5 flotte sosiale medier-samarbeidsverktøy for markedsføringsteamet ditt

Et markedsføringsteam på sosiale medier er ansvarlig for mange ting.

Fra å gjennomgå og godkjenne innhold til å planlegge innlegg på sosiale medier og opprettholde konsistens i tone eller tilnærming, for å nevne noen.

De må også finne innhold i en innboks som er overbelastet med hundrevis av forretnings-e-poster.

Er det noen måte å få dette samarbeidet til å fungere så smidig som mulig?

Total!

Ved å bruke samarbeidsverktøy for sosiale medier kan markedsføringstiltak på sosiale medier:

 • Utvikle strategier
 • Tildel ansvar
 • Godkjenn innhold for innlegg
 • Utvikle innholdsideer
 • Bygg en innholdskalender
 • Del filer

La oss utforske noen av de beste samarbeidsverktøyene for sosiale medier én etter én.

1. SocialPilot

SocialPilot

Et av de mest pålitelige og kostnadseffektive samarbeidsverktøyene for sosiale medier for markedsføringsteamet ditt er SocialPilot.

Det er et alt-i-ett-verktøy som lar deg samarbeide med markedsføringsteamet og kundene dine på alle de beste sosiale medieplattformene, inkludert Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Tumblr, TikTok og VK.

Du kan overvåke ditt sosiale medieteams samarbeid ved å gi ulike grader av autoritet, for eksempel Manager, Admin og Content Creator.

Med selektiv tilgang kan du begrense eller gi tilgang til kun kontoene som lagkameratene vil samarbeide om. Dette vil få dem til å konsentrere seg om det de trenger å forbedre i stedet for å stresse over hvordan andre autoriserte kontoer presterer.

Med SocialPilot kan du også lage tilpassede innlegg, planlegge og publisere dem fra et sentralisert dashbord. Den lar deg også overvåke ytelse og engasjement i sosiale medier.

Hvorfor velge SocialPilot som ditt samarbeidsverktøy for sosiale medier?

 • Ledere og innholdsskapere kan bruke SocialPilot til å designe en arbeidsflytprosess der innholdsskapere enkelt kan redigere, produsere og planlegge innlegg. Det eneste som gjenstår nå er å vente på lederens godkjenning før du publiserer innholdet.
 • SocialPilot lar deg invitere frilansere eller praktikanter til teamet ditt som innholdsskapere og evaluere arbeidet deres før det publiseres.
 • Det strømlinjeformer delegeringen av det dagligdagse, ved å gi administratortilgang til teammedlemmer, slik at du kan fokusere på å utvide virksomheten din.
 • Det lar administratorer invitere kunder så vel som andre lagkamerater.
 • Du kan gjøre det mulig for lagkameratene dine å integrere flere sosiale mediekontoer med SocialPilot selv om du ikke gir full administratortilgang.
 • SocialPilot lar innholdsskapere få tilgang til relevant kuratert innhold og lage nye innlegg, noe som sikrer at du aldri går tom for materiale å legge ut.
 • I tillegg gjør en ny oppdatering det mulig for lagkamerater å gis selektiv autorisasjon til SocialPilots sosiale innboks og analytiske rapporteringsfunksjoner for en mer praktisk tilnærming til merkevareengasjement.
 • Du kan få din innholdsmarkedsføring strategi helt i rute ved hjelp av SocialPilots sosiale kalenderfunksjon. Denne funksjonen eliminerer også misforståelser og feil ved å sikre at alle lagkamerater er på samme side.
 • SocialPilot tilbyr hvitmerkede rapporter som du kan tilpasse til merkevaren din og sende til kunder via e-post eller laste ned som PDF-filer. Denne funksjonen unngår behovet for å kompilere månedlige sosiale medier-rapporter manuelt.
 • SocialPilot, som mange andre samarbeidsverktøy for sosiale medier med lignende funksjoner, tvinger deg ikke til å kjøpe et separat abonnement for hver funksjonalitet, og belaster deg heller ikke per bruker.
Å lese:  Magento vs. OpenCart: Hvilken netthandelsløsning passer for deg?

Hva sier SocialPilot-brukere?

Laurent W.

Utmerket! Jeg prøvde noen få andre slike verktøy (Buffer, Socialchamp), og SocialPilot er best når det gjelder enkel planlegging av innlegg 1 eller 2 måneder i forveien. Jeg kunne føle at det ble lagt mye omtanke i å gjøre svært repeterende oppgaver enkle å utføre, som er det viktigste for slike verktøy.

Jennifer W

Jeg elsker å kunne planlegge flere innlegg for flere kontoer og batchinnhold. Analysene er også gode. Vi kan ha mye flere kontoer sammenlignet med noen av de andre nettstedene der ute. Jeg elsker også at jeg kan sette opp grupper og velge flere kontoer med ett klikk. Det er en mulighet for å eksportere rapporter med firmalogoen på for å se veldig profesjonelle ut. En annen funksjon jeg absolutt elsker er hashtag-telleren. SocialPilot er det eneste programmet jeg har sett som inkluderer dette, og det er en game changer!

Verifisert bruker

Selv om det er egen programvare, får du ved å fokusere utelukkende på sosiale medier alle fordelene med det. Jeg elsker det og trenger aldri å bekymre meg for feil/føler at jeg må sjekke om noe er lagt ut eller ikke.

2. Google Disk

Google Disk

Må du sende ut mange forretningse-poster bare for å få ett enkelt revidert dokument? Eller har du noen gang hatt et presserende behov for å legge ut noe på Instagram og endt opp med å legge ut utdatert innhold?

I så fall, da Google Disk er markedsføringsteamets samarbeidsverktøy for sosiale medier.

Den kan lagre dokumenter, filer og bilder, og den lar deg samarbeide med lagkamerater og kunder på samme dokument, regneark og lysbildefremvisning i sanntid.

Å lese:  FPTraffic-anmeldelse: Er det beste planleggingsverktøyet for sosiale medier?

Fordeler

 1. Hvis du ikke har en bærbar datamaskin eller datamaskin i nærheten, kan du se og få tilgang til alt fra smarttelefonen din og til og med redigere innhold om nødvendig.
 2. Du trenger ikke å lagre noe, da det automatisk lagrer arbeid eller nye endringer. Teamet ditt vil kunne se alle endringer du gjør i sanntid.

Yadah K

Enten det er musikk, videoer, bilder eller dokumenter, kan de alle lagres i Disk. Filer kan deles inn i mapper, så det er veldig enkelt å organisere og holde styr på alt. Drive synkroniseres på tvers av alle enhetene mine, så jeg har tilgang til viktig informasjon enten jeg bruker mobil, nettbrett eller PC.

Ulemper

 1. Det er en lagringsgrense, så hvis du har mange filer å lagre, kan det bli dyrt.
 2. Du trenger alltid en internettforbindelse, og nedlasting eller opplasting av dokumenter eller filer tar mye tid, noe som kan bli en tidkrevende prosess.

Samantha H

Jeg skulle ønske de kunne ha tilbudt et større lagringsområde for prisen jeg betalte.

3. Slakk

Slakk

Selv om det ikke er et passende verktøy for administrasjon av sosiale medier, Slakk fungerer strålende som et sosiale medieteam samarbeid programvare. Ved oppstarten var Slack et robust chatterom, men det har utviklet seg til en mangefasettert rolle for mange organisasjoner.

En av disse oppgavene er et lenkeutvekslings- og innsamlingssenter. Teammedlemmer kan legg ut interessante og morsomme linker i et av chatterommene for andre medlemmer å se. Det kan være en effektiv strategi for å generere innhold av høy kvalitet til bedriftens sosiale medieprofiler.

Slack kan brukes til å koble sammen markedsføringsteamet ditt på sosiale medier, lage forskjellige kanaler for å dele innhold, tildel arbeid og samarbeid om prosjektene dine. Det er også mange Løse integrasjoner som effektiviserer prosjektene dine. Du kan også sende gruppe- eller private meldinger og foreta video- og lydanrop.

Fordeler

 1. Over 1000 verktøy, inkludert Dropbox, Salesforce og Zendesk, kan integreres med Slack.
 2. I Slack forblir alt på ett sted, så du trenger bare å gjøre et raskt søk for å finne det du leter etter.

David W

Slack er et brukervennlig, robust samarbeidsverktøy som muliggjør raskt oppsett og tilgang til både offentlige og private kanaler. Asynkron kommunikasjon er enkel og funksjonen Mentions and Reactions gir enkel tilgang til de siste meldingene du har mottatt.

Ulemper

 1. Slacks mobilapplikasjon trenger forbedring, ifølge brukerne.
 2. Når søkefunksjonen støter på en mindre feil, kan det være plagsomt, spesielt hvis du har et stort selskap.

Angelo L

Det jeg liker minst er prisene, du må betale $7 per bruker for å muliggjøre samarbeid med et helt team. Noen brukere svarer kun på meldinger på Slack; andre bruker alle funksjoner.

Å lese:  Hvordan bestemme om en WordPress-temaleverandør er pålitelig

4. Evernote Teams

Evernote

Starter med, Evernote-lag og Evernote er ikke det samme. Imidlertid kan det være et flott samarbeidsverktøy for sosiale medier for markedsføringsteam for sosiale medier å utvikle og dele innhold. Du kan også kompilere ressurser, informasjon og konsepter og legge dem alle på én kanal slik at alle kan se eller lese.

Du kan også bruke Evernote Teams til å lede og lede ulike prosjekter. Du kan også bruke det på samme måte som du ville brukt standard Evernote, bare ta opp og samle alt du vil fra internett, for eksempel videoer, artikler, etc.

Evernote Teams er nyttig for markedsførere av sosiale medier da de hjelper deg å utforske og undersøke ideer og innhold som et team. Det gjør det også mulig for deg strategilegg innholdet på sosiale medier og samle unike artikler for å vise på sosiale medieplattformer.

Fordeler

 1. Med så mange integrasjoner tilgjengelig, kan du optimalisere teamets arbeid og sikre at ingenting går galt.
 2. Evernote Teams gir også tilgang uten nett, slik at du kan jobbe og samarbeide med lagkameratene dine, selv når internettforbindelsen din er utilgjengelig.

Dipannita M.

Hvis du leter etter flott programvare på tvers av plattformer, spesielt for å tjene dine notatformål, er Evernote Business markedsleder. Den kommer i en minimalistisk design med jevne samarbeidsfunksjoner slik at du kan synkronisere perfekt med andre plattformer. Når det kommer til samarbeidsfunksjoner, kan ingen annen programvare slå Evernotes virksomhet. Du kan ikke bare gjøre teamarbeid på prosjektene dine, men også lagre all viktig informasjon på ett sted.

Ulemper

 1. Bare skrivebordsversjonen av Evernote Teams lar deg redigere dokumentene dine.
 2. Hvis teamet ditt har mange mennesker, vil det bli for dyrt å bruke dette verktøyet.

Norzihan I.

Det er begrensede tekststiler og formateringsalternativer som kan endres og redigeres her. Vakre og riktig formaterte notater forbedrer humøret mitt og tiltrekker kreativitet, noe jeg håper denne programvaren kan gi. Bortsett fra det punktet, er alt annet fantastisk.

5. Postplanlegger

Postplanlegger

Delegerer du oppgaver ved å planlegge til noen i teamet ditt og opplever fortsatt at de blir glemt fra tid til annen? Eller kanskje du har problemer med å finne ut hvilke typer innhold som fungerer best. Dette er de to bekymringene som Postplanlegger kan hjelpe deg med å løse effektivt.

Med en forskningsstøttet innholdsanbefalingsmotor og et rikt bildebibliotekfor ikke å snakke om muligheten til samarbeide med lagkameraterPost Planner hjelper deg med å identifisere det beste innholdet du kan legge ut på Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Instagram.

Du kan også kategorisere og lagre favorittinnholdskildene dine i egendefinerte mapper slik at du kan få tilgang til dem når du trenger nytt innhold til sosiale medier.

Å lese:  Samle anmeldelser fra over 50 plattformer og bygg ditt rykte på nettet

Fordeler

 1. Post Planner tilbyr tusenvis av statusideer i forskjellige kategorier, inkludert spørsmål, filosofiske tanker, trivia og mer.
 2. Den har en gratisversjon for små bedrifter.

Jennifer H

Muligheten til å planlegge innlegg for bestemte tider og formål og lage et bibliotek med elementer jeg vil dele med følgerne mine. Post Planner har et stort bibliotek som hjelper meg med innlegg for å holde godt, relevant og oppmuntrende innhold for mine følgere. Jeg elsker også det eviggrønne alternativet for å la innlegg publiseres på nytt på et senere tidspunkt.

Ulemper

 1. Den integreres ikke med TikTok.
 2. Brukere har klaget over faktureringsproblemer flere ganger.

JaimiH

Jeg vil gjerne kunne fjerne innlegg fra køen min etter at de er lagt ut, noe som ikke er tilgjengelig for øyeblikket.

Hvilke samarbeidsverktøy for sosiale medier bør du velge?

Dette er noen av de beste samarbeidsverktøyene for sosiale medier for markedsføringsteamet ditt å bruke når du planlegger og utfører administrasjonsaktiviteter for sosiale medier for en merkevare eller organisasjon. Målet er å finne noe som lar deg spare tid som et team samtidig som du skaper bedre resultater for innsatsen din.

Disse verktøyene vil gjøre arbeidet ditt interessant og mindre tidkrevende.

Men av disse fem verktøyene anbefaler vi SocialPilot fordi det effektivt gjør de ansatte i stand til å samarbeide og administrere de mange ansvarsoppgavene de sjonglerer.

Dra nytte av gratis 14 dagers prøveperiode og bestemme selv!

vanlige spørsmål

🌟 Hva er samarbeidsverktøy for sosiale medier?

Samarbeidsverktøy for sosiale medier hjelper deg å strømlinjeforme arbeidsflyten din slik at arbeidet er enkelt og ingenting blir oversett. De gjør det lettere for team å jobbe vellykket, fra planlegging av innhold til tildeling av oppgaver.

🌟 Hva er de beste samarbeidsverktøyene for sosiale medier?

De beste samarbeidsverktøyene for sosiale medier er:

 • SocialPilot
 • Google Disk
 • Slakk
 • Evernote Business
 • Postplanlegger

🌟 Er det mulig å samarbeide på jobb i en liten bedrift?

Ja, du må finne ut kravene til selskapet og godkjenne de nødvendige kravene. Du kan fortsette å bruke disse samarbeidsverktøyene selv om du øker antallet ansatte.

🌟 Er det mulig å skjule noe av min delte kalenderinformasjon?

Ja, de fleste samarbeidsverktøy lar deg justere nivået av konfidensialitet etter behov. Du kan angi rollene og begrense tilgangen i henhold til prioritet.

🌟 Passer Post Planners gratisversjon for små bedrifter?

Post Planners gratisversjon passer for små bedrifter hvis de kun er på 5 sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest og Twitter. Mens SocialPilot støtter mer enn 8 plattformer til en kompetent prisklasse.

Nye publikasjoner:

Anbefaling