5 LinkedIn Growth Hacks som vil hjelpe deg å se suksess

Du leser dette fordi du allerede vet at LinkedIn er en gullgruve for B2B-markedsføring. I motsetning til andre sosiale nettverk, dreper de fleste som er aktive på plattformen ikke bare tid. De leter etter faglig innsikt, noe som gjør det til en flott mulighet for markedsføring.

Markedshack

Problemet er at markedsføring på LinkedIn er det mindre intuitivt enn de andre store sosiale nettverkene. Grovt sett, hvis du ønsker å nå folk på Facebook, kan du sannsynligvis bare kaste penger på annonser. På samme måte kan du utvide Twitter-publikummet ditt med litt list ved å få de rette personene til å dele budskapet ditt. LinkedIn er ikke så enkelt.

Så hva kan du gjøre?

Heldigvis er ikke alt tapt. Faktisk, hvis du vet hva du gjør, kan LinkedIn-markedsføring være omtrent tre ganger mer effektiv enn Facebook eller Twitter. Det er akkurat det jeg vil dele. Som sådan er her 5 LinkedIn markedsføringshack som vil hjelpe deg med å få konverteringer, potensielle kunder eller jobbmuligheter.

Her går vi!

Metoden for å redigere skrive innlegg

Vel, egentlig ikke. La oss ta et eksempel. La oss si at du nettopp har fått et gjesteinnlegg med et nettsted med høy autoritet. Selvfølgelig vil du fortelle verden om det. Det er bare ett problem. En stor del av LinkedIns forretningsmodell er å være en publiseringsplattform. Fordi de vil at du skal publisere direkte på plattformen deres, tar algoritmene ikke vennlig mot eksterne lenker.

Som et resultat vil innhold med en ekstern lenke få færre visninger enn et innlegg uten lenke. Dette er et problem hvis du bruker LinkedIn til markedsføring. Det finnes imidlertid løsninger på dette problemet.

Svaret er ‘skriv-etter-redigering‘ metode.

Enkelt sagt, du oppretter og publiserer innlegget ditt uten en lenke. Algoritmen vil gjenkjenne at du ikke har en lenke og vil begynne å vise innholdet ditt til flere enn den ellers ville gjort. Tre minutter senere redigerer du innlegget ditt og setter inn en lenke til innholdet ditt.

Du må gjøre noen endringer i kopien din for å imøtekomme denne taktikken. Still for eksempel et ledende spørsmål til å begynne med som er relatert til artikkelen du ønsker å markedsføre. Dette lar andre engasjere seg i innlegget ditt før du linker til innholdet ditt.

Å lese:  Topp 10 byer stiger som mest innovative i USA

Et annet problem med denne metoden er at når du redigerer et innlegg for å legge til en lenke, vises ikke en forhåndsvisning av nettsiden i folks feeder. For å kompensere for dette, sørg for å inkludere noen bilder i det originale innlegget. Dette kan være overskriftsbildet du brukte i innlegget eller et tilpasset bilde du har laget med en enkel å bruke Grafisk design programvare.

Husk at funksjonsbildet for innlegget ditt skal være 1200×630 piksler. Denne grafikken vil selvsagt ikke være en klikkbar lenke.

Linkedin-innleggsredigeringsmetode

Når du bruker “skriv-etter-rediger”-metoden, legg alltid til bilder i postfasen.

Du vil også legge merke til at koblingene dine automatisk forkortes til LinkedIns proprietære format. Du kan unngå dette ved å fjerne “https://” fra begynnelsen av koblingen.

LinkedIns proprietære format

Men det er en liten hake…

Dette vil vise hele domeneadressen din, men den vil ikke være klikkbar på et skrivebord. Dette påvirker ikke mobil, men du må foreta en vurderingsanrop basert på hvilke enheter publikum bruker mest.

Hvis du bestemmer deg for å inkludere en ekstern lenke i innlegget ditt, sørg for at det ser bra ut ved å definere ditt Åpne Graph-markering. Alle innen SEO er besatt av titlene og metabeskrivelsene deres, hvis du bryr deg om sosial trafikk, så vær oppmerksom på at utdragene dine ser bra ut der.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på å bruke hacket, prøv det med noen av innleggene dine og analyser resultatene ved å bruke LinkedIn-analyseverktøy .

Kompletter og koble strategi

LinkedIn var ment å være et nettbasert sted for brukere å knytte profesjonelle forbindelser. Som det står, er LinkedIn en plattform hvor mange mennesker bare skryter av sine profesjonelle prestasjoner.

Tidslinjer fremstår ofte som en flyt som kan oppsummeres som – Meg, meg, meg, meg.

Håper du likte Pavarotti-inntrykket mitt 😀

Hvis du vil skille deg ut på LinkedIn, og med det mener jeg ikke gjør det samme som alle andre, slutt å snakke om deg selv og ta kontakt med folk i stedet. Legg deretter igjen komplimenter. Dette er ikke vanskelig.

Når du legger igjen en kommentar på et innlegg, si noe hyggelig.

LinkedIn Marketing Connection

Enda bedre, start en diskusjon. Hvis noen hvis radar du vil ha på, legger ut et innhold, skriv et svar. Selvfølgelig, ikke riv dem ned eller krangle med poengene deres.

Å lese:  De 15 mest populære WordPress-plugins i 2024

Når du utvider nettverket ditt, lønner det seg å være strategisk. Definer hvem du ønsker å komme i kontakt med; dette kan være markedssjefer eller administrerende direktører. Når du har en målliste for LinkedIn-markedsføringen din, identifiser hvordan du kan opprette den forbindelsen.

En god strategi er først å få kontakt med noen innenfor målets nettverk. Dette er et nyttig springbrett fordi når det potensielle målet ditt endelig mottar tilkoblingsforespørselen din, er det første de kan sjekke “vanlige forbindelser”. Sjansen for å få forespørselen din akseptert øker betraktelig når du har en delt tilkobling.

Denne tilnærmingen har vist seg spesielt vellykket for å sikre topptalere når du driver med eventmarkedsføring, noe som bringer meg godt til neste punkt…

Metoden for å tjene penger på Buzz

LinkedIn er en fin måte å holde bedriften din på folks sinn. Nøkkelen her er å skrive om hva du gjør på et bestemt tidspunkt. Selvfølgelig er det ingen vits i å poste en gang i uken for å si at du hadde en vellykket stand-up mandag morgen.

Det er en sikker måte å miste følgere på.

Hvis bedriften din eller de ansatte har vært med på noe utenom det vanlige, la verden få vite det. Spesielt hvis det involverer eksterne interessenter. En tilnærming vi har brukt på LinkedIn for å få inn nye kunder, med stor suksess, er offline arrangementer.

Strategien vi brukte for å markedsføre disse arrangementene var todelt. Først vil vi legge ut innhold som du vanligvis ville gjort på LinkedIns tidslinje. For å gjøre publiseringen av innleggene mer effektiv kan du bruke LinkedIn automatiseringsverktøy .

Vi vil også bruke roboter for å målrette meldinger til folk i målgruppen vår.

Linkedin eventmarkedsføring

Å rope ut om et arrangement du organiserer sender et sterkt signal til folk i nettverket ditt om at du er en aktiv tankeleder i din nisje. Nå vil de fleste som har blitt varslet om arrangementet ikke delta. Det er bare gitt.

Likevel har all den støyen en innvirkning.

Det at du holder et arrangement formidler til målgruppen din at bedriften din er aktiv og har nyttig informasjon å dele. Du vil at folk skal vite at bedriften din har litt liv i seg fordi folk liker å jobbe med vellykkede bedrifter.

Denne strategien for å promotere arrangementer i LinkedIn har gitt oss flere kunder. Jeg vil her legge til at ingen av kundene jeg snakker om deltok på arrangementene vi arrangerte. Alle signerte imidlertid kontrakter kort tid etterpå.

Å lese:  Lazy-guiden for å maksimere rekkevidden med LinkedIn Employee Advocacy

Den kreative innholdsstrategien

Hvis du vil at folk skal engasjere seg i innholdet ditt, må de forstå hva du sier. Dette er grunnen til at innholdsmarkedsførere alltid snakker om lesbarhet. I utgangspunktet er det så lett noe er å lese og fordøye. Prinsippet er at hvis du skriver noe tett og teknisk, vil færre lese det.

Denne muligheten til å gjøre noe komplekst til noe som er lett å lese på praktisk talt hvilken som helst nettplattform. LinkedIn er intet unntak.

Selv om det er en rekke faktorer som påvirker lesbarheten, bør din første prioritet være å droppe sjargongen og skrive på en måte som ikke-eksperter kan forstå. Hvis de fleste ikke forstår hva du sier, er det ingen måte de vil kommentere eller dele innholdet ditt.

Dette kalles tilgjengelighet.

Du kan se hvordan vellykkede innholdsmarkedsførere bruker disse strategiene når du gjennomgår resultatene for det mest populære innholdet på LinkedIn via Buzzsumo. Ikke overraskende er det meste av det mest populære innholdet på LinkedIn tips relatert til sysselsetting.

Buzzsumo er en fin måte å finne engasjerende innholdsideer for Linkedin.

Du kan se hvordan den mest populære artikkelen har en bred appell. Det er ikke relatert til noen spesifikk vertikal. Du kan finne et skjermbilde av den mest populære artikkelen på LinkedIn nedenfor.

Mest populært innhold på Linkedin

Du bør bruke den samme formelen på innholdet ditt.

La oss si at du driver et markedsføringsbyrå og ønsker å presentere en casestudie for et nylig prosjekt. I teorien kan du gå med noe sånt som “Hvordan vi halverer fluktfrekvensen ved å bruke en kombinasjon av retargeting og personlig oppfølging”.

Linkedin Marketing Hack

Nå har du kanskje halvert fluktfrekvensen for klienten din, og det er flott og alt. Det eneste problemet er at bare andre markedsførere har noen anelse om hva du snakker om. I beste fall skremmer du kanskje konkurrentene litt, men du får neppe mye engasjement.

Det kan jeg forstå. Jeg liker egentlig ikke sosiale medier.

Likevel er det sannsynligvis allerede noen i organisasjonen din som er litt mer komfortabel med LinkedIn. De vil nok gjerne gjøre dette på dine vegne.

Ved å utvide LinkedIn-forbindelsene dine og lage innhold som folk kan engasjere seg i, øker du sjansen for at folk vil høre om hva du holder på med og være interessert i det du gjør. Dette setter deg i en utmerket posisjon som tankeleder eller lokal influencer i din vertikal.

Å lese:  Den komplette guiden til mobilhandel: Hvordan optimalisere butikken din for en fantastisk mobil handleopplevelse

For det andre kan du bruke andre ansatte i organisasjonen din på lignende måte.

Si at hele lønnslisten bare er deg, en regnskapsfører, en selger og et par programvareutviklere. Dette er alle mennesker med ferdigheter og innsikt som kan deles. De fleste av dem er allerede på LinkedIn, og det samme er andre personer som utfører de samme jobbrollene. Som ⅓ av verdens andre fagfolk.

Oppmuntre de ansatte til å engasjere seg i LinkedIn-grupper som er relevante for stillingene deres. Da kan de dra nytte av disse gruppene å begynne å skape personlige merkevarer.

Når du ansatte disse menneskene, gjorde du alt du kunne for å få de mest kunnskapsrike og talentfulle medarbeiderne du kunne finne. Det er på tide å begynne å bruke dem som ambassadører for din bedrift. Det projiserer et godt image til potensielle kunder hvis bedriften din er bemannet av gjenkjennelige tankeledere innen sine ulike felt.

Den endelige bedriftsomfattende LinkedIn-markedsføringsstrategien er å lage en merkevaremerket LinkedIn-mastermal som alle ansatte kan redigere og legge til i profilene sine. Venngage gjorde dette som en del av en kampanje for å forbedre merkekjennskapen og tiltrekke seg bedre talenter.

Denne visuelle tilnærmingen er en enkel måte å øke merkevaregjenkjenningen på. Du kan forestille deg hvor minneverdig det ville være å bruke denne merkevarestrategien på tvers av hele arbeidsstyrken i et selskap, spesielt for store selskaper. Det er også ganske morsomt.

Lukking

Brukt på riktig måte kan LinkedIn være en stor markedsføringsressurs for virksomheten din. Det er en plattform der du kan utvide ditt profesjonelle nettverk, generere potensielle kunder og posisjonere deg selv som en tankeleder i vertikalen din. Det jeg har prøvd å gjøre her er å peke på noen av hindringene du sannsynligvis vil møte for å oppnå disse resultatene, og forklare hva du må gjøre for å omgå dem.

Forhåpentligvis vil du finne disse LinkedIn-markedsføringstipsene nyttige, og du vil være i stand til å bruke dem til dine egne forretningsforsøk. Hvis du har spørsmål om noen av tipsene jeg dekket i innlegget, send meg en linje i kommentarfeltet nedenfor.

Nye publikasjoner:

Anbefaling