6 beste WordPress Team Member Plugins sammenlignet for 2024

Leter du etter den beste WordPress-teampluginen?

Med et programtillegg for teammedlemmer kan du opprette en teamside eller teammedlemsseksjon på WordPress-nettstedet ditt. På den måten kan besøkende lære mer om teamet ditt, noe som bidrar til å bygge tillit og troverdighet for nettstedet ditt.

I denne artikkelen vil vi sammenligne de beste WordPress-teampluginene for din lille bedrift.

Hva er en WordPress Team Member Plugin?

Et WordPress-teammedlem-plugin er en type WordPress-plugin som lar deg opprette og administrere en team- eller personalkatalog på WordPress-nettstedet ditt. De inkluderer vanligvis funksjonaliteten for å legge til, redigere og slette teammedlemmer og vise kontaktdetaljer i en katalog eller på individuelle sider.

WordPress-teamplugins kan også øke åpenheten og tilliten til den lille bedriften din. For eksempel kan de gi detaljert informasjon om teammedlemmer, inkludert deres roller og ansvar, kvalifikasjoner og kontaktinformasjon.

Noen programtillegg for teamutstilling kan også inneholde tilleggsfunksjoner som sosiale ikoner og sosiale lenker, egendefinerte felt og kortkoder for å vise teammedlemsprofiler annerledes.

Samlet sett viser en WordPress-teamplugin effektivt informasjonen om teammedlemmet ditt til besøkende på nettstedet raskt og enkelt.

Beste WordPress Team Member Plugins

Fortsett å lese hvis du leter etter de beste WordPress-teammedlemspluginene for nettstedet ditt. Vi har håndplukket de beste løsningene for å legge til teaminformasjon til WordPress nedenfor.

La oss dykke inn!

1. Elementor Team Members Block

Først ut er Elementor, den beste WordPress-sidebyggeren og nettstedbyggeren. Med over 1 million brukere er det den enkleste måten å bygge fleksible landingssider og WordPress-oppsett uten kode.

Å lese:  Wix vs. Squarespace vs. WordPress: hvilken er best?

Programtillegget har utallige forhåndsbygde maler og en visuell dra-og-slipp-bygger som lar deg lage pikselperfekte sider på få minutter. Du kan for eksempel bygge et tilpasset WordPress-tema fra bunnen av, lage landingssider med høy konvertering, lage komplette WooCommerce-nettsteder og mye mer uten å skrive HTML, PHP eller tilpasset CSS.

Faktisk trenger du ikke noen kodeopplevelse med Elementor. I stedet bruker den en blokkbasert visuell editor, slik at du kan peke, klikke, dra og slippe til du har en layout du liker.

Pluss med Lag medlemmer blokk, kan du lage forskjellige oppsett for å fremheve ubegrensede lag. Du kan designe en enkel “teamet vårt”-seksjon på hjemmesiden din eller bygge en dedikert gruppemedlemsside med ekstra informasjon.

Det er like enkelt å tilpasse stylingalternativene. Med pek-og-klikk-innstillinger kan du endre gruppemedlemmets miniatyrbildestørrelse, navn, posisjon og beskrivelse og velge mellom ubegrensede fargealternativer og bakgrunnsfarger.

Du kan også legge til hvert teammedlems sosiale profiler for å øke rekkevidden din på populære sosiale medienettverk. Dessuten er alt du lager med Elementor 100 % mobilresponsivt, så det vil tilpasse seg alle skjermstørrelser.

I tillegg til det ovennevnte tilbyr Elementor mange flere funksjoner, inkludert følgende:

 • Dra-og-slipp-grensesnitt med live forhåndsvisning
 • 90+ Pro-sideblokker, inkludert attester, karuseller, påmeldingsskjemaer og mer
 • Innebygd kommer snart, og vedlikeholdsmodus
 • Egendefinerte 404 og påloggingssider
 • Integrasjon med e-postmarkedsføring
 • Dedikert abonnentdashbord
 • Ubegrensede tilpasningsmuligheter
 • Støtte for SEO og Analytics-plugins

Priser: Elementor tilbyr en gratisversjon som lar deg prøve plugin-en. For tilgang til teamblokken starter prisene fra $39,50 per år.

Å lese:  Slik sender du inn nettkart i Bing Webmaster Tools i 2024 [4 Easy Steps to Accomplish]

2. Team Showcase og Slider

Team Showcase og Slider er en gratis WordPress team-plugin som lar deg opprette og vise en glidebryter av teammedlemsprofiler på nettstedet ditt. Den tilbyr ulike funksjoner som gjør det enkelt å tilpasse glidebryterens design og administrere og organisere teammedlemmene dine.

Programtillegget inkluderer tilpassede innleggstyper for teammedlemmer, slik at du kan legge til mer informasjon, for eksempel teammedlemmets navn, tittel, biografi og linker til sosiale medier. Du kan også bruke kortkoder for å vise glidebryteren på en hvilken som helst side eller innlegg på nettstedet ditt.

Team Showcase and Slider tilbyr ulike tilpasningsalternativer, inkludert skyvemaler med forskjellige stiler, egendefinerte farger og fonter, og muligheten til å legge til din egen tilpassede CSS.

I tillegg har pluginet et dra-og-slipp-grensesnitt for bestilling av teammedlemmer og muligheten til å filtrere etter kategori. Dette gjør det enkelt å organisere og vise forskjellige team på nettstedet ditt for en bedre brukeropplevelse.

Priser: Team Showcase and Slider er gratis å laste ned fra WordPress.org-plugin-depotet. Pro-plugin-modulen er tilgjengelig som en del av en pakke fra $139 p/y.

3. Teammedlemmer

Lag medlemmer er en annen gratis plugin for WordPress-teammedlem som lar deg enkelt vise frem dine ansatte og ansatte på nettstedet ditt. Den legger til en “team”-seksjon på nettstedet ditt hvor du raskt kan legge til bilde, navn, tittel, biografi og lenker til sosiale medier.

Du kan bestille rutenettoppsettet på nytt og vise det hvor som helst på nettstedet ditt med kortkodegeneratoren. Programtillegget tilbyr også tilpassede farger og typografialternativer.

Selv om gratisversjonen av denne plugin ikke er begrenset, har Pro-versjonen tilleggsfunksjoner, inkludert:

 • Hover bilder
 • Farge per medlem
 • Import Eksport
 • Bildeposisjoner og filtre
 • Skjul spesifikke medlemmer
 • Flere sosiale lenker og info
Å lese:  Beste måter å øke trafikken på nettstedet for å oppnå mer salg i 2024

Priser: Pro-versjonen av Team Members starter fra $19 p/y for et enkelt nettsted.

4. AWSM Team

AWSM-teamet er en WordPress-teamutstillingsplugin som lar deg vise teammedlemsprofiler enkelt på bedriftens nettsted. Gratisversjonen kommer med 3 forhåndsinnstillinger (kort, liste og tabell) og forskjellige stilalternativer, slik at du kan lage en profesjonelt utseende lagseksjon på få minutter.

Dette allsidige pluginet bruker standard WordPress-blokkredigering (Gutenberg) for å legge til nye medlemmer fra bakenden av nettstedet ditt. Derfra kan du legge til medlemmets bilde, beskrivelse, betegnelse, sosiale lenker og mer.

Å publisere teamet ditt er like enkelt som å lime inn en enkel kortkode i et hvilket som helst innlegg eller side. I tillegg er plugin-modulen responsiv og berøringsaktivert.

Priser: AWSM Lite er gratis å laste ned. Premium-pluginen starter fra $29.

5. Team

Team er nok en gratis team-plugin for WordPress. Det er en mobilvennlig plugin som lar deg vise frem teammedlemmer hvor som helst på nettstedet ditt.

Du kan velge mellom 5 forskjellige rutenett- og isotopoppsett og tilpasse miniatyrbildene for widgeten for å vise avrundede eller firkantede bilder eller skjule miniatyrbildet helt. Programtillegget er fullt tilpassbart, og tilbyr enkel kontroll over oppsettene med ekstra paginering og lenkedetaljkontroller.

Dessuten støtter Team RTL for flerspråklige nettsteder, og du kan vise teammedlemswidgetene dine med kortkodegeneratoren eller Elementor sidebygger-tillegg.

Priser: Team er en gratis WordPress team-plugin. Team Pro starter fra $24 p/y for et enkelt nettsted og inkluderer funksjoner som modal popup, slide-in sidepanel, AJAX-lasting og mer.

Å lese:  9 beste WordPress-plugins for medlemskap (gratis og betalt)

6. WP-teammedlem

WP-teammedlem er en gratis og allsidig teambygger-plugin som lar deg lage tilpassede teamseksjoner og widgets på WordPress-nettstedet ditt. Den tilbyr 5 tilpassede layoutstiler med ubegrensede fargevariasjoner og flere alternativer for å skreddersy teamwidgeten din til dine behov.

Du kan for eksempel aktivere eller deaktivere følgende funksjoner:

 • Teamslider
 • Navn og betegnelse
 • Biotekst
 • Lenker til sosiale medier
 • Skyvepil og paginering

I tillegg tilbyr denne plugin en WordPress-widget og tillegg for Elementor og WPBakery-sidebyggeren.

Priser: WP Team Member er gratis. Du kan imidlertid få en pakke med premiumversjons plugins fra dette selskapet fra $59 p/y.

Hva er den beste WordPress Team Member Plugin?

Etter vår mening er den beste WordPress-teammedlemspluginen Elementor. Den lar deg opprette og vise et ubegrenset antall teammedlemmer hvor som helst på WordPress-siden din, og tilbyr dra-og-slipp-funksjonalitet, slik at du ikke trenger å ansette en utvikler for å få teamsiden din i gang.

Klar til å lage en gruppemedlemsseksjon uten kode?

Vi håper du likte denne artikkelen, og den hjalp deg med å finne den beste WordPress-teampluginen for bedriftssiden din. Før du drar, vil du kanskje også like denne opplæringen om hvordan du lager animerte talltellere i WordPress.

Takk for at du leste! Vi vil gjerne høre dine tanker, så legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og tilbakemeldinger.

Du kan også følge oss på YouTube, X (tidligere Twitter)og Facebook for mer nyttig innhold for å utvide virksomheten din.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling