20+ beste WordPress Dropshipping-temaer 2024 [Free & Paid]

Kjærlighet er å dele!

wordpress dropshipping-tema

wordpress dropshipping-tema

Så du har konfigurert dropshipping-butikken din, og du er klar til å automatisere den med den beste dropshipping-programvaren der ute. Det neste du trenger er et fint WordPress dropshipping-tema.

Vi vet alle at det er veldig viktig å velge riktig tema for dropshipping-butikken din. Dette er fordi det legger grunnlaget for butikken din og hvordan folk oppfatter butikken din generelt.

Betydningen av et godt tema kan ikke overvurderes. Så det er veldig viktig at du tar deg god tid når du skal velge riktig WordPress- eller WooCommerce-tema for nettbutikken din.

En dårlig designet nettbutikk vil definitivt slå av dine potensielle kunder ved første øyekast. Selv dette forskning fikk oss til å forstå at over 70 % av folk ikke stoler på et dårlig utformet nettsted.

Så butikktemaet ditt går langt i suksessen til virksomheten din, og det bør ikke tas lett på.

I denne artikkelen tok jeg meg friheten til å gå gjennom flere temaer som er de beste av de beste for dropshipping. De inkluderer gratis og premium WordPress-temaer som er fullt optimalisert for konvertering.

Jeg har personlig håndplukket dem, og vi vil gå gjennom dem en om gangen. Men før vi setter i gang, er det noen funksjoner du bør se etter.

Dette er funksjoner som bestemmer kvaliteten på et godt tema. Og også for at du skal vite om de er verdt investeringen din eller ikke.

Funksjoner av gode WordPress Dropshipping-temaer

Det første inntrykket hver kunde får ved sitt første besøk betyr mye. Så det er veldig viktig at nettbutikken din ser tiltalende ut i stedet for å skremme bort potensielle kunder.

Nedenfor finner du funksjoner du bør se etter når du velger riktig tema for nettbutikken din.

  • Mobilvennlig tema –

Et mobilvennlig tema spiller nå en betydelig rolle i e-handel ettersom mer enn 50 % av e-handelssalget registreres på mobile enheter.

Et mobilvennlig nettsted vil gi en bedre total brukeropplevelse for butikkbesøkende, noe som definitivt vil øke konverteringen din.

Gitt dette faktum, tror jeg det er viktig at du velger WordPress dropshipping-temaet ditt med mobilversjonen i tankene.

Prøv så mye som mulig for å unngå WordPress eller WooCommerce dropshipping-temaer som har mange klønete elementer. Dette kan inkludere travle lastere, fancy barnevogner og unødvendig animasjon.

Funksjonene ovenfor kan faktisk se fine og tiltalende ut for butikkbesøkende. Men i de fleste tilfeller vil det bare redusere sidehastigheten. Noe som er dårlig for virksomheten.

Du vil ha et dropshipping-tema som gjør det enkelt for kunder å lande på butikken din, få produktet de vil ha og enkelt sjekke ut.

Dette er en av de viktigste funksjonene du må se etter i et tema før du får det. Ethvert tema du vil bruke i dropshipping-butikken din skal være ganske enkelt å installere.

Dette er en av de beste egenskapene til AliDropship-temaer. Temaene deres er fascinerende og ganske enkle å installere. Selv for en helt nybegynner.

Å lese:  Å skrive for nettet: kunsten og vitenskapen

Ethvert tema som er forvirrende og krever hjelp av støtte nå og da, er ikke et godt tema. Prøv så mye som mulig å unngå slike temaer.

  • Pålitelig støtte og regelmessige oppdateringer –

Dette er også en annen viktig ting du må vurdere før du får et tema for dropshipping-nettstedet ditt. Du må bekrefte om det er en konstant oppdatering for temaet samt en pålitelig støtte.

Du vil ikke ha situasjonen der støtte ikke vil være tilgjengelig for et premium-tema du har kjøpt når du faktisk trenger dem.

Så prøv så mye som mulig å kjenne versjonen av temaet og sørg for at du ikke får et utdatert tema for butikken din.

  • Tema for søkemotoroptimalisering (SEO) –

SEO-optimalisert tema lar deg enkelt rangere søkeord for produktene dine via søkemotoren. Denne typen tema gir deg muligheten til å skrive en SEO-optimalisert produktbeskrivelse.

Dette er spesielt bra fordi det gir deg muligheten til å generere gratis organisk trafikk gjennom en søkemotor uten ekstra kostnad.

De fleste SEO-optimaliserte temaer lastes raskt og er like lette. Så dette er en flott funksjon du må vurdere når du velger ditt WordPress dropshipping-tema.

Når temaet ditt er enkelt å tilpasse, vil det gi deg en større grad av kontroll over butikken din. Med dette vil du kunne tilpasse utseendet til butikken din til din smak.

Det vil gjøre det enkelt å lage en tiltalende produktside som vil være uimotståelig for dine potensielle kunder. Det vil også hjelpe deg med å profesjonalisere utseendet til butikken din, noe som absolutt vil hjelpe deg å tjene kundenes tillit.

Dette er de fleste av de viktige funksjonene du bør se etter når du søker etter ditt WordPress Dropshipping-tema.

20+ beste gratis og premium WordPress Dropshipping-temaer

Jeg har listet opp over 20 håndplukkede kvalitetstemaer som du kan installere på dropshipping-nettstedet ditt. Listen inkluderer både gratis og betalte temaer.

Noen er laget av AliDropship mens resten av temaene er håndplukket på themeforest.com som er like best for dropshipping. Så la oss gå gjennom dem en om gangen.

AliDropship Beste WordPress Dropshipping-temaer

Nedenfor er de beste temaene laget av AliDropship for å starte din WordPress dropshipping-virksomhet. Hvert tema fra AliDropship-selskapet er optimalisert for å fungere bedre med deres Dropshipping-plugin for maksimal avkastning på investeringen.

Jeg listet opp både det anbefalte temaet for WordPress dropshipping-plugins og det for WooCommerce (AliDropship Woo).

AliDropship WordPress-plugin er en frittstående plugin som gjør WordPress-nettstedet ditt til en e-handelsbutikk uten å installere WooCommerce-plugin.

Mens AliDropship Woo er WooCommerce-versjonen av AliDropship-plugin. Det fungerer med den forhåndsinstallerte WooCommerce-pluginen for å lage en nettbutikk.

Du kan sjekke ut hele anmeldelsen av AliDropship her!

#1. Andy Warhol

Andy Warhol alidropship-tema

Andy Warhol alidropship-tema

Andy Warhol er det eneste premium-temaet laget av AliDropship-selskapet, og det er faktisk min favoritt WordPress dropshipping-plugin.

Andy Warhol er et profittorientert tema med flere oppfordringer til handling, frykt for å gå glipp av merkevarer (FOMO) og ulike tillitsbannere.

Dette temaet er spesielt designet for å øke butikkkonverteringen din og hjelpe deg med å skyte salget i været på daglig basis.

Temaet er vanvittig raskt og lett, SEO-optimalisert og svært responsivt på flere enheter med enkle tilpasningsalternativer.

Den kommer også med en konstant oppdatering og fantastisk støtte fra AliDropship, og den er veldig enkel å bruke. Det er verdt investeringen din.

Last ned tema

#2. Da Vinci

da vinci ved alidropship

da vinci ved alidropship

Da Vinci-temaet er et av de mest populære temaene på AliDropship, og det er like gratis å bruke. Du trenger bare å ha AliDropship WordPress-plugin for å bruke den.

Å lese:  Hvordan lage en Facebook-annonsekampanje

Temaet er relativt enkelt å tilpasse da det kommer med en innebygd tilpasning. Du kan også oversette temaet til hvilket som helst språk du vil.

Til slutt er den SEO-optimalisert og like mobil responsiv. Det lar butikken din skille seg ut på alle mobile enheter.

Last ned tema

#3. Michelangelo

michelangelo wordpress dropshipping-tema

michelangelo wordpress dropshipping-tema

Michelangelo fungerer bare med standard AliDropship WordPress-plugin akkurat som de forrige. Dens SEO-optimalisering og den lar deg oversette butikken din til spansk.

Den er fullstendig responsiv på flere enheter og ganske enkel å bruke og tilpasse. Den kommer også med en innebygd tilpasning som gjør tilpasningen lett med temaet.

Temaet er like GRATIS å laste ned, men fungerer bare med AliDRopship Default WordPress-plugin.

Last ned tema

#4. Rembrandt

Rembrandt er et annet populært wordpress dropshipping-tema av alidropship

Rembrandt er et annet populært wordpress dropshipping-tema av alidropship

Rembrandt er også et GRATIS tema av AliDropship akkurat som de to foregående temaene. Det er et fullt responsivt tema som fungerer på flere enheter.

Den har en innebygd tilpasning bare resten, og den er også SEO-optimalisert. Temaet kan oversettes til FRANSK, TYSK og SPANSK.

Den kommer også med konstante oppdateringer og støtte, akkurat som de tidligere gratistilbudene!

Last ned tema

#5. Da Vinci 2.0 for WooCommerce

Da Vinci 2.0 for WooCommerce

Da Vinci 2.0 for WooCommerce

Da Vinci 2.0 for WooCommere er et gratis WooCommerce-tema for AliDropship Woo Plugin. Temaet kommer med rike tilpasningsmuligheter for å redigere butikken din etter din egen smak.

Den har en nedtellingstidtaker på hjemmesiden for å skape en følelse av at det haster og frykt for å gå glipp av produktene dine.

Støtte for dette temaet er kun tilgjengelig for AliDropship Woo-pluginbrukere.

Last ned tema

#6. Dali

Dali er alidropship standard wordpress dropshipping tema

Dali er alidropship standard wordpress dropshipping tema

Dali-temaet er et av de nyeste GRATIS temaene laget av AliDropship for standard WordPress-plugin. Dali er en bildefokusert dem som er perfekt for en motenisje.

Temaet er optimalisert for store bilder, og det lar deg også lage et frittstående produkt på nettstedet ditt.

Den kommer også med en startsidevideo som smelter sammen med butikkdesignet og flere innlegg på nettstedet ditt hvis du vil blogge om produktene dine.

Last ned tema

Andre beste WooCommerce Dropshipping-temaer

Temaene nedenfor krever ikke det forhåndsinstallerte AliDropship-pluginet før de fungerer i dropshipping-butikken din.

Men alle av dem fungerer med AliDropship Woo-plugin. Hvis du bruker AliDropship-plugin eller ikkedette er det beste temaet du kan bruke til å transformere nettstedet ditt.

#7. Astra

Astra tema

Astra tema

Astra er et kraftig allsidig tema ideelt for e-handel og dropshipping. Den er rask, SEO-vennlig, fullstendig responsiv og gir den visuelle effekten en butikk trenger for å konvertere.

Med over 240 ferdige maler å velge mellom, inkludert flere e-handelsmaler, er det enkelt å lage en dropshipping-butikk. Finn en mal, installer den, tilpass den med din favorittsidebygger, og du er i gang med salg på kort tid.

Astra har en funksjonsrik gratisversjon og premiumplaner som tilbyr et utvalg av avanserte byggeverktøy og mye ekstra.

Den er også kompatibel med WooCommerce og ledende dropshipping-plugins, slik at du har alt du trenger for å lykkes!

Last ned tema

#8. Flattaktig

flatsomt e-handel wordpress-tema

flatsomt e-handel wordpress-tema

Flatsome er et av de beste og mest populære e-handelstemaene. Dette er fordi det er mye brukt og elsket av mange mennesker. Den kommer med flere flotte funksjoner som vil få dropshipping-butikken din til å skille seg ut.

Flatsome-tema er fullt SEO-optimalisert med lynrask lastetid. Den kommer også med et enkelt dra og slipp-alternativ for å lage hva som helst uten å kjenne en eneste kode.

Å lese:  KoalaWriter-anmeldelse: Jeg prøvde å skrive artikler med den [Pros & Cons]

Flatsome er rangert som en av de beste fordi den reagerer på forskjellige enheter og kommer med høy grad av tilpasning.

Dette er perfekt for alle som ønsker en standard dropshipping-butikk og for enkel salgskonvertering.

Last ned tema

#9. Avada

Avada wordpress-tema

Avada wordpress-tema

Avada er et av de best rangerte og bestselgende e-handelsbutikktemaene på Themeforest med over 500 000 pluss brukere.

Det er et sofistikert tema som fungerer med flere plugins på WordPress så vel som AliDropship-plugin. Eller andre dropshipping-plugins du kan bruke for å starte dropshipping-virksomheten din på WordPress.

Temaet er fullt SEO-vennlig med hyppige oppdateringer og pålitelig støtte for alle temabrukere. Avada har eksistert i over 6 år.

Så de er en av de anerkjente og pålitelige temaleverandørene på WordPress.

Last ned tema

#10. Dekode

Dekode wordpress dropshipping-tema

Dekode wordpress dropshipping-tema

Uncode er et annet flott tema for alle som prøver å ha en enestående online dropshipping-butikk. Den kommer også med flere unike funksjoner og elementer som vil få nettstedet ditt til å skille seg ut fra mengden.

En av dens flotte funksjoner er muligheten til å oppdage den besøkendes skjermstørrelse og deretter automatisk tilpasse nettstedet til skjermstørrelsen. Dette gir alle dine besøkende, uavhengig av enheten deres, en flott brukeropplevelse når de handler på nettstedet ditt.

Med Uncode trenger du ikke å bekymre deg for størrelsen på bildet ditt fordi temaet automatisk endrer størrelsen på dem.

Last ned tema

#11. Betheme

Betheme wordpress-tema

Betheme wordpress-tema

Betheme er et ekstremt vakkert tema som lar deg lage din dropshipping e-handelsbutikk på sekunder.

Den kommer med et høyt nivå av tilpasning med flerspråklig støtte over hele verden. En av de sterke sidene med temaet er muligheten til å rangere nettstedet ditt raskere for søkemotoroptimalisering.

Den kommer med den innebygde Yoast SEO-plugin som er en rask rangerende SEO-plugin. Temaet kommer også med over 260 forhåndsbygde maler for å selge alle slags produkter online.

Last ned tema

#12. Bronx

Bronx woocommerce-tema

Bronx woocommerce-tema

Bronx er et responsivt dra og slipp WooCommerce-tema for dropshipping og inventar. WordPress-temaet kommer med 6 måneders full støtte og ubegrensede hjemmesideoppsett for alle typer produkter.

Det er et utmerket tema som kan vise frem produktene dine perfekt og også bidra til å lede flere potensielle kunder til butikken din.

Bronx-temaet er fullt kompatibelt med WPML. Dermed får du muligheten til å selge produktene dine over hele verden og i hvilken som helst valuta. Den kommer med en innebygd språk- og valutaveksler.

#1. 3. Butikkfront

Butikkfront woocommerce-tema

Butikkfront woocommerce-tema

Storefront er en intuitiv og fleksibel gratis WooCommerce-plugin integrert med WordPress. Det er et GRATIS sofistikert tema som er kompatibelt med alle typer WordPress dropshipping-plugins.

Storefront-temaet er bygget og vedlikeholdt av WooCommerce kjerneutviklere. Så du kan være sikker på at din AliExpress-integrasjon eller mellom andre WooCommerce-plugin er vanntett.

Last ned tema

#14. Shopping

Shopper gratis wordpress dropshipping-tema

Shopper gratis wordpress dropshipping-tema

Shopper er også et GRATIS WooCommerce-tema for dropshipping. Temaet gir en kul og ren design som er enkel å bruke og svært tilpassbar.

Den er fullstendig responsiv på alle enheter med flerspråklig oversettelse og SEO-vennlig. Det er et perfekt valg for en nettbasert motebutikk, sportsbutikk, digitalbutikk, herre- og damebutikk og i utgangspunktet multifunksjonelle nettbutikker.

Den oppdateres ofte, og den er kompatibel med den nyeste WordPress- og WooCommerce-pluginen.

Last ned tema

#15. Xtore

Xtore wordpress-tema

Xtore wordpress-tema

Xtore er et elegant tema som er stilig utviklet og inneholder flere trinn med sider som skaper en pålitelig og profesjonell dropshipping-butikk.

Xtore kalles populært KING-SIZE WooCommerce-temaet. Temaet er flerspråklig og gjør butikken klar til å selge til ethvert land over hele verden.

Å lese:  GoHighLevel Affiliate Program: [Earn $1,429 Per Sign-Up]

En annen unik funksjon ved dette temaet er at det kommer med premium-plugins verdt $250 inkludert i temaet gratis.

Det er et responsivt tema for flere enheter, og det oppdateres kontinuerlig.

Last ned tema

#16. Porto

Porto

Porto

Porto er et WordPress-tema som er kompatibelt med både WordPress og WooCommerce-plugins. Det er et allsidig tema som gir flere elementer og kraftige funksjoner for å tilpasse dropshipping-butikken din.

Temaet er ekstremt optimert for hastighetsytelse, og det fungerer til og med bra på low-end servere inkludert delt hosting.

Til slutt oppdateres den ofte, og den kommer med god kundestøtte for alle brukere.

Last ned tema

#17. Tokoo

Tokoo

Tokoo

Tokoo-temaet er spesialbygd for å forbedre dropshipping-butikken din. Den er designet for å hjelpe deg med å bygge e-handelsbutikken din slik at den ser ut som en av de beste e-handelssidene.

Den kommer med den siste trenden innen nye tids e-handelsnettsteder som enklere overskrifter, mindre fonter, renere utsjekking og bedre navigasjon.

Dette temaet er spesielt bra for elektronikk- og gadgetbutikker. Hvis du tenker på å starte en drop shipping-butikk rundt den nisjen, må du sjekke ut Tokoo-temaet.

Last ned tema

#19. Gekko

Gekko

Gekko

Gecko-temaet kommer med mange flotte funksjoner som vil ta deg uker å utvikle. Det er et fullt responsivt tema som ser fantastisk ut på alle typer skjermer og enheter.

Temaet er optimalisert for motebutikker, håndlagde butikker, økologiske og møbelbutikker.

den kommer også med et enkelt MailChimp-oppsett, kontaktskjema 7, produktfarger og bilder, produktvideogalleri, sosial deling og mange andre funksjoner.

Last ned tema

#20. Elektro

Electro woocommerce-tema

Electro woocommerce-tema

Electro er også et robust og fleksibelt dropshipping-elektronikk WooCommerce-butikktema akkurat som Tokoo-temaet.

Temadesignet egner seg godt for elektronikkbutikker og leverandørbaserte markedsplasser. Den er bygget og buntet med de avanserte funksjonene som finnes på de fleste populære e-handelsnettstedene.

Nettsteder som AliExpress, Amazon, Snapdeal, Walmart, Flipkart etc. Dette er perfekt for en nisje dropshipping-butikk med AliExpress.

Last ned tema

#21. TechMarket

TechMarket woocommerce-tema

TechMarket woocommerce-tema

Til slutt, TechMarket-temaet. Dette er et godt designet tema bygget for å se responsivt ut på forskjellige enheter. Den er bygget for å se bra ut for elektronikkbutikker, butikker, skobutikker, hageutstyrsbutikker, glassbutikker og diverse andre.

Dette temaet er også fullpakket med de nyeste avanserte funksjonene som den populære e-handelsbutikken som Amazon, AliExpress etc.

Og til slutt kommer den med god støtte, og den oppdateres ofte.

Last ned tema

Konklusjon

Det er flere andre drop shipping WordPress-temaer. Men listen ovenfor har gått gjennom manuell gjennomgang da de alle er personlig håndplukket av meg.

Som nevnt tidligere inkluderer de både gratis og premium WordPress dropshipping-temaer. Gratistemaene er så gode som du kan starte med dem hvis du har et lavt budsjett.

Mens premium-temaer kommer med elegant stil og profesjonelt utseende for å få butikken din til å skille seg ut fra mengden.

Alle plugins fungerer helt fint. Men hvis du har AliDropship-plugin, foreslår jeg at du sjekker den ut Andy Wahol-tema.

Andre anbefalte plugins for å øke butikkkonverteringen

Nedenfor er en 6 i 1 utvidelsespakke med plugins for å øke butikkkonverteringen din. Tilleggspakkens plugin inkluderer:

  • Nedtelling
  • Facebook Business
  • Siste salgs-pop-up
  • Google-selger
  • Mersalg
  • Sosial kanin

6-plugin kommer med rabatterte enkeltkjøp på AliDropship, og de vil definitivt øke dropshipping-butikken din. her er en fullstendig gjennomgang av tilleggspakken.

Over til deg nå!

Hvilket av temaene ovenfor synes du passer best for nettbutikken din? Fortell meg hva du synes i kommentarfeltet.

Les mer:

Nye publikasjoner:

Anbefaling