3 enkleste måter for studenter å komme i gang med WordPress

3 enkleste måter for studenter å komme i gang med WordPress

For studenter som ønsker å lage en blogg eller et nettsted fra bunnen av, er WordPress en brukervennlig tredjepartstjeneste å stoppe valget ditt på.

Det er populært og foretrukket av mange forskjellige fagfolk og bloggere også. Den har vært i bruk siden 2003.

Hvis du er student som fortsatt prøver å frigjøre litt tid til å begynne å lage en nettside, her er et enkelt tips før vi setter i gang.

Hva med å sette ut dine akademiske forpliktelser til en ekspert? Hvis du trenger online leksehjelpStudyfy tilbyr sine tjenester til enhver student som sliter som har en tendens til å bli sittende fast med leksene sine.

Ingen lekser for øyeblikket? Det er flott. Vi har satt sammen en veldig enkel, lettlest liste, med tips, lenker og praktiske råd om hvordan du kommer i gang med WordPress.

Her er det:

Besøk WordPress-guidene direkte

For studenter som er helt nye til WordPress, kan det være nyttig å besøke WordPress-guider om det tekniske ved å komme i gang.

Det er en flott guide for alle som er nye til deres tjeneste. De har kategorisert alt som er relevant for å komme i gang.

Å lese:  10 måter å forbedre mobilresponsen på

Dessuten, hvis du er student, vil du sannsynligvis ikke bruke for mye penger på abonnementer.

Heldigvis gir WordPress noen studentvennlige planer som ikke vil skade lommeboken din for mye.

Prisene er angitt i euro, så sørg for å sjekke den konverterte kursen for din valuta:

  • Personlig: Det beste alternativet for personlig bruk (4 € per måned / faktureres årlig)
  • Premium: Det beste alternativet for frilansere (8 € per måned / faktureres årlig)
  • Virksomhet: Det beste alternativet for små bedrifter (25 € per måned / fakturert årlig)
  • e-handel: Det beste alternativet for nettbaserte virksomheter (45€ per måned/fakturert årlig)

I tillegg kan studenter ganske enkelt bruke WordPress gratis. Tydeligvis vil den ikke ha så mange ekstra funksjoner sammenlignet med de betalte planene, men alternativet er der.

Kjenn målene dine

Når du kommer i gang og bruker WordPress, er det best å avklare dine mål og mål. Hvorfor lager du en nettside? Hva vil du blogge?

Som nevnt før kan studenter som bare vil bruke WordPress til å lage en personlig blogg velge gratisversjonen av den og ikke bry seg.

På den annen side, for studenter som ønsker å bruke det for forretninger eller fortjeneste, er det bedre alternativet å bruke de betalte planene. Husk å optimalisere nettsiden du skal lage med WordPress.

Å lese:  Hva er Writesonic: Alt du trenger å vite

Visualiser og konseptualiser det. Jo mer minneverdig, sammenhengende, ryddig og unik merkevareidentiteten din er, desto bedre vil bedriften din prestere på nettet.

Still deg selv følgende spørsmål:

  • Hvilket konsept/tema ønsker jeg at min nisje skal representeres med?
  • Hvor mye er jeg villig til å bruke for å holde nettstedet mitt i gang?

Hvis du har definert en klar plan, kom i gang med å lage, det vil ikke være så vanskelig å sette opp bloggen/nettstedet ditt.

Lønnsomhet vil avhenge av hvor mye arbeid og engasjement du er villig til å legge ned for å drive trafikk til nettstedet ditt. Men å ha en godt laget og godt forberedt base vil definitivt hjelpe.

Studentene må huske at et av de viktigste elementene på en nettside som holder på besøkende er UI (brukergrensesnitt) til nettsiden.

Følg disse enkle trinnene

Fortsatt forvirret etter å ha gått gjennom guidene? Ikke bekymre deg, vi har laget en ryddig steg-for-steg guide for de som sliter med sine første steg på WordPress.

Det du ønsker å gjøre er:

1. Skaff deg en vertsplan. Siden alle WordPress-nettsteder trenger tredjeparts webhotell, må du velge en vertsplan.

Det er noen gratis online som Free Hosting. Den totalt sett best rangerte og en rimelig verten ifølge mange anmeldelser er BlueHost.

Å lese:  10 imponerende AI-nettsteder som vil forlate deg i ærefrykt

2. Skaff deg et domenenavn: noen av webhotellleverandørene oppgir allerede et domenenavn. Hvis ikke, kjøp et domenenavn fra en registrar på nettet som:

3. Installer WordPress. Start WordPress installasjonsprogrammet.

4. Logg inn og gå til WordPress-dashbordet. Det er her du skal administrere bloggen/nettstedet ditt.

5. Bestem deg for et WordPress-tema. For å velge et tema, gå til dashbordet og klikk på Utseende i menyen, og klikk deretter på Temaer.

6. Lag og legg inn innhold. Sørg for å organisere innholdet ditt på en sammenhengende måte. Vær kreativ! Tydeligvis vil det være bedre hvis du kan komme opp med en blåkopi (skriv den ned i Word eller en notatbok) før du poster.

For de som ønsker å gjøre det mer umiddelbart, bare sørg for å revidere innholdet du noterer ned på WordPress-bloggen din før du publiserer den.

7. Markedsfør din WordPress-blogg/nettside. Denne delen er nøkkelen for at studentenes nettsider skal lykkes, spesielt hvis de har laget en med mål om å tjene på det.

Markedsføring er viktig for å få trafikk. Studentene må ha en solid plan, med konsekvent handling for å fremme den vellykket.

Her er noen tips for promoteringsprosessen:

  • Bli oppført på Google for å vises raskere i søkeresultatene
  • Sørg for at innholdet ditt er SEO (søkemotoroptimalisert)
  • For studenter som har råd til det, eller for de som er i det lange løp, outsource markedsføring og markedsføring til en profesjonell med digital markedsføringserfaring
  • For de som ikke ønsker å outsource denne oppgaven, lær det grunnleggende om digital markedsføring, vet nøyaktig hvordan du markedsfører nettstedet ditt og får trafikk
Å lese:  Slik sletter du videoer på Facebook i 2024

Siste ord

Totalt sett er det ikke vanskelig å få en nettside til å kjøre på WordPress. Det er en utmerket tjeneste for å starte med enhver digital satsing, enten det er et e-handelsnettsted eller en informativ blogg.

Bare sørg for å gå nøye gjennom denne veiledningen, og avveie alternativene dine etterpå.

Studenter kan tjene mye på å ha en blogg/nettside. De kan lage nettsteder som kan hjelpe dem i karrieren etterpå, ved å lage en som er relevant for deres felt.

Et nettsted kan til og med fungere som et forretnings- og kontaktkort for noen fagfolk.

For de som er interessert i drop-shipping eller e-handel, er det et MUST å ha en nettside på nettet i dag. Uten en, vil du være i en alvorlig ulempe.

Nye publikasjoner:

Anbefaling