5 grunner til at utviklere bør vurdere å flytte til urbane teknologiknutepunkter

5 grunner til at utviklere bør vurdere å flytte til urbane teknologiknutepunkter

Helt siden pandemien har millioner av teknologiarbeidere kommet rett til tier-2 og 3 byer og tettsteder, langt fra de høye levekostnadene, trafikken og kjas og mas i større byer.

Nå, med fjernarbeid som i økende grad blir til en norm, virker det ganske usannsynlig at de store teknologiknutepunktene i Silicon Valley, New York og Boston noen gang vil gjenvinne sin livlige, fargerike, flittige teknologirekke i fremtiden.

Mens overgangen til fjernarbeid blant kunnskapsarbeidere har medført en rekke fordeler for bedrifter, ansatte og miljøet, er det en rekke grunner til at utviklere bør revurdere arbeid hjemmefra.

Dette høres ut som noe som kommer fra en teknisk leder som har i oppgave å bringe ansatte tilbake til kontoret, men det er mange gode resonnementer i grunnene som er diskutert nedenfor.

Slik ting står, er det kanskje ikke en gang å flytte til store teknologiknutepunkter for de fleste utviklere og teknologiarbeidere, men du vil kanskje sammenligne langrennsflyttefirmaerog sett til side en plan for flytting, gitt de bredere trendene som har begynt å ta form.

Det er kanskje ikke i løpet av dette året, eller til og med de neste to årene, men en tilbakevending til kontoret, for kjerneingeniørroller, skjer definitivt.

1.) Tilgang til en blomstrende teknisk scene

En av de mest overbevisende grunnene til å bli og jobbe i Silicon Valley har lenge vært setene på første rad som innbyggerne hadde til sin tids banebrytende innovasjoner.

Med Alphabet, Meta Platforms, Apple og en rekke andre teknologigiganter som ligger nær hverandre, utstråler stedet glans og innovasjon fra hver krok og krok.

Enten du er en utvikler, et byrå eller planlegger å starte en oppstart, kan det aldri skade å holde deg i nærheten av mange teknologer, engleinvestorer, VC-er og grunnleggere, og vil bare bidra til å øke tankegangen din, tankeprosessen og virksomheten din. prospekter.

2.) Nettverksmuligheter

I løpet av sine pre-pandemiske storhetstid var teknologiknutepunkter som Boston, Seattle og San Francisco kjent for sine mange arrangementer, møter og konferanser.

Slike arrangementer var gode for spredningen av ny informasjon og teknologier, samtidig som de tillot folk å nettverke med likesinnede.

I dag, selv om slike arrangementer har flyttet på nettet, er deres innvirkning og erfaring langt fra den samme, og frarøver unge nyutdannede og utviklere en avgjørende læringsmulighet.

Mens nettverksscenen ennå ikke har kommet seg etter den pandemiske pausen, vil den utvilsomt starte i forskjellige teknologihuber i løpet av de neste månedene ettersom folk føler seg sultne på den menneskelige berøringen og lengter etter fysiske møter og interaksjoner.

Å lese:  9 beste tilknyttede plugins for WordPress i 2024
bilde 2

3.) Kulturelt mangfold

Å være den smeltedigel av kulturer fra hele verden var kjennetegnet for teknologiknutepunkter, med unike perspektiver og verdenssyn, sammen med den berømte innvandrerdriften som resulterte i monumentale teknologiske og kreative innovasjoner de siste tiårene.

Migrasjon fra disse byene og økningen av arbeid hjemmefra var et stort tap i denne forbindelse, med mennesker fra forskjellige land og kulturer som ikke lenger kunne samhandle med hverandre på samme måte.

Å være lokalisert i et urbant teknologiknutepunkt tilbyr mer enn bare muligheter, det hjelper enkeltpersoner med å utvide horisonten og bli i stand til å snakke, jobbe med og gjøre forretninger med hvem som helst, hvor som helst i verden.

4.) Høy livskvalitet

New York, San Francisco, Boston og Seattle, blant andre, har lenge vært kjent som noen av de beste byene i verden, når det gjelder livskvalitet.

Hvis du har råd til levekostnadene, er det ikke noe bedre sted du heller vil være enn disse store teknologiknutepunktene.

Med offentlige transportsystemer i verdensklasse, skoler, universiteter, robust helsevesen og et misunnelsesverdig natteliv, har disse byene med rette blitt kalt en av de ‘største byene i verden’.

Selv om noen få av dem har gått tilbake til en viss grad, med økning i kriminalitet, hjemløshet og bedriftsfluktdette er for det meste et resultat av selve pandemien, og bør gå tilbake til normalen i løpet av de kommende årene.

Å lese:  ChatGPT vs. Playground: Velge AI-arenaen din

5.) Karriereutviklingsmuligheter

Enten du er frilanser, byråeier, utvikler eller grunnlegger av teknologisk oppstart, er urbane teknologiknutepunkter konstant fulle av potensiale.

pexels coach space 2977567

Hvis du ønsker å lære en ny ferdighet, pivot eller overgang til en ny rolle, er alt mulig, gitt det store utvalget av selskaper og jobber som pryder disse landene.

Du kan kanskje si at eksternt arbeid gir det samme brede spekteret av alternativer og mer, men i virkeligheten er det det personlige preget, forbindelsene og nettverket som er avgjørende for å realisere og få mest mulig ut av disse mulighetene.

Det er også verdt å merke seg at ikke alt innen teknologi er programvare, det er mange banebrytende utviklinger på maskinvarefronten, der arbeid hjemmefra ikke alltid er et alternativ. I slike tilfeller er det en ubestridelig fordel å være til stede i store teknologibyer.

Siste ord

Mens fjernarbeid tilbyr sine fordeler, er det mange grunner til å flytte til store teknologibyer.

Dette kan virke ganske usannsynlig for øyeblikket, men en tilbakevending til kontoret er på kortene hos de fleste ledende teknologiselskaper i årene fremover, og å ha en tilstedeværelse i disse byene vil være en stor ekstra fordel.

Nye publikasjoner:

Anbefaling