12 enkle måter å få fart på WooCommerce-butikken din

Hostinger’ Managed WooCommerce Hosting er designet for å gjøre e-handelsbutikken din lynrask.

Å få fart på WooCommerce-butikken din kan bidra til å forhindre kundefrafall og tapt salg – enten du er butikkeier på Hostinger’ administrerte WooCommerce-hosting eller en WooCommerce-butikkeier som ennå ikke er klar for et spesialisert produkt.

Selv om du kanskje tror at forbedring av brukeropplevelsen kommer med å samle inn mer brukeranalyse og inkludere verktøy som personalisering og live chat, kan disse verktøyene og analysene faktisk redusere nettstedet ditt.

Å øke hastigheten på butikken din kan positivt påvirke SEO ved å forbedre brukeropplevelsen. Faktisk vil et nettsted som tar lengre tid enn 3 sekunder å laste, bli forlatt av 40 % av kundene. En forsinkelse på 2 sekunder øker fluktfrekvensen med 103 %. Og en forsinkelse på til og med 100 millisekunder påvirker konverteringsfrekvensen med 7 %. Forsinket lasting kan føre direkte til tapte inntekter, spesielt i rushtiden, som Cyber ​​Monday og Black Friday.

Enten du bruker et delt vertsalternativ, eller ikke har vokst til et stadium hvor du trenger et fullt administrert alternativ, kan de 12 kraftige endringene som vi inkluderer nedenfor bidra til å optimalisere WooCommerce-siden din, øke hastigheten på butikken din og forbedre ytelsen. Det beste av alt er at disse endringene ikke vil ta mye tid, krefter eller kostnader å implementere.

1. Test nettstedets nåværende hastighet

For å øke hastigheten på WooCommerce-butikken din, må du teste din nåværende hastighet – og du må kanskje fortsette å teste hastigheten mens du gjør endringer og optimaliserer WooCommerce-siden din. Ved å teste hastigheten kan du være sikker på at forbedringene dine fungerer.

Å lese:  Strømlinjeforming av WooCommerce Checkout-prosessen

Hvis du vil ha en enkel tilnærming til å teste hastigheten på nettsiden, prøv WebPageTest.

Googles PageSpeed ​​Insights ser på innholdet på en side og gir forslag for å gjøre siden raskere.

Begge disse nettstedene tilbyr mer komplekse beregninger og analyser. Google har PageSpeed-verktøysom inkluderer protokoller og standarder samt beste praksis for ytelse, og WebPageTest har et verktøy for å fange opp brukerens visuelle opplevelse.

2. Sørg for at du har et raskt tema

Å ha et visuelt imponerende WooCommerce-tema med mange innebygde funksjoner kan høres ut som det vil forbedre brukeropplevelsen. Det tar imidlertid tid å laste inn disse funksjonene. Å velge det raskeste WooCommerce-temaet for butikken din kan være relativt enkelt.

Før du velger et tema, bør du vurdere alle funksjonene du ønsker å inkludere i nettbutikken din. Skriv disse funksjonene ned, og ranger disse funksjonene etter nødvendighet. Denne oppgaven vil hjelpe deg med å sette deg i stedet for brukeren som kommer til butikken din – og hjelpe deg å inkludere bare det som er nødvendig for at brukeren din skal lykkes.

Sørg for at temaet ditt er fullt kompatibelt med WooCommerce – og at det er et tema som er satt opp for e-handel.

De raskeste WooCommerce-temaene er ofte de lette temaene, og bruk en sidebygger for å hjelpe deg med å inkludere bare funksjonene du trenger for å få fart på WooCommerce-butikken din. Du kan til og med gjøre det lurt å starte med et gratis tema. Disse topp WooCommerce-temaene kan fungere for deg.

3. Evaluer dine eksisterende plugins, widgeter og eksterne ressurser

Optimaliserer dine eksisterende plugins, widgets og eksterne ressurser nettstedet ditt, eller bremser de WooCommerce-butikken din uten å øke funksjonaliteten betydelig, optimalisere brukeropplevelsen og til slutt skape inntekter?

For å finne ut hvordan du kan øke hastigheten på WooCommerce-siden din, ta en titt på din plugins, widgetsog eksterne ressurser. Plugins kan bidra til å forbedre ytelsen. Widgets og delingsverktøy kan koble WooCommerce-siden din til sosiale medier. Eksterne ressurser kan få nettstedet ditt til å se bra ut, men forbedrer de brukeropplevelsen?

Eksterne ressurser, for eksempel skript, stilark, fonter eller til og med Google Analytics kan se ut til å hjelpe deg med å organisere nettstedet ditt, men det er ikke alltid mulig å optimalisere ytelsen for disse eksterne ressursene, og de kan redusere hastigheten på nettstedet ditt.

Å lese:  En nærmere titt på Biden-Harris Cybersecurity implementeringsstrategi

For å få fart på WooCommerce-butikken din, bør du vurdere å bytte ut widgets til sosiale medier med enkle deleknapper. Disse deleknappene forhindrer å legge til flere HTTP-forespørsler og begrenser intern avhengighet av DNS-spørringer.

Plugins kan være nyttige på noen områder, men mindre nyttige på andre. Vurder plugins for å komprimere bilder, forbedre betalings- og fraktalternativer, redusere avbrudd i handlekurven og øke salget. Plugins kan også rydde opp i WooCommerce-butikkdatabasen din – og en plugin kan automatisere denne prosessen. Å rydde opp i databasen kan også øke hastigheten på nettstedet ditt. Sjekk ut WP-Optimaliser plugg inn.

Plugins kan også bremse WooCommerce-siden din. Installer bare de mest essensielle pluginene, og husk å sjekke hastigheten på pluginene dine.

4. Bruk Snippets: En flott måte å gjøre WooCommerce-butikken din raskere

Kodebiter er grunnlaget for enkle, sunne WooCommerce-modifikasjoner. Med Utdrag plugin, kan du enkelt laste ned og installere kodebiter laget av andre, eller skrive dine egne. Det er en rekke måter snippets kan bidra til å øke hastigheten på WooCommerce-butikken din, inkludert å legge til funksjonalitet til butikken din, eller ved å deaktivere oppgaver, områder eller widgets som ikke brukes.

I eksemplene nedenfor har vi fjernet eller deaktivert elementer, i stedet for å legge til elementer for å justere ytelsen. Vi gjorde dette fordi disse oppgavene krever innsats, og enhver unødvendig handling som bruker backend-ressurser kan påvirke ytelsen til butikken din.

Merk at hver av kodebitene våre i dette eksemplet er merket. Merking av kodebitene dine gjør det enkelt å holde orden rundt endringene du gjør som påvirker administrasjonsområdet ditt, WooCommerce, widgets eller dashbordet ditt.

5. Sjekk ut Little Bizzy Plugins

Plugins laget av Lille Bizzy eksisterer for å optimalisere WooCommerce-butikken din på små, meningsfulle måter. De vil deaktivere AJAX-vognfragmenter for å hjelpe med lastetider og deaktivere interne og eksterne innbygginger for å øke hastigheten på sidegjengivelsen. Igjen, vi ønsker å trimme overskudd for å få fart på WooCommerce-butikken din.

6. Ta en titt på WP Disable

Optimization.io tilbud WP deaktiver, et plugin-alternativ som gir deg mye fleksibilitet, samtidig som den er enkel å bruke. Installering av plugin legger til en Optimization.iolink til admin-menyen din, som tar deg rett inn i modifikasjonsområdet.

Å lese:  Hvordan endre profilbilde på Instagram i 2024

En av de fantastiske komponentene til WP Disable er muligheten til å fokusere spesifikt på WooCommerce-butikken din, mens du gjør generelle forbedringer til andre områder av nettstedet ditt med noen få klikk. Snakk om en enkel måte å gjøre WooCommerce-butikken din raskere!

La oss se på noen eksempler på Forespørsler fanen, under den passende tittelen Fjern overflødig oppblåsthet seksjon.

7. “Rengjør” butikken din

Revisjonssjekker kan bremse WooCommerce-butikken din hvis du la til utvidelser og opprettet en standard revisjonssjekk på produktsider.

Utvidelser kan hjelpe, men vurder å evaluere ytelsen til utvidelsene dine for å sikre at de er relevante og nødvendige. Du kan kanskje øke hastigheten på WooCommerce-siden din ved å erstatte noen av utvidelsene med tilsvarende kode. Å erstatte utvidelser med tilsvarende kode kan også øke ytelsen.

Revisjonssjekker på WooCommerce-sider er et godt sted å starte. Revisjonssjekker lar deg gå tilbake og se endringer på produktsidene. Selv om revisjonssjekker kan være bra, hvis du bare gjør mindre endringer, for eksempel å endre et ord eller to, vil de reviderte kopiene av den originale produktsiden din øke og redusere WooCommerce-ytelsen. Vurder å deaktivere eller begrense antall revisjoner.

8. Deaktiver unødvendige elementer

Emojis

Emojis kan være mye moro, men de kan bremse WooCommerce-siden din. Med mindre du spesifikt vil at emoji-bruk skal være tilgjengelig, er de unødvendige og kan fjernes som et alternativ bare ved å klikke på Deaktiver Emojis-glidebryteren.

Spørrestrenger

Hvis du noen gang har kjørt en GTMetrix eller Pingdom ytelsestest på butikken din, har du kanskje sett et forslag om å “fjerne spørrestrenger fra statiske ressurser.” Dette er fordi noen servere og proxy-servere ikke er i stand til å bufre spørringsstrenger, og å fjerne dem kan gjøre WooCommerce-butikken din raskere.

9. Vær vert for tilknyttede annonser og produkter

For annonser bør du vurdere å bruke ett enkelt nettverk – eller være vert for bildene selv. Ved å være vert for bildene selv har du kontroll over annonseplassering, kan optimere bildene og kan redusere DNS-spørringene.

Å lese:  Uvanlige måter å øke kundetilfredsheten for e-handelsbedriften din

10. Komprimer bildene dine

Bilder kan være en viktig del av en netthandelsside, men bilder kan redusere nettstedet ditt betydelig.

Bilder er et sted hvor plugins kan hjelpe, men unngå bildekomprimering når du kan. WordPress tilbyr en lenke til en plugin som vil komprimere JPG-er og PNG-er, og med en enkelt API-nøkkel kan du få opptil 100 gratis bildekomprimeringer per måned.

Vurder å komprimere bildene dine før du laster dem opp til nettstedet ditt. Bruk JPG-format for bilder og høyoppløselige bilder der du trenger mye detaljer. Bruk PNG-er for ikoner, logoer, illustrasjoner og gjennomsiktige bilder – i utgangspunktet de fleste bilder som ikke er eller trenger å være JPG-er.

GIFS fungerer bra for animasjoner. Mens GIF-er kan brukes til små bilder, fungerer PNG-er vanligvis bedre.

11. Bruk DNS Prefetch

DNS Prefetch er et alternativ som lar nettstedet ditt forhåndsløse domener for raskere lastetider. Når du aktiverer DNS Prefetch, gir du en liste over domener du vanligvis kobler til eller omdirigerer til. Etter at disse domenene er løst, elimineres forsinkelser i å løse dem igjen.

12. Velg plattformalternativer som gjør WooCommerce-butikken din raskere

Alle justeringene vi nettopp diskuterte har potensial til å gjøre WooCommerce-butikken din raskere, men hva med selve WooCommerce?

Det er ikke sannsynlig at du trenger WooCommerce CSS eller skript for å kjøre på sider som ikke har WooCommerce-elementer. Nok en gang kan vi deaktivere noe unødvendig og få mye ytelse fordi din backend ikke trenger å jobbe for å laste inn ting som ikke er nødvendig.

Det samme konseptet gjelder for Anmeldelser og Handlevognfragmenter. Alt du trenger å gjøre for hvert element er å klikke på glidebryteren og deretter lagre endringene.

Butikken din er kanskje ikke vert på en Managed WooCommerce Hosting-plattform, men det betyr ikke at du ikke kan dra nytte av noen av de samme alternativene som vi bruker hver dag. Fra kodebiter til plugins, vi tror at disse utprøvde metodene kan gjøre WooCommerce-butikken din raskere.

Vi kan ta oss av dette for deg!

Når du er klar for at vi skal ta vare på disse tingene for deg, sjekk ut Hostinger ‘Managed WooCommerce Hosting.

Nye publikasjoner:

Anbefaling