6 BESTE vedlikeholdsmodus og kommende plugins for WordPress

Leter du etter de beste pluginene som kommer snart og vedlikeholdsmodus?

Mens du jobber med nettstedet ditt bak kulissene, vil du ikke at brukerne skal se et ødelagt nettsted. Det er derfor kommer snart, og vedlikeholdsmodus er så viktig for ethvert nettsted. Det hjelper deg å skjule nettstedet ditt bak en vakker plassholderside for å forbedre brukeropplevelsen.

I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste vedlikeholdsmodusene og plugin-modulene for kommende sider.

Før vi dykker inn, er det verdt å ta et øyeblikk for å undersøke hva vedlikeholdsmodus og kommende snart-sider er.

Kommer snart plugin for WordPress – hva er det og hvorfor trenger du det?

Når du setter opp et nytt nettsted, vil du ideelt sett ikke at folk skal besøke et halvt utviklet og skiftende design. I stedet kan du vise en vakker kommende snart-side som denne for å vise brukerne at nettstedet ditt ikke er klart ennå.

For å skjule siden din trenger du litt kodingskunnskap, men ikke bekymre deg, det er mange plugins du kan bruke for å gjøre jobben for deg.

En kommende snart-plugin gjør det enkelt for deg å bygge en WordPress kommer snart-side uten å måtte berøre en eneste kodelinje. Denne plugin-en er nyttig for å sette opp en kommende snart-side for å få brukere begeistret for lanseringen, enten det er et nettsted, en blogg eller et produkt.

Du kan legge til en nedtellingstidtaker som fungerer som en fremdriftslinje og til og med inkludere opt-skjemaer.

Fordelen er at det hjelper deg å begynne å samle inn e-postadresser til potensielle kunder og få en hurtigstart på SEO fra dag én.

Hva er WordPress-vedlikeholdsmodus?

WordPress-vedlikeholdsmodus er en modus du kan aktivere på nettstedet ditt når du legger det ned for vedlikehold. Denne modusen kommer godt med når du trenger å ta deg av noen få administrative oppgaver på nettstedet ditt, for eksempel å distribuere en ny funksjon, aktivere en plugin, oppdatere WordPress-kjerne. osv. som vil påvirke nettstedets ytelse.

Å lese:  SVGator-anmeldelse: Er det den beste SVG-animatoren?

Ved å sette WordPress i vedlikeholdsmodus kan du fortelle publikum at nettstedet ditt ikke er ødelagt, men midlertidig nede for planlagt vedlikehold. På den måten kan du holde omdømmet ditt flytende og til og med varsle søkemotorer om at nettstedet ditt er nede for planlagt vedlikehold, slik at det ikke påvirker SEO-rangeringene negativt.

Hvordan setter jeg WordPress i vedlikeholdsmodus?

WordPress kommer med en innebygd funksjon for vedlikeholdsmodus som aktiveres automatisk når du utfører administrative oppgaver, for eksempel oppdatering av WordPress-kjernen.

Standardmeldingen for vedlikeholdsmodus ser kjedelig ut, som sier “Kort utilgjengelig for planlagt vedlikehold. Kom tilbake om et øyeblikk.”

Hvis du vil sette WordPress i vedlikeholdsmodus i noen timer eller bare trenger å erstatte standard vedlikeholdsmodusmelding med en egendefinert side, anbefales det på det sterkeste å bruke en WordPress-vedlikeholdsmodusplugin.

Alt du trenger å gjøre er å installere plugin-en på nettstedet ditt, og du vil få muligheten til å aktivere kommende snart eller vedlikeholdsmodus. Du trenger ikke å bekymre deg for koding, ingenting av det.

La oss ta en titt på de beste pluginene for å gjøre dette.

De beste kommer snart og vedlikeholdsmodus-plugins for WordPress

La oss ta en titt på noen av de beste som kommer snart og vedlikeholdsmodus-plugins for WordPress.

1. SeedProd

SeedProd er uten tvil den beste løsningen som kommer snart og vedlikeholdsmodus. Det er en kraftig dra-og-slipp-nettside og sidebygger for WordPress som kommer med 1-klikk kommer snart side og vedlikeholdsmodusfunksjonalitet.

Den tilbyr profesjonelle snart-sidemaler, og takket være det utrolig enkle grensesnittet og den visuelle front-end-byggeren kan du tilpasse utformingen av siden uten å redigere kode. Dette gjør den så brukervennlig at alle kan bruke den. Du kan enkelt endre innhold, bakgrunnsbilde, videobakgrunner, legge til nye blokker og så videre.

Du kan aktivere og deaktivere kommer snart-modus med bare et klikk rett inne i WordPress-dashbordet. Når du aktiverer det, vil SeedProd automatisk skjule nettstedet ditt og vise fullskjermssiden du har satt opp. Det er det. Så enkelt er det.

Å lese:  Hvordan installere WordPress lokalt på Windows

Det er mer. Med SeedProd kan du begynne å bygge virksomheten din før du i det hele tatt lanserer nettstedet ditt. Plugin-en kommer med abonnentskjemaer, nedtellingstidtakere og sosiale medier-ikoner for Facebook, Twitter, Pinterest, etc. Du kan lage en buzz og utvide e-postlisten din og få følgere på forhånd.

Plugin-en integreres med de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene, inkludert Constant Contact, MailChimp, AWeber, Drip, ActiveCampaign, etc. for å samle e-postadresser fra besøkende og automatisk svare dem for å begynne å bygge et forhold før nettstedets offisielle lansering.

Den integreres også med Google Analytics slik at du kan spore de besøkendes atferd.

Hvis du er en utvikler eller frilanser, vil du elske at SeedProd lar deg passordbeskytte nettstedet. Dette lar deg gi tilgang bare til kundene dine eller hvitelistede besøkende på nettstedet, slik at de bare kan se det du vil at de skal ha.

Den har flerspråklig støtte og GDPR-overholdelse slik at du enkelt kan lage din egen personvernpolicy.

Det beste med å bruke SeedProd er at du også kan bygge nettstedet ditt med denne plugin. Det er en kraftig temabygger med forhåndslagde temasett, 2+ millioner arkivbilder, forhåndslagde widgets og tonnevis av tilpasningsalternativer. Den integreres til og med med WooCommerce slik at du kan sette opp en nettbutikk.

Pris: Det er en gratis versjon med grunnleggende funksjoner, og en pro-versjon med mer avanserte funksjoner som starter på $39,50 per år.

Klar til å bruke SeedProd? Se våre veiledninger om hvordan du oppretter en kommende snart-side og setter nettstedet ditt i vedlikeholdsmodus.

2. Under Byggside

Under Construction Page er en WordPress som kommer snart, landingssider og under konstruksjon side-plugin. Den lar deg lansere din kommende snart-side eller landingssider raskt ved hjelp av det enkle grensesnittet.

Den har over 300 sidemaler for å designe din kommende snart-side. Dashbordet er også enkelt å bruke. Så du kan legge til mer innhold i designet, inkludert sosial deling, hovedtittel/overskrift, opt-skjemaer og mer.

Denne Under Construction-pluginen kommer med en nybegynnervennlig dra og slipp-bygger for å lage sider. I tillegg inkluderer den en tilknyttet og trafikksporingsfunksjon for å overvåke kilden til trafikken din.

Du kan også gi tilgang etter brukerroller til de som trenger å se eller redigere nettstedet.

Å lese:  Hvordan la brukere abonnere på en innholdskategori i WordPress

Pris: Premium-versjonen starter på $8,99 per måned.

3. Minimal kommer snart

Minimal Coming Soon fra Web Factory Ltd er en utmerket WordPress-vedlikeholdsmodus og kommer snart side-plugin. Den har vakre temaer for kommende snart-sider for å spare tid når det kommer til det generelle designet. Du kan tilpasse disse temaene for å matche bedriftens merkevare slik at besøkende ikke vil føle seg forvirret etter at nettstedet ditt er lansert. Den kommer med tonnevis av gratis bilder, profesjonelle temaer, intuitive designelementer og mer.

Den lar deg begrense tilgangen til nettstedet ditt til kun kunder. Coming Soon WP støtter autosvar, CRM-programvare, webinarer og annen markedsføringsprogramvare. Den er enkel å bruke og optimalisert for å laste raskere på nettstedet ditt.

Pris: $39 per år.

4. LightStart

LightStart (tidligere WP Maintenance Mode) er en gratis WordPress som kommer snart og vedlikeholdsplugin. Denne plugin-en kommer fra ThemeIsle og er en enkel løsning for å sette opp en vedlikeholdsmodus-side raskt.

Den kommer med kommende sidemaler, slik at du enkelt kan informere brukere om lanseringen av ditt nye produkt eller nettsted. Det inkluderer også landingssidemaler for å omdirigere brukerne dine til bestemte sider.

Andre funksjoner inkluderer en nedtellingstidtaker, kontaktskjema, abonnementsskjema, støtte for flere nettsteder og ikoner for sosiale medier. Den er optimalisert for SEO, fungerer med ethvert WordPress-tema, og kan tilpasses fullt ut slik at du kan endre farger, fonter, bakgrunner osv.

Pris: GRATIS!

5. Supsystiker kommer snart

Coming Soon er en av de beste WordPress kommende plugins. Den legger til en kommende snart-side på WordPress-siden din, samler inn e-postadresser fra besøkende, får sosiale likes og delinger, og viser en nedtellingstidtaker for å oppdatere besøkende om lanseringen av nettstedet ditt.

Den har forhåndsbygde maler for kommende sider. Du kan bruke dra og slipp-byggeren til å legge til elementer og designe siden din. Den er fullstendig responsiv og støtter omdirigeringsmodus for brukere å se den kommende snart siden fra andre nettadresser.

Pris: $49 per år.

6. Rakett kommer snart og vedlikeholdsmodus

Rocket fra WPExperts.io er en gratis kommende snart og vedlikeholdsmodus-plugin for WordPress. Den lar deg jobbe privat med nettstedet ditt i backend mens du viser vakre kommende snart-sider til de besøkende på forhånd. Du kan også legge til en nedtellingstidtaker for å fortelle de besøkende når nettstedet ditt er klart.

Å lese:  Kan WordPress brukes til bedriftsressursplanlegging?

Den har 6 responsive maler for kommende sider. Den har stilig typografi og Google Fonts-integrasjon for å tiltrekke brukerne dine. Den integreres også med flere sosiale nettverk slik at de kan dele WordPress-nettstedet ditt.

Pris: Gratis plugin

Det er vår liste over de beste WordPress-tilleggene som kommer snart og vedlikeholdsmodus. Vi anbefaler SeedProd som #1.

Det er gratis og så enkelt å konfigurere og bruke. Du får også avanserte funksjoner – dette betyr at du kan legge til en tilpasset logo, lage animasjonseffekter for overskriften din, bruke tilpasset CSS og mer.

Plugin er også SEO-vennlig og kan integreres med Alt i ett SEO – den mest populære SEO-pluginen for WordPress.

Med de andre WordPress-pluginene må du bruke plugin-en for å legge til kommer snart og vedlikeholdsmodus først. Deretter må du installere en landingssidebygger-plugin som Divi eller Elementor for å lage nettstedet ditt. Med SeedProd er alt på ett sted slik at du ikke trenger å bytte mellom plugins eller investere i to forskjellige plugins.

Du kan bygge nettstedet ditt og aktivere disse modusene når som helst du trenger det.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-vedlikeholdsmodusen og kommende sideplugins. Når du bruker en av disse modusene, er det nyttig å ha en WordPress-bufringsplugin aktiv på nettstedet ditt. Dette vil sikre at gammelt innhold er tømt og brukerne ser bare den nyeste versjonen av nettstedet ditt som du har publisert.

Hvis du er interessert i å bruke popup-vinduer på nettstedet ditt for å varsle de besøkende om et abonnementsskjema, vedlikeholdsvarsling og så videre, OptinMonster er den beste plugin for det. Du kan lage vakre kampanjer som flytende stenger, slide-in, spinn hjulet spill og mer.

Nå som du har du kommer snart sidesortert, kan du fokusere på å bygge nettstedet ditt. Her er 2 nyttige trinnvise guider for å lage ditt WordPress-nettsted og tilpasse nettstedets design til din smak.

Nye publikasjoner:

Anbefaling