6 tips for å jobbe hjemmefra

Når vi alle beveger oss på nettet, finner mange av oss ut hvor vanskelig det er å holde fokus mens vi jobber hjemmefra. Kontorplassen din kan ha stor innvirkning på produktiviteten din. Det siste du vil er å lete etter musen din under en haug med papirer, ikke sant? Så hvordan fokuserer du og holder deg produktiv?

Utvikle en morgenrutine.

Enten du holder morgenrutinen den samme som du ville gjort hvis du skulle inn på kontoret, eller bygge en helt ny. En morgenrutine bringer deg inn i riktig headspace og hjelper deg å skille arbeidsdagen fra hjemmelivet.

Separat plass hvis mulig.

Det er sannsynligvis en god idé å ikke jobbe fra sofaen eller sengen din (steder hvor du vanligvis slapper av) fordi enten vil du ikke være like produktiv, eller så vil du begynne å assosiere avslapningsstedene dine med arbeidsplasser og bli stresset. egen seng. Og ikke la partnere/romkamerater avbryte deg når du er i det rommet. Hvis du ikke har en egen plass, bruk hodetelefoner for å signalisere at du jobber.

Sett en tidsplan.

Pass på at du angir et starttidspunkt og et sluttid. Det er viktig å sette en tid for å være ferdig med å jobbe for dagen, ellers kan du bare fortsette å tulle gjennom ting. Å angi en “ferdig” tid tvinger deg også til å bruke våkne timer mer effektivt. Det er like viktig å sette pauser. Det er veldig enkelt å holde seg klistret til skrivebordet, og før du vet ordet av det er dagen over. Ta deg tid til lunsj eller hvis det er fint ute, sitte ute eller gå blokken. Pass på at du reiser deg fra skrivebordet hvert 30.–45. minutt.

Å lese:  3 viktige tips om hvordan du kan måle ROI på sosiale medier

Rydd opp plass og sinn

Det er ikke spennende, men å sette opp riktig oppbevaring og sikre at arbeidsplassen din er ryddig og ryddig er nøkkelen til å sørge for at du holder deg produktiv. Hold kontorlokalet ditt ryddig: sperr rot, og prøv å holde kabler og ledninger til et minimum. Hold telefonen i nærheten hvis du ringer, men ute av syne, slik at du ikke hele tiden ser på den når du får varsler.

Brenn et lys for atmosfære/skap et avslappende miljø.

Det er kanskje ikke øverst på listen din, men dette tipset appellerer til luktesansen vår for ekstra motivasjon. Hvert rom trenger en duft for å fullføre det. Dufter kan virkelig påvirke humøret vårt, så velg for noe oppkvikkende på arbeidsplassen din.

Finn riktig lyd

Som lukt kan lyd hjelpe deg med å holde fokus og motivere, så ha den riktige spillelisten klar til å takle oppgavelisten din. Hvis støyen fra fullt hus eller stillheten i leiligheten din gjør deg gal, kan du stille deg inn på en spilleliste som hjelper deg med å komme i sonen.

Ikke isoler deg selv.

Det viktigste som mangler mens du jobber hjemmefra kan være menneskelig kontakt. Å koble til på sosiale medier kan forårsake angst og stress, men det finnes måter å holde kontakten på uten å se alle nyhetene. Lag en Google Hangout eller et Zoom-møte for å møte venner og familie. Facebook Messenger og Facetime kan hjelpe deg enkelt å koble til fellesskapet ditt. Du kan bruke slack til å spille spill, eller Google-utvidelsen Netflix Party for å se Tiger King med venner.

Å lese:  Hva er den viktigste faktoren for å velge en administrert WordPress-vert?

Nye publikasjoner:

Anbefaling