6 beste sosiale medieverktøy for byråer i 2024

Det er 2024 og merker rir på bølgen av markedsføring på sosiale medier. De inkorporerer kontinuerlig sosiale medier i sine markedsføringsstrategier av alle de riktige grunnene.

I følge Buffer, 73 % av markedsførerne mener at deres forretningsutvikling gjennom markedsføring på sosiale medier er «noe effektiv» eller «veldig effektiv».

Enten det er videoannonser, influencer-markedsføring, regelmessig innholdsskaping eller publisering, tester merkevarer alt.

Det er her du kommer inn. Er du et oppstartsbyrå med en liten gruppe forfattere, designere eller planleggere?

Er du lei av å slite med å holde foten på sosiale medier?

Hvis det er et ja, har du landet på riktig side.

Vi vet at det ikke er en lek å tilby sosiale medier. Det krever mye tid, krefter og konsistens å administrere og bygge en merkevares tilstedeværelse i sosiale medier.

Det kreves enda mer prøv å få maksimal rekkevidde og skape meningsfylt engasjement for best resultat. I disse dager velger mange sosiale mediebyråer verktøy for å automatisere sine manuelle og monotone oppgaver, og det bør du også.

Vi vil opplyse deg om noen av de beste sosiale medieverktøyene for å hjelpe deg med å jobbe smart og spare tid, penger og energi.

La oss komme i gang!

1. SocialPilot

SocialPilot

SocialPilot er et av de beste sosiale medieverktøyene for å gi deg alle tjenestene du trenger for administrasjon av sosiale medier.

Du vet mye enkelt administrere kundenes sosiale kontoer med effektivitet. Du kan administrere oppgaver som teamsamarbeid, planlegging, publisering, rapportering, engasjerende og hvitmerking, alt fra ett kraftig, enkelt dashbord.

Hvorfor velge SocialPilot som ditt beste verktøy for administrasjon av sosiale medier?

 • Det gir et sikkert klientadministrasjonsalternativ. Du kan invitere kundene dine til å koble til sosiale kontoer på egen hånd uten å endre påloggingsinformasjon.
 • Det tilbyr sømløst samarbeid der du kan tildele roller til lagkameratene dine for en enkel arbeidsflyt. Denne typen fasiliteter lar innholdsskaperen lage utkast til innlegg og ledere for å gjennomgå og planlegge dem.
 • Den gir strålende analytiske rapporter om topper av publikumsaktivitet, veksttrender, visningstrender, engasjement, toppfans, etc.
 • Med SocialPilot kan du dele og laste ned tilpassede merkevarerapporter med byråets navn og logo for å gjøre et godt inntrykk.
 • Med den kan du enkelt planlegge opptil 500 innlegg på forhånd for å sikre at klienten din aldri går glipp av å legge ut på tidspunkter hvor publikum er mest aktivt.
 • Som mange andre verktøy med lignende funksjonalitet, ber SocialPilot deg verken om å kjøpe et separat abonnement for hver funksjon eller belaster deg per bruker.
 • Det kan hjelpe deg med å kjøre kundenes Facebook-annonser, lead-annonser, boost-innlegg og mange flere med stor letthet.
 • Med det sosiale innboksverktøyet kan du administrere kundens meldinger og kommentarer fra ett enkelt sted.
 • Med innholdskureringsverktøyet kan du søke og få ubegrensede ideer til nytt innhold. Du kan søke så mange søkeord du vil.
 • En annen svært viktig grunn til å velge SocialPilot er at den er svært kostnadseffektiv og brukervennlig.
Å lese:  Hvordan bruke ruller på Instagram for bedrifter

Hva sier SocialPilot-brukere?

Nurul Huda S.

Det jeg liker best med Social Pilot er at den kan håndtere alle innleggene mine på sosiale medier til en lavere kostnad enn andre markedsføringssystemer for sosiale medier. I tillegg er plattformen enkel nok for en nybegynner å bruke samtidig som den er profesjonell nok for store bedrifter.

Shari R

Det jeg liker best med Social Pilot er evnen til å administrere alle innleggene dine på sosiale medier effektivt og til en billigere pris enn andre plattformer for administrasjon av sosiale medier! Plattformen er enkel nok for en ekstrem nybegynner å bruke, men profesjonell nok for store selskaper!

Manoj V

SocialPilot er et utrolig valg for bedrifter å automatisere kampanjer. Den støtter alle populære sosiale nettverk inkludert Tumblr for å planlegge og administrere innhold. Innholdet kan organiseres i flere seksjoner for enkelt å oppdage dem på et senere tidspunkt.

2. Medvind

Medvind

Hvis du er et byrå som har hovedfokus visuell markedsføring på plattformer som Instagram og Pinterest, altså Medvind er verktøyet for deg. Det er et legitimt verktøy som kan hjelpe med å lage, planlegge og legge til bilder og videoer i Pinterest- og Instagram-innlegg.

Med Tailwind kan du nå flere kunder med populære og hyperrelevante hashtags. Du kan også drive trafikk fra Instagram, få kontakt med andre skapere og bli inspirert av nye ideer til nytt innhold.

Fordeler

 • Tailwind er brukervennlig og har tonnevis av flotte funksjoner.
 • Med den kan du lage pinnene dine, pins fra Instagram eller direkte fra Pinterest.
 • Den sporer også kundens daglige og over-the-time følgervekst.

Rosana S

Tailwind fungerer utmerket på Pinterest for batcharbeid på forhånd. Det er en plattform som utfyller din sosiale mediestrategi. Det fungerer for Pinterest og Instagram. Jeg har brukt den på begge, men jeg foretrekker den for Pinterest. Du kan legge til pins på kontoen din måneder i forveien, du kan sjekke følgere, tavlefølgere og mange kule funksjoner.

Ulemper

 • Det tar lang tid å manuelt legge inn og redigere lenkene når de er vedlagt.
 • Supportteamet deres er ikke bra, da det kan ta dager å få svar.
 • Planleggingsfunksjonen til dette verktøyet fungerer ikke sømløst.

Navin K

Jeg har brukt Tailwind i over et år, og i kombinasjon med Pinterest Scheduler de siste to månedene. Jeg kan fortelle at min klients pinner har større rekkevidde når Tailwind brukes med Pinterests innebygde planleggingsverktøy. Jeg frykter at planleggingsnåler i Tailwind alene kanskje ikke gir de samme resultatene.

Å lese:  Legger til felt i produkter som kan bestilles i WooCommerce

3. Canva

Canva

Utvilsomt, Canva er et av de beste gratis verktøyene for administrasjon av sosiale medier elsket av byråer med interne designere. Canva er en flott plattform for å utforme attraktivt og kreativt innhold for sosiale medieplattformer.

Den har tusenvis av maler og merker som du til og med kan tilpasse etter dine ønsker og krav. Canva har også en enorm innholdsbibliotek som inneholder utallige elementer for å velge og legge til mønstrene dine. Du kan til og med tilpasse mange av disse elementene. Er ikke det bare fantastisk?

Fordeler

 • Du kan lage, tilpasse og dele Canva-designene dine med bare noen få klikk.
 • Den blir stadig forbedret og oppdatert med nye funksjoner.
 • Gratisversjonen av Canvas er allerede fullpakket og overbelastet med mange strålende funksjoner.

Janelle J.

Jeg elsker at det finnes mange maler og ideer for hvordan folk kan redigere og få en som meg som stort sett er umotivert til å føle seg kreativ og komme i gang med en oppgave. Jeg elsker utvalget av tekster og klistremerker. Det er helt utrolig å ha noe som er enkelt å bruke og kan få tilgang til filen på hvilken som helst datamaskin.

Ulemper

 • Programvaren har begrensede bilderedigeringsmuligheter.
 • Canva kan ikke brukes i frakoblet modus.
 • Canvas sin standard kan ikke sammenlignes med profesjonell programvare som Photoshop eller InDesign.

Håp V

De tingene jeg liker minst er: – best innhold er betalt – noen rare funksjoner (som å endre dimensjoner etter å ha startet et prosjekt) er betalt – noen ganger er ting bare litt dårligere fordi det ikke lar deg bruke plasseringer du ønsker.

4. Sendbar

Sendt

Sendt er et av de beste markedsføringsverktøyene for sosiale medier bygget for å hjelpe byråer administrere sosiale medier markedsføring for flere merker. Den har alle de flotte funksjonene fra engasjement til analyse.

Dette er et slikt publiseringsverktøy for sosiale medier som støtter Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google My Business, Youtube og Pinterest. Den støtter også bloggplattformer som WordPress, Medium og Tumblr.

Fordeler

 • Sendibles integrasjon med Canva gjør det enklere å lage grafikk effektivt.
 • Sendible gjør det mulig for byråer å opprette profiler, tildele kontoer til ansatte og gi kunder direkte tilsyn og gjennomgang.
 • Den har et anstendig støtteteam.

Verifisert anmelder

Innholdsadministrasjon og publisering er utrolig intuitivt og enkelt å bruke. Det er rett og slett bedre enn noen annen innholdsadministrasjonsplattform for sosiale medier jeg har brukt! Jeg skulle ønske vi hadde Sendible da jeg jobbet på et byrå. Det ville ha gjort livene våre SÅ mye enklere.

Ulemper

 • Mobilappen krasjer mye, noe som gjør den vanskelig å bruke.
 • Det er veldig dyrt og noen analysefunksjoner er også begrenset.
 • Du kan ikke arkivere kundens innlegg og gjenbruke dem igjen senere.
Å lese:  Hvilke hendelser bedrifter bør spore med Google Analytics

Joanmarie C.

Jeg føler at det ville vært fint å kunne arkivere innlegg og gjenbruke dem igjen senere – for eksempel stillingsannonser – vi har tilbakevendende innlegg og det ville vært fint å kunne hoppe tilbake i arkivet mitt for å velge en mal eller legge ut en gammel posisjon.

5. SocialBee

Sosialbi

SocialBee er det perfekte administrasjonsverktøyet for sosiale medier for gründere og byråer som administrerer innhold for alle store sosiale medieplattformer som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Google My Business og TikTok.

SocialBee tillater opprettelse, tilpasning og planlegging av alle innleggene dine. I denne appen kan du lage din egen postplan, tilpasse innleggene dine i henhold til spesifikasjonene til hver plattform, og lage vakre design for sosiale sammenkomster ved å bruke Canva-integreringen i innleggsredigereren.

Fordeler

 • Du kan angi en tidsplan for innlegg i en innholdskalender.
 • Du kan organisere innleggene dine i forskjellige kategorier og deretter automatisk legge dem ut på alle sosiale medier samtidig.
 • Du kan tilpasse innleggene dine for hver sosiale medieplattform.
 • Du kan bruke rapportering og analyser for å analysere resultatene til kontoene dine.
 • Du kan lage design med Canva-integrasjonen i SocialBees innleggsredigeringsprogram.

Matthias Allred

Før vi brukte SocialBee, hadde vi ikke en sosial medieorganisasjon. Ingen fast plan. Vi bestemte oss for å bruke SocialBee på grunn av dens flotte funksjoner som postkategorier og resirkulering av eviggrønt innhold. Siden den gang har vi publisert konsekvent på våre sosiale medieplattformer. SocialBee er en flott plattform som lar oss organisere innhold og poste til flere sosiale plattformer.

Ulemper

 • SocialBee mangler en YouTube-integrasjon.
 • Appen er kun nettbasert.
 • Appen er ikke egnet for bedrifter.

Nicole E

Læringskurven er litt høy. Det er ikke den mest intuitive plattformen, og jeg tror det fortsatt er funksjoner jeg ikke bruker fordi jeg enten ikke forstår dem eller ikke har tålmodighet til å finne ut av dem.

6. eclinchers

clincher

clincher er et administrasjonsverktøy for sosiale medier som kan hjelpe deg med å redigere kundens innlegg, planlegge dem, øke dem og til og med overvåke ytelsen deres. Med det kan du administrere kundens publikumsinteraksjon og post engasjement.

Det lar deg også publisere innhold på tvers av forskjellige nettverk og gir deg tilfredsstillende analyser og innsikt.

Fordeler

 • Supportteamet er veldig lydhørt og vil ta imot forslagene dine for eventuelle forbedringer som trengs i verktøyene deres.
 • Den gir deg analyserapportene til dine kunders konkurrenter.
 • Den hjelper deg med å administrere kundenes kommentarer og meldinger fra en sentral innboks.

Matt F

Passer alle mine behov. Kan legge ut på Youtube, Instagram, Facebook, etc. alt fra ett samlet sted. Jeg var også veldig glad for å oppdage bilkøene deres. Jeg har ikke sett verktøyet før, men det virker unikt. Den lar deg ha 50 gamle innlegg som er eviggrønne og resirkulerbare for å bygge bro over hullene i den sosiale timeplanen din.

Å lese:  5 beste nettsteder for å kjøpe Instagram-følgere Canada (februar 2024)

Ulemper

 • Den mangler integrering av Instagram direkte innlegg og meldinger.
 • Brukergrensesnittet og brukeropplevelsen til eclincher er ikke den beste.
 • Den kan ikke dra eller slippe planlagte hendelser inn i publiseringskalenderen.

Aly L.

Nå og da når jeg velger tekst som skal kopieres/limes inn eller noe så fryser meldingsboksen og jeg må fjerne den sosiale kontoen fra innlegget og så bare fortsette med de andre og gjøre det separat når det er ferdig. Og jeg skulle ønske du lettere kunne se ideelle innleggstider.

Lukking

I dag investerer merkevarer mer tid og penger i markedsføring på sosiale medier fordi de har innsett kraften i sosiale medier og hva de kan gjøre for virksomheten deres.

Dette er ditt grønne lys for å få alle de riktige verktøyene byrået ditt trenger for å administrere kundenes sosiale mediekontoer. Disse verktøyene finnes for å automatisere og forenkle oppgaver som du ellers ville måtte gjøre manuelt.

Men blant alle seks verktøyene passer SocialPilot best for byråer som ditt. Den er kraftig med strålende funksjoner som er budsjettvennlige og tidsbesparende.

SocialPilot, med sine eksepsjonelle funksjoner, kan administrere dine kunders sosiale mediekontoer sømløst. Prøv deres prøveversjon og opplev selv.

vanlige spørsmål

🌟 Hva er sosiale medier-verktøy?

Verktøyene som hjelper deg med å administrere flere sosiale mediekontoer fra ett dashbord med forskjellige sett med funksjoner, er sosiale medieverktøy. Disse verktøyene gjør jobben din enkel og problemfri.

🌟 Hva er funksjonene et ideelt verktøy for sosiale medier må ha for byråer?

Her er en liste over funksjoner som et ideelt sosialt medieverktøy for byråer må ha:

 • Avansert planlegging og publisering
 • Overvåkning
 • Lytter
 • Dyp analyse og rapportering
 • Annonser
 • Team- og kundeledelse

🌟 Hvorfor bør jeg bruke Facebooks markedsføringsverktøy?

Det er enkelt å lage, planlegge og publisere innhold med Facebooks markedsføringsverktøy. Disse verktøyene kan hjelpe deg med å generere flere potensielle kunder, øke produktsalget ditt og hjelpe deg med å utvide merkevaren din jevnt og trutt. Facebook-markedsføringsverktøy vil enkelt automatisere oppgaver som du ellers ville måtte gjøre manuelt.

🌟 Hvilke sosiale medier-verktøy brukes?

Verktøy for sosiale medier administrerer sosiale medieaktiviteter på tvers av flere sosiale medieplattformer, som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest osv. Det er nyttig for byråer som administrerer kontoer til flere kunder på samme plattform. Verktøy for sosiale medier reduserer manuelt arbeid veldig effektivt og bidrar til å spare mye tid.

🌟 Hvordan lager jeg en plan for sosiale medier?

Du kan lage en plan for sosiale medier veldig enkelt ved å bruke innholdskalenderfunksjonen til et godt sosialt medieverktøy. De fleste sosiale medier-verktøy har også en planlegger sammen med en innholdskalender.

🌟 Hva er de beste sosiale medieverktøyene for byråer?

Her er en liste over de beste sosiale medieverktøyene for byråer:

 • SocialPilot
 • Medvind
 • Canva
 • Sendt
 • Sosial bi
 • clincher

Nye publikasjoner:

Anbefaling