11+ beste WordPress Testimonial-plugins for å legge til sosialt bevis

Leter du etter de beste WordPress-anbefalingspluginene? God idé! Du gjør en fantastisk jobb, og kundene dine er fornøyde. Så hvorfor ikke dele tilbakemeldingene deres offentlig på nettstedet ditt slik at alle kan se?

Siden det er så mange WordPress-anbefaling-plugins tilgjengelig, vet vi at det kan være vanskelig å bestemme hvilken du skal velge. For å hjelpe deg, i denne artikkelen, har vi begrenset avgjørelsen din til de 11 beste WordPress-anbefalingspluginene.

1. WPForms

WPForms er kjent for å være den beste kontaktskjemapluginen tilgjengelig for WordPress, og kan også brukes som en førsteklasses attesteringsplugin.

Med Post Submissions-tillegget kan du lage et brukervennlig skjema for at kundene dine kan sende inn en attest direkte fra nettstedet ditt. Du kan inkludere funksjoner som en vurderingsskala, for hvem elsker ikke å få gullstjerner for arbeidet sitt!

Etter innsending vil brukerens anbefaling lande i WordPress-dashbordområdet ditt, slik at du kan se det før du bestemmer deg for om du vil publisere det eller ikke.

WPForms’ primære fokus er på brukervennlighet, noe som gjør det til en enkel prosess for både klienten som sender inn anbefalingen og deg, nettstedets eier, når du er klar til å publisere tilbakemeldingene deres.

Les hele vår anmeldelse av WPForms for mer informasjon.

Kom i gang med WPForms »

2. Trives Ovasjon

Som en av de beste WordPress-anbefalingspluginene, er Thrive Ovation virkelig fantastisk. Det hjelper deg å samle attester på 3 unike måter:

For det første lar det deg på magisk vis forvandle alle WordPress-kommentarer som er igjen på nettstedet ditt til en klar-til-funksjon-anbefaling med bare et enkelt museklikk. Du trenger ikke lenger kopiere/lime inn! Den vil til og med inkludere navnet og avataren til brukeren som la igjen kommentaren.

Å lese:  Den ultimate guiden til restaurantmarkedsføring (ideer, strategier og planer)

For det andre integreres Thrive Ovation med Twitter og Facebook slik at du enkelt kan fange kommentarer om deg, eller din bedrift, og importere dem til pluginens patenterte vitnesbyrd Rolodex. Utiltalende skjermbilder er en saga blott med denne funksjonen ettersom Thrive Ovation ikke bare importerer de positive omtalene, den forvandler dem også til estetisk tiltalende, offisielt utseende attester.

For det tredje lar denne pluginen deg fullt ut automatisere prosess for innsamling av attester ved å la deg lage dedikerte sider, innlegg og skjemaer for attestinnsending. Du kan til og med sende automatiserte meldinger til kunder som ber dem om tilbakemelding, med en lenke til siden for innsamling av anbefaling. Thrive Ovation er virkelig en av de beste WordPress-anbefalingspluginene som er tilgjengelige.

Kom i gang med Thrive Ovation »

3. Feed for sosiale anmeldelser på Facebook

Facebook sosiale anmeldelser feed fra Smash Balloon gjør det så enkelt å hente og vise anmeldelser fra Facebook-siden din. Hvis du har mange brukere på Facebook, kan du be dem vurdere siden eller produktene dine.

Med denne plugin trenger du ikke å kopiere og lime inn nye anmeldelser. Smash Balloon vil automatisk plukke opp nye anmeldelser/attester og vise dem på nettstedet ditt.

Først må du installere Custom Facebook Feed Plugin fra Smash Balloon, og aktiver omtaler-utvidelsen. Deretter kan du vise Facebook-anmeldelser som attester ved å skrive inn kortkoden i et hvilket som helst innlegg eller side, eller til og med i en sidefelt eller bunntekst-widget.

Kom i gang med Facebook-feed for sosiale anmeldelser »

4. Egendefinert Twitter Review Feed

Egendefinert Twitter-anmeldelsesfeed fra Smash Balloon er en annen fantastisk plugin fra Smash Balloon som er designet for Twitter-brukere.

Programtillegget vil automatisk hente eventuelle attester som kundene dine kan legge igjen for deg som tweets. Deretter blir disse vist frem på nettstedet ditt slik at besøkende kan se at du har tilbakemeldinger fra virkelige individer.

Å lese:  Holde bloggen din sikker: 5 beste fremgangsmåter for å beskytte nettstedet ditt

Smash Balloon gir deg kontroll over hva slags innlegg som vises på nettstedet ditt. Du kan moderere disse tweetene med spesifikke ord, hastags, lister og mer.

Kom i gang med tilpasset Twitter-anmeldelsesfeed »

5. SeedProd

Seedprod er den beste nettstedbyggeren som kommer med forhåndslagde temaer og sidemaler.

Du kan lage en hel side med attester eller legge til en smart blokk på hvilken som helst side du vil. Med den innebygde testimonials-blokken er alt du trenger å gjøre å legge til anbefalingsforfatterens navn, tittel og laste opp et bilde.

Du får full kontroll over hvilke anmeldelser og attester du viser frem. I tillegg kan du tilpasse layout, farger, kolonner og mye mer.

Kom i gang med SeedProd »

6. Testimonials Showcase

Testimonials Showcase lar deg vise tilbakemeldinger fra kunder vakkert i et rutenett eller en glidebryter.

Den har et brukervennlig front-end-innleveringsskjema, slik at klienter kan sende inn sine attester direkte på WordPress-nettstedet ditt.

I tillegg er Testimonials Showcase klar for oversettelse. Du trenger aldri å bekymre deg for språkbarrierer som hindrer kunder i å snakke om, eller potensielle kunder fra å lese om, hvor fantastisk du noen gang er igjen.

Kom i gang med Testimonials Showcase »

7. Slider for attester

Gutenberg Editor støttet og GDPR-kompatibel, Testimonials Slider holder seg i forkant ved å være konsekvent oppdatert med nødvendige forbedringer for å holde deg i forkant av spillet.

Tilpass glidebryteren for attester med lekre innebygde maler, og bruk den deretter på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode eller widget. Absolutt null kodeferdigheter kreves!

Kom i gang med Testimonials Slider »

8. Verktøysett attester

Toolset Testimonial gir deg full kontroll over hvordan din anbefaling ser ut og føles. Med Toolset kan du raskt og enkelt bygge attester uten å måtte skrive PHP-koder.

Den lar deg vise anbefalingen din på forskjellige måter, for eksempel widgets, hele sider, en glidebryter, rutenett osv.

Dette pluginet drives også av de samme folkene bak en av verdens største flerspråklige plugin, WPML. For ikke å nevne, denne plugin gir flerspråklig støtte ved å integrere med WPML.

Å lese:  Kjøp TikTok-følgere Useviral: Lever ideene dine til verden

Kom i gang med Toolset Testimonials »

9. Testimonials Widget

Enkelheten til en widget kombineres med den iøynefallende skjønnheten til en bildeglidebryter med Testimonials Widget-plugin.

Slide-, karusell- og fade-overganger er alle tilgjengelige alternativer. Du kan også filtrere lysbildefremvisningsinnholdet etter WordPress-tagger, kategorier eller post-ID-er. Best av alt: Testimonials Widgets funksjoner for blandet innhold lar deg vise tekst, bilder og videoer i én lysbildefremvisning. Du kan vise hvilken som helst type vitnemålsinnhold som du ønsker!

Kom i gang med Testimonials Widget »

10. Enkel attester

Som navnet tilsier, koker Easy Testimonials ned til ett adjektiv: lett.

Enten du vil legge inn attester i en side eller et innlegg, eller legge dem til sidefeltet som en widget, kan du absolutt. Og null kodingsferdigheter kreves takket være den praktiske kortkodefunksjonen.

Easy Testimonials støtter bilder, så det er enklere enn noen gang å legge til et ansikt til en forfatters navn. Den bruker også den nyeste teknologien for å få dine attester til å vises i søkeresultatene til nettstedet ditt.

Kom i gang med enkle attester »

11. Testimonial Slider

Ubegrensede glidebrytere for attester er tilgjengelige med Testimonial Slider-plugin.

Testimonial Slider er svært tilpassbar og har egendefinerte farger, en rekke oppsett og flere overganger for å hjelpe deg med å lage den mest elegante presentasjonen som er mulig for tilbakemeldinger fra kundene dine.

Liker du ikke glidere? Du kan også bruke deres listeformatfunksjon.

Best av alt, Testimonial Slider tilbyr innsendingsskjemaer for front-end og backend for å gjøre innsamlingsprosessen for attester problemfri. Alt kan enkelt kontrolleres fra WordPress-dashbordet.

Kom i gang med Testimonial Slider »

12. Sterke attester

Utviklervennlige, Strong Testimonials er kraftige og velfylte med funksjoner. Strong Testimonials er definitivt en av de beste WordPress-anbefalings-pluginene, fra front-end-formen for innhenting av attester, til dens vakre skyveknapper for visningsalternativer.

Å lese:  JoinPD – Introduksjoner, funksjoner, fordeler og priser

Hvis du bruker Polylang, WPML eller WPGlobus på nettstedet ditt, vil du være glad for å vite at Strong Testimonials integreres med hver av disse pluginene, noe som gjør den fullstendig oversettelsesklar. Du kan også forsterke skjermene dine med YouTube, Twitter, Instagram eller Facebook-innbygginger.

Kom i gang med sterke attester »

Det er vår liste over de beste testimonial-pluginene for WordPress. Vi håper denne guiden hjalp deg med å finne den absolutt beste for nettstedet ditt.

Hvis du ønsker å øke tilliten og tilliten til brukerne dine, anbefaler vi på det sterkeste å bruke TrustPulse. Det er den #1 sosialt beviste appen på markedet. Mer om det nedenfor.

Bonusplugin: TrustPulse

TrustPulse er den beste sosialt beviste appen for å vise frem anmeldelser, attester og annen anmeldelsesaktivitet på nettstedet ditt.

Det er enkelt å sette opp og tilpasse. Etter det er prosessen automatisert slik at du ikke trenger å gjøre noe. Appen henter automatisk nylig aktivitet på nettstedet ditt. For eksempel, når en bruker registrerer seg for nyhetsbrevet ditt, kjøper et produkt, abonnerer og så videre, vises en popup for andre på nettstedet ditt som viser denne aktiviteten.

Slik kan du vise frem de siste anmeldelsene eller la folk få vite at noen nettopp har gitt deg en 5-stjerners anmeldelse! Appen lar deg også lage statiske varsler kalt handlingsmeldinger. Du kan konfigurere en målrettet melding som skal vises til brukerne på ‘kjøpsbekreftelse’-siden og be dem om å legge igjen en anmeldelse.

Det er så mye du kan gjøre med denne plugin-en for å øke virksomheten og konverteringene dine. Les hele anmeldelsen vår » TrustPulse Review: Driver konverteringer med Social Proof-appen.

Kom i gang med TrustPulse »

Det er alt vi har for deg. Det kan også være lurt å se våre andre ressurser:

Disse veiledningene vil hjelpe deg å øke virksomheten din ved å få brukere til å stole på merkevaren din.

Nye publikasjoner:

Anbefaling