6 grunner til at WordPress er så populært blant markedsførere

Både bloggere, shoppere, e-handelsvitere, skribenter og markedsførere driver nettsteder på WordPress. Hvorfor er denne nettstedsbyggeren så populær? Hvorfor driver et flertall av markedsførere virksomhetene sine her? Vi har samlet seks grunner som forklarer populariteten.

For studenter og fagfolk som ønsker å få en markedsføringsposisjon, anbefaler vi å bruke tjeneste for oppgaveskriving og lignende verktøy. De har et stort utvalg av ekspertskribenter som har laget CV-er for alle tenkelige bransjer. Jobb smart og prøv det ut.

Her er seks sterke grunner til at WordPress er et toppvalg for mange markedsførere:

1. Det er enkelt å bruke

Årsaken nummer én på listen vår er at WordPress er enkelt å bruke, og derfor passer det mange forskjellige typer studenters behov uten å overvelde dem. Det er enkelt fordi elevene ikke trenger å kunne kode for å bruke det, og de trenger heller ikke å lære noe komplisert program. Brukergrensesnittet (UI) er jevnt og greit. Eleven finner prosjektkul en ganske god kilde for å finne flere verktøy og ressurser om WordPress.

Hvem liker ikke et brukervennlig brukergrensesnitt? Enkelhet er tross alt nøkkelen. Ikke alle markedsførere vil være ekstremt teknologikyndige og være i stand til å produsere linjer med koder som om det ikke er noe. Og uansett, enhver markedsfører bør vite at presentasjon og brukbarhet er isbrytere.

Å lese:  Nyttige tips for å selge produktene dine på Instagram

Vel, WordPress er enkelt å bruke. Det vil ikke overvelde deg. Du trenger ikke være en ekstraordinær hackerkoder for å bruke den heller. Nettstedet deres gir guider for nykommere også, så for de som er ekstremt nye på det: søk opp WordPress-guider på søkemotoren din.

Nettstedbygger WordPress

På toppen av det er den kompatibel med nesten alle vertstjenester på nettet. Så la oss samle fordelene:

  • Enkel å bruke og ukomplisert
  • Enkelt og rent brukergrensesnitt
  • Nesten alle vertstjenester på internett støtter WordPress. Selvhosting er enkelt.

Tilgjengelighet, kompatibilitet, renslighet og det er mer.

2. Det er gratis

WordPress er gratis. Dette er en av våre viktigste grunner. Betalte planer for det er også lett tilgjengelig, men hvilken markedsfører liker ikke en gratis eiendel? Dette er nyttig fordi markedsførere ikke trenger å forplikte seg med en gang, men i stedet kan teste vannet først og kjøre et demonettsted for ethvert formål uten å måtte bruke pengene sine på prikken. Selv om markedsførere skulle betale for å drive et nettsted på WordPress, er det meste av det de må betale for svært rimelig i forhold til verdien.

3. Det er SEO-vennlig

Hvis du er en markedsfører, er søkemotoroptimalisering din venn. Eller SEO for kort. WordPress er SEO-basert, noe som gir det et kraftig potensial for å tiltrekke seg trafikk og eksponering for ethvert nettsted laget på plattformen.

Å lese:  6 beste WordPress Team Member Plugins sammenlignet for 2024

Nettsteder som kjører på WordPress rangerer høyt på mange søkemotorer, inkludert Google, fordi de bruker “kompatibel kode”. Mer presist gir det søkemotorer som Google det de vil ha.

Markedsførere må bruke SEO for sin markedsføringsstrategi siden det er et avgjørende aspekt for å rangere bedre i søkeresultatene. Markedsførere kan også bruke SEO-programvareadministrasjonsverktøy på nettsidene deres, som plugins.

4. Det er åpen kildekode

WordPress er en åpen kildekode-programvare betyr at det er mange fordeler for markedsførere å bruke den. La oss se på hvorfor det er nyttig:

  • Åpen kildekode-programvare som WordPress optimerer kostnadene for mange markedsførere fordi det vanligvis betyr at ingen ekstra gebyrer må betales for. Til sammenligning kommer proprietær eller lukket programvare vanligvis med mange ekstra kostnader som administrasjonsgebyrer og flerbrukeravgifter.
  • Den er ekstremt tilpassbar fordi hvem som helst kan legge til funksjoner de vil at nettsiden deres skal ha, og det er ikke bare selskapets utviklere som kan dra nytte av dette. Både utviklere og sluttbrukere kan legge til kildekoden.
  • WordPress har vært brukerfokusert fra unnfangelsen. Det er derfor utviklere konsekvent har lagt til funksjoner for å forbedre brukeropplevelsen med programvaren kontinuerlig. Og siden det er åpen kildekode, tar utviklere med seg bidragsytere hver gang når de lager den nyeste og beste versjonen av WordPress. Markedsførere kan dra nytte av dette til det fulle.
Å lese:  6 beste nettsteder for å kjøpe Twitter-retweets i 2024 (ekte, øyeblikkelig og billig)

Hva annet trenger du å bli overbevist om?

5. Den har historie

Person som bruker WordPress

Folk og kunder elsker det de er kjent med. Hvorfor tror du Starbucks og Mcdonald’s fortsatt fungerer så bra? Fordi de er kjente navn. De har vært der en stund. WordPress har vært der en stund også, og så av åpenbare grunner bør markedsførere dra nytte av populariteten og historien.

Det er vert for millioner av nettsteder på internett allerede, og er et CMS som holder seg lenge. Og på grunn av den brukerfokuserte tilnærmingen og dens regelmessige oppdateringer, vil den aldri være utdatert eller irrelevant. Bidragsytere og utviklere har sjekket det. Som markedsfører er dette paradis.

6. Vakre designvalg

Nettstedbyggeren leverer funksjonalitet og estetikk på toppen av det. Det er så mange elegante, enkle og vakre temaer og designalternativer, spesielt for de som betaler for en premiumplan. Med så mye konkurranse der ute, er layout, design og unikhet viktig for enhver markedsfører. Og siden det er mange alternativer, er det færre sjanser for å bruke det samme settet med alternativer som noen andre.

Enten det er et e-handelsnettsted, en blogg eller et par sko, er produktoriginaliteten viktig i dag.

Innhold er konge, og hvis innholdet ikke er bra, hva har du tenkt å oppnå?

Å lese:  Den ultimate guiden til WordPress Dropshipping [2024]

Siste ord

Vi håper denne artikkelen har stilt lesernes nysgjerrighet på hvorfor WordPress er populært blant markedsførere og hvorfor de som ikke allerede har gjort det bør ta sjansen og vurdere tilpasset WordPress nettstedutvikling.

Det er mange konkurrenter med funksjoner som er verdt å prøve ut også på nett. Likevel har WP et konkurransefortrinn takket være sin historie, det faktum at det er åpen kildekode, og at det allerede kjører millioner av nettsteder på nettet.

Nye publikasjoner:

Anbefaling