6 populære LinkedIn-markedsføringsverktøy for å få flere potensielle kunder

Med at verden utvikler seg i et raskt tempo, har LinkedIn også gått gjennom sin egen utvikling. Fra å være en jobbsøkeplattform til å være en omfattende plattform for sosiale medier, har LinkedIn kommet langt.

LinkedIn er enda mer nyttig for folk i B2B-bransjen ettersom mer enn 89 % av markedsførerne foretrekker LinkedIn. I følge en fersk undersøkelse fra Influencer Marketing Hub, 80 % av B2B leads på sosiale medier kommer fra LinkedIn.

Men å kjøre en kampanje på en profesjonell plattform som LinkedIn er ikke en cakewalk. Noen ganger kan det til og med være belastende. Det er her LinkedIns markedsføringsverktøy kommer inn.

Så her har vi gitt deg en liste over flotte LinkedIn markedsføringsautomatiseringsverktøy med detaljerte analyser du kan velge mellom. Så la oss komme til det.

1. SocialPilot

SocialPilot

Tildele: $35/måned

Først på listen vår over populære LinkedIn-markedsføringsverktøy for å få flere potensielle kunder er SocialPilot. Det er et omfattende verktøy som ikke bare fokuserer på LinkedIn, men som også støtter Twitter, Facebook, TikTok og Pinterest.

Når det gjelder LinkedIn spesifikt, lar det deg planlegge LinkedIn-innlegg og publiser innhold på LinkedIn-sidene og -profilene dine. Deretter, for å sikre at innsatsen din gir de ønskede resultatene, tilbyr den en detaljert analyse av LinkedIn-markedsføringsdataene dine, for eksempel engasjement, klikkvekst, visninger og følgertrender. Du kan laste den ned som en delbar PDF-rapport.

Det er et av de rimeligste alternativene for å planlegge LinkedIn-innlegg og generere analyser, siden den grunnleggende planen starter på bare $30 per måned. Alle planer inkluderer en gratis 14-dagers prøveperiode.

Hvorfor velge SocialPilot som markedsføringsverktøy på LinkedIn?

 • SocialPilot gjør det mulig å publisere og planlegge tilpassede innlegg for LinkedIn-kontoene dine.
 • Samarbeidsfunksjonene bidrar til å skape en arbeidsflyt med teamet ditt.
 • Den lar deg enkelt og raskt lage White-Label-rapporter.
 • Med funksjonen for masseplanlegging kan du laste opp 500 innlegg samtidig.
 • Det hjelper deg med å administrere flere klienters sosiale mediekontoer.
 • URL-forkortere hjelper deg med å få flere klikk og potensielle kunder.
 • Innholdskalenderen for sosiale medier hjelper med å visualisere innholdsstrategien.
 • SocialPilot har en funksjon for å planlegge innleggene dine med en redaksjonell kalender.
 • Dra-og-slipp-verktøyet gjør det enkelt å planlegge innlegg som gir mer engasjement eller trenger mer oppmerksomhet.
 • Med SocialPilot kan du enkelt kopiere ethvert innlegg og enkelt planlegge det uten å laste opp det samme bildet eller teksten om og om igjen.
Å lese:  Hva du skal gjøre når WordPress overskrider den maksimale opplastingsstørrelsen for nettstedet

Hva synes folk om SocialPilot?

Jennifer W

Jeg elsker å kunne planlegge flere innlegg for flere kontoer og batchinnhold. Analysene er også gode. Vi kan ha mye flere kontoer sammenlignet med noen av de andre nettstedene der ute. Jeg elsker også at jeg kan sette opp grupper og velge flere kontoer med ett klikk. Det er en mulighet for å eksportere rapporter med firmalogoen på for å se veldig profesjonelle ut.

Kate W

Gjennom årene har jeg brukt en del administrasjonspakker for sosiale medier. Jeg fant alltid noe som klikket med hver enkelt inntil jeg prøvde Social Pilot. Det beste med det er at det er så enkelt å skreddersy meldinger til hver kanal og tagge relevante virksomheter i innlegg på Facebook og Twitter. Analytics er bra, kalendervisningen er god, støtten er utmerket. Fantastisk. Takk, teamet på Social Pilot.

Beverly T

Rimelig, enkelt å gi kunder tilgang til kontoene sine og gi teammedlemmer tilgang til bestemte grupper. “Gruppe”-funksjonen er utmerket. Jeg liker også «Fremhevet innhold», som gjør det enkelt å finne relevante artikler og lenker å dele med publikum.

2. LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn salgsnavigator

Tildele: $99,99/måned

Neste i listen vår over LinkedIn-markedsføringsverktøy er LinkedIn salgsnavigator. LinkedIn Sales Navigator er et verktøy utviklet av LinkedIn som hjelper deg å oppdage andre LinkedIn-brukere som har stor sjanse for å konvertere til potensielle kunder. LinkedIn Sales Navigator hjelper deg å finne flere potensielle kunder med avanserte søkefunksjoner og gir deg tilstrekkelig informasjon om resultatene dine.

Med Sales Navigator får du en ny nyhetsfeed, denne tilordnet alle dine lagrede potensielle kunder og potensielle kunder. Med LinkedIn Sales Navigator kan du sende opptil 50 e-poster per måned, avhengig av planen du velger.

Fordeler

 • Ved å implementere LinkedIn Sales Navigator i din bedrift kan du få tilgang til brukerens LinkedIn-profil fra kontakt-, konto- eller mulighetssider i CRM.
 • Dette lar hvem som helst hjelpe til med å forbedre LinkedIn-dashboards og fremme potensielle potensielle kunder som forbrukere kanskje ønsker å nå gjennom plattformen.
 • Det er en funksjon på LinkedIn Sales Navigator som gir deg statistikk og beregninger for enhver uttalelse eller artikkel som deles med Smart Link.
Å lese:  Hvordan små bedrifter kan få mest mulig ut av nye "Shop the Look"-nåler

S Houshmand

LinkedIn Sales Navigator gjør det ekstremt enkelt å lete etter de rette personene. Det er den mest aktuelle informasjonskilden. Den har noen flotte funksjoner for å lagre potensielle kunder, lagre søk, filtre, lagre kontoer, etc.

Ulemper

 • Dette verktøyet krever mye manuell innsats og er ganske tidkrevende.
 • Den har ikke et brukervennlig grensesnitt.

Adam D

Filtrene fungerer ikke som de skal. Selv om jeg valgte en rekkevidde på 10-50 ansatte, viser dette LinkedIn-verktøyet selskaper med 1001-5000 ansatte som jeg deretter må filtrere ut manuelt i henhold til mine krav.

3. Zopto

Zopto

Tildele: $215/måned

Neste på listen vår over LinkedIn markedsføringsautomatiseringsverktøy er Zopto. Det er en av de mest populære LinkedIn-markedsføringsløsningene som bedrifter bruker for å markedsføre sin LinkedIn-side.

Zopto hjelper deg med å forbedre rekkevidden og synligheten din på LinkedIn mens du retter deg mot målgruppen din. Med sin LinkedIn-profilvisningsfunksjon og avansert filtrering kan du finne muligheter for å optimalisere og utvide nettverket ditt.

Fordeler

 • Den tilbyr en kvartalsvis betalingsplan.
 • Det er en enkel å installere og brukervennlig plattform som ikke krever noen tekniske ferdigheter å bruke.
 • Den tilbyr en rekke automatiseringsverktøy som hjelper deg med å lage forskjellige kampanjer for forskjellige nisjer og målgrupper.

James N.

God totalopplevelse, god kundestøtte, enkel å bruke, fikk noen gode leads som resultat.

Ulemper

 • Det er ganske dyrt i forhold til tjenesten det gir.
 • Du kan ikke automatisk kansellere en kampanje hvis du ved et uhell kontakter feil personer.
 • Kundeservice er ikke opp til målet.

Mat N

Det er et lyssky selskap som ikke kansellerer abonnementer når du ber dem om det.

4. Dux-suppe

Dux suppe

Tildele: $11,50/måned

Neste på listen vår over LinkedIn markedsføringsverktøy er Dux suppe. Det er klarert av mer enn 60 000 brukere, og har blitt et av de mest populære verktøyene for markedsføringsautomatisering på LinkedIn.

Det er et kostnadseffektivt markedsføringsverktøy på LinkedIn. Dux-Soup har også en gratis plan tilgjengelig som har noen grunnleggende funksjoner som autofilterfunksjoner for å hjelpe deg med å finne potensielle kunder.

Fordeler

 • Det er et kostnadseffektivt verktøy, med en gratis plan tilgjengelig.
 • Den betalte versjonen har eksklusive funksjoner som flere dryppkampanjer, et ytelsesdashbord for å koble til CRM og arbeidsflytintegrasjoner.
 • Det gjør det enkelt å sette opp dryppkampanjer, selv for ikke-tekniske brukere.
Å lese:  Hvordan skrive raskere: 22 smarte hacks for å få fart på bloggingen din

Teresa W

Enkelt å legge til utvidelser, enkel prosess for å skanne profiler og laste ned, enkelt format for å gjennomgå kundeemner og velge hvilke som skal brukes.

Ulemper

 • Enheten din kan henge etter at du har installert dette verktøyet.
 • Grensesnittet er klønete.

Sami L

Min sterke anbefaling er å forbedre brukeropplevelsen rundt omkring. En fullstendig UX-overhaling var nødvendig! Dux-Soup Turbo-lisensen er for dyr.

5. eLink Pro

eLinkPro

Tildele: $49/måned

Neste på listen vår over LinkedIn markedsføringsverktøy er eLink Pro. Det er et automatisert salgsleddgenereringssystem som bidrar til å generere kvalitetsengasjement og målrette potensielle kunder for din LinkedIn-profil.

Det hjelper deg å oppdage, bringe og engasjere hundrevis av potensielle kunder daglig på LinkedIn. For rekrutterere, erfarne salgsledere og alle innen salg og markedsføring tilbyr eLink muligheter på LinkedIn og Twitter.

Fordeler

 • Brukere kan bruke dette verktøyet til å optimalisere markedsføringskampanjene sine, drive mer trafikk til nettsiden eller bloggen deres, forbedre publikums- eller kundeengasjement, eller legge til rette for interne samarbeid.
 • Det er veldig enkelt å bruke med et intuitivt grensesnitt.
 • Det er et kostnadseffektivt markedsføringsautomatiseringsverktøy på LinkedIn.

Verifisert bruker

Spar tid og konsentrer deg kun om viktige ting. Min hovedoppgave var å utvide kontaktene mine på LinkedIn fordi jeg er ny på denne tjenesten. Og e-linken hjelper meg perfekt. Resultatet er fantastisk!

Ulemper

 • Den mangler SEO-tilpasning.
 • Det fungerer bare med Google-utvidelser.

Verifisert bruker

Appen fungerer kun på Google Chrome. Men hovednettleseren min er Firefox. På grunn av dette måtte jeg bruke en annen nettleser for å bruke appen.

6. Koblet hjelper 2

Linked-helper

Tildele: $15/måned

Det siste LinkedIn markedsføringsautomatiseringsverktøyet på listen vår er Koblet hjelper. Det er et verktøy for alle, enten en enkeltperson eller en organisasjon, for LinkedIn-markedsføringsløsninger.

Hvis du vil utvide LinkedIn-nettverket ditt, er Linked Helper alt du trenger. Den vil automatisk be om målrettede kontakter på andre og tredje nivå ved å legge til et personlig notat. Dette er bare to av de oppførte 31 funksjonene.

Fordeler

 • Den er enkel å bruke og har et enkelt grensesnitt.
 • Det bidrar til å lage sofistikerte og utrolig detaljerte kampanjer.

Faisal A

Prisene deres er veldig rimelige for så mange funksjoner. Tilkoblingsforespørsler med notater lagt til. Det er en funksjon jeg sannsynligvis bruker mest.

Ulemper

 • Noen ganger bremser den enheten den er installert på.
 • Det finnes ingen automatisk sikkerhetskopieringsløsning.

Ana Maria L

Det bremser datamaskinen min. Siden det ikke finnes en automatisk sikkerhetskopieringsløsning, må du alltid ha en sikkerhetskopi. Hvis du ikke er kjent med den, kan den være vanskelig å bruke. Brukergrensesnittet er for rotete til å være intuitivt, og jeg trengte en SE for å vise meg hvordan jeg kjører en kampanje.

Å lese:  Slik legger du til flere elementer i Elementor slik at du kan bygge større og bedre nettsteder på kort tid

Hvilken bør du velge?

I denne bloggen har vi begrenset noen av LinkedIns beste markedsføringsverktøy for å få flere potensielle kunder. Så nå vet du at det å være på LinkedIn ikke vil generere engasjement blant følgerne dine.

Det er der LinkedIns markedsføringsløsninger kommer i perspektiv. Og verktøy som SocialPilot er en game changer fordi de er omfattende verktøy som støtter ikke bare LinkedIn, men nesten alle sosiale mediekanaler. Den planlegger, sporer analyser, støtter bulkplanlegging, tillater teamsamarbeid, kuraterer innhold, bruker RSS-feeder og mer.

Den har også en gratis prøveperiode tilgjengelig. Så hva venter du på? Prøv det selv og se de fantastiske resultatene!

vanlige spørsmål

🌟 Hva er LinkedIns markedsføringsverktøy?

LinkedIn-markedsføringsverktøy hjelper deg enkelt å organisere og administrere LinkedIn-markedsføringen din. Den lar deg være aktiv på LinkedIn ved å planlegge, analysere og overvåke LinkedIn-kontoene dine fra ett enkelt dashbord.

🌟 Hva er noen av de beste LinkedIn-verktøyene på markedet akkurat nå?

SocialPilot, LinkedIn Sales Navigator, Zopto, Dux-soup, eLink pro, Linked Helper 2 er noen av de beste LinkedIn-markedsføringsautomatiseringsverktøyene som kan bidra til å markedsføre virksomheten din og generere høyt kvalifiserte målrettede potensielle kunder.

🌟 Er LinkedIn bra for bedriften?

LinkedIn begynte som en portal for jobbsøkere, men har gradvis vokst til en fullverdig plattform for sosiale medier. Bedrifter bruker det nå til markedsføring og promotering ettersom det lar bedriften din vises foran et verdensomspennende publikum.

🌟 Hvordan kan jeg markedsføre LinkedIn-siden min?

En av de mest populære måtene å markedsføre en LinkedIn-side på er å holde seg aktiv og konsekvent. Legg ut og last opp innhold regelmessig for å holde folk oppdatert. Du kan bruke verktøy som SocialPilot som gjør det mye enklere å markedsføre nettstedet ditt og engasjere potensielle kunder.

🌟 Kan LinkedIn brukes til markedsføring?

Ja, LinkedIn er en svært omfattende plattform som brukes av bedrifter for å få ekte potensielle kunder og engasjement. På LinkedIn er det også personer i de høyeste rekkene i et selskap, som CEO, CTO, CMO osv. som er beslutningstakere. Så hvis du har et produkt eller en tjeneste du ønsker å markedsføre, kan du enkelt finne de rette personene der.

Nye publikasjoner:

Anbefaling