5 beste skjemabyggere med betinget logikk

Leter du etter den beste formbyggeren med betinget logikk?

Betinget logikk lar deg angi regler for å vise/skjule skjemafelt basert på brukerens svar på et spørsmål. Disse skjemaene kan hjelpe deg med å forkorte skjemalengden og tilpasse brukeropplevelsen.

Vi har listet opp de 5 beste skjemabyggerne med betinget logikk for å hjelpe deg med å velge den beste for nettstedet ditt. I denne artikkelen tar vi deg steg for steg gjennom hver skjemabygger som har hvis-så-logikk.

Hvordan lager du betingede skjemaer?

For å lage komplekse skjemaer med betinget logikk, må du vanligvis ansette en utvikler eller vite hvordan du skal kode. Men slik er det ikke lenger.

Det finnes skjemabyggere som lar deg legge til betingede regler med bare et klikk på en knapp. For eksempel, her er en betinget logikkform vi laget ved hjelp av WPForms – den beste skjemabyggeren for WordPress.

Du kan bruke disse skjemaene på så mange forskjellige måter. Så for eksempel, hvis noen ønsker å betale med kredittkort, vil bare feltene relatert til kortinformasjon vises. Eller hvis de velger PayPal i stedet, viser skjemaet disse feltene i stedet.

Et annet eksempel kan være at hvis en kunde ønsker å snakke med salgsavdelingen, vil du opprette en betinget logikkflyt slik at de ser neste felt som leder dem til salgsteamet.

Det er ganske mange betingede logiske skjemabyggere der ute for å hjelpe deg med å legge til denne funksjonen på nettstedet ditt. Før vi dykker ned i listen, la oss ta en titt på hva som gjør en god formbygger.

Hva skal du se etter i en betinget logikkformbygger?

Her er hva vi ser etter før vi velger en betinget logikkformbygger:

 • Brukervennlighet: Du skal kunne legge til betingede regler uten kodekunnskap og i løpet av sekunder. Den skal være enkel å bruke uten å måtte lese en lang bruksanvisning.
 • Design og tilpasning: Det er viktig å ha alternativer for å tilpasse skjemaet ditt for å matche merkevaren din. Jo flere varianter av design du kan velge mellom, jo ​​bedre vil du være i stand til å lage en form som dekker dine behov.
 • Integrering: Vi er sikre på at WordPress-nettstedet ditt bruker mer enn én plugin. Kan du integrere skjemabyggeren din med andre apper med et par klikk?
Å lese:  Beste webdesign og utviklingstjenester i Chicago

Dette er noen av kvalifiseringene vi vurderte når vi kompilerte listen vår over de beste formbyggerne med betinget logikk.

Så hvilke skjemaer bør du vurdere å bruke? La oss se på våre valg for skjemabyggere som lar deg bygge de beste betingede logiske skjemaene.

Beste skjemabyggere med betinget logikk

Nedenfor finner du en kuratert liste over skjemabyggere vi har laget for deg som bruker betinget logikk. Enten du ønsker å forbedre landingssidene dine, øke registreringsfrekvensen, øke konverteringer eller få tilbakemeldinger fra kunder, finner du en skjemabygger i denne listen som dekker dine behov.

1. WPForms

WPForms er uten tvil den beste skjemabyggeren for WordPress. Den har avanserte betingede logiske alternativer som du kan legge til med bare et klikk. Denne pluginens dra-og-slipp-grensesnitt gjør det enkelt å tilpasse skjemalogikken.

For å sette opp betinget logikk, så enkelt er det.

Først må du velge feltet der du vil bruke betingede logikkregler. Du vil se Generell fanen uthevet som standard, men du vil klikke på Smart logikk fanen i stedet. Etter å ha gjort det vil du aktivere betinget logikk ved å bruke vippebryteren.

Deretter kan du velge reglene du vil bruke for det feltet. Du kan enten vise eller skjule felt.

I dette eksemplet setter betinget logikk en regel som sier at hvis e-posten er valgt som svar i den foretrukne kontaktmetoden, vil e-postfeltet vises.

Å lese:  Hvordan åpne et Word-dokument på Android? Hurtiginnføring

Du kan også angi separate regler om at hvis en tekstmelding eller telefonsamtale ble valgt, ville det vise et telefonnummerfelt. Som dette kan du inkludere filopplastinger, datovelgere, avkrysningsboks for GDPR-samtykke og andre slike avanserte skjemafelt.

Det er mer. Du kan også legge til betinget logikk i e-postskjemavarslinger. Når en bruker sender inn et skjema, kan du få et tilpasset e-postvarsel sendt til teamet ditt og til brukeren basert på deres svar i skjemaet.

Du kan bruke denne automatiseringsfunksjonen til å sette opp forskjellige skjemavarslinger som også skal sendes til forskjellige avdelinger. Hvis den valgte salgsvarslingen varsler, kan e-postvarslingen gå til salgsteamet. Dette lar deg strømlinjeforme prosesser og holde teamets innboks ren og rotfri.

Du kan bygge alle slags tilpassede skjemaer du vil, inkludert kontaktskjemaer, registreringsskjemaer, bestillingsskjemaer, bestillingsskjemaer og mye mer. I tillegg har WPForms rimelige prisplaner. Alt dette gjør WPForms perfekt for gründere, små bedrifter, så vel som store bedrifter.

Noen få avanserte funksjoner du kanskje vil vite om denne WordPress-pluginen inkluderer:

 • Ubegrensede former
 • Skjemamaler
 • Samtale- og flersidesskjemaer
 • Bygg inn med widgets og kortkoder
 • Håndtering av skjemainnleveringer
 • Avstemninger og undersøkelser for datainnsamling
 • E-postmarkedsføringsintegrasjoner
 • Gratis versjon tilgjengelig
 • Støtter bestillingsskjemaer og betalingsformer

WPForms er et godt valg hvis du liker en intuitiv, brukervennlig, dra-og-slipp-skjemabygger med betinget logikk og ingen kodeferdigheter.

Kom i gang med WPForms

2. Formidable former

Formidable Forms er en dra-og-slipp-skjemabygger som lar deg lage nettskjemaer. Alternativene for betinget logikk er enkle å finne i sidefeltet for feltalternativer inne i skjemabyggeren. Regelalternativene er enkle å bruke.

Noe å huske på er at de betingede logiske innstillingene bare tilbyr felttypen i motsetning til feltetiketten når du setter reglene.

Som vist i bildet ovenfor, er regelen satt for at e-postfelt skal vises hvis alternativknappens svar er e-post. Selv om det fungerer i dette scenariet, ville det ikke være like ideelt for flere radioknapper.

Her er det ferdige skjemaet:

Å lese:  Adplexity-anmeldelse: Er det beste annonsespioneringsverktøyet?

Her er noen av høydepunktene i denne plugin-en:

 • 300+ maler og 40 skjemafeltalternativer
 • Integrerer med populære apper, inkludert HubSpot, Salesforce, Zapier, Stripe og mer
 • Autofyll skjemafelt
 • Digitale signaturer
 • Brukerflytsporing

Kom i gang med Formidable Forms

3. Tyngdekraftsformer

Gravity Forms er en kraftig skjemabygger som har 30+ skjemafelt for å samle brukerinformasjonen du trenger for å fange opp potensielle kunder, samle inn betalinger og automatisere arbeidsflytene dine.

Å bruke betinget logikk er en lek etter at du har konfigurert feltene:

Noe å huske er at ved å sette opp mange regler for ett svar, vil den betingede logikken for Gravity Forms som standard samsvare alle av reglene samtidig.

Mange skjemabyggere kan bruke hvilken som helst av reglene som standard, så sørg for å vite hvilken du trenger og endre den om nødvendig.

Her er det ferdige skjemaet:

Her er noen av høydepunktene i denne plugin-modulen for skjemabygging:

 • Mobilvennlig
 • Sikker datainnsamling
 • Filopplastinger
 • Automatisering av arbeidsflyt
 • Online betalingsinnkreving
 • Integrasjoner som tillegg

Gravity Forms har også over 500+ kroker, og muligheten til å bygge din egen quiz eller addon som er nyttig når du bygger virksomheten din på nettet.

Kom i gang med Gravity Forms i dag

4. Typeform

Liker du elegante former? Typeform er en nettbasert skjemabygger kjent for sine slående vakre oppsett.

Typeform har en interessant prosess når du bruker betinget logikk, og ser ut som en lysbildefremvisning. Når du navigerer gjennom oppsettet, vil du legge merke til at hvert lysbilde har et logisk alternativ, men når du klikker på det, skjer noe overraskende.

Du vil se en tankekartlignende flyt som begynner med alle spørsmålene dine, men når du lager nye regler, blir det et flytskjema. Når du klikker på et spørsmål for å bruke betinget logikk, vil du designe dine egne regler.

Etter dette punktet vil du se en normal skjemavisning igjen.

Her er et eksempel på et av spørsmålsbildene fra det endelige skjemaet:

Å lese:  Slik aktiverer du enkelt ESPN.com på en smart-TV

Med sin attraktive visuelle design, hundrevis av skjemamaler og muligheten til å bygge dine egne ved hjelp av API, er Typeform definitivt verdt å vurdere når du velger en skjemabygger med betinget logikk.

Her er høydepunktene i denne skjemabyggerprogramvaren:

 • Innebygde foto- og videobiblioteker
 • Synkroniser med Google Sheets
 • Delbare rapporter
 • Leadgenereringsfunksjoner
 • Google Analytics-integrasjon

Kom i gang med Typeform i dag

5. Formstack

Formstack har en utmerket funksjon for å automatisere manuelle prosesser og øke effektiviteten med arbeidsflytprogramvare.

Enten du samler inn betalinger eller samler opp potensielle kunder, er denne pluginens allsidige digitale skjemaer som ikke krever noen koding å angi, enkle å jobbe med.

Det er enkelt å sette opp betinget logikk. Du begynner med å klikke på feltet der du vil legge til reglene, og deretter opprette disse reglene med logikk-rullegardinmenyen øverst i venstre sidefelt.

Husk hvordan Gravity Forms krever at du endrer innstillingen til noen regler hvis du ikke trenger logikken for å gjelde alle regler? Det samme gjelder her med Formstack.

Ta en titt på vårt ferdige skjema:

Her er noen av høydepunktene til denne nettbaserte skjemabyggeren:

 • Enkel formoppretting
 • Forhåndsdefinert arbeidsflytautomatisering
 • FDA og HIPAA-kompatibel
 • Dokumentautomatisering for å eliminere papirskjemaer
 • 100+ integrasjoner

Formstack har også noen flotte alternativer for å lage dine egne underdomener med tilpassede URL-er, profesjonell merkevarebygging samt avanserte data og analyser.

Kom i gang med Formstack i dag

Der har du det! De 5 beste WordPress-skjemabyggerne med betinget logikk. Vi håper du syntes denne veiledningen var nyttig.

For flere alternativer kan du sjekke ut JotForm og Ninja Forms. Vi anbefaler imidlertid WPForms som #1.

Det kan være lurt å sjekke ut vår guide for hvordan du sporer skjemaytelse i sanntid.

Vi har noen flere veiledninger for å hjelpe deg med å bygge den beste formen:

Disse artiklene vil hjelpe deg å få et forsprang på å lage flotte skjemaer med avanserte funksjoner på et WordPress-nettsted.

Nye publikasjoner:

Anbefaling