60 sosiale mediegrupper hver markedsfører bør bli med nå

Markedsføring er ikke en solosatsing, og det er derfor det er gøy. Hvis du ikke har registrert deg hos en markedsfører ennå, går du glipp av en gullgruve.

I denne dynamiske sosiale medieverdenen må du øke spillet ved enhver anledning, hele tiden lære nye triks, ellers blir du etterlatt.

Å bli med i markedsførergrupper vil eliminere den kjedelige oppgaven med å være ekstra årvåken. Disse fellesskapene hjelper deg med å holde deg oppdatert med de siste trendene, nye funksjoner på sosiale medieplattformer, veksthacks og eksperttips for optimalisering av plattformspesifikke kampanjer.

Et fellesskap av likesinnede for å ta på seg oppgaver, lære og vokse sammen er det primære målet for å være en del av disse verdifulle foreningene.

Men det er også viktig å bare bli med i autentiske grupper, ettersom de fleste av dem viser seg å være fylt med spam og selvpromoterende innhold eller har blitt inaktive og ikke reagerer.

Så, hvilke sosiale mediegrupper bør du følge?

Se ikke lenger fordi søket ditt slutter her!

Vi har satt sammen en liste over favorittgruppene våre for sosiale medier som enhver markedsfører bør bli med i. Den inkluderer aktive LinkedIn-grupper, interaktive og informative Facebook-grupper, beste Twitter-chatter og Slack-grupper.

La oss komme i gang!

Topp LinkedIn-grupper for markedsførere

Beste Facebook-markedsføringsgrupper

Twitter-chatter for markedsføring

Topp Slack Chat-grupper for markedsførere

Nettgenier

Nettgenier

Det er et fellesskap av SEO-fagfolk, gode markedsførere og IT-fagfolk som er vertskap for live-arrangementer og AMA-økter for rik samtale og læring.

CreativeTribes

#CreativeTribes

Denne gruppen er ikke bare begrenset til markedsførere. Det inkluderer også forfattere, designere og mer.

Måle

Måle

Det er en forsamling av høyprofilerte bransjeeksperter som alltid er glade for å chatte i kanaler eller via direktemeldinger.

Tenketank for trafikk

Tenketank for trafikk

Dette fellesskapet gir deg tilgang til eksklusivt videoinnhold, private webinarer og opplæring fra ekspertene.

BigSEO

BigSEO

Det er et sammensveiset fellesskap av elever som har lidenskapelige og innsiktsfulle diskusjoner om SEO og ulike markedsføringsmetoder.

Tilbakekoblinger

#Tilbakekoblinger

Hvis du ser etter en gruppe for å få det beste innholdet og tilbakekoblingene, så er denne Slack-gruppen for deg.

Buffer

Buffer

Buffer opprettet denne Slack-gruppen for å oppmuntre medlemmer til å dele utfordringene sine og motta gjennomtenkte råd, støtte og inspirasjon.

Vekst

Vekst

Det er et fellesskap av markedsføringsentusiaster som deler vekstmarkedsføringstips og ideer for å hjelpe hverandre.

CRO Growth Hacks

CRO Growth Hacks

Denne gruppen ble opprettet for å fremme en åpen diskusjon om optimalisering av konverteringsfrekvens.

Å lese:  Bygg et publikum for WordPress-nettstedet ditt med nyhetsbrev på e-post

Konklusjon

Å holde seg oppdatert med trender og samhandle med nettsamfunn er viktige aspekter ved markedsføring. Men det er utfordrende å være allestedsnærværende og forstå hver eneste bit av informasjon der ute.

Men å bli med i slike ekspertgrupper vil holde deg oppdatert på det siste som skjer. Du får hemmelige hacks og tips for å øke markedsføringsresultatene dine. De innkapsler selve essensen av markedsføring ved å dele sine mange års erfaring og kunnskap med hverandre.

Nå vet du hvilke grupper du skal bli med for å bli en pro-markedsfører. Så vent ikke mer og bli en del av disse mektige fellesskapene!

Nye publikasjoner:

Anbefaling