11+ beste SaleHoo-alternativer for dropshipping i 2024

Kjærlighet er å dele!

salghoo alternativ

salghoo alternativ

I dette innlegget vil jeg dele beste SaleHoo-alternativene for dropshipping. For det første, ifølge dropshipping-statistikken, synes 84 % av dropshipperne at den innledende fasen for å sikre seg en god leverandør er den vanskeligste.

Og årsakene er ikke langt inne, det er mye som spiller inn når man starter en dropshipping-butikk.

Og blant mange andre er muligheten til å finne og sikre seg en leverandør uvurderlig. Når du velger en leverandør, må du finne en leverandør som kan tilby varer til en billigere pris, støtte global levering, og som også kan skalere med deg.

Unødvendig å si, hvis du skulle gjøre dette manuelt, ville du satt bedriften din i en tidlig risiko.

Og det er her verktøy som SaleHoo kommer inn. Absolutt, SaleHoo er et av de beste verktøyene for å finne og sikre en god leverandør for produktene dine.

Salehoo er imidlertid ikke det eneste verktøyet i bransjen. Det finnes andre alternativer som kan fungere for deg også. I tillegg er det både betalte og gratis SaleHoo-alternativer.

Så la oss dykke inn i de beste SaleHoo-alternativene du kan velge mellom.

Liste over SaleHoo-alternativer

Nedenfor er listene over de beste Salehoo-alternativene du kan bruke for å skaffe dropshipping-leverandører for virksomheten din, enten du er nybegynner eller ikke.

#1 Spocket

spocket dropshipping leverandør

spocket dropshipping leverandør

I likhet med SaleHoo er Spocket et dropshipping-verktøy som hjelper deg å finne produkter fra forskjellige leverandører og deretter sende dem til kundene dine. Med en stor database med amerikanske/britiske leverandører, lar Spocket deg sende amerikanske/britiske produkter til kunder over hele verden.

Du kan enkelt integrere Spocket med Shopify eller WooCommerce. Og dette betyr at du kan bruke Spocket på WordPress med WooCommerce-plugin.

På Shopify har Spocket en vurdering på 4,5 fra over 1700 anmeldelser. Unødvendig å si, det er en utmerket ytelse. Med sin egen leverandørkatalog trenger du ikke Aliexpress for å kjøpe produkter fra leverandører.

Spocket er et alternativ til ikke bare Salehoo, men Aliexpress. I tillegg har de også en krom-utvidelse som fungerer med Aliexpress.

Kromutvidelsen, AliScraper, importerer produkter fra Aliexpress til butikken din, kopierer alt inkludert produktbilder og beskrivelse.

Spocket behandler imidlertid betaling med Stripe og begrenser også betaling til kun kredittkort. Og det betyr at debetkort ikke er tillatt for bestillinger.

Med fire prisplaner (Novice, Pro, Empire og Unicorn-plan), koster den laveste prisplanen $ 24 per måned, mens den dyreste planen koster $ 99 per måned.

Meld deg på her

#2. InventorySource

lagerkilde

lagerkilde

InventorySource er automatiseringsprogramvare bygget for dropshipping. Så det kommer ikke som noen overraskelse at det er et av de beste verktøyene som er tilgjengelige i dropshipping-industrien og et nært Salehoo-alternativ.

Å vurdere InventorySource som en alt-i-ett dropshipping-løsning er ikke en overdrivelse. Verktøyet gir en gratis leverandørkatalog hvor du kan få forsyninger fra.

Og bortsett fra det, gjør InventorySource det mulig å synkronisere leverandørers produkter direkte til praktisk talt hvilken som helst e-handelsplattform.

I den forbindelse kan du enkelt integrere InventorySource med:

 • Shopify,
 • BigCommerce,
 • WooCommerce,
 • amazon,
 • eBay og mange andre e-handelsplattformer.

Selv om InventorySource har en liten database med leverandører (over 230), lar de deg manuelt legge til din egen leverandør i databasen deres.

Å lese:  WP 2FA-anmeldelse: Den beste brukervurderte WordPress-se...

Unødvendig å si er InventorySource kraftig og enkel å bruke for nybegynnere.

Det er imidlertid ikke åpenbart at det er en hake. Fangsten her er ingen ringere enn prisingen. InventorySource krever en høy månedlig abonnementsavgift for å bruke deres pakke med dropshipping-verktøy.

De tilbyr tre planer. De tilbyr en gratis plan for katalogen deres, inventarautomatiseringsplan som koster $99 per måned, og full automatiseringsplan som koster $150 per måned.

Men de er et av de beste verktøyene. Men prisen gjør det for dyrt for nybegynnere som bare prøver ut ting.

Meld deg på her

#3. e-kilder

esources uk engros dropshipping leverandør

esources uk engros dropshipping leverandør

eSources er bare en annen gammeldags dropshipping-plattform som ser ut som et forum. Det er imidlertid et av de beste stedene å sikre seg en leverandør og også finne produkter.

For å være ærlig, betyr ikke designet så mye, så langt er behovet dekket. Og for eSources er det åpenbart en flott ressurs for dropshippers som leter etter leverandører.

eSources kobler dropshippere med leverandører. Og det beste er at eSources tilbyr en gratis plan for dropshippere å bruke.

Likevel har du mer å glede deg over ved å oppgradere til premiumplanen deres. Ved å bruke premiumplanen har du ubegrenset tilgang til katalogen deres.

For premiumplanene tilbyr eSources tre betalingsplaner. Og den beste planen er den årlige planen som ville koste €75 per år.

Og det er den beste avtalen du kan få fra eSources.

Meld deg på her

#4. Engrostilbud

Engroshandel

Engroshandel

Her er et annet interessant Salehoo-alternativ, WholesaleDeals. Som for tiden er den mest populære engros- og dropshipping-tjenesten i Storbritannia.

Den inneholder lønnsomme tilbud for videresalg av engrosprodukter, spesielt gadgets og elektronikk til forhandlere av alle slag og eBay-leverandører på eBay og Amazon.

Interessant nok ble WholesaleDeals lansert helt tilbake i 2004 og startet som en grossist for alle typer leker og nyheter fra eBay.

Men i dag har wholesaleDeals-innovasjoner i løpet av årene i markedet brakt det frem i rampelyset som den raskest voksende tjenesten av sitt slag i Storbritannia.

En gjennomgang av ytelsen i 2009 avslører at det var det første nettstedet noensinne som avdekket en kjede av dropshipping-svindel som fortsatt er et stigma for britiske dropshipping-leverandører.

Bemerkelsesverdig nok anbefales tjenestene i dag for nybegynnere for å finne varer med fortjeneste på nettsteder som eBay og Amazon. Ganske lik eSources, men mer avansert.

Meld deg på her

#5. Grossist2B

engros2b dropshipping leverandører

engros2b dropshipping leverandører

Wholesale2B kan betraktes som en alt-i-ett dropshipping-løsning. Programvaren tilbyr ulike dropshipping-tjenester og lar deg søke etter lønnsomme produkter fra databasen deres.

Det er ganske enkelt å finne en passende leverandør fra deres leverandørkatalog. Leverandørene deres er kontrollert av passende standarder for å sikre at du får det beste.

Men der verktøyet slår konkurrentene er muligheten til å integrere med mange e-handelsplattformer.

For å være presis, integrerer Wholesale2B med:

 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • eBay
 • Amazon
 • Weebly
 • Ecwid
 • Og mange andre e-handelsløsninger.

I tillegg, hvis du vil selge gjennom din egen tilpassede e-handelsbutikk, kan du gjøre det med Wholesale2B. Og det beste er at Wholesale2B bygger en e-handelsbutikk for deg til en lavere kostnad.

Som forventet tilbyr Wholesale2B forskjellige prisplaner for sin løsning. Prisplanen for Shopify, Bigcommerce og woo-commerce-butikker koster $30 per måned.

Mens Amazon og eBay dropshipping-butikker koster $38 per måned.

Du vil imidlertid ikke bli belastet med andre fraktgebyrer enn betalingsbehandlingsgebyret og det månedlige abonnementet basert på planen din.

Wholesale2B har utvilsomt også sine feil. Kontaktstøtten deres mangler. Det er ikke noe telefonnummer oppført, du må gå gjennom støttebillettsystemet.

Å lese:  Plugins for WordPress kontaktskjema

Absolutt, de er fortsatt en av de beste på markedet på grunn av deres brede utvalg av dropshipping-løsninger og fleksible prisplaner.

Meld deg på her

#6.Verdensomspennende merke

verdensomspennende merker

verdensomspennende merker

Worldwide Brand er en av de eldste engroskatalogene, som dateres tilbake til 1999.

Katalogen kan skryte av manuelt kontrollerte grossister og leverandører som tilbyr millioner av produkter. Du kan enkelt søke i katalogen ved å bruke produktnavn, merke og bedriftsplassering.

I tillegg tilbyr Worldwide Brand en mobilapp for å søke og finne leverandører til produktene dine. Det finnes en mobilapp for både Android og iOS. Og unødvendig å si, dette gjør prosessen med å finne en grossist enklere.

De fleste leverandørene og grossistene på plattformen er verifiserte selskaper i USA. Bare en liten prosentandel av leverandørene deres er basert utenfor USA.

Produktutvalget deres er i utgangspunktet i tusenvis av kategorier.

Og det beste er at du ikke trenger å betale en gjentakende abonnementsavgift som de fleste andre dropshipping-leverandørkataloger.

Alt de krever er en engangsavgift på $299 for ubegrenset tilgang til katalogen og produktene deres. Dette kan imidlertid være dyrt i starten, men over tid ser det ut til å være mye billigere enn konkurrentene.

Men verktøyet er ikke problemfritt også. Nettstedet deres er utdatert og ser veldig utdatert ut, noe som gjør at det ser ut som om katalogen deres ikke har blitt oppdatert på lenge, når den har det.

Selv om det er best for Amazon og eBay dropshipping, er det ikke bra for individuelle e-handelsbutikkplattformer.

Og ikke det beste for nybegynnere, Worldwide Brand går bare så langt som å skaffe deg en leverandør sammen med å håndtere alle viktige detaljer du trenger å vite om leverandøren.

I hovedsak vil du jobbe direkte med leverandøren. Selv om dette vil gi deg en rimelig rabatt, vil du trenge tidligere dropshipping-erfaring for å gå denne ruten.

Muligheten til å importere produkter fra en leverandør direkte til butikken din fungerer heller ikke her.

Meld deg på her

#7. Alibaba/AliExpress

aliexpress

aliexpress

Alibaba er den største markedsplassen som gjør det enkelt å finne produktprodusenter i Asia. Unødvendig å si, de fleste oppføringene på Alibaba er fra produsenter basert i Kina.

Og det er det som gjør Alibaba til en veldig komplisert markedsplass for å finne produktleverandører. Og å ikke ha tidligere erfaring kan gjøre det til en vanskelig plattform å bruke.

Dessuten er det meste av kommunikasjonen på kinesisk, og dette gjør det til en vanskelig plattform for dropshippere å bruke. Du kan ikke garantere at du vil motta det eksakte produktet som er oppført på Alibaba.

Men så risikabelt som det er, vil muligheten til å navigere deg rundt på plattformen gi deg en av de beste rabattene. For nybegynnere og for å spille trygt, er den beste løsningen for å kjøpe produkter fra Alibaba-gruppen Aliexpress.

Aliexpress er C2C- og B2C-markedsplassen for Kina. Aliexpress eies også av Alibaba og kobler forhandlere til kundene deres.

Imidlertid er det også et perfekt sted for produktinnkjøp for dropshippere.

Aliexpress har skapt en stor pool av dropshippere på grunn av sine billige og lave priser. Unødvendig å si, det er en gratis plattform. Men å finne en produktleverandør er en kjedelig oppgave gitt størrelsen på markedsplassen.

Og fordelen er at du har kjøperbeskyttelse og fleksibilitet til å bestille ett enkelt produkt fra selgerne.

Å lese:  eSources Review - UK Wholesale Dropshipping Leverandør

Meld deg på her

#8 Engros sentral

engros sentral, et annet salehoo-alternativ

engros sentral, et annet salehoo-alternativ

Wholesale Central er også en av de gamle grossistleverandørkatalogene. Med et klønete gammeldags grensesnitt tilbyr verktøyet en gratis løsning for å finne dropshipping-leverandører.

Siden den er en av de gamle katalogene, har plattformen tusenvis av grossister og leverandører som du kan kjøpe produktet ditt fra.

Den tilbyr imidlertid ikke en avansert løsning for å forenkle prosessen med dropshipping. Det er akkurat som alle andre forum eller lister.

Og du er enig med meg i at et verktøy som enkelt kan integreres med en butikk er enkelt å bruke for nybegynnere.

Absolutt, hvis du har tidligere erfaring med å håndtere leverandører, bør du være i stand til å finne veien rundt i katalogen.

Meld deg på her

#9. Soloppgang engros

soloppgang engros

soloppgang engros

Sunrise Wholesale er en av de beste produktkatalogene for dropshipping-butikker. I motsetning til mange andre på denne listen, er ikke Sunrise Wholesale en leverandørkatalog.

De er leverandøren og de har over 15 000 produkter tilgjengelig for dropshipping på ulike e-handelsplattformer inkludert BigCommerce, Shopify, Amazon, eBay og mange andre butikker.

Haken her er at du ikke har fleksibiliteten til å forhandle med forskjellige leverandører for å vite hvilken som er best for din bedrift.

Fortjenestemarginen kan også være lav fordi du har å gjøre med en enkelt grossist som må dekke alt. Dessuten støtter de bare noen få land.

Men å bruke Sunrise Wholesale gir deg en trygg måte å kjøpe produktene dine på. Og de tilbyr også noen innebygde verktøy for å gjøre produktvalg enklere.

Prisene deres starter fra $49 per måned.

Meld deg på her

#10. Nasjonale dropshippere

nasjonal dropshipper

nasjonal dropshipper

National Dropshippers er også en annen dropshipping-programvare som har eksistert siden begynnelsen av 2000-tallet.

National dropshippers ble grunnlagt i 2002 av Joe J Khoury og har vært en av de tidligste dropshipping-programvarene.

Mer til poenget, National Dropshippers har et klønete gammeldags grensesnitt som får nettstedet til å se utdatert ut.

Og det har ikke vært noen stor forbedring på plattformen. Siden bruker fortsatt gammel teknologi for å koble leverandører til dropshippere.

Du må ta bestillingene i butikken din og deretter legge inn bestillingen manuelt på National Dropshippers. Absolutt, dette er den gamle og slitsomme måten å drive dropshipping på.

Og bruk av National Dropshippers begrenser virksomheten din fra å skalere. Fordi du alltid må legge inn bestillingene manuelt.

Hver gang det er en endring i produktpris, kan National Dropshippers varsle deg eller sende deg et varsel.

National Dropshippers gir imidlertid sporingsdetaljer som du kan gi videre til kundene dine for å fortelle dem hvordan varene deres utvikler seg.

Så langt er det den mest attraktive egenskapen til National Dropshippers.

Meld deg på her

#11. Dropshipper.com

dropshipper.com, et annet salehoo-alternativ

dropshipper.com, et annet salehoo-alternativ

Dropshipper.com er en alt-i-ett dropshipping-løsning.

Gir deg nettsiden, dropshipping-listen, leverandører og kunnskap som kreves for å bygge din dropshipping-butikk.

Dropshipping-butikken din har ditt eget tilpassede domenenavn og gir deg også fleksibiliteten til å velge et design og tilpasse butikken for å passe til merkevaren din.

I tillegg lar Dropshipper.com deg enkelt importere Aliexpress-produkter til dropshipping-butikken din.

Og her er hva det betyr. Verktøyet gjør jobben for både Oberlo og Shopify sammen.

Dette betyr at du ikke trenger noe annet verktøy enn Dropshipper for å starte og drive dropshipping-virksomheten din.

I hovedsak har Dropshipper.com et innebygd verktøy for tilknyttet administrasjon, e-postmarkedsføringsverktøy, live chat-verktøy, SEO-verktøy og Facebook-akseleratorverktøy.

Og det beste er at verktøyet ikke er dyrt. Verktøyet koster $29 per måned, noe som er ganske rimelig med tanke på funksjonene som tilbys.

Å lese:  Builderall vs GoHighLevel: [2024 Detailed Comparison]

Meld deg på her

#12. The Wholesaler.co.uk

thewholesaler.co.uk

thewholesaler.co.uk

Et annet SaleHoo-alternativ er TheWholesaler, en produktliste og grossistkatalog som har eksistert siden 1999.

Katalogen er ikke en global liste, men fokuserer på å liste opp verifiserte og ekte britiske grossister på nettet.

Å bruke TheWholesaler som en katalog er ganske enkelt og enkelt og krever ingen betaling som en dropshipper på jakt etter en leverandør.

Ved å ha en hel rekke produkter å velge mellom, kan du enkelt finne et godt produkt og leverandør fra plattformen.

Imidlertid ser plattformen like gammel ut som sin alder, gammeldags og utdatert.

Som forventet fra en gammeldags side, er det ikke noe spesielt verktøy eller avansert verktøy som lar deg velge et trendprodukt og også foreslå en leverandør for deg.

Du må gjøre denne forskningen helt selv. Og som nybegynner er ikke dette riktig passform.

Du trenger et sofistikert verktøy som hjelper deg å velge et trendprodukt og også spore salget ditt fra et dashbord.

Mens en erfaren dropshipper enkelt kan navigere og bruke plattformen, finnes det bedre sofistikerte dropshipping-verktøy der ute.

Meld deg på her

#1. 3. Toppen i engros

toptenwholesale, et annet salehoo-alternativ

toptenwholesale, et annet salehoo-alternativ

TopTenWholesale er en av de eldste grossistsidene som fortsatt har et anstendig utseende. Grunnlagt i 2005, har Toptenwholesale utvidet listen til å omfatte produsenter, importører og distributører.

Toptenwholesale, basert i Los Angeles, startet med USA som fokus, men har nå spredt seg til å støtte mange land rundt om i verden.

Å bruke plattformen koster ingenting. Den har en gratis plan for både leverandører og kjøpere. Imidlertid tilbyr den fortsatt en premiumplan for leverandører.

Premiumplanen starter fra $99 per år for grunnplanen og koster $799 for premiumspareplanen.

Selv om Toptenwhole-salg nå støtter nesten alle land, er det fortsatt restriksjoner på landene som aksepteres som leverandører.

Faktisk er flertallet av leverandørene og produsentene på Toptenwholesale fra USA.

Bortsett fra priser og restriksjoner til amerikanske leverandører, er plattformen ganske god til å sikre leverandører.

Meld deg på her

#14. Globale kilder

globale kilder, et annet salehoo-alternativ

globale kilder, et annet salehoo-alternativ

GlobalSources er en kinesisk grossistside for å kjøpe ut engrosprodukter og dropshipping-produkter for kunder.

Plattformen er en kinesisk plattform som kobler kinesiske produsenter og leverandører til den globale verden, hvor de kan selge varene sine til grossister og dropshippere over hele verden.

Absolutt, du kan få produkter til en billigere pris fra plattformen.

Der Globalsources skiller seg ut er at du kan be om en prøve av produktet, for å vite hva leverandøren vil sende til dine kunder.

Det er også noen leverandører med lav minimumsbestilling, og disse egner seg for dropshipping.

Meld deg på her

Konklusjon

Der har du det, min anbefaling av de beste SaleHoo-alternativene for dropshipping. Hvis du fortsatt er forvirret om hvilken leverandør du skal gå med, kan du sjekke ut Spocket som har lignende funksjoner som SaleHoo.

Og hvis du leter etter en gratis plattform å begynne med, har eSources deg dekket. I tillegg har de den største databasen med leverandører for praktisk talt alle nisje.

Hvis du aldri har prøvd SaleHoo før, er det ikke et dårlig verktøy. Det kan være verdt å prøve det på grunn av den rimelige planen.

Til slutt er det opp til deg.

Så, hvilke av SaleHoo-alternativene går du for?

Nye publikasjoner:

Anbefaling