5 beste automatiseringsverktøy for sosiale medier 2024

Er du lei av å poste om og om igjen på alle sosiale mediekanaler? Lurer du også på om dette kan skje med bare ett klikk?

Vel, lenge borte er dagene med separate innlegg på hver av dine sosiale mediekanaler. Nå er tiden inne for å automatisere innlegg på sosiale medier.

Hvordan?

Vel, svaret er verktøy for automatisering av sosiale medier.

Verktøy for automatisering av sosiale medier er en fantastisk måte å spare tid på, øke effektiviteten og maksimere avkastningen på sosiale mediekampanjer.

Enten du trenger hjelp til å planlegge innlegg, administrere kommentarer og interaksjoner eller forbedre den generelle innholdsstrategien din, finnes det et automatiseringsverktøy for sosiale medier for det hele.

Og med over 4,48 milliarder mennesker bruker sosiale medier for tiden over hele verden har den mye kraft til å eskalere virksomhetens salg. Det har blitt viktig å drive den sosiale mediekanalen din smart, og markedsføringsverktøy for sosiale medier vil hjelpe deg med det.

Men markedsføringsverdenen er oversvømmet av slike verktøy, og det er derfor vi har gitt deg denne korte listen over de beste automatiseringsverktøyene for sosiale medier. Denne listen vil hjelpe deg å fjerne tvilen din.

Så la oss gå rett inn i det og ikke kaste bort tid.

1. SocialPilot

SocialPilot automatiseringsverktøy for sosiale medier

Tildele: $35/måned

SocialPilot er et automatiseringsverktøy for sosiale medier for alle typer bedrifter, små til mellomstore og til og med bedrifter.

Det er en av de mest kostnadseffektive for administrasjon av sosiale medier. Den lar deg legge ut på ulike sosiale medieplattformer, som Facebook, TikTok, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google My Business, Pinterest, Tumblr og VK.

Ikke bare det, SocialPilot er også et kraftig automatiseringsverktøy for sosiale medier. Det er ganske enkelt å spore hver profils innsikt for sosiale mediekampanjer. Du kan også spore demografi, publikumsvekst, innholdsengasjement og påvirkere.

Brukere kan administrere, publisere, promotere, kjøre og generere rapporter under sosiale medier-bannere gjennom dette verktøyet. SocialPilot organiserer innholdet, analysene for sosiale medier og planleggingskalenderen i ett enkelt dashbord slik at du effektivt kan koble sammen dine digitale kampanjer.

Å lese:  3 beste videoplugins for WordPress

Hvorfor velge SocialPilot som automatiseringsverktøy for sosiale medier?

 • Du kan analysere innholdet med høy ytelse som øker engasjementet og optimalisere det deretter.
 • Den leverer dyptgående publikumsinnsikt og rapporterer til analysere vekstmønstre.
 • Den forteller deg den beste tiden å legge ut ved å analysere når følgerne dine er online og mest aktive.
 • Den lar deg laste ned PDF-rapporter for analyse av sosiale medier 24×7.
 • Influenseranalyseverktøyet hjelper brukere med å finne de beste influencerne som kan bidra til å drive engasjement.
 • Du kan sende e-postanalyse av sosiale medier direkte til kundene dine fra SocialPilots alt-i-ett-dashbord.
 • RSS-feedautomatiseringsfunksjonen gjør det enkelt å dele favorittinnholdet ditt.
 • Du kan undersøke alle deler av den sosiale kontoen din med omfattende analyse av sosiale medier.
 • I tillegg til å analysere sosiale mediekanaler, kan du også kuratere innhold og planlegge innlegg
 • Sosiale medier-kalenderen lar deg visualisere strategien for sosialt innhold på forhånd.
 • SocialPilot har LinkedIn og Facebook målgruppemålretting tilgjengelig.

Hva synes folk om SocialPilot?

Alexandra K

Planleggerfunksjonen lar meg organisere og legge ut innhold en hel måned i forveien. Jeg kan være sikker på at innholdet blir publisert i tide. Plattformen er enkel å navigere og enkel å bruke.

Den sosiale analytiske komponenten er veldig nyttig og fungerer som en god guide for å forstå hvordan innholdet ditt presterer og hvem akkurat ditt publikum er.

Luis Ignacio C.

Jeg implementerte SocialPilot som det primære innholdsstyringsverktøyet. SocialPilot er virkelig fantastisk. Bortsett fra alt dette, tilbyr de deg også en komplett seksjon med analyser, som lar deg vise den ryddige fremdriften av arbeidet ditt.

Rekha S

Jeg er alltid foran alle i mitt felt ved hjelp av den avanserte planleggingsfunksjonen. Og muligheten til å løse alle spørsmålene fra publikum på forskjellige sosiale medier-kontoer fra ett sted er bare fantastisk, jeg trenger ikke å bytte konto hver gang for å samhandle med dem.

2. Hootsuite

Hootsuite

Tildele: $49/måned

Hootsuite er nok et populært automatiseringsverktøy for sosiale medier for enkeltpersoner og bedrifter. Hootsuite har over 16 millioner brukere og 1000+ ansatte. Det er et av de mest nyttige verktøyene for å automatisere innlegg på sosiale medier, få innsikt og analysere ulike sosiale mediekanaler.

Det hjelper med automatisering, administrasjon, postpublisering, forskning på sosiale medier, samtidig som det gir innsiktsfulle analyser. Hootsuite integreres med mange andre plattformer og sosiale medier.

Du kan også overvåke ulike sosiale mediekanaler med sin strømmefunksjon for sosiale medier. Dette automatiserte innleggingsverktøyet for sosiale medier er flott for små til mellomstore, til og med store bedrifter og markedsføringsbyråer som automatiserer innlegg på sosiale medier.

Å lese:  Bruke metadata for å forbedre WordPress-søk og sosiale ytelser

fordeler

 1. Den eksepsjonelle og mest brukte funksjonen til Hootsuite er automatisering, publisering og planlegging av innlegg i sosiale medier.
 2. Den har et alt-i-ett-dashbord som lar deg legge til flere nettverk for umiddelbar overvåking.
 3. Hootsuite lar deg vite hvordan strategien din for sosiale medier presterer ved å levere 24×7-rapporter.

Rosie G

Hootsuite pro gjør livet til enhver markedsfører så mye enklere. Du kan lage alle dine hovedinnholdsinnlegg (spesielt for Facebook, Instagram og Twitter) gjennom verktøyet for innholdsskaping. Kalendervisningen deres gjør det enkelt å planlegge og planlegge utposter.

Ulemper

 1. Hootsuite er en ganske dyr applikasjon for enkeltpersoner og små bedrifter.
 2. Brukergrensesnittet er komplekst å forstå.
 3. Den prioriterte støtten er begrenset.

Tony S

Jeg må si at kostnaden er den største ulempen for meg. Gratisnivået pleide å tillate litt flere kanaler å laste opp til, men de reduserte antallet, og tvang meg til å enten oppgradere eller velge et annet produkt.

3. Buffer

Buffer

Tildele: $12/måned per sosiale mediekanal

Buffer er et populært markedsføringsautomatiseringsverktøy for sosiale medier som tilbyr brukere planleggingsfunksjoner. Dette verktøyet er nyttig for brukere av Twitter, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Men hvis du har en lavere plan, vil du ha et begrenset antall sosiale mediekontoer knyttet til. Buffer nettleserutvidelse er tilgjengelig for Safari, Firefox og Chrome. Disse utvidelsene lar deg automatisere innleggene dine på forhånd ved å klikke på bufferikonet for å legge dem til i køen din.

I tillegg kommer mobilapplikasjoner – både for iOS og Android. Det er et kostnadseffektivt verktøy, med en gratisversjon tilgjengelig også.

fordeler

 1. Buffer er et automatiseringsverktøy som gir deg dybdeanalyse og rapporter om de mest passende tidspunktene for å sende kampanjene dine.
 2. Buffer lar deg tilpasse hvert innlegg, avhengig av hvilken sosiale mediekonto du vil bli automatisert.
 3. Buffer har et flott, engasjerende fellesskap som du kan samhandle og kommunisere med.

Hash M

Buffer er et flott planleggingsverktøy for sosiale medier som kan distribuere innlegg på tvers av alle sosiale mediekontoer samtidig. Det forenkler også deling av flere medieformater. Egendefinerte URL-er kan spore alle data som overføres via buffer. Buffer tilbyr også handlingsrettede rapporter for å hjelpe deg med å forbedre sosiale medier.

Ulemper

 1. Den store ulempen med Buffer er at de ikke har mediebibliotekfunksjonen som de fleste automatiseringsverktøy for sosiale medier har.
 2. For å få analyser og rapporter, må du kjøpe den høyere planen, selv når du kan få samme funksjonalitet og fordeler til en rimelig pris med andre verktøy som SocialPilot.

Charles F

Det mangler på kritiske områder, inkludert å ikke støtte flere brukere, ikke ha et klienttilgangsalternativ og ikke gi en nyttig visning for å dirigere eller gjennomgå innhold. Nærmere bestemt viser ikke forhåndsvisningsfunksjonen en nøyaktig representasjon av hvordan innholdet faktisk vil se ut når det er publisert, noe som er ekstremt irriterende.

Å lese:  Lansere bedriften din? Her er verktøysettet for sosiale medier

4. Sendbar

Sendbare-sosiale-medier-automatisering-verktøy

Tildele: $29/måned

Sendt er et av de mest brukte automatiseringsverktøyene for sosiale medier for bedrifter som ønsker det drive sosiale medier mer effektivt for sine kunder.

Sendible bringer alle sosiale medienettverk inn i et sentralisert knutepunkt, noe som gjør det enkelt for deg å lage en vinnende strategi for sosiale medier i stor skala.

Med robuste funksjoner for automatisk publisering på sosiale medier, engasjement, publisering, overvåking, rapportering og generering av potensielle kunder, gir Sendible deg alle verktøyene for å tilfredsstille kundene dine hvert trinn på veien.

fordeler

 1. Omtrent 20 teammedlemmer har tilgang til systemet og kan bruke maksimalt 360 tjenester, avhengig av pakken du kjøper.
 2. Den har en innebygd CRM-programvare, og den gir også god kundeservice.
 3. Det hjelper effektivt å spore, automatisere og utføre sosiale mediestrategier og generell vekst.

Laura P

Sendible har en lav pris og var et flott verktøy på inngangsnivå for min virksomhet. Den har alle funksjonene vi trengte, inkludert rapportering og muligheten til å planlegge utposter.

Ulemper

 1. Mobilapplikasjonen er feil.
 2. Mange brukere synes grensesnittet er komplekst.
 3. Det innebygde biblioteket er begrenset.

Verifisert bruker

Jeg liker ikke monitor- og målefunksjonene, jeg synes de er begrenset. Funksjonene er der, men oppsettet og konfigurasjonen av plattformen er lite brukervennlig, spesielt hvis du kjører innhold for forskjellige klienter.

5. Agora puls

AgoraPulse

Tildele: $99/måned

Agora puls er et ypperlig verktøy for markedsføringsautomatisering for sosiale medier for bedrifter i alle størrelser. Den kommer med planlegging av sosiale medier, automatisering, analyse og overvåkingsfunksjoner for å hjelpe deg med å utnytte digitale markedsføringsmuligheter og øke trafikken.

Den kommer med en enhetlig sosial innboks for å administrere all innkommende kommunikasjon på ett sted. Den tilbyr intuitiv publisering, sosial lytting, innsikt og rapportering i sin kraftige stabel til brukerne.

Teamarbeid lar deg delegere oppgaver til forskjellige medlemmer og sikre en jevn arbeidsflyt i selskapet. Agorapulse har eksepsjonell kundestøtte, og du kan kontakte dem når som helst via e-post, telefon eller live chat.

fordeler

 1. En enhetlig sosial innboks lar deg administrere alle dine innkommende meldinger, anmeldelser og kommentarer på sosiale medier på ett sted.
 2. Intuitiv publisering lar deg organisere, samarbeide og planlegge innhold for alle sosiale mediekanaler.
 3. De tilbyr en 30-dagers gratis prøveversjon, slik at du kan prøve Agorapulse gratis.

Sam C

Å lese:  Diagnostisering av WordPress White Screen Of Death

Agorapulse er et utrolig verktøy som definitivt kan lette byrden på sosiale medier. Jeg setter pris på at Agorapulse enkelt kobler til de fleste sosiale medieplattformer. Den beste funksjonen er analyseverktøyet for konkurrentsporing.

Ulemper

 1. Agorapulse er dyrt for småbedriftseiere.
 2. Applikasjonen er ikke mobilvennlig.
 3. Noen ganger kjører applikasjonen sakte.

Alex F

Dessverre er rapporteringen ganske svak. Vi bruker faktisk en annen tredjepartsapp for å få .csv-filer til å laste inn i Google Sheets og Google Data Studio. Agorapulse lar deg eksportere for det meste PowerPoints (som ikke er så pene) og noen .csv-filer for svært grunnleggende sosiale beregninger.

Hvilket verktøy for automatisering av sosiale medier vil du velge?

Det er mange verktøy som automatiserer innlegg på sosiale medier, men du kan ikke ignorere ulempene, som kundeservice, priser, begrensede funksjoner osv., som mange ikke klarer.

Men SocialPilot ser ut til å være et nesten perfekt verktøy som er omfattende og kostnadseffektivt. Med rimelige priser, enestående kundeservice og kraftige funksjoner, er dette uten tvil det beste automatiseringsverktøyet for sosiale medier å legge hendene på.

De tilbyr også en 14 dager gratis prøveperiode. Så prøv det!

vanlige spørsmål

🌟 Hva er automatisering av sosiale medier?

Automatisering av sosiale medier er prosedyren for å optimalisere eller tilpasse sosiale mediekampanjer ved hjelp av automatiseringsverktøy, som SocialPilot, Hootsuite, blant andre.

🌟 Hva er noen verktøy for markedsføringsautomatisering for sosiale medier?

Noen automatiseringsverktøy for sosiale medier som SocialPilot tilbyr også et bredt spekter av funksjoner på ett sted. Andre bemerkelsesverdige verktøy er Agorapulse, Buffer, Hootsuite, Agorapulse, Sendible, etc.

🌟 Hvordan kan jeg automatisere sosiale medier?

Du kan enkelt automatisere sosiale medier ved å bruke verktøy som SocialPilot, Hootsuite, Buffer, Sendible, Agorapulse osv. Du må registrere deg og koble kontoene dine til et av disse verktøyene. Du kan velge kanalene dine og automatisere/planlegge dem på de beste tidspunktene.

🌟 Hva er noen fordeler med å bruke automatiseringsverktøy for sosiale medier?

Følgende er noen fordeler med automatiseringsverktøy for sosiale medier:

 1. Det sparer krefter og tid.
 2. Det hjelper deg å legge ut på det beste tidspunktet for å forbedre engasjementet. Du kan enkelt spore et bredt spekter av beregninger.
 3. Det lar deg etablere arbeidsflyter og utnytte teamsamarbeid.
 4. Det hjelper å administrere mange kontoer og kampanjer effektivt.

🌟 Er det mulig å legge ut på alle sosiale medier samtidig?

Ja, du kan enkelt legge ut på alle sosiale medier samtidig, med bare ett klikk ved å bruke automatiseringsverktøy for sosiale medier. Du kan også masseplanlegge ved å bruke automatiseringsverktøy for bedre engasjement.

Nye publikasjoner:

Anbefaling