5 ferske Pinterest-markedsføringsstrategier for å drive trafikk i 2024

Friske pins. Hvis de ikke er en del av Pinterest-markedsføringsstrategien din for 2024, bør de være det hvis du har som mål å drive konstant Pinterest-trafikk til blogginnlegget ditt.

På overflaten er det lett å se hvorfor Pinterest favoriserer ferske Pins: en av hovedgrunnene til at brukere kommer til Pinterest er for å oppdage nytt innhold og nye ideer.

Tenk deg nå et scenario der du som Pinterest-bruker vil se det samme innholdet gjentatte ganger i feeden din. Det ville ikke akkurat få deg til å ville tilbake, ville det?

Den første tanken som kom til meg da jeg fikk vite om Pinterests preferanse for ferske Pins var selvfølgelig å lage en mer konsistent strøm av nye Pins. For meg – og jeg mistenker for mange andre også – betydde dette flere Pins med et bilde- og tekstoverlegg som pekte til et blogginnlegg.

Denne strategien har virkelig hjulpet. Men igjen, når du bruker Pinterest for bedrifter, er det viktig å fortsatt tenke bruker først.

Så spørsmålet til meg var: “Vil en bruker virkelig se 10 eller 20 lignende pins med en litt annen tittel eller bakgrunnsbilde?” I mitt hode var svaret “nei”.

Innen innholdsmarkedsføring har trenden vært å lage innhold i flere formater. Noen vil lese blogginnlegg, mens andre vil se videoer eller lytte til podcaster.

Det samme prinsippet kan brukes på Pinterest, hvor ulike brukere foretrekker ulike typer innhold.

Disse typene kan inkludere infografikk, lister, diagrammer, tabeller og grafer (bare for å nevne noen). Og som Pinterest-skaper er det viktig å gi brukerne det de vil ha.

I dette innlegget, Jeg vil gi noen ideer til forskjellige typer pinner som går utover det grunnleggende “bilde med tekstoverlegg”-format..

Min erfaring har vært at brukere elsker denne typen innhold. Det er mer sannsynlig at de lagrer det, og viktigst av alt, det er mer sannsynlig at de besøker nettstedet ditt for å lære mer. Faktisk passer alle mine siste toppnåler inn i denne kategorien.

Eksempel på pinner

Uten videre, la oss dykke inn!

#1: Enkle Infographic Pins

Det er ikke overraskende at infografikk konsekvent har prestert bra på Pinterest. Når noen ikke har lyst til å dykke ned i et langt innlegg eller bare er i forskningsfasende kan enkelt lagre pinnen for senere forbruk.

Men det som kan komme som en overraskelse er det faktum at veldig enkel infografikk kan fungere like bra som deres mer forseggjorte motstykker.

Du trenger heller ikke ansette en grafisk designer hver gang du vil produsere en.

Canva har dusinvis av infografiske maler som du kan tilpasse med 10 eller 15 minutters arbeid. Et eksempel på en enkel infografisk mal kan være denne veiledningen for matlaging av biff:

Eksempler på pinner

Faktisk modifiserte jeg raskt denne malen for å lage en infografikk på økonomiske tommelfingerregler:

tommelfingerregel

Denne nettadressen har nå over 128 000 lagringer.

Jeg kategoriserer infografikk som grafikk som viser en hel idé eller et innlegg i ett bilde. Denne informasjonen gir mange besparelser og forteller derfor Pinterest at innholdet er verdifullt.

Og mens klikkfrekvensen kan være lavere for infografikk enn for andre typer pins, har de en tendens til å nå mange mennesker. Dette betyr at de fortsatt vil få et betydelig antall besøkende til nettstedet ditt.

#2: List pins

Noen av mine toppnåler gjennom tidene – både når det gjelder besparelser og lenkeklikk – er listenåler.

Heldigvis kunne ikke listenåler være enklere å lage fordi de inkluderer en overskrift pluss en liste.

Denne metoden fungerer utmerket for alle listeinnlegg du har på bloggen din. Bare ta de forskjellige listeelementene på innlegget og bygg dem inn i et bilde.

For eksempel har jeg over tid laget flere listepinner for et innlegg jeg har på ulike jobber på nettsom har resultert i over 60 000 totale besparelser til URL-en.

Å lese:  4 trinn for å samarbeide med WordPress-frilansere

33 legitime joggere på nett

Selv om denne metoden fungerer utmerket for listespesifikke innlegg, kan du ofte lage listenåler basert på en del av et innlegg som ikke er et dedikert listeinnlegg.

Holder oss til biffeksemplet: sammen med oppskriften kan du ha en del i innlegget om tips for å lage den perfekte biff. Selv om den er kort, kan den listen med tips lage en annen type pin som brukere liker å lagre.

#3: Diagrammer, tabeller og grafnåler

Diagrammer, tabeller og diagrammer er en annen måte å presentere informasjon som er nyttig for Pinterest-brukere.

Det du ser etter er ideer som overlapper med intensjonen med blogginnlegget ditt.

For eksempel kan et innlegg om tilberedning av biff ha et diagram over de forskjellige temperaturene for tilberedning av biff og beregnet tilberedningstid for hver temperatur.

Dette gir deg en annen vinkel og flere søkeord å potensielt rangere etter for å tiltrekke lesere til nettstedet ditt.

Nært beslektet er grafer og tabeller, som tilbyr en annen måte å enkelt vise nyttig informasjon.

Jeg har funnet den sammenligningstabeller takle det ganske bra.

Et godt tips her er å gå til Pinterests søkefelt og skrive inn hovedsøkeordet ditt pluss begrepet “vs.” Dette vil vise deg forskjellige sammenligninger som brukere aktivt søker etter på Pinterest.

biff

Siden dette er informasjon som brukere aktivt søker etter, er det ingen dårlig idé å inkludere deler i artikkelen din om disse spesifikke emnene.

For eksempel, i en artikkel om hvordan du griller biff, vil du kanskje ha et avsnitt om forskjellen mellom å grille en skjørtbiff og en flankesteak.

Den sekundære fordelen her er at du kan legge inn dine utformede sammenligningsdiagrammer i innholdet dittsom skaper enda et kraftig og nyttig visuelt element til innholdet på siden (og har en tendens til å spare mye).

Et eksempel er dette diagrammet ovenfor anbefalte budsjetteringsprosenter som jeg har lagt inn i et blogginnlegg.

dave ramsey

Denne nettadressen alene har nå blitt lagret over 90 000 gangermed flertallet fra diagrammet ovenfor innebygd i innholdet.

Å lese:  Slik får du trafikk til bloggen din (komplett nybegynnerveiledning!)

#4: Sjekklistepinner

Et annet enkelt pin-konsept som brukere elsker å se, er sjekklister. Søk etter “sjekkliste” inne på Pinterest, og du vil raskt oppdage at denne ideen kan brukes på mange forskjellige nisjer.

sjekkliste

Prøv å legge til et søkeord før eller før termen for å få flere ideer til sjekklister du kan lage.

cookout sjekk

Du trenger ikke lage et frittstående blogginnlegg for å støtte en bestemt sjekkliste. Å legge til en seksjon som inkluderer en sjekkliste – enten til et nytt innlegg eller eksisterende innhold – kan legge til et fint visuelt element i et innlegg og gi leseren noe å spare.

Et personlig eksempel fra kontoen min, og en av mine best presterende pins gjennom tidene, er en årlig finansiell sjekkliste.

årlig økonomisk sjekkliste

#5: Videopinner

Videonåler er noe jeg nettopp har begynt å eksperimentere med. Men som Pinterest-bruker liker jeg dem veldig godt.

Video Pins har en tendens til å fungere best når du viser noe visuelt. Som et eksempel, for vår matlagingsbiffguide, kan vi lage en hel video av prosessen.

Delish.com gjorde nettopp det i pinnen nedenfor:

Videopinne

Du kan også ta forskjellige vinkler som bryter ned ytterligere trinn for tilberedning av en biff. For eksempel hvordan krydre en biff eller lage de perfekte grillmerkene – begge deler er noe brukere ofte søker etter.

På sin side kan enkeltinnlegget ditt gå for et bredt utvalg av søkeord.

Sammendrag

Hvis du prøver å nå ut til flere mennesker på Pinterest, prøv disse forskjellige typene pins.

For eksempel, hvis målet ditt er å lage åtte forskjellige nye pinner per innlegg, kan du dele det målet ned i fire tekstoverleggsnåler, en infografikk, to listenåler og et sammenligningsdiagram.

I tillegg kan du bruke forskjellige pintyper for å utvide søkeordene pin-koden din potensielt kan rangeres for. Et godt tips er å lage Pins for de forskjellige underoverskriftene i innholdet ditt.

Ved å bruke biffeksemplet kan pin-sammensetningen din være:

 • Tekstoverlegg Pin #1: Hvordan grille en biff
 • Tekstoverleggsstift #2: Slik griller du den perfekte biffen på en gassgrill
 • Tekstoverlegg Pin #3: Den beste grillede biffmarinade
 • Tekstoverleggsstift #4: Hvordan grille en biff Medium Rare
 • Infographic Pin: Trinn-for-steg guide til grilling av en biff
 • Tabell #1: Steketemperaturguide
 • Sjekkliste: Hvordan tilberede en biff til grillen
 • Videopinne #1: Hvordan lage diamantmerker på grillet biff
Å lese:  Lær hvordan du bruker WordPress med våre mest nyttige ressurser

Nå gikk du fra å målrette kun mot ett søkeord (“Hvordan grille en biff”) til flere søkeord som kan bringe besøkende til nettstedet ditt. Dessuten trengte du ikke å opprette et eget blogginnlegg for å oppnå dette.

Men å lage nye pinner krever mer arbeid. Og hvis du er en markedsfører på sosiale medier som administrerer Pinterest-kontoer for flere kunder, kan det bli ganske slitsomt.

Pinterests markedsføringsverktøy lar deg fokusere mer på å lage kvalitetsinnhold fordi det tar seg av å publisere pins for kundene dine automatisk.

Til slutt, om din nisje er Pinterest-vennlig. Det er den beste måten i dag å få viral trafikk fra Pinterest i 2021. Så sørg for å bruke de 5 typene pins som jeg har foreslått i din Pinterest-strategi.

vanlige spørsmål

Hvor lang tid tar det å få trafikk fra Pinterest?

Stort sett avhenger det av innholdet ditt. Noe innhold er viralt og kan ta av i løpet av få dager, mens eviggrønt innhold drypper sakte og drukner trafikken, men forblir konsistent over det lange spillet. Vanligvis tar det omtrent 30-90 dager før pinnene dine begynner å generere god trafikk.

Husk at Pinterest-innhold har lengre holdbarhet. Eldre pinner som får trekkraft er en vanlig forekomst på Pinterest. Så hvis du ikke ser en økning i trafikken til nettstedet ditt med det første, ikke vær trist.

Hvordan bruker jeg Pinterest til å drive bloggtrafikken min?

7 tips for å bruke Pinterest for å få mer trafikk til bloggen din:

 • Lag en bloggtavle på Pinterest
 • Last opp nye bilder av høy kvalitet
 • Skriv en skarp beskrivelse av nålen.
 • Optimaliser pin-tekstene dine med nøkkelord
 • Legg til Pin it-knappen på bloggen din
 • Gjør blogginnleggsnålene dine enkle å finne
 • Bruk Rich Pins

Nye publikasjoner:

Anbefaling