30 beste gratis tallfonter

Beste gratis tallfonter

Tallfonter. Hmm.

Bokstaver er overvurdert en veldig stor sak.

Uten dem kunne du ikke lest denne bloggen akkurat nå. Faktisk kunne du ikke lese mye av noe fordi ingen kunne skrive ned noe.

Men hva om jeg fortalte deg at det er noe langt viktigere enn bokstaver?

Artikkelhurtiglenker

Du vil sannsynligvis si: «Brev lager ord, dumt. Vi trenge dem for skriftlig kommunikasjon.”

Du har rett. Vi trenger bokstaver (og vi skrev om håndbokstaver tidligere), men vi trenger noe som er enda viktigere enn dem. Vet du hva de er?

Tall.

Uten tall er det ingen penger. Det er ingen matematikk. Det er ingen utvikling av det menneskelige sinn eller forståelse av kvantefysikk eller…

… du skjønner poenget.

Tall er nyttige ikke bare for telling, men også for design. De brukes i passord og brukernavn på nettet – noen bruker til og med tall i stedet for bokstaver.

1337.

Husk at? Selvfølgelig gjør du det. Det er ikke bare for oss gamle på “int3rn3ts.”

Enten du ønsker å bruke tall for digitale utskrifter eller deler av webdesignet ditt, trenger du ikke holde deg til de vanlige skriftene som følger med datamaskinens operativsystem.

Hei Google Fonts!

Google Fonts tilbyr et bredt utvalg av fonter for bruk på nettet. De er gratis for personlig og kommersiell bruk, så du kan bruke dem til å skrive bloggen din eller til å designe ditt neste produkt.

Tallfonter er spesielt populære, og gir unike stiler for tall i de fleste situasjoner. Kanskje du trenger kule tallfonter for en racingside eller en sportsblogg.

Med Google Fonts kan du bygge dem inn på nettstedet ditt eller laste dem ned til datamaskinen.

Selv om vi snakker spesifikt om tallstiler i disse fontene, inkluderer de også de tradisjonelle tegnene fra A til Å. Så du får ikke bare veldig kule tall, men også bokstaver i samme visuelle stil.

Klar til å sjekke ut noen av de beste tallfontene der ute? La nedtellingen begynne.

De mest stilige tallfontene

Noen fonter er mer stilige enn andre. Følgende tallfonter i denne kategorien har alle en unikhet som skiller dem fra Arial og andre tradisjonelle skrifttyper.

Å lese:  Hva er den beste måten å markedsføre virksomheten min på på nettet?

Josefin Sans

Josefin Sans - beste tallfont

Josefin Sans har en særegen stil og henter inspirasjon fra sans-serif-skrifttyper fra 1920-tallet. Den inneholder ikke bare tall og bokstaver, men også mange spesialtegn som copyright og pengeskilt. Tallene har fine kurver og punkter og utfyller bokstavene veldig godt.

Poiret One

Poiret One - Number Font

Poiret One gir et friskt inntrykk av Art Deco og ser ganske lik ut bokstav- og tallstilen i Agatha Christies TV-serie “Poirot”. Det er en ideell font for nettsidetitler, avisoverskrifter og grafisk design. Hvis du leter etter en skrifttype som ser bra ut med Caps Lock slått på, er dette definitivt den.

Monoton

Monoton - Tallfont

Monoton får sin stil fra 1930-tallets metalpress-fonter. Det er egentlig ingenting som det der ute som kan sammenlignes i visuell stil. Denne fonten er designet for bruk på alle nettlesere uavhengig av system og vil også se bra ut trykt på flyers, klær og mer.

Advent Pro

Advent Pro - Number Font

Advent Pro har en kant ved seg – sannsynligvis fordi den har så brå strøk. Den ser nesten håndskrevet ut og blander sans serif med moderne egenskaper for å skape et unikt skriftsnitt. Tallene er høye og slanke og har en liten art deco-kvalitet.

Jacques Francois Shadow

Jacques Francois Shadow - Tallfont

Jacques Francois Shadow er inspirert av den originale skrifttypen fra Jacques Francois Rosart på 1700-tallet. Den har fått navnet sitt fra skyggeeffekten på bokstavene og tallene, noe som gjør at de skiller seg ut i nesten alle medier. Den er designet for store utskriftsstørrelser, men også for enkel lesbarhet på nettet ved lave skriftstørrelser.

De beste tallfontene for tatoveringer

Leter du etter en tatoveringsnummerfont for nettstedet eller grafikken din? Kanskje du trenger en til din neste personlige tatovering. Disse skriftene har alle unike egenskaper og vil se bra ut hvor som helst du trenger store, stilige tall for utskrifter eller tatoveringer.

Ewert

Ewert - Tallfont

Ewert har en stil som er unik takket være de dekorative bena på hver karakter. Tallene er store, dristige og dekorative og vil se bra ut i tatoveringsutskrifter så vel som karnevalsdesign. Det ser også bra ut på små og store skriftstørrelser på stasjonære og mobile plattformer.

Fascinere Inline

Fascinate Inline - Number Font

Fascinere Inline har røtter i Art Deco og har høy kontrastvekting, noe som gjør at den ser stor og dristig ut på skjermen og på trykk. Det ville være den ideelle fonten å bruke i titler for manus og på nettsteder som er dedikert til teater.

Å lese:  Oppdag de 10 beste animasjonsnettstedene for kreativ inspirasjon

Ribeye Marrow

Ribeye Marrow - Number Font

Ribeye Marrow har en nesten tegneserieaktig kvalitet, noe som gir den en lekenhet og vennlig rytme på skjermen. Tallene skiller seg virkelig ut i forskjellige størrelser, og mangelen på fyll gjør at de kommer på skjermen og på trykk.

rug

Rye - Number Font

rug minner om det amerikanske vesten med sine dekorative former. Den er inspirert av tresort og passer for mellomstore og store trykkstørrelser. Tallene ville se bra ut på spillkort og digitale design for salonger og mer.

Sancreek

Sancreek - Number Font

Sancreek har en veldig slangelignende kvalitet med sine kurver og haler. Hver karakter er fullstendig fylt ut og best brukt i alle bokstaver. Tallene er perfekte for vestlig design, plakater, salongtitler og andre trykk.

De beste racingnummerfontene

Trenger du kule tall for racingsiden eller sportsbloggen din? Disse skriftene er ideelle for bruk i design og nettsteder som er dedikert til hastighet.

Gravitas One

Gravitas One - Number Font

Gravitas One krever oppmerksomhet enten det er trykt på en plakat eller på toppen av et nettsted. Den kombinerer dristige og tynne linjer og har høy kontrast for å få den til å skille seg ut umiddelbart på en side. Tallene ville ikke bare se bra ut på racing-utskrifter, men også på spillsider.

Bungee Shade

Bungee Shade - Number Font

Bungee Shade er perfekt for racingannonser takket være sine banestilte karakterer. Skyggen gir tallene et boksete utseende og hjelper dem å skille seg ut i ulike medier. Bokstavene fungerer best for store titler eller korte oppslag med tekst på et nettsted.

Raskere en

Raskere One - Number Font

Raskere en har det perfekte navnet for racing. Faktisk er hvert tall og bokstav litt kursiv for å gi dem litt bevegelse. Tallene har også syv horisontale linjer foran hvert tegn for å skape effekten av vind når de beveger seg fra venstre til høyre.

Krona One

Krona One - Number Font

Krona One er en enkel, ren font med lettleste tall. De er like brede som de er høye og kan brukes til å nummerere racerbiler. Hvis du vil ha en skarp og ren skrift for racing- eller sportsplassen din, er Krona One et must.

Kumar One

Kumar One - Number Font

Kumar One er en unik skrifttype med eksepsjonell stil for alle racingsider eller tall foran på trøyene. Tallene har slanke horisontale linjer og dristige, brede vertikale streker med 45-graders vinkler i hjørnene. Bokstavene følger samme design, og gir et sammenhengende utseende på tvers av et nettsted eller på trykk.

De beste moderne digitale tallfontene

Digitale skrifter er det beste valget for nettsteder som har et futuristisk utseende. Du kan bruke skrifttypene når du utvikler en digital klokke for nettstedet ditt, eller hvis du går for en mer moderne, ren estetikk med lettlest tekst og tall som dukker opp av skjermen.

Å lese:  Beste SEO-innholdsskriveverktøy i 2024 for å øke produktiviteten din

Orbitron

Orbitron - Number Font

Orbitron er den perfekte fonten å bruke for et futuristisk nettsted eller på en sci-fi-filmplakat. Tallene er svært geometriske i design med avrundede hjørner og tynne linjer. Nulltallet er det kuleste tallet i gruppen med et slag som forbinder to motsatte hjørner.

Geostar fyll

Geostarfyll - tallskrift

Geostar fyll har et signaturutseende, som får deg til å føle at tallene og bokstavene er skåret ut av en blokk. Tallene har en blokkformet form med en blanding av tynne og dristige linjer for å gi dem en futuristisk stil.

Exo 2

Exo 2 - Number Font

Exo 2 har en nesten komisk sans styling over seg, men uten de janky strøkene. Tallene er enkle å lese, har veldig avrundede hjørner og ser bra ut i både små og store trykkstørrelser. Det er en organisk skrift som vil se bra ut i titler eller lange oppslag med tekst.

Geostar

Geostar - Tallfont

Geostar er søsterfonten til Geostar Fill, men mangler de fete fyllene i vertikalene. Fyllet tas ut, og gir deg åpne vertikaler og skaper et futuristisk utseende. Bokstavene og tallene kombinert ville være et fantastisk valg for sci-fi-nettsteder, plakater og andre medier.

Trykk Start 2P

Trykk Start 2P - Tallfont

Trykk Start 2P er en av de kuleste fontene i hele denne listen, spesielt hvis du er en ivrig spiller som elsker pikselkunst og spill. Hvert tall og bokstav har den karakteristiske pikselstilen, noe som gjør denne fonten til det perfekte valget for spillsider eller skaper et unikt design for blogger og merker.

De beste grafitti-nummerfontene

Hva vil litt graffiti gjøre vondt? Det er fargerikt. Det er dristig. Det er kunst. Hvis du leter etter tallfonter i graffitistil, har vi fem du kommer til å elske.

Gi deg ære

Give You Glory - Number Font

Gi deg ære har ikke bare et fantastisk navn, men ser også fantastisk ut, og kombinerer miks-case-styling i bokstavene. Den etterligner utseendet til håndskrift og flyter lett i lange oppslag med tekst. Tallene er også visuelt tiltalende med små skråninger til venstre.

Havsalt

Steinsalt - Tallfont

Havsalt ble laget med tusjmarkører, noe som gjør at den skiller seg ut fra andre fonter i denne listen. Ved å bruke denne skrifttypen føles det virkelig som om du skriver med en markør. Tallene og bokstavene er kantete og målrettede, noe som gir deg noe unikt å legge til nettstedet eller utskriftene.

Gloria Hallelujah

Gloria Hallelujah - Tallfont

Gloria Hallelujah er en flott skrift for tegneserier og andre morsomme, engasjerende medier. Denne skrifttypen er basert på en koreansk videregående elevs håndskrift – bokstavene og tallene varierer i tilt enten til venstre eller høyre. Det er en ren skrift og ser flott ut med sine lange, avrundede streker.

Å lese:  29 BESTE SMM-paneler 2024: YouTube, Spotify, Instagram, Facebook, Twitter

Permanent markeringstusj

Permanent markør - tallskrift

Permanent markeringstusj ser ut som navnet tilsier. Denne skriften ble laget med en permanent markør og har tykke, dristige linjer med taggete kanter som ser ut som om blekket har sivet inn i papiret. Når det brukes sparsomt på et nettsted, kan det få visse områder til å skille seg ut for leseren.

Mrs. Sheppards

Mrs. Sheppards - Number Font

Mrs. Sheppards er en del av Charles Bluemlein Script Collection, og etterligner bokstavene fra 1930-tallet. Tallene i denne fonten er ganske fete med tynnere linjer noen ganger i begynnelsen, midten eller slutten av strekene for å representere ekte håndskrift.

De beste kursive tallfontene

Er kursiv døende i den digitale æra? Nei. Du trenger bare å finne de skrivekursive skriftene for å holde stilen i live på nettet. Disse fem fontene gir det vi mener er de kuleste tallene i den kursive stilen.

Kaushan-manus

Kaushan Script - Number Font

Kaushan-manus tilbyr en naturlig håndskrevet stil for utskrifter både små og store. Bokstavene ser bra ut enten de brukes i fete titler eller i lange oppslag med tekst. Tallene skråner til høyre og har forskjellig plassering ved basen for å gi dem små variasjoner når de brukes i datoer og andre numeriske situasjoner.

Kalam

Kalam - Tallfont

Kalam har en ren stil med tall som ser uanstrengt ut når de brukes sammen med tekst. Tallet 8 mangler en kontakt, noe som gjør at det ser ut som om det ble skrevet raskt for hånd.

Dansende manus

Dancing Script - Number Font

Dansende manus er en elegant font med tall som hører hjemme på et hvilket som helst formell trykk, for eksempel en bryllupsinvitasjon. Bruk Dancing Script som en primær eller sekundær font på et avansert nettsted eller i fysisk trykk.

Dårlig manus

Dårlig skript - tallskrift

Dårlig manus tilbyr unike tall – noen er små mens andre er store. Noen tall plasseres jevnt ved basen mens andre er satt høyere eller lavere. Det er den perfekte skrifttypen for å legge til litt tilfeldighet til nettstedet ditt.

Damion

Damion - Number Font

Damion er en lettlest font med skråstilte tall som dukker opp på skjermen. De er dristige, avrundede og perfekte for bruk på blogger, bedriftslandingssider og mer.

Tall gjør verden gå-runde

Så hva tror du? Dette er de beste gratis tallfontene vi kunne finne på nettet. Har du en favoritt på listen?

Fortell oss om det.

Eller gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du har funnet en font som vi bør sjekke ut. Vi vil gjerne se hva du har funnet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling