6 beste online grammatikkkontrollverktøy for WordPress (2024)


Leter du etter de beste grammatikkkontrollverktøyene på nettet for WordPress? I dette innlegget vil vi sammenligne de beste alternativene slik at du kan sørge for at skrivingen din er fri for stavefeil og grammatiske feil.

Når du først starter en blogg, må du jobbe ekstra hardt for å bevise din troverdighet og overbevise publikum om å engasjere seg i innholdet ditt.

Det er imidlertid vanskelig å gjøre hvis innleggene dine har en haug med uforsiktige feil og feil. Selv korrekturlesing av innleggene dine sikrer ikke at du får med deg alt. Og jo flere feil det er, jo mer sannsynlig vil det avvise leserne.

Det er her grammatikkkontrollverktøy kommer inn. I denne artikkelen vil vi dele de beste verktøyene som er tilgjengelige, slik at du kan gjøre bloggen din best mulig.

La oss komme i gang!

La oss først se på hvorfor du bør bruke en online grammatikkkontroll for blogginnholdet ditt.

Hvorfor bruke et grammatikkkontrollverktøy?

Det er flere grunner til at det er en god idé å bruke et online grammatikkkontrollverktøy på bloggen din.

 • Reduser feil. Den mest åpenbare fordelen med å bruke et grammatikkverktøy er at det reduserer feil på nettstedet ditt. Når nye besøkende blar gjennom innholdet ditt, vil de ikke se uforsiktige feil som lett kan fikses. Det er viktig å eliminere disse feilene slik at bloggen din fremstår som profesjonell og pålitelig. Et grammatikkkontrollverktøy bør alltid være en del av sjekklisten for blogginnlegg.
 • Bygg merkevaretroverdighet. Jo færre feil bloggen din har, jo lettere er det å posisjonere deg selv som en ekspert i din bransje. Dette vil hjelpe deg med å øke troverdigheten din, bygge tillit hos leserne og drive mer trafikk til nettstedet ditt.
 • Spare tid. Ved å bruke stavekontrollprogramvare for å gå gjennom teksten og finne feil automatisk, sparer du massevis av tid. Du trenger ikke å stole på å manuelt lese innholdet for deg selv eller vente på at noen andre skal gjøre det. Dette lar deg publisere innleggene dine raskere og fokusere på andre deler av bloggen din.
Å lese:  Hva er WordPress? Den ultimate nybegynnerveiledningen

Enten du er en ny forfatter, eller du har skrevet i årevis, kan stavekontrollverktøy hjelpe deg med å fange opp feil du kanskje går glipp av, og sørge for at du alltid skriver kvalitetsinnhold.

Det er endelig på tide å dykke ned i listen. Med så mange tilgjengelige alternativer for verktøy for grammatikkkontroll på nettet, bør du kjenne til funksjonene og prisene for hver for å veie alternativene dine og ta den beste avgjørelsen for bloggen din.

Grammarly er den desidert mest populære online grammatikksjekk-appen der ute. Det er gratis og sjekker for grammatikk, stavemåte, tegnsetting, setningsstruktur og mye mer.

Grammarly er ypperlig til å fange opp vanlige feil og tilby løsninger for å fikse dem. Den kommer med en toneregistreringsfunksjon som lar deg velge tonen du vil beholde i skrivingen din: uformell, nøytral og formell. Dette lar deg snakke til målgruppen din hvordan de ønsker å bli snakket til, slik at du kan få dem til å komme tilbake.

Grammarly tilbyr en nettleserutvidelse for Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge som sjekker feil i nettleseren mens du skriver. Det betyr at hvis du utarbeider et innlegg i WordPress-editoren, kan Grammarlys nettleserutvidelser oppdage feil mens du skriver. Det fungerer også for e-post, sosiale medier, dokumenter og mer.

Den er også tilgjengelig som desktop- og mobilapp. Så du kan lime inn innholdet ditt i appen, og det vil automatisk gi deg forslag til hvordan du kan forbedre skrivingen din.

Premium-planen kommer med en plagiatkontroll som oppdager eventuelle duplikater i innholdet ditt fra milliarder av nettsider i databasen. Den fremhever også passasjer som trenger sitering og presenterer kildene slik at det er superenkelt å gi kreditt der det skal. Dette sparer deg for potensielle plagieringsproblemer, slik at innholdet ditt forblir originalt og autentisk.

Å lese:  7 beste nettsteder for å kjøpe Facebook-videovisninger i 2024 (billig og øyeblikkelig)

Her er noen hovedtrekk ved Grammarly:

 • Oppdager stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil
 • Kraftig plagiatdeteksjon
 • AI-drevne ordforslag
 • Skriver automatisk om setninger som er vanskelig å lese
 • Kompatibel med Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge
 • Fungerer på mobil og desktop
 • Og mer…

Få Grammarly i dag!

Priser: Gratisversjonen kommer med grunnleggende skriveforslag, inkludert grammatikk, stavemåte, tegnsetting og konsisthet. For flere funksjoner og avanserte forslag starter premiumplanen på $12 i måneden.

Ginger er en AI-drevet skriveassistent bygget for å hjelpe deg med å fikse grammatikkfeilene dine mens du skriver. Den har som mål å forbedre skrivestilen din for å matche målene dine, og kan til og med omformulere setninger som høres malplasserte ut.

Når du dobbeltklikker på et ord på et nettsted, vil Ginger vise deg synonymer som er relevante for det ordet for ekstra kontekst. Dette forbedrer lese- og læringsopplevelsen din mens du surfer på nettet.

Ginger jobber for å forbedre skrivingen din på LinkedIn, Gmail, WordPress, Twitter, Salesforce, Medium og mange andre. Den er kompatibel med flere nettlesere.

For å bruke Ginger i WordPress, må du bytte til WordPresss tekstredigeringsprogram, noe noen brukere kanskje ikke liker. Du må også klikke på ikonet for å starte Ginger-editoren og finne feil.

Her er noen av hovedfunksjonene til Ginger:

 • Foreslår kontekstbaserte korrigeringer
 • AI-baserte synonymer
 • Omformulering av setninger
 • Tilgjengelig som skrivebordsapp, nettleserutvidelse og mobilapp
 • Kompatibel med Chrome, Safari og Microsoft Edge
 • Og mer…

Få ingefær i dag!

Priser: Gratis. For avanserte funksjoner og ubegrensede rettelser starter premiumplaner på $7,49 i måneden.

Språkverktøy er et annet online grammatikkkontrollverktøy som er tilgjengelig som skrivebordsapp, mobilapp eller nettbasert. Den er også kompatibel med Chrome, Firefox, Microsoft Word, Google Docs og LibreOffice.

LanguageTool er nybegynnervennlig, superenkelt å bruke og ganske nøyaktig. Du kan sjekke grammatikkfeil på flere forskjellige språk, inkludert arabisk, fransk, tysk, italiensk, persisk og mer. Du kan også laste ned LanguageTool for offline bruk, slik at du ikke trenger en internettforbindelse for å rette opp feilene dine.

Å lese:  7+ beste gratis og betalte online diagramverktøy i 2024

Premiumversjonen av LanguageTool kommer med avanserte funksjoner som støtte for lengre tekst, Microsoft Word-tillegg, kjønns- og navnesjekker og mer.

Sjekk ut disse funksjonene til LanguageTool:

 • Korrekturlese tekst på 20+ språk
 • Lys og mørk modus
 • Tildelt poengsum
 • Distraksjonsfritt grensesnitt
 • Kompatibel med Chrome og Firefox
 • Og mer…

Få LanguageTool i dag!

Priser: Gratisversjonen kommer med grunnleggende funksjoner. Premium-planer starter på $4,99 per måned for individuelle brukere og $8,99 per måned for team.

Hemingway er en annen populær programvare for grammatikkkontroll som du kan bruke som nettredaktør eller skrivebordsapp. Det er en enkel løsning som sjekker den generelle lesbarheten til det du skriver.

Hemingway bruker fargekoder for å vise hvor det du skriver inneholder passiv stemme, lange ord, svake fraser og vanlige feil. Når du limer inn teksten din i programvaren, vil den umiddelbart vise deg hvordan og hvor du kan forbedre skrivingen din. Du kan formatere teksten med fet skrift, kursiv, overskrifter eller punktpunkter, med et klikk på en knapp.

Hemingway gir deg også en lesbarhetspoeng for å vurdere hvor lett det er å lese. Du kan bruke den mens du er frakoblet, slik at du kan redigere teksten din selv uten tilgang til WiFi eller en internettforbindelse.

Desktop-versjonen har ett-klikks integrasjoner som lar deg publisere innhold direkte til WordPress-bloggen din rett fra redaktøren. Dette gjør det enkelt å publisere et utkast eller live-innlegg uten å måtte navigere andre steder. Du kan også eksportere til Microsoft Word, tekst og PDF.

Her er noen nøkkelfunksjoner til Hemingway:

 • Oppdager stave-, grammatikk- og tegnsettingsfeil
 • Formateringsalternativer
 • Lesbarhetspoeng
 • Tilgjengelig i web- og desktopversjon
 • Bruk både online og offline
 • Tredjepartsintegrasjoner og nettleserutvidelser
 • Og mer…

Få Hemingway i dag!

Priser: De nettbasert redaktør er gratis. Desktop-appen er $19,99 for både Mac og PC.

Å lese:  Stephen Rees-Carter på sin reise som en Laravel...

WhiteSmoke er en førsteklasses stave- og grammatikkprogramvare for WordPress. Den kommer i en skrivebordsversjon for Windows og en nettbasert versjon som fungerer med nettlesere som Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari og Opera.

WhiteSmoke vil hjelpe deg med å oppdage hundrevis av tidligere uoppdagede feil i innholdet ditt. Den oppdager alt fra enkle stavefeil, grammatikk, ordvalg og stilfeil.

Den har også en brukervennlig layout som kan bidra til å forbedre produktiviteten og øke effektiviteten.

Det er flott for bloggere, profesjonelle forfattere, studenter, engelske elever og mer.

Ta en titt på disse funksjonene til WhiteSmoke:

 • Oppdager hundrevis av stave- og grammatikkfeil
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Plagiatdetektor
 • Oversetter
 • Kompatibel med alle nettlesere
 • Og mer…

Få WhiteSmoke i dag!

Pris: Den grunnleggende webversjonen koster $5 per måned. For skrivebordsversjonen og avanserte funksjoner starter planene på $6,66 per måned.

Onlinekorreksjon er en gratis online grammatikkkontroll. Det er ganske grunnleggende, men det får jobben gjort. Du kan bruke den til å finne stavefeil, grunnleggende grammatikkfeil og stilistiske feil i skrivingen.

Bare lim inn teksten din i boksen på nettstedet og send den inn. Verktøyet vil merke feilene det finner, slik at du enkelt kan fikse dem.

Det er også et alternativ for å rette alle feil automatisk når det er mulig.

Her er funksjonene til OnlineCorrection:

 • Gratis online verktøy
 • Finner grunnleggende stave- og grammatikkfeil
 • Rett feil automatisk
 • Flere dialektalternativer

Få online korreksjon i dag!

Og det avslutter denne listen! Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste online grammatikkkontrollverktøyene for WordPress. Nå kan du sørge for at hvert blogginnlegg du publiserer er helt feilfritt.

Hvis du liker dette innlegget, er du kanskje også interessert i vår guide om hvordan du skriver raskere. Det inkluderer smarte hacks for å fremskynde bloggskrivingsprosessen.

Og ikke glem det meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post slik at du kan få nyttig innhold som dette sendt rett til innboksen din!

Nye publikasjoner:

Anbefaling