5 Facebook-publiseringsverktøy for massiv rekkevidde

Den ubestridte kongen av sosiale medier, Facebook, er for tiden over 2,91 milliarder aktive brukere ifølge Statista-rapporter.

For alle som ønsker å markedsføre merkevaren sin gjennom sosiale medier, er Facebook plattformen som kommer til tankene først.

Men for å spare mest mulig ut av den enorme rekkevidden som Facebook tilbyr, må du være smart. Du må dele innlegg når muligheten for å oppnå engasjement er størst. Du må vite hvordan planlegge et innlegg på facebook. Dette kan gjøres gjennom Facebooks publiseringsverktøy. Du får mange viktige funksjoner som videoadministrasjon, generering av potensielle salg og produktsalg.

Å velge et tredjeparts publiseringsverktøy for Facebook kan øke sjansene for suksess. Her er våre topp 5 valg for Facebook-publiseringsverktøy for å forbedre Facebook-spillet ditt.

1. SocialPilot

SocialPilot

Tildele: $75 for 3 brukere

Ved bruk av SocialPilotdu kan forbedre funksjonene knyttet til publisering og planlegging av Facebook-innleggene dine.

Det regnes som et av de mest populære Facebook-publiseringsverktøyene blant bedrifter som leter etter tonnevis av funksjoner til en overkommelig pris.

SocialPilot er først og fremst laget for å øke merkekjennskapen, rekkevidden og trafikken. Derfor fungerer det som en vei for enkel og superorganisert planlegging og publisering på Facebook.

Tusenvis av bedrifter stoler på SocialPilot som deres Facebook-publiseringsverktøy globalt. Du kan laste opp innlegg i bulk og automatisere planlegging via RSS-feedautomatiseringsfunksjonen. Du kan også identifisere populært innhold og automatisk publisere det.

Hvorfor bruke SocialPilot for å nå massiv rekkevidde?

 • SocialPilot tilbyr flere planleggingsalternativer som å lagre innlegg som utkast, legge til i kø, dele umiddelbart, gjenta noen eviggrønne innlegg og dele i neste tidsluke.
 • Kuratert innhold oppdaget av SocialPilot gjennom intelligent innsikt deles automatisk.
 • SocialPilot gir også en kalendervisning av hvert innlegg som planlegges publisert på Facebook.
 • Verktøyet gir også Canva-integrasjon som forenkler deling av variert innhold som GIF-er, infografikk, karusell, bilder, videoer, etc.
 • Du kan planlegge så mange som 500 innlegg på Facebook gjennom masseplanlegging.

Hva sier folk om SocialPilot?

Cindy C.

Det jeg liker best med SocialPilot-programvaren er at den sparer tid! Jeg har koblet mine Facebook-, Twitter- og LinkedIn-kontoer på sosiale medier til SocialPilot, og jeg administrerer kontoene mine rett fra dashbordet! Denne programvaren er smart og enkel å bruke. Den er designet på en så fantastisk måte at alle kan lære å bruke den. Det er så enkelt å planlegge innlegg på de forskjellige sosiale medieplattformene mine på forhånd. Jeg bare elsker effektiviteten til SocialPilot!

Å lese:  Slik legger du til sosiale medier-pålogginger til en WooCommerce-butikk

Jenna D

Det tok meg 3 solide uker å sammenligne og kontrastere hvert eneste planleggingsverktøy for sosiale medier på markedet, men jeg er glad jeg gjorde det! SocialPilot var den BESTE tjenesten til den beste prisen. Jeg får mer fra SocialPilot enn jeg gjør fra HootSuite eller Buffer til en brøkdel av prisen… OG deres kundestøtte er uslåelig! Takk for alt du gjør! Du har hjulpet meg og min virksomhet mer enn du noen gang vil vite!

Lisa D

Jeg er en freelance SMM med en håndfull kunder og en voksende portefølje. Jeg pleier å betjene mindre bedrifter og entreprenører på jakt etter rimelige tjenester. Da jeg var på utkikk etter en innholdsplanlegger, var det viktig for meg å ha veldig spesifikke funksjoner og samtidig holde kostnadene lave, slik at jeg kunne overføre besparelser til kundene mine. Etter å ha undersøkt flere alternativer, var Social Pilot en god løsning. Siden jeg abonnerte har jeg også blitt veldig imponert over kundeservicen deres. De er lette å få tak i og lette å snakke med. Jeg føler ikke at jeg chatter med en robot eller noen som bare svarer med vage spørsmål.

2. Buffer

buffer

Tildele: $120 per 10 sosiale medieprofiler

Buffer er et navn de fleste sosiale medier-markedsførere stoler på som sitt Facebook-publiseringsverktøy. Det er et brukervennlig verktøy da brukergrensesnittet er veldig brukervennlig.

Du kan enkelt planlegge innleggene dine på Buffer og senere legge dem til i køen for å dele dem på det beste tidspunktet. Buffer regnes som et intuitivt og rimelig Facebook-publiseringsverktøy.

Du kan også få engasjementsdata og innsikt og holde styr på alle innleggene dine etter hvert som de vises på ett sted.

fordeler

 • Brukergrensesnittet er veldig bra. Nybegynnere kan også enkelt bruke dette verktøyet.
 • Det er en egendefinert postfunksjon som lar deg endre innleggene dine basert på kravene til plattformen du publiserer dem på.
 • Kundestøtten som tilbys hos Buffer er ganske bra. Når du støter på et problem, vil du få svar i løpet av sekunder etter at du har stilt spørsmålet ditt.

Amber C.

Buffer gjør det enkelt å planlegge innlegg på sosiale medier på forhånd, og du kan også administrere flere kontoer fra ett sted. Hos vårt markedsføringsselskap er det også enkelt for kunder å forstå og bruke på egen hånd, enten de er på telefonen eller datamaskinen.

Å lese:  Få massiv trafikk til nettstedet ditt: 8 effektive...

Ulemper

 • Det er ingen avanserte funksjoner for innholdsforvaltere. Slike typer funksjoner forventes å øke nivået av markedsføring på sosiale medier.
 • Du kan legge ut maksimalt 2000 innlegg for 25 sosiale mediekontoer. Dette er utilstrekkelig.
 • Det er ikke så rimelig som det kan virke. Dette er fordi funksjoner som ytelsesinnsikt er grunnleggende tilbud for andre verktøy, mens disse må kjøpes separat som tillegg.

Darien C.

Oppdaget raskt at plattformen ikke kunne passe mine behov på grunn av en uoverkommelig hindring – pris. De ekstra funksjonene som direkte Instagram Story og første kommentar virker interessante for meg, men ikke til prisen på $663/år når det er alternativer (om enn med færre funksjoner). Med produkter som «Svar», «Publiser» og «Analyser», med få eller ingen direkte tilgjengelige beskrivelser, og hver har forskjellig prisstruktur og abonnementskrav. Til slutt, en funksjon jeg har funnet mangler fra Buffer er muligheten til å lage et enkelt innlegg som kan settes i kø på tvers av flere sosiale mediekanaler og tilpasses for hver kanal.

3. Spire Sosial

Spire Sosial

Tildele: $169 per bruker

Spire Sosial fokuserer først og fremst på Twitter, men den kan også brukes til å administrere Facebook-publisering. Det regnes som et av de brukervennlige Facebook-publiseringsverktøyene som har sterke automatiseringsfunksjoner knyttet til seg.

Sprout Social er ikke begrenset til sosiale medier ledere og markedsførere. Det er en komplett plattform som tilbyr kundebehandling, medarbeidersamtaler og intelligensstyring i tillegg til administrasjon av sosiale medier.

fordeler

 • For å tilpasse meldinger på Facebook-kampanjen din, er Sprout Social et flott alternativ. Det er en bot-funksjon som kan kjøre Facebook-messenger-markedsføring separat for kunder.
 • Gjennom Sprout Social kan du legge ut direkte oppdateringer fra Feedly fordi du kan sette opp en Feedly-synkronisering og en RSS-plan.

Madison W

Den er enkel å bruke og har god støttepersonell. Vi bruker den til å legge ut på Instagram, Twitter, Facebook og Linkedin. Å planlegge innlegg er flott, så jeg trenger ikke å angi en påminnelse om å legge dem ut på fridagene eller etter jobb.

Ulemper

 • Å administrere flere kontoer på Sprout Social er en utfordrende oppgave på grunn av mangelen på helhet. Du må bytte mellom distinkte sosiale kontoer for individuelle strømmer.
 • SproutSocial er noe dyrt for mindre organisasjoner og byråer som har noen få brukere. Selv om det er noen erstatninger til Sprout Social som kan brukes til kontoadministrasjon.
Å lese:  Hvorfor sikkerhet er viktig for WordPress bedriftshosting

Fernando C

Det er litt dyrt for bedrifter med mange ansatte fordi programmet er per bruker og det koster også. I tillegg øker kostnaden dersom man ønsker flere funksjoner. Jeg liker ikke at rapportene er mye mer forberedt; Jeg mener et varmekart kan være løsningen. Et annet element som forstyrrer den generelle produktiviteten til programmet er at det trenger konsistente interaksjonsmålinger på tvers av alle sosiale plattformer; det vil si at den ideelt sett vil kunne dekke alle, ikke bare noen.

4. dlvr.it

dlvr.it

Tildele: $24,88 årlig

dlvr.it er først og fremst et innleggingsverktøy for sosiale medier som kun forenkler innlegging, i motsetning til de andre verktøyene som er nevnt her. Den tilbyr funksjonene til Facebook-postplanlegger og Facebook-postprogram.

Gjennom dlvr.it kan du enkelt legge ut nytt innhold og planlegge at det skal publiseres på et fremtidig tidspunkt. Den tilbyr også tilleggsfunksjoner som filtre, tilpasset tekst og automatiske hashtags, etc.

Det er også ganske brukervennlig for de som ønsker å automatisere publisering på Facebook.

fordeler

 • Dette verktøyet hjelper med å fremme Facebook-historier.
 • Ved å betale én dollar kan du spre Facebook-historiene dine til søkemotorer.

Gabriel D

Du går bare inn i RSS-feeder, kobler til sosiale kontoer og setter intervallet. Og tjenesten gjør alt etter planen for deg. Ganske praktisk og sparer tid.

Ulemper

 • Verktøyet kunne hatt et finere brukergrensesnitt.
 • Det er ingen mulighet for å planlegge og blande innlegg.

Verifisert dlvr.it-bruker

Det hender at autentiseringen av kontoer forsvinner, og det er kanskje ingen varsel om det. Noen ganger gjør begrensninger i gratisversjonen også at nyhetene ikke publiseres så raskt som du ønsker. I tillegg er ikke konfigurasjonsprosessen helt gjennomsiktig og etterlater mye å være ønsket.

5. Felles timeplan

Felles timeplan

Tildele: $400 per 3 brukere

Felles timeplan kan betraktes som en allsidig plattform. Den har funksjonen for kalenderplanlegging og andre funksjoner som hjelper deg med å organisere og administrere den redaksjonelle kalenderen.

Det tilbyr enkel integrasjon med Hubspot og WordPress for automatisering av publisering av sosiale medier. Facebook-publiseringsverktøy som dette gjør det også enklere å planlegge bloggpublisering rett fra dashbordet.

fordeler

 • Det er et dashbord for planlegging av sosiale medier på tvers av plattformer.
 • Det gjør innholdspublisering enkelt og gir SEO-forslag.
 • Verktøyet tilbyr automatisk innlegg når du glemmer å planlegge et innlegg. Innholdet ditt med best resultater blir publisert.

Bruce M

CoSchedule fjerner MYE friksjon fra arbeidsflyten min for sosiale medier. Det er den største fordelen for meg.

Ulemper

 • Verktøyet er ikke like smart som andre verktøy fordi det ikke tilbyr integrasjon med andre verktøy.
 • Brukergrensesnittet er komplekst og en nybegynner kan ikke bruke verktøyet.
 • Coschedule er for dyrt for utvalget av funksjoner det tilbyr.
Å lese:  Lenovo kunngjør massiv oppdatering av utvalg på MWC 2024

Verifisert Coschedule-bruker

Det skal mye til for å forstå. Å få laget ditt om bord kan også være utfordrende. Det er mye å lære, som kan ta litt tid unna dine daglige gjøremål. Se på følgende sammenligningstabell mellom Social Pilot og Coschedule for å gjøre det riktige valget.

Velge det beste verktøyet

Markedsførere med store ambisjoner velger Facebooks publiseringsverktøy fordi de vet at de må slå resten for å bli best.

Og ideen om å slå resten av knoppene fra å administrere ikke bare Facebook, men alle andre sosiale medieplattformer på samme tid.

Selv om du trenger et verktøy som tilbyr automatisert publisering, bør det også tilby dypere analyser og intelligente funksjoner for smarte innlegg.

Det endelige målet bør ikke være begrenset til å øke rekkevidden, men også øke effektiviteten til Facebook-kampanjene dine til en superoverkommelig pris. Med SocialPilotdu får dette og mye mer.

Med eksepsjonelle funksjoner som tilbys til en overkommelig pris, er å velge SocialPilot akkurat det du trenger for å se at Facebook når skyen ni.

Ikke vent lenger og få det beste for markedsføringen på sosiale medier i dag!

vanlige spørsmål

🌟 Hvor finner jeg Facebook-publiseringsverktøyet?

For å finne Facebook-publiseringsverktøyene, gå til sidefeltet på Facebook-siden din. Her vil du se et dashbord som viser statistikken for innlegget og historien din. Herfra kan du opprette og planlegge innlegg.

🌟 Hvordan skiller publisering seg fra publisering på Facebook?

Når du legger ut noe, vises innlegget på Facebook-siden der det er lagt ut. Dette refererer til et publisert innlegg, og et upublisert innlegg vil kun vises i nyhetsstrømmen.

🌟 Hvordan bruker jeg Facebooks publiseringsverktøy?

Det er en enkel oppgave å bruke Facebooks publiseringsverktøy. Du må koble dine sosiale medier med verktøyet og bruke det basert på din innholdsmarkedsføringsstrategi for eventuelle tredjepartsverktøy du velger. Her kan du lagre funksjonene til verktøyet som planlegging, øyeblikkelig publisering, engasjementsbyggingstjenester, analyserapporter, etc.

🌟 Hvorfor er det bra å bruke Facebook-verktøy for å legge ut?

Facebook-postverktøy gjør det enkelt å kjøre målrettede innlegg. Gjennom funksjoner som generering av potensielle salg, videoadministrasjon og produktsalg, kan Facebooks publiseringsverktøy gjøre publiseringen din feilfri gjennom automatisering og effektivitet.

🌟 Hvorfor er SocialPilot det beste Facebook-publiseringsverktøyet?

Ved å bruke SocialPilot som ditt Facebook-innleggsverktøy kan du gjøre innleggene dine interaktive, legge til geolokalisering i innlegg, planlegge boost-innlegg, administrere potensielle annonser, få rapporter for analyser og drive trafikk gjennom CTAer.

Nye publikasjoner:

Anbefaling