6 fantastiske Pinterest-markedsføringsverktøy du må prøve nå

Har du ennå ikke brukt Pinterests markedsføringsverktøy?

Vel, Pinterest har en voksende base på mer enn 478 millioner brukere i 2021.

Så hvis du ikke ante det, har du mye å ta igjen!

Det som en gang ble betraktet som en plattform for å planlegge en ferie eller drømmebryllup, har nå blitt det beste stedet for bedriftens beslutningstakere.

Og ifølge statistikk konsulterer 84% av brukerne Pinterest før de tar en kjøpsbeslutning.

Pinterest-brukere er øyeblikkelige kjøpere, og med en så stor brukerbase er det en god sjanse for å påvirke deres fremtidige kjøp. Og en engasjerende Pinterest-tilstedeværelse får mer trafikk og øker konverteringene dine.

Så hvis du ikke promoterer på denne plattformen, går du glipp av noe!

Nå, for å hjelpe deg med markedsføring på Pinterest, er det forskjellige Pinterest-markedsføringsverktøy tilgjengelig. Med de riktige verktøyene kan du også legge ut innlegg som engasjerer folk og delta i Pinterest-grupper som hjelper potensielle forbrukere å finne deg.

Uten videre, la oss komme rett inn i det.

1. SocialPilot

SocialPilot

Tildele: 35 USD

Primært et administrasjonsverktøy for sosiale medier, SocialPilot fungerer også som et av Pinterests beste markedsføringsverktøy. Den er omfattende, enkel og støtter andre sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, TikTok, Tumblr og LinkedIn.

Det hjelper mange bedrifter med å engasjere og samhandle med målgruppen deres ved å analysere kommunikasjonen deres og øke engasjementet. SocialPilot hjelper deg med å planlegge innlegg på forhånd, kuratere relevant innhold og generere analytiske rapporter om folk som engasjerer seg i innholdet ditt. Du kan også laste ned en delbar PDF-rapport.

Det er fagfolks valg å utvide rekkevidden på Pinterest.

Hvorfor bør du velge SocialPilot som ditt Pinterest-markedsføringsverktøy?

 • SocialPilot lar deg administrere 50 Pinterest-kontoer med eksepsjonell Pinterest planlegging.
 • SocialPilot muliggjør publisering og planlegging av tilpassede innlegg for Pinterest-kontoen din.
 • Det hjelper med å kurere innhold og planlegger det strategisk gjennom SocialPilots fleksible planleggingsalternativer.
 • Masseplanlegging muliggjør fremtidige innlegg på forhånd.
 • Social Media Calendar er nok en funksjon som hjelper deg med å forestille deg og planlegge innlegg.
 • Den har Canva-integrasjon for redigering av alle visuelle elementer.
 • Dra-og-slipp-verktøyet gjør det enkelt å planlegge ethvert innlegg som gir mer engasjement.
 • Analyser og overvåk Pinterest-ytelsen med ukentlige, månedlige og årlige PDF-rapporter.
Å lese:  Fremtiden og trendene for e-handel 2024 | Hvorfor du må begynne å bruke det nå

Hva synes folk om SocialPilot?

John J.

SocialPilot er enkel å navigere. Jeg liker spesielt “kalender”-alternativet, der du kan se en hel måneds innlegg, til og med segmentering etter sosiale medieplattformer. Dette kommer godt med, spesielt med Pinterest. Analysefanen er lett å lese og lar meg se hvilke dager og tidspunkt følgerne mine er mest engasjerte uten å måtte besøke den spesielle sosiale medieplattformen.

Luis Ignacio C.

Jeg implementerte SocialPilot som det primære innholdsstyringsverktøyet. SocialPilot er virkelig fantastisk. Bortsett fra alt dette, tilbyr de deg også en komplett seksjon med analyser, som lar deg vise den ryddige fremdriften av arbeidet ditt.

Alexandra K

Planleggerfunksjonen lar meg organisere og legge ut innhold en hel måned i forveien. Jeg kan være sikker på at innholdet blir lagt ut i tide. Plattformen er enkel å navigere og enkel å bruke. Den sosiale analytiske komponenten er veldig nyttig og fungerer som en god guide for å forstå hvordan innholdet ditt presterer og hvem akkurat ditt publikum er.

2. Medvind

Medvind

Tildele: $19,99

Medvind er et eksepsjonelt Pinterest-markedsføringsverktøy for bloggere og små bedrifter. Folk kan bruke den til å utforske innhold, planlegge pins og øke engasjementet.

Dette verktøyet fokuserer hovedsakelig på markedsføring på Pinterest og Instagram. Imidlertid kan et markedsføringsteam på sosiale medier bruke Tailwind til å organisere kampanjene sine når de samarbeider og kjører flere Pinterest-kontoer.

Fordeler

 1. Tailwind lar deg lage flere innlegg samtidig fra hvilken som helst side på internett med nettleserutvidelsen.
 2. Den lar deg effektivt administrere kampanjene dine på Pinterest med pinning på flere nivåer, masseopplasting, dra-og-slipp-kalender og mer.
 3. Du kan bli med likesinnede i stammene dine for å dele nyttig innhold og utvide publikummet ditt.
 4. Den lar deg planlegge innleggene dine fra telefonen med mobilappen.

Brennan S.

Jeg elsker at det lar meg være ekstremt aktiv på Pinterest uten tidsforpliktelse og konstant bruk av plattformen.

Ulemper

 1. Dashbordet er ikke brukervennlig.
 2. Noen ganger går applikasjonen tregere når du laster opp et stort antall pinner.
 3. Den støtter bare Pinterest og Instagram og ingen andre sosiale medieplattformer.

Itzel R.

Jeg skulle ønske det var mer avansert. Det er ganske grunnleggende med svært få funksjoner. Det ser ut til å være plass til flere og fremfor alt for pengene.

3. ViralTag

ViralTag

Tildele: 99 USD

ViralTag er neste på listen vår over Pinterest-markedsføringsverktøy. Det er teamsentrisk fordi det gjør det mulig for et ledelsesteam for sosiale medier å samarbeide om produksjons- og innholdsstrategier. Dette verktøyet bidrar til å øke ytelsen til nettmarkedsføring og hjelper bedrifter med å få et klarere bilde av avkastningen deres.

Å lese:  Hvordan gjøre SEO for e-handelsnettsteder: Teknikker, verktøy og amp; Beste praksis

Som SocialPilot kan den også administrere nesten alle dine sosiale mediekontoer, bortsett fra Pinterest, fra et enkelt dashbord. Det er et flott Pinterest-planleggingsverktøy og lar deg planlegge flere innlegg til alle dine sosiale mediekontoer med et museklikk.

Fordeler

 1. Det muliggjør teamsamarbeid og hjelper til med å drive sosiale mediekampanjer på Pinterest.
 2. Den resirkulerer automatisk de beste innleggene dine for å få mer trafikk.
 3. Analytics er tilgjengelig for de beste innleggene.
 4. ViralTag lar brukere feste flere tavler og kontoer samtidig.

Anna V.

Viraltag er fantastisk og rimelig. Enkel å bruke, og den eviggrønne funksjonen er flott. Kundestøtte – de har en chatteboks og kommer vanligvis tilbake til deg innen 24 timer med et svar.

Ulemper

 1. Brukere må betale mer for visuell analyse av innholdsytelsen.
 2. Det kan være ganske dyrt for frilansere og små bedrifter.

John B.

Det konstante behovet for å koble til sosiale kontoer igjen, noe som ofte fører til mislykkede innlegg.

4. Hootsuite

Hootsuite

Tildele: $129/måned

Hootsuite er et av Pinterests mest populære markedsføringsverktøy som stort sett brukes av store selskaper for å kjøre sine sosiale mediekampanjer. Selv om det er dyrt for frilansere eller små bedrifter, er det for tiden et av de mest effektive Pinterest-verktøyene.

Med over 16 millioner brukere og 1000+ ansatte, er Hootsuite et av de mest nyttige verktøyene hvis du ønsker å få innsikt og analyser på ulike sosiale medieplattformer andre enn Pinterest.

Innenfor dette Pinterest-planleggingsverktøyet kan du publisere, lage tavler og planlegge innleggene dine. Du kan også sjekke nettstedkonverteringer gjennom Hootsuite Impact-oppgraderingen.

Fordeler

 1. De beste og mest brukte funksjonene til Hootsuite er planlegging og publisering av innlegg.
 2. Innleggs- og duplikatfunksjonen gjør det mulig å dele den samme oppdateringen mange ganger for å nå publikum i forskjellige tidssoner.
 3. Alt-i-ett-dashbord for å planlegge, vise, redigere og slette pinner for kraftig administrasjon av sosiale medier-kampanjer.
 4. Det hjelper med å kuratere innhold som tilfredsstiller publikum og når flere mennesker.

Christian N.

Å ha et fint bilde for hver feed gir en god plass på hva som står i kø i rørledningen av innlegg. Det er også ganske enkelt å laste opp og planlegge innlegg, samt gå tilbake for å gjøre endringer i innstillingene før et innlegg er planlagt å gå live.

Ulemper

 1. Betalte planer er ganske dyre.
 2. Noen brukere synes det er vanskelig å navigere gjennom de ulike funksjonene.
Å lese:  Tre Google Analytics-rapporter du må vite for å spore innholdsresultatene dine

Tony S

Jeg må si at kostnaden er den største ulempen for meg. Gratisnivået pleide å tillate litt flere kanaler å laste opp til, men de reduserte antallet, og tvang meg til å enten oppgradere eller velge et annet produkt.

5. Pinterest Analytics

Pinterest Analytics

Pris: gratis

Dette Pinterest Analytics er et av Pinterests viktigste markedsføringsverktøy for å finne ut hvordan innleggene deres presterer på Pinterest. Den er bygget og utviklet av Pinterest for bedrifter og enkeltpersoner for å markedsføre sine produkter eller tjenester.

Dette Pinterest-verktøyet er tilgjengelig for alle med en bedriftskonto som har registrert nettstedet sitt hos Pinterest. Fordi den er innebygd, bryter den ned analysene i pin-aktiviteten din på Pinterest selv, publikumsaktiviteten din og hvilke pinner som driver trafikk til nettstedet ditt.

Fordeler

 1. Det er et veldig enkelt og greit Pinterest-verktøy som kan hjelpe med å analysere engasjementsgraden til en Pinterest-konto.
 2. Brukere kan bestemme passende nisjer for deres yrker og de riktige søkeordene å målrette for titlene og beskrivelsene deres.
 3. Dette verktøyet er flott for å analysere demografi og vite hvilken nisje som appellerer til publikum mest.
 4. Den er innebygd og gratis, tilgjengelig for alle bedriftskontoer som er registrert på Pinterest-nettstedet.

Hallie Gilbert

Pinterest Analytics kan hjelpe deg med å målrette den rette målgruppen, skyte i været for Pin-ytelsen, salg, konverteringer, kampanjemål og mer.

Ulemper

 1. Det er et Pinterest-rapporteringsverktøy og samler bare inn data i seg selv.
 2. Den lar bare en enkelt konto analyseres.

Joanne

Selv om jeg elsker at de hele tiden prøver å forbedre nettstedet, kan disse oppdateringene forårsake feil på nettstedet, i appen, med pinnene dine og/eller i analysene dine.

6. Viralwoot

Viralwoot

Tildele: $49/måned

Sist men ikke minst er Viralwoot. Det er et planleggings- og analyseverktøy for sosiale medier for markedsførere for å publisere innhold og bestemme ytelsen på nettet.

Det hevder å være et effektivt Pinterest-verktøy som hjelper til med å få mer trafikk og øke engasjementet med et bestemt målmarked. Funksjonene er mer fokusert på Pinterest og Instagram-markedsføring.

Fordeler

 1. Den publiserer automatisk pins via planleggeren.
 2. Dette Pinterest-markedsføringsverktøyet gir en oversikt over planlagte pins ukentlig og månedlig.
 3. Brukere kan laste opp forskjellige bilder med over 21 integrerte apper i tillegg til Pinterest.
 4. Det er budsjettvennlig, med en prisplan på $49/5 brukere.

Shashvat V.

Enten det er å markedsføre produktet ditt eller få kontakt med kunder, eller å analysere merkevarens ytelse, er Viralwoot en one-stop-plattform for alle typer Pinterest-markedsføring.

Ulemper

 1. Den har begrensede funksjoner og er hovedsakelig fokusert på Pinterest og Instagram.
 2. Kundeservice er ikke veldig responsiv.
 3. Sammenlignet med andre Pinterest-markedsføringsverktøy gir den ikke en omfattende analyserapport.
Å lese:  PHP 8.2 er nå tilgjengelig på DreamHost (ny funksjon...

Verifisert bruker

Etter å ha brukt denne appen (med et abonnement), kansellerte firmaet mitt abonnementet. Til tross for bekreftelse på at abonnementet er kansellert, mottar selskapet fortsatt en belastning hver måned i tre måneder. De sa i flere måneder at de ville refundere oss, men ingen tiltak er iverksatt.

Hvilke Pinterest-markedsføringsverktøy bør du velge?

Med visuell basert markedsføring utvikler Pinterest seg som en av de mest fordelaktige plattformene for bedrifter å vise frem sine tjenester og produkter. Ved å bruke Pinterests markedsføringsverktøy kan du få eksepsjonell konvertering og få mest mulig trafikk fra pins.

Men markedsførere foretrekker vanligvis et omfattende verktøy som tjener flere funksjoner. Derfor er SocialPilot valget av profesjonelle. Det er et eksepsjonelt verktøy som ikke bare fokuserer på Pinterest, men også på nesten alle sosiale medieplattformer som Instagram, Facebook, Tumblr, TikTok og LinkedIn.

Du kan administrere, publisere og analysere pinnene dine på Pinterest og sjekke hvordan de fungerer på andre sosiale medieplattformer. SocialPilot tilbyr en gratis 14-dagers prøveversjon slik at du kan teste den ut før du investerer verdifull tid og penger.

Så hva venter du på? Ta en titt på SocialPilots alt-i-ett-løsning for eksepsjonell Pinterest-markedsføring.

vanlige spørsmål

🌟 Hvordan kan vi automatisere på Pinterest?

Ved å bruke Pinterests markedsføringsverktøy kan innlegg automatiseres på Pinterest. Slike verktøy hjelper deg med å planlegge, analysere og publisere innlegg.

🌟 Hva er noen Pinterest-markedsføringsverktøy for å øke engasjementet og for automatisering?

Følgende er noen Pinterest-markedsføringsverktøy for å øke engasjementet og automatisere innlegg på Pinterest:

 1. SocialPilot
 2. Medvind
 3. ViralTag
 4. Hootsuite
 5. Pinterest Analytics
 6. ViralWoot

🌟 Hva er det beste verktøyet for eksepsjonell Pinterest-markedsføring?

SocialPilot er blant de beste verktøyene for å skyrocke Pinterest-trafikken og engasjere publikum. Med SocialPilot som ditt Pinterest-verktøydu kan planlegge, kjøre og estetiske designpinner via Canva direkte fra postforfatteren, administrere forskjellige Pinterest-tavler, analysere hver enkelt og laste ned nyttige PDF-rapporter med grafer.

🌟 Hva er det perfekte tidspunktet å legge ut på Pinterest?

Den ideelle tiden å legge ut på Pinterest varierer etter nisje og publikum. En generell tidsluke på 14.00 til 16.00 og 20.00 til 23.00 fungerer best for rekkevidde og engasjement.

🌟 Hvor mange pins skal vi legge ut per dag på Pinterest?

Pinterest har en veldig aktiv mekanisme. Du bør dele mellom 5-20 pinner hver dag for å opprettholde en stabil tilstedeværelse på plattformen. Det er mer fordelaktig å planlegge disse pinnene til forskjellige tider ved å bruke et planleggingsverktøy for sosiale medier som SocialPilot.

Nye publikasjoner:

Anbefaling