5 beste bilde-hotspot-plugins for WordPress i 2024

Ønsker du å legge til interaktive hotspots til bilder på WordPress-nettstedet ditt?

Hotspots lar deg legge til verktøytips, lenker og andre interaktive elementer til bilder, noe som gjør dem mer engasjerende og forbedrer brukeropplevelsen for besøkende på nettstedet ditt.

I dette innlegget vil vi introdusere deg for noen av de beste bilde-hotspot-pluginene for WordPress-nettstedet ditt.

Hvorfor er en Image Hotspot-plugin nyttig?

En interaktiv bilde-hotspot-plugin er verdifull for alle WordPress-eiere fordi den lar deg legge til klikkbart verktøytipsinnhold til bildene dine.

Ved å bruke en bilde-hotspot-widget kan du gjøre et bilde mer iøynefallende med klikkbare områder som gir tilleggsinformasjon. Dette kan være spesielt nyttig for nettsteder for e-handel, reise og eiendom, der bilder spiller en avgjørende rolle i brukeropplevelsen.

Et e-handelsnettsted kan for eksempel bruke bilde-hotspots for å fremheve ulike produktfunksjoner, for eksempel materiale, størrelse eller fargealternativer. Et reisenettsted kan bruke bildekart-hotspots for å vise ulike landemerker eller interessepunkter på et Google-kart. Og et eiendomsnettsted kan bruke hotspots for å fremheve ulike funksjoner ved en eiendom, for eksempel layout, antall soverom, fasiliteter eller planløsning.

Som du kan se, er det mange brukstilfeller for hotspots som kan forbedre nettstedets engasjementsnivå betydelig.

I tillegg til å forbedre brukeropplevelsen, kan bilde-hotspot-plugins også være til nytte for nettstedets søkemotoroptimalisering (SEO). Ved å legge til interaktive elementer i bildene dine kan du øke tiden brukerne bruker på nettstedet ditt, noe som kan forbedre nettstedets rangering i søkeresultatene.

Å lese:  WordPress SEO Spam & Hvordan forhindre det

Totalt sett er en bilde-hotspot-plugin et verdifullt verktøy for alle WordPress-eiere som ønsker å gjøre bildene sine mer engasjerende og interaktive samtidig som de forbedrer nettstedets SEO.

Beste bilde-hotspot-plugins for WordPress

Enten du leter etter en enkel løsning for å legge til grunnleggende hotspots eller et mer funksjonsrikt alternativ med avansert funksjonalitet, er det en plugin på denne listen som vil passe dine behov. Så uten videre, la oss ta en titt på de beste WordPress-bilde-hotspot-pluginene for bedriftsnettstedet ditt.

1. Elementor Hotspot Block

Elementor er den beste WordPress dra-og-slipp-sidebyggeren, med over 1 million brukere. Det er den enkleste måten å bygge landingssider, WordPress-temaer og andre WordPress-oppsett uten å måtte skrive kode.

Du kan lage alle deler av nettstedet ditt med tilpassbare maler og WordPress-blokker, inkludert topptekster, bunntekster, sidefelt og mer.

SeedProds WordPress-blokker inkluderer alt du trenger for å utvide nettstedets funksjonalitet. De har kontaktskjemaer, YouTube- og Vimeo-videoer, nedtellingstidtakere, pristabeller, lysboksbilder, attester, handlingsfremmende knapper og mer.

Med Hotspot-blokken kan du enkelt legge til verktøytips, merknader, lenker og andre interaktive elementer til bildene dine, noe som gjør dem mer engasjerende og informative for de besøkende.

For eksempel kan du endre hotspot-ikonets farger, tekstfarger, typografi, animasjoner, bildestørrelse og -form og plassering av popup-verktøytips. Du kan også legge til tilpasset CSS og HTML for ytterligere tilpasning.

Å lese:  Hvorfor du bør sende nyhetsbrevet ditt ved hjelp av WordPress

Hotspots er superenkle å bruke, og du kan bruke dem i alle områder av WordPress-nettstedet ditt med SeedProds visuelle dra-og-slipp-bygger.

Denne kraftige WordPress-pluginen tilbyr også mange andre utmerkede fordeler, inkludert muligheten til å:

2. Getwid Image Hotspot Block

De Getwid Image Hotspot block er en blokk for WordPress-blokkredigereren (Gutenberg-blokker) som lar deg legge til interaktive hotspots til bildene dine. Det er en del av Getwid-pluginen, en samling blokker du kan bruke for å forbedre funksjonaliteten til WordPress-nettstedet ditt.

Du kan bruke Getwid Image Hotspot-blokken til å legge til hotspot popovers og verktøytips til bildene dine, noe som gjør dem mer lærerike for besøkende. Den tilbyr ulike tilpasningsalternativer, inkludert egendefinerte verktøytipspunktikoner, standard aktivt verktøytips, standard verktøytipsplassering og muligheten til å legge til lenker.

Dessuten er det stylingalternativer for hotspot-ikonfarge, bakgrunnsfarge og verktøytipsanimasjoner som du kan tilpasse i WordPress-editoren.

Getwid er gratis å laste ned fra WordPress-plugin-depotet og er en utmerket løsning for å gjøre enkle endringer på nettstedet ditt.

3. Viktige tillegg for Elementor

Viktige tillegg for Elementor er en populær WordPress-plugin som legger til en samling av nye widgets og elementer til Elementor sidebygger-plugin. Du kan bruke disse tilleggselementene for å forbedre nettstedets funksjonalitet og gjøre det mer dynamisk og interaktivt.

Essential Addons’ Image Hotspot-modul lar deg legge til hotspot-ikoner og verktøytips til bilder ved hjelp av Elementors sidebygger uten kode. Du kan tilpasse hvilken som helst del av hotspotene dine og legge til egendefinerte farger, prislapper, animasjoner og mer.

Å lese:  Divi vs Avada: Hvilken er den beste WordPress Them ...

Der denne løsningen skiller seg fra plugins som Elementor, må du installere 2 separate plugins for å få disse funksjonene: Elementor og Viktige tillegg. I tillegg er Image Hotspots-modulen kun tilgjengelig i proffversjonen av Essential Addons, med priser fra $39,98.

4. WP VR

WP VR er en 360 panorama- og virtuell turbygger for WordPress. Den lar besøkende ta en virtuell omvisning på et sted eksternt fra bedriftens nettsted. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et panoramabilde; deretter vil plugin-en gjøre den om til en 360 virtuell tur som brukere kan utforske med noen få klikk.

For å holde besøkende engasjert kan du legge til interaktive hotspots med tilleggsinformasjon. Hvert hotspot kan inneholde tekst, bilder, gifs, URL-er, videoer og knapper. I tillegg kan du tilpasse fargene og krusningsanimasjonene og velge mellom 900+ egendefinerte hotspot-ikoner.

Det er enkelt å bygge inn turen med de dedikerte WordPress-blokkene og kortkodene. Den inkluderer også elementer for Elementor, Visual Composer (WPBakery) og Oxygen Builder.

5. Image Hotspot av DevVN

Image Hotspot av DevVN er et gratis WordPress bilde-hotspot-plugin som lar deg lage interaktive bilder med hotspot-verktøytipsoverlegg. Programtillegget fungerer i bakenden av WordPress-nettstedet ditt med et enkelt pek-og-klikk-grensesnitt.

Du kan for eksempel velge en egendefinert hotspot-nål og svevebilde, klikke for å velge nålposisjonen på bildet ditt, og legge til en pulserende animasjon. I tillegg kan du publisere hotspot-bildet ditt hvor som helst på nettstedet ditt med Image Hotspot-kortkoden.

Å lese:  Komplett veiledning til umodererte verktøy for testing av brukervennlighet

Selv om denne pluginen ikke tilbyr mange tilpasningsmuligheter for styling og farger, er det en enkel måte å gjøre nettstedet ditt mer interaktivt.

Hvilken er den beste bildehotspot-pluginen for WordPress?

Når det kommer til stykket, er den beste WordPress-bilde-hotspot-pluginen Elementor. Hotspot-blokken er enkel å bruke, nybegynnervennlig og har omfattende tilpasningsmuligheter for å få dine interaktive hotspot-bilder til å se akkurat slik du vil.

I stedet for å skrive komplekse HTML-, CSS- og Jquery-skript, kan du peke og klikke for å legge til klikkbare verktøytips til WordPress-bildene dine. Enda bedre, du trenger ikke å installere flere WordPress-plugins for å få SeedProds Hotspot-funksjonalitet. Alt er inkludert i en enkelt, enkel, kraftig sidebygger-plugin.

Klar til å engasjere de besøkende på nettstedet ditt med hotspot-bilder?

Vi håper du fant dette innlegget nyttig for å velge den beste bilde-hotspot-pluginen for WordPress. Før du drar, vil du kanskje også like denne guiden om de beste pluginsene før og etter WordPress.

Takk for at du leste! Vi vil gjerne høre dine tanker, så legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og tilbakemeldinger.

Du kan også følge oss på YouTube, X (tidligere Twitter)og Facebook for mer nyttig innhold for å utvide virksomheten din.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling