er mellom- og nybegynneralternativene nok til å møte dine behov. Men etter hvert som virksomheten din vokser, blir innholdskurering viktigere, og den bør være kraftig.

Selv om mange verktøy er tilgjengelige på markedet, er ingen verktøy perfekt. Men SocialPilot ser ut til å være et passende alternativ. Den støtter ikke bare innholdskurering, men mange tilleggsfunksjoner knyttet til innholdsmarkedsføring og overvåking. Kort sagt, det er et allsidig administrasjonssenter for sosiale medier for alle behov.

Så hvorfor velge flere verktøy når du kan velge ett enkelt og omfattende verktøy som SocialPilot. Ta det 14 dagers gratis prøveperiode og frigjør merkevaren din på sosiale medier som aldri før.

vanlige spørsmål

🌟 Hva er innholdskurering?

Innholdskurering er metoden for å samle verdifullt innhold fra en rekke kilder og legge det ut på nettet. En innholdskurator er ansvarlig for å finne passende innhold om en bestemt kategori og dele målrettet informasjon med leserne.

🌟 Hva er noen av de beste innholdskureringsverktøyene i 2024?

Noen av de beste verktøyene for innholdskurering er:

 1. SocialPilot
 2. ContentStudio
 3. Capoest
 4. Flokker
 5. BuzzSumo
 6. Beskjeden
 7. Kurater
 8. Lomme
 9. Whooo
 10. UpContent

🌟 Er innholdskurering lovlig?

Ja, fordi innholdskurering ikke er det samme som plagiering; derfor er det lovlig. Det er bare en samling av innhold fra pålitelige og forskjellige kilder. Men hvis du bruker de samme delene av innholdet, gi kreditt til den opprinnelige innholdseieren.

🌟 Kan jeg samle innhold gratis?

Ja, ved hjelp av gratis verktøy for innholdskurering kan du kuratere innhold gratis.
Noen verktøy er: ShareIt, Buzzsumo, Trap.it.

🌟 Er innholdskurering nyttig i SEO?

Ja, innholdskurering er faktisk nyttig fra et SEO-perspektiv, da det lar deg legge til mer verdi til innholdsplanen din støttet av troverdige kilder.

Nye publikasjoner:

Anbefaling