3CX Live Chat Review: Alle funksjonene for effektiv kommunikasjon i ett verktøy

I vår travle hverdag opplever vi at vi flytter oppmerksomheten fra ett punkt til et annet, vanligvis til kvelden når vi endelig kan slappe av. En hektisk timeplan som dette har gjort hastighet og bekvemmelighet til en prioritet – hvor raskt kan vi fullføre en oppgave før vi tar fatt på den neste, den neste etter det, og så videre.

Disse vanene våre kan blant annet sees i vår kommunikasjon – fra sosiale medier og forretnings-/profesjonell kommunikasjon til (i de fleste tilfeller) til og med privatlivet vårt – alt er kortfattet og til poenget. Lange e-poster er en ting fra den fjerne fortiden. Når var siste gang du brukte telefonen til en ikke-nødsamtale som ikke er foreldrene dine eller 70 år gamle bestemor? Vi bestiller til og med maten vår gjennom apper nå!

Med alt lagt opp slik, er det helt naturlig å overføre alle disse vanene og tendensene til vår netttilstedeværelse. Det er ikke mye forskjell mellom vårt virkelige liv og online persona, spesielt når det gjelder kommunikasjon. Vi deler innholdet vårt (uansett hva det kan innebære), på jakt etter øyeblikkelig tilbakemelding og raske svar. Til ingen overraskelse forventer vi det samme fra tjenestene vi bruker og produktene vi kjøper. Selvfølgelig kan du ikke samhandle med tjenestene og produktene, men du kan absolutt gjøre det med nettstedene som tilbyr dem.

Gjør deg klar til å chatte

Du har sikkert allerede sett det økende antallet nettsteder som har erstattet de tradisjonelle kontaktskjemaene og e-postene med direkte chat. Brukere har en tendens til å være mye mer avslappet ved å bruke noe de allerede ser daglig, og informasjonen du får er nesten umiddelbar. Det er derfor avgjørende å finne den best mulige plugin for å implementere denne funksjonen på nettstedet ditt. En vi har funnet som gjør jobben på et veldig høyt nivå er 3CX Live Chat.

3CX Live Chat

Det er en alt-i-ett-løsning som gir deg mye mer enn bare å legge til en chat-knapp på sidene dine, og vi vil gå gjennom alt, fra installasjonsprosessen til de avanserte funksjonene du kan sette opp etterpå. Merk at vi vil fokusere på 3CX-plugin for WordPressmen den er også tilgjengelig for Drupal, Joomla, Wix og Weebly.

Å lese:  A2 Hosting Review: Er det virkelig raskere enn Siteground & Bluehost?

Gratis samtaler og video

To hovedting skiller 3CX Live Chat umiddelbart fra konkurrentene der ute. Den første – er det unike alternativet for å heve livechatten din til en live lyd- eller videosamtale. Selv om du for det meste kommer til å bruke chatten siden det er mer praktisk, men hvis problemet noen gang blir for komplekst til å diskutere over meldinger, kan kunden ringe den samme agenten rett fra live chat-boblen. Det er ikke nødvendig å utveksle numre eller gjenta problemet til noen andre – alt designet for å øke kundeopplevelsen.

Det nest beste med 3CX Live Chat-plugin er det faktum at det er en helt gratis løsning. Drevet av 3CX StartUP, er live chat-pluginen tilgjengelig for små bedrifter og startups uten kostnader for opptil 10 brukere. Det er ingen begrensninger på antall chatter eller meldinger og ingen skjulte kostnader som helhet.

Starter

Det er et par måter du kan komme i gang med tjenesten – velg den hostede versjonen, der du ikke trenger å installere eller vedlikeholde noe, overlate arbeidet til 3CX, eller du kan laste ned og installere det lokalt eller privat Sky.

Med en gang virker det vertsbaserte alternativet som en god vei å gå, spesielt hvis du er ny på hele nettstedsadministrasjonsspillet og ønsker å outsource så mange tekniske oppgaver du kan. Siden systemet vil bli lagret på den delte instansen, vil 3CX ta seg av systemoppsettet, oppdateringer og vedlikehold og skrote behovet for en intern IT-spesialist.

3CX Komme opp

Programtillegget

Så nå som du har gjort alt du trengte å gjøre på nettstedet til appen, er det på tide å gå tilbake til WordPress-backend og sette opp plugin. Det går fra grunnleggende ting som må dekkes for at pluginet skal fungere til mer avanserte alternativer, som du kan la stå på standardverdiene eller endre dem (pluginen vil fungere uansett).

Å lese:  I samtale med Quimby Melton, administrerende direktør i Conf...

3CX-alternativer

Det grunnleggende

Naturligvis må chatboksen være aktivert for at alt skal fungere. Det er imidlertid nyttig å ha en på/av-bryter hvis du noen gang er i en posisjon der du bare trenger å slå av funksjonen. For eksempel hvis du tar seriøse tester eller midlertidig stenger chatten. Alle andre innstillinger forblir, så hvis du noen gang trenger å ta chatten tilbake, er det bare et klikk unna.

Andre ting som dekkes i de generelle innstillingene dreier seg om brukerne dine – hvis en e-post og/eller navn kreves for å bruke chatten, eller hvis de er registrert, vil brukere automatisk bli gjenkjent når de bruker chatten. Andre enkle, men nyttige alternativer inkluderer å aktivere chatten på mobile enheter, spille av lyder og slette databasen i tilfelle en avinstallering.

Når vi går lenger ned, kommer vi til “filter”-delen, mer presist bestemmer hvor du vil at chattevinduet skal inkluderes eller ekskluderes. Du kan skille mellom startsiden din, individuelle sider og innleggstyper. Noen nettsteder liker å beholde chat-alternativet utelukkende på kontakt- og/eller hjelpesidene, så det hjelper mye å ha muligheten til å mikse og matche så enkelt.

I tillegg, hvis du har Google Analytics aktivert, er det en spesiell funksjon som lar deg integrere data fra plugin-en og la den analyseres for å gi deg enda mer innsikt i oppførselen til de besøkende og backend-ansatte.

Få det til å se bra ut

Innhold er selvfølgelig viktig, men det førsteinntrykket er nøkkelen til å få en besøkende til de “ekte tingene”. Så, akkurat som alt annet som er omtalt på nettstedet ditt, må du inkludere chattevinduet for å passe merkevaren din. For å gjøre dette riktig, brukes to seksjoner – chatbox og styling.

Chatbox-innstillingene er hovedsakelig fokusert på hva som vises og hvor chattevinduet er plassert, sammen med språket som vil bli omtalt.

Å lese:  12 essensielle verktøy enhver IT-støttetekniker bør ha

Bortsett fra det, får du angi ikoner, logoer og bilder. Chat-ikonet har noen allment anerkjente ikoner, så du bør unngå å endre disse for mye. På den annen side er det å laste opp logoen din til vinduet en perfekt måte å øke merkevarebevisstheten din på. Hvis du også legger til agentens bilde for å få samtalen til å virke mer personlig og human. Du kan også velge om en hilsen skal ønske besøkende velkommen og velge hvilke sider den skal være til stede. Stylingalternativene handler om utseende. Du får endre fargetemaet – det er smart å velge et som passer godt inn i den generelle utformingen av sidene dine, men som samtidig avviker litt, noe som gjør det noe fremhevet. Sammen med temaet får du velge ulike titler, etiketter, automatiske meldinger og animasjoner. Alt dette er småting som, når de legges sammen, gir en følelse av et tilgjengelig og profesjonelt nettsted, og deretter potensielle tjenester eller produkter nettstedet tilbyr.

Nedetid

Hvis du ikke tilbyr støtte 24/7 døgnet rundt, er det viktig å varsle de besøkende om innspillene deres gjennom automatiske frakoblede meldinger. Dette kan variere fra å være informasjon om arbeidstiden din til bekreftelser på at meldingen deres er mottatt eller en feil i inntastingen (f.eks. dårlig e-postadresse).

Å sette opp automatiske meldinger er viktig fordi det ikke lar de besøkende lure på om noe de har nådd noen på den andre siden (tenk på automatiserte e-poster når du er borte fra kontoret med relevant informasjon og instruksjoner). Det fine er at du kan sette opp alt og bare slå det på eller av med et enkelt klikk.

Når vi snakker om arbeidstid, er det en spesifikk seksjon dedikert til å konfigurere din. Måten du setter opp dataene dine her vil da bli trukket til alle andre funksjoner i plugin-en. Bare husk å oppdatere tidene dine hvis de noen gang blir endret.

Å lese:  WP Login Lockdown Review: En detaljert gjennomgang av ...

Andre funksjoner

Hvis du ikke berører noen annen funksjon 3CX Live Chat har å tilby, vil både du og dine besøkende få den fulle opplevelsen som opprinnelig var ment. Det er imidlertid andre ting du kan se nærmere på for å utvide den generelle funksjonaliteten ytterligere. For eksempel – chat-serveren kan være frittstående eller kjøres gjennom 3CX (hvis du velger førstnevnte, må du sette den opp separat, men sistnevnte kan konfigureres rett i plugin-en).

Du får konfigurere personverninnstillingene som dataoppbevaring eller å lage et tilpasset varsel, noe som er mye viktigere med bruken av GDPR. Videre, for de mer erfarne, er det Gutenberg-blokken og den innebygde kodedelen hvor du kan sjekke ut den underliggende koden og til og med legge til den hvis du tror det er noe som kan forbedres.

Her er en rask oppsummering av hva du kan forvente å ha tilgang til når du implementerer 3CX Live Chat som en del av oppstartsplanen:

 • Konverter fra en chat til en tale- eller videosamtale med bare ett klikk
 • Samhandle med apper på nettet, iOS og Android
 • Enkelt å bruke grensesnitt integrerer samtaler, live chat, FB og SMS
 • Tildel chatter til en bestemt agent, eller få grupper med agenter til å svare
 • Inkluderer skrivebordsvarsler
 • Se tapte chatter og chat-historikk
 • Pop-out chatteboks
 • Tilpassbar design
 • Ingen reklame eller drevet av lenke
 • Ingen månedlige abonnementer kreves
 • Enkelt og glatt grensesnitt
 • Oppsett og installasjon tar mindre enn ett minutt
 • Helt gratis løsning perfekt for små bedrifter

Nettklienten

Sammendrag

Både fra en nykommers perspektiv og fra en erfaren brukers perspektiv, representerer 3CX Live Chat-plugin et robust verktøy som vil dekke alt du noen gang trenger i en app som tilbyr chat, inkludert samtale- og videosamtalefunksjoner, som er unike.

I tillegg, bare for å gjenta igjen, StartUP Free-pakken er gratis for alltid. Når du tar alt i betraktning, skylder du deg selv og de besøkende å i det minste prøve det!

Nye publikasjoner:

Anbefaling