5 flotte rapporteringsverktøy for sosiale medier du må prøve

Å ta beslutninger basert på rapportering og analyser er viktig i digital markedsføring dersom du ønsker å etablere merkevaren din. Forretningsbeslutninger tatt utelukkende basert på spekulasjoner ville ikke hjelpe deg å møte oksen.

Det er derfor du trenger rapporteringsverktøy for sosiale medier for å hjelpe deg med å utvikle strategier som adresserer store avvik mellom praksisen din og resultatene deres.

Det finnes verktøy for å strømlinjeforme sosiale medieoppgaver samtidig som du sparer tid og krefter!

Disse rapporteringsverktøyene for sosiale medier kan analysere den enorme mengden data som genereres hvert sekund, og gir deg viktig innsikt for effektiv merkevarebygging.

Vi skal gjennomgå 5 slike rapporteringsverktøy for sosiale medier i detalj og hjelpe deg å håndplukke det beste for å hjelpe virksomheten din til å vokse.

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot har etablert seg som et av de beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier for startups, byråer og bedrifter. Du kan bruke dette verktøyet til publisere innhold på flere sosiale mediekanalerinkludert Facebook, Twitter, LinkedIn, TikTok, Google My Business, VK, Instagram, Pinterest og Tumblr.

Det er enkelt å evaluere kampanjeanalyse for sosiale medier for hvert av nettverkene dine med SocialPilot. Du kan måle publikumsveksten din, overvåke demografi, innholdsinteraksjon og spore influencer-aktiviteter.

Med SocialPilot kan du gjøre mye mer enn det!

Du kan også planlegge, kringkaste, promotere og lage rapporter for annonser i sosiale medier.

For at du skal kunne integrere annonsekampanjene dine på sosiale medier, lagrer SocialPilot innholdet, planleggingskalenderen og statistikken for sosiale medier på ett sted.

Når du legger til en ny profil i SocialPilot, vil den gjøre det laster automatisk ned analyser og rapporter, så du trenger ikke å gjøre noe manuelt. Automatisering er en stor fordel hvis du er en aktiv og profesjonell markedsfører i sosiale medier. SocialPilot automatiserer så mange av ansvarsoppgavene dine på så mange nivåer at du ender opp med å spare utallige timer av tiden din.

Hvorfor velge SocialPilot som ditt mest pålitelige rapporteringsverktøy for sosiale medier?

 • SocialPilot kan planlegge opptil 500 sosiale medier-innlegg med bilder og lenker med en enkelt opplasting.
 • Dens sosiale kalenderfunksjon gir deg en bred og detaljert oversikt over strategien din for sosiale medier. Du har muligheten til å gå gjennom kalenderen din i detalj eller bare få et raskt innblikk.
 • Den sosiale innboksfunksjonen konsoliderer alle dine interaksjoner, for eksempel kommentarer, samtaler eller tweets, på ett enkelt sted for enkel overvåking.
 • Ved å merkevaremerke dine sosiale mediekontorapporter kan du tilpasse og profesjonalisere dem. Disse rapportene kan sendes via e-post til kundene dine eller lastes ned som PDF-filer.
 • Med Facebook Audience Insights kan du analysere hvordan publikum reagerer på innleggene dine og overvåke ytelsen til Facebook-siden din.
 • På Instagram kan du samle dyp innsikt i publikums aktiviteter og ta datadrevne beslutninger for høyere engasjement.
 • Du kan se hvordan Twitter-kontoen din gjør det fra Tweet-aktivitet-dashbordet ved å analysere antall retweets, svar og favoritter for hver av tweetene dine.
 • Med et robust analyseverktøy for LinkedIn kan du få en fullstendig oversikt over LinkedIn-bedriftsprofilen din og ta skritt for å forbedre merkevaren din.
 • Du kan bruke nøkkelanalyse for å overvåke Google Min bedrift-profilen din og dens ytelse og få verdifull innsikt i kundeatferd for å iverksette handlinger som vil hjelpe bedriften din å vokse og bli mer suksessfull.
Å lese:  5 rimelige verktøy for innholdsmarkedsføring enhver markedsfører må ha

Hva sier SocialPilot-brukere?

Alexandra K.

Planleggerfunksjonen lar meg organisere og legge ut innhold en hel måned i forveien. Jeg kan være sikker på at innholdet blir publisert i tide og i alle ulike medieformater. Jeg kan også redigere innlegg etter at de er planlagt å gå ut, innlegg kan deles videre og tidspunkt endres/redigeres. Plattformen er enkel å navigere og enkel å bruke.

Jennifer W.

Jeg elsker å kunne planlegge flere innlegg for flere kontoer og batchinnhold. Analysene er også gode. Vi kan ha mye flere kontoer sammenlignet med noen av de andre nettstedene der ute. Jeg elsker også at jeg kan sette opp grupper og velge flere kontoer med ett klikk. Det er en mulighet for å eksportere rapporter med firmalogoen på for å se veldig profesjonelle ut. En annen funksjon jeg absolutt elsker er hashtag-telleren. SocialPilot er det eneste programmet jeg har sett som inkluderer dette, og det er en game changer!

Luis Ignacio C.

Å bære flere selskapers sosiale nettverk samtidig, uten det perfekte verktøyet, er en oppgave som kan ende i fullstendig katastrofe. Det er derfor, etter å ha brukt SocialPilot, kan jeg trygt si at det er det beste alternativet for småbedriftseiere og for konsoliderte arbeidslag som prøver å tilby en bedre service.

2. Spiret Sosial

Spire-sosial

Spire Sosialet av de beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier, kan hjelpe deg med å spore Facebook-sideengasjement, Instagram-følgervekst, LinkedIn-engasjement og evaluere postytelse på Pinterest, alt fra ett enkelt dashbord.

Å lese:  Tenker du på vårrengjøring på sosiale medier? Slik gjør du det effektivt

Den kompilerer og deler dataene dine umiddelbart gjennom detaljerte, presentasjonsklare rapporter. Du kan lage tilpassede rapporter Skreddersydd til forretningsmålene dine med Sprout Socials betalte analyser.

Sprout leverer omfattende analyser når det passer deg, fra omtaler til trender og alt i mellom. Du kan også få tilgang til data om intern team- og konkurrentytelse for å hjelpe deg med å forbedre kundestøtten og evaluere merkevarens image i forhold til andre i din bransje.

Fordeler

 • Det gir en 30-dagers gratis prøveversjon for brukerne.
 • Med Sprout Social er det veldig enkelt å planlegge innlegg.

Abe B.

Sprout er et kompakt administrasjonsverktøy for sosiale medier som dekker alt det viktigste med selvtillit og brukervennlighet. Jeg setter pris på dens no-nonsense tilnærming til å levere kvalitetstjenester: de fokuserer på det de gjør bra, og de fortsetter å optimalisere disse områdene.

Ulemper

 • Kun én bruker kan logge på om gangen.
 • Sprout Socials planer er ikke budsjettvennlige. Dette er grunnen til at du kanskje vil vurdere å bruke Spire sosiale alternativer.

Conrad C.

Hvis jeg kunne finne noe å mislike med Sprout Social, ville det vært kostnadene. The Sprout er definitivt i den høyere enden av prisskalaen for denne typen system, men det er vel verdt det.

3. Hootsuite

Hootsuite

Hvis du ønsker å få innsikt og analyser fra en rekke sosiale mediekanaler, Hootsuite er et av de beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier for det. Det er en utmerket pakke med verktøy for administrasjon, overvåking, publisering og rapportering av sosiale medier.

Det hjelper deg med å finne ut hvilken type innhold som fungerer for deg, øke rekkevidden til innleggene dine og optimalisere ytelsen til annonsene dine.

Hootsuite integreres med flere populære sosiale mediekanaler. Det er et tidsbesparende verktøy som lar deg planlegge innhold på tvers av alle sosiale medienettverk på kort tid. Hootsuite er perfekt for bedrifter av alle størrelser og markedsføringsbehov viktige analyser og datarapporter.

Fordeler

 • Hootsuite støtter populære sosiale medier som Twitter, LinkedIn, Instagram, Facebook, etc.
 • Det hjelper deg å kuratere innhold for innleggene dine på sosiale medier som er interessant og engasjerende for publikum.

Christian N.

Å ha et fint bilde for hver feed gir en god plass på hva som står i kø i rørledningen av innlegg. Det er også ganske enkelt å laste opp og planlegge innlegg, samt gå tilbake for å gjøre endringer i innstillingene før et innlegg er planlagt å gå live.

Ulemper

 • Hootsuite premium-planer er ikke budsjettvennlige.
 • For nybegynnere kan Hootsuite være litt vanskelig å navigere gjennom.

Judy B.

Det var litt vanskelig å lære å manøvrere inne i programvaren for å komme til det du først var ute etter.

Å lese:  E-handelstips for feriesalg du kan prøve

4. Agora puls

AgoraPulse

Agora puls er et annet av de beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier. Det hjelper med å planlegge innlegg, evaluere innholdsytelsen, overvåke hashtags, søkeord og publikumsengasjement, og rapportere detaljert innsikt.

Analyse- og rapporteringsmulighetene til Agorapulse gjør det til en utmerket løsning for nybegynnere for å få en omfattende oversikt over deres generelle ytelse på sosiale medier.

Du kan spore ytelse og produktivitet etter konto, innhold eller hashtags, bruk publikums- og kalenderdata for å optimalisere strategien for sosiale medier ved hjelp av Agorapulse-analyse. Du kan også tilpasse eller automatisere rapportene dine ved å bruke Agorapulses Power Reports-tilleggsfunksjon.

Fordeler

 • Agorapulse tilbyr en 30-dagers gratis prøveversjon til sine brukere for å hjelpe dem med å ta informerte beslutninger før de investerer i funksjonene.
 • Den genererer nyttige rapporter for fellesskapsadministrasjon, for eksempel reaksjons- og chattehastigheter, som viser hvor godt forholdet mellom kunder og fellesskap gjør det.

Grå M.

Jeg liker nettgrensesnittet (og til en viss grad også appen) ved at det er oversiktlig og enkelt å se ulike visninger av både planlagte innlegg, engasjement med mer. En nær andre vil være analysene, som gir både et enkelt grensesnitt for å forstå ting og også muligheten til å laste ned rårapportene og la andre bla gjennom dataene.

Ulemper

 • Brukere har klaget over at mobilversjonen ikke er brukervennlig.
 • Agorapulses betalte planer er ganske dyre.

Cassandra P.

Min eneste klage er at du ikke kan legge til en sosial kanal til flere grupper – de har en løsning for dette med tags som på en måte får jobben gjort, men jeg skulle ønske jeg kunne bruke grupper i stedet. Når det er sagt, har vi fortsatt vært i stand til å møte alle våre behov med deres plattform!

5. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics er et av de beste og gratis rapporteringsverktøyene for sosiale medier der ute, som lar deg spore og overvåke sosiale mediekampanjer og til og med vurdere sosial ROI. Den lar deg få tilgang til og generere rapporter skreddersydd for overvåking av sosiale medier.

Google Analytics er et verktøy som samler inn informasjon om besøkende på nettstedet. Den lar deg overvåke e-handelstransaksjonsaktiviteter, vurdere lønnsomheten til hver sosial kanal og evaluere hvor mye trafikk hver sosiale medieside leverer til nettstedet ditt.

Fordeler

 • Google Analytics er helt gratis og et av de beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier.
 • Den gir deg tilpassede og skreddersydde rapporter for å ta smartere, bedre og informerte beslutninger.

Ezra K.

Google Analytics gir oss meningsfull innsikt om nettstedet vårt for å forbedre det tilsvarende, tiltrekke nye besøkende og øke potensielle kunder.

Å lese:  Hvordan dette voksende markedsføringsbyrået for sosiale medier slår Agorapulses delte kalendere

Ulemper

 • Det krever mye tålmodighet å navigere og forstå hvordan Google Analytics-verktøyet fungerer.
 • Den har flere dashbord, noe som kan være forvirrende og overveldende for nybegynnere.

Balendu S.

Vanskelighetsgraden på siden i form av for mange rapporter og forholdene for en nybegynner gjør det vanskelig i starten, men så blir det lett å finne ut av det.

Over til deg

Mange merker og virksomheter søker hjelp fra rapporteringsverktøy for sosiale medier fordi det lar dem:

 • Få nøyaktige rapporter om ytelsen til deres sosiale medieprofiler.
 • Analyser publikumsengasjement og atferdsmønstre.
 • Vær konsekvent i å legge ut interessant innhold for seerne dine.
 • Administrer flere av sosiale medieoppgaver uten problemer med automatisering.

Dette indikerer tydelig at du bør prøve det også!

Vi informerte deg om fem av de beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier, deres evner, fordeler og ulemper, og ærlige brukeranmeldelser slik at du kunne ta et passende valg.

Men blant disse utrolige verktøyene, SocialPilot er vårt beste valg for deg, uavhengig av størrelsen på virksomheten din.

Med sitt brede utvalg av funksjoner lar SocialPilot deg administrere alle sosiale medieprofiler og gi dybdeanalyse og rapporter. Den automatiserer også flere manuelle sosiale medieaktiviteter og sparer mye tid og krefter.

SocialPilot er et budsjettvennlig verktøy med et utmerket kundeserviceteam for å hjelpe deg hele veien.

Hvorfor gir du det ikke 14 dagers prøveperiode et skudd og oppleve det selv?

vanlige spørsmål

🌟 Hva er rapporteringsverktøy for sosiale medier?

Rapporteringsverktøy for sosiale medier er løsninger som lar deg analysere dine komplette sosiale medieprofiler, inkludert publikumsengasjement, etteropptreden, de mest aktive brukerne på profilene dine, analyser av konkurrentprofiler og mange flere.

🌟 Hvorfor er rapporteringsverktøy for sosiale medier viktige?

Rapporteringsverktøy for sosiale medier er avgjørende for å vurdere ytelsen til sosiale medieaktiviteter. De vil rapportere tilbake til deg hvis strategiene dine er effektive eller om de må omarbeides.

🌟 Hva er de beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier for merkevarer/bedrifter?

De beste rapporteringsverktøyene for sosiale medier for merkevarer/bedrifter er:

 • SocialPilot
 • Spire Sosial
 • Hootsuite
 • Agora puls
 • Google Analytics

🌟 Er rapporteringsverktøy for sosiale medier dyre?

Nei, ikke alle rapporteringsverktøy for sosiale medier er dyre. SocialPilot er et funksjonsrikt, budsjettvennlig rapporteringsverktøy som gjør mye mer enn bare rapportering. Tilsvarende er Google Analytics et gratis rapporteringsverktøy for sosiale medier som gjør en anstendig jobb.

🌟 Hvordan laste ned rapporter på sosiale medier gratis?

Rapporteringsverktøy for sosiale medier, som SocialPilot, lar deg laste ned rapporter fra sosiale medier som PDF-dokumenter gratis. Du kan tilpasse disse rapportene og sende dem via e-post til kundene dine direkte fra dashbordet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling