7 beste automatiserte copywriting-generatorprogramvare 2024

Kjærlighet er å dele!

programvare for å lage copywritingprogramvare for å lage copywriting

I dag vil jeg dele den beste copywriting-generatorprogramvaren som du kan bruke for å øke din copywriting-karriere eller for bedriften din.

Hvis du tror at forskjellen mellom et produkt som selger og et som feiler kun er produktkvalitet, tar du feil.

Et salgsbrev spiller en stor rolle i salget av et produkt. Selgere eller bedriftseiere som ikke kan forklare sine produkter eller tjenester bedre enn konkurrentene mister ofte mange potensielle kunder.

Å lage et overbevisende budskap er en integrert del av innholdsmarkedsføring. Men ikke alle er velsignet med copywriting ferdigheter, og det er her disse copywriting-verktøyene kommer inn i bildet.

De kan hjelpe deg med å planlegge, utarbeide og levere kreativt innhold for å hjelpe deg med å øke markedsføringsinnsatsen og øke salget på kort tid.

Men mange mennesker inkludert meg stoler egentlig ikke på ny programvare, og disse copywriting-verktøyene er ikke annerledes. Det er derfor vi har håndplukket de beste og beste verktøyene blant dem for din fortjeneste.

Med dette vil du være sikker på å kommunisere de riktige meldingene til dine potensielle kunder eller kunder uten å måtte betale enorme summer ved å ansette en tekstforfatter til å gjøre jobben for deg.

Så hvis du tenker på å droppe den dyre tekstforfatteren din ved å bruke en av disse salgskopieringsgeneratorene, vil denne artikkelen lede deg gjennom noen av de beste verktøyene som er tilgjengelige i dag.

Du må imidlertid merke deg at alle disse applikasjonene har sine fordeler og ulemper.

Vurder derfor budsjettet og dine behov før du velger en. Når det er sagt, her er de 7 beste copywriting-generatorene.

Best Automated Copywriting Generator Software sammenlignet

traktskript webinartraktskript webinar

Funnel Scripts ble utviklet av Jim Edwards og Russell Brunson. Den har som mål å hjelpe markedsførere å spare tid og penger på å skrive salgseksemplarer eller ansette dyre tekstforfattere.

Traktskript er best for enkeltpersoner som selger produkter på nettet eller ønsker å fange potensielle kunder. Fordi det kan hjelpe dem med å lage engasjerende salgskopier og konvertere potensielle kunder.

Med traktskripter kan du komme opp med praktisk talt hvilken som helst kopi for å målrette mot enhver virksomhetsnisje innen 10 minutter.

Det gir deg salgskopier for å markedsføre ethvert produkt eller tjeneste du noen gang kan forestille deg. Dette inkluderer skript for:

 • E-postsekvens
 • Salgssider
 • Webinarer
 • E-handel
 • Noen mange flere…

Skriptene kan imidlertid brukes til å lage følgende:

 • Salgseksemplar
 • Annonsekopier
 • CTA kopier
 • Tittel på blogginnlegget
 • Facebook annonsekopi
 • Produktbeskrivelse
 • E-postoverskrifter
 • Og diverse andre

Det er et perfekt verktøy for både erfarne og uerfarne tekstforfattere for å øke spillet når det kommer til å skrive vinnereksemplar som konverterer.

I stedet for å bruke timevis på å prøve hjernen din for å finne den perfekte kopien for å selge publikummet ditt, går du bare til traktskriptene dine og får det til å generere kopi for deg.

Det vil bare ta mindre enn ti minutter og din perfekte kopi for å selge publikum vil bli generert.

Hvordan Funnel Scripts fungerer

Etter å ha fått tilgang til traktskripter, vil du kunne velge fra malen som resonerer med tilbudet du prøver å markedsføre.

På innsiden kan du få tilgang til over 60 pluss online skript og 6 skriptguider og tonnevis med videoopplæring om hvordan du bruker hvert enkelt skript.

Når du har valgt dine foretrukne skript, må du fylle ut noen spørsmål i andre for at programvaren skal forstå hva du prøver å markedsføre.

Etter at du må ha gjort det, vil skriptene dine være klare til å genereres. Bare trykk på “bygg”-knappen for å gjøre det.

Å lese:  9 beste steder å kjøpe Yelp-anmeldelser i 2024 (positive, 5-stjerners)

Men det er et eksempel på det også hvis du vil se hvordan resultatet vil se ut før du går videre og lager et.

Det er praktisk talt en detaljert videoopplæring for hvert skript om hvordan du bruker dem, så jeg vil ikke gå inn på det igjen her.

Nøkkelfunksjoner for traktskript

La oss sjekke ut funksjonene sammenlignet med resten av copywriting-generatorprogramvaren og se om du får valuta for pengene.

Å skrive et manus raskt og enkelt er det tekstforfattere ønsker. Det er imidlertid ingen vits hvis den kopien ikke imponerer målgruppen din.

Funnels-skript hjelper deg med å lage flotte kopier fra velprøvde tekstforfatterformler og -teknikker. De genererte skriptene har høy lesbarhet og engasjement gjennomgående.

 • Stort utvalg av guider

Plattformen har både nettbaserte skript og offline-versjoner i en nedlastbar “Wizards”-form. Selv om noen maler krever svar på mange spørsmål, er de perfekte for å generere lengre skript.

vel, de er ikke akkurat skjult siden de er nederst på navigasjonslinjen. Det er imidlertid lett å overse dem.

Disse bonusene er Funnel Blueprints, 5 Fast Share Funnels og Inception Secrets. De har alle forskjellige funksjoner for å gjøre copywriting enkelt.

fordeler

 • lett å bruke
 • Oppretter salgseksemplar som konverterer
 • Nybegynnervennlig, alle kan bruke den
 • Effektiv for alle nisjer

Prissetting

priser for traktskriptpriser for traktskript

Prisen pleide å være $497 per år. Imidlertid erstattet selskapet dette med en engangsbetaling på $797. Dette abonnementet gir deg livstidstilgang til denne programvaren.

Det finnes imidlertid andre Funnel Scripts-alternativer med mer prisfleksibilitet og prisstruktur.

programvare for konvertering.ai copywriting generatorprogramvare for konvertering.ai copywriting generator

Når du hører om AI-skriving, er det normalt å tenke at kopien ikke høres naturlig ut. Dette er imidlertid helt motsatt med Jasper.ai.

Denne AI-programvaren er dårlig til å skrive kopi for bedriften din. Den kan skrive flott innhold i lang form for bloggere, e-postmaler og flere andre.

Du kan sjekke ut deres fullstendige maler her.

Det kan generere kopi med høy konvertering som vil hjelpe deg å skalere virksomheten din til neste nivå.

Hvis det ikke er lett for deg å finne ut hvilke ord som må være i kampanjeannonsene dine, bekymre deg mindre ved å la AI-copywriting-konverteringsprogramvare hjelpe deg.

Nå er denne programvaren perfekt for byråer, markedsførere, bloggere og gründere som ønsker å eksponentielt ta markedsføringskampanjen sin til et nytt nivå med sprø resultater.

Dessuten har den maksimalt potensial til å oversette alt innholdet ditt til mange språk, og det er veldig enkelt å bruke.

Den gir deg den beste grammatikken, relevante overskrifter og gjør justeringer av merkevarens tonefall.

Derfor, hvis du har innhold som spiser deg opp og ikke aner hvilken programvare du skal bruke, kan du velge Conversion AI; den har nesten null skuffelser.

Nøkkelegenskaper

I likhet med resten har conversion.ai også sine egne unike funksjoner, og vi vil sjekke det nedenfor og se hvordan det står i forhold til resten.

dette verktøyet lar deg oversette meldinger til flere språk. Alt du gjør er å lime inn innholdet ditt på plattformen og velge språket du vil at det skal oversettes til. Som sådan kan du skrive e-poster, innlegg eller annonser på et språk som passer perfekt for målgruppen din.

 • Det er enkelt å justere tonen

ja, et selskap bør identifisere tonen og holde seg til den. Det er imidlertid noen tilfeller der dette kanskje ikke fungerer.

I slike tilfeller kan du bruke dette verktøyet til å sette mer smak på innholdet ditt. Man kan få kopien deres til å høres intelligent, morsom, vennlig, profesjonell, etc. med denne programvaren.

Conversion.ai kan generere flere relevante overskrifter. Du trenger bare å lage en kort beskrivelse av produktet ditt, og plattformen vil umiddelbart generere fengslende overskrifter.

fordeler

 • 7-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Gratis prøveperiode
 • Passer for gründere, byråer og markedsførere
 • Den er enkel å bruke

Prissetting

Prisen starter på $29/måned for 20 000 ord. Høyere planer koster imidlertid mindre per ord. Vær også oppmerksom på at de ikke tilbyr en gratisversjon, men de har en gratis prøveversjon.

closers kopi copywriting generator programvareclosers kopi copywriting generator programvare

Closers Copy er en utrolig copywriting-generator som lar deg lage unike salgskopier. I motsetning til andre copywriting-programmer, lar dette deg ikke fylle ut en lang form for spørsmål bare for å generere en robotkopi.

Å lese:  10 skjulte hacks for å slå LinkedIn-algoritmen i 2024

Dette produktet tilhører den beste programvaren for copywriting-generator. Det er et flerbruksverktøy og passer for uerfarne brukere som trenger å mestre copywriting.

Den blinkende markøren kan noen ganger få deg til å føle deg mindre produktiv. Dette er tilbøyelig til å skje med alle enten du er nybegynner eller en profesjonell skriftlig.

Hvis du opplever en slik hendelse, må du begynne å teste en moderne copywriting-app som Closers copy og engasjere virksomheten din med et fast sinn om at copywriting ikke har noen problemer.

Den har et stadig voksende bibliotek med kopimaler, som gir maksimal ytelse. Den har mer spredning, som utvides for å unngå repetisjon av ord.

Denne programvaren kommer med andre funksjoner, for eksempel 1000+ kraftige ordsøk, trinn-for-trinn kopieringsveiledning, veiledning og råd.

Hvis du driver med reklame, salg eller virksomhet, bør du vurdere denne programvaren for å levere maksimal ytelse.

Closers Copy Nøkkelfunksjoner

Closers copy kommer også med sine unike funksjoner, la oss ta en titt og se hvordan det passer med resten av copywriting-generatorverktøyene.

Closers Copy er en utrolig editor som tilbyr fulltekstredigering. Den har flere velprøvde maler og sentimentanalyse for å hjelpe deg med å slå den rette tonen hos publikummet ditt.

Maler bruker gjeldende formler slik at du enkelt kan lage overbevisende kopi.

et problem som mange bedrifter står overfor er at kunder ser på e-postene deres som spam. Denne funksjonen i Closers Copy reduserer imidlertid sjansen for at meldingene dine havner i spam, og øker lesertallet.

fordeler

 • 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • Generøse rabatter på årsplaner
 • Ulike forhåndsdesignede e-poster og skript

Prissetting

nærmere kopiprisingnærmere kopiprising

For øyeblikket er det to månedlige planer på denne plattformen. Det er frilanseren, som går for $39,99/måned, og den profesjonelle som koster $49,99 per måned.

Det beste er at de også tilbyr en engangs livstidsavgift for hver plan. Så du kan ha hvilken som helst av planene for livet pluss påfølgende oppdateringer.

automatiserte skriptautomatiserte skript

Denne Copywriting Generator automatiserer prosessen med å lage salgseksemplaret ditt. Det kan hjelpe enkeltpersoner å lage kopier raskt og enkelt.

Automatic Scripts ble startet av Brad Callen, en kjent markedsfører kjent for å lage forretningsverktøy som Doodly og Toonly med selskapet Bryxen.

Ved å bruke Automatic Script, kan du dra nytte av salgsskriveformler utviklet av tidenes beste tekstforfattere for å lage;

 • Post,
 • Overskrifter
 • Komplett e-postserie
 • Videosalg
 • Facebook-annonser
 • Oppfordring til handling,
 • Anbefalinger,
 • Emnelinjer på e-post osv.

Det som gjør denne programvaren unik er at den kan brukes av enhver bedrift uavhengig av nisje, produkter eller tjenester de selger.

Selv om du gir bort noe gratis og du vil ha hjelp til å få noen til å handle, kan dette programvareverktøyet fungere for deg.

Automatic Script, som navnet antyder, automatiserer skriveprosessen, og gir deg handlingsdyktig salgseksemplar som ellers ville ha kostet deg mye penger og tid i prøving og feiling.

Ikke mer å stirre på tomme sider og lurer på hva du skal skrive med dette verktøyet.

I stedet får brukere tilgang til mange copywriting-skript som er utviklet på denne plattformen uten å kaste bort tid eller bruke for mye penger.

Ved å hjelpe bedrifter med å lage imponerende salgsbrev, hjelper denne programvaren dem med å selge mer på sine digitale og/eller fysiske produkter.

I tillegg er den enkel å bruke. Derfor kan selv ikke-teknologikyndige enkeltpersoner enkelt navigere gjennom den og lage den beste salgseksemplaren for produktene sine.

Derfor, enten du skriver salgsbrev av og til eller regelmessig, kan du dra nytte av de utrolige funksjonene som tilbys på denne plattformen.

Hvordan automatiserte skript fungerer

Automatic Script bruker moderne teknologi for å hjelpe enkeltpersoner med å lage effektive salgskopier og annet innhold med et klikk på en knapp. Men hvordan fungerer det, kan man spørre seg.

Umiddelbart får du tilgang til programvaren, velg hva du vil lage, dette vil tillate programvaren å generere i din valgte forretningsnisje.

hvordan du bruker automatisk skript trinn 1hvordan du bruker automatisk skript trinn 1

Enkeltpersoner må først velge typen skript de ønsker å lage. Du bør bestemme om du vil lage en overskrift, en e-postserie, et langt salgsbrev osv.

Å lese:  Grunner til å bruke online videosammenslåinger for prosjektene dine

Etter det må du velge formelen du vil bruke for kopien du vil lage. Det er flere formler du kan velge mellom på plattformen.

hvordan du bruker automatisk skript trinn 2hvordan du bruker automatisk skript trinn 2

Her må du bestemme hvilken formel du skal bruke på skriptet ditt. Vi anbefaler å velge formler som er utviklet etter år med prøving og feiling med legender.

For eksempel kan du velge formelen til Michel Fortin, som er kjent for å skrive det første salgsbrevet som tjente 1 million dollar i inntekt på én dag.

Etter det er neste trinn å fylle ut en rekke spørsmål

hvordan du bruker automatisk skript trinn 3hvordan du bruker automatisk skript trinn 3

Automatisert skripting tar deg deretter gjennom en rekke spørsmål som krever at du fyller ut de tomme feltene.

Noen av tingene du vil svare på inkluderer navnet på produktet ditt, prisen, alderen til målkunden osv.

Ikke bekymre deg fordi dette er enkle spørsmål som ikke krever noen spesiell kunnskap for å svare på.

hvordan du bruker automatisk skript trinn 4hvordan du bruker automatisk skript trinn 4

Dette er det siste trinnet som bare krever at du klikker på en knapp og skriptet ditt vises. Du kan deretter redigere og se gjennom det genererte skriptet eller velge å laste det ned direkte til enheten din.

Den genererte kopien kan lastes ned i tre forskjellige formater; PDF-, PowerPoint- eller Word-dokument. Du kan velge hvilket som helst format for å få jobben gjort.

Automatiske skripttastfunksjoner

La oss ta en titt på nøkkelfunksjonene til automatiserte skript og se hvordan de stemmer overens med resten av salgstekstforfatterverktøyene

Plattformen har kvalitet og klassiske skript fra etablerte markedsførere. Hvis du ikke er en ekspert tekstforfatter, kan du komme på rett spor ved å få tilgang til disse variantene av tekstforfatterinnhold.

Automated Scripts har et bredt utvalg av innebygde tekstforfattermaler. Derfor kan du enkelt finne en som din bedrift trenger. Noen av de tilgjengelige skriptene inkluderer Facebook-annonser, overskrifter, e-postsekvenser osv.

Malbygger – denne siste utvidelsen lar brukere lage sine egne skriptmaler. Derfor kan du fortsatt lage en effektiv salgskopi med et skript utenfor Automatic Scripts-plattformen.

fordeler

 • Flere nyttige guider
 • lett å bruke
 • Passer for mange mennesker

Prissetting

automatisk skriptprisingautomatisk skriptprising

Det er to versjoner på denne plattformen; standardversjonen som koster $39/mnd eller $20/mnd hvis du betaler årlig, og Enterprise-versjonen som koster $69 per måned og $40 for de som betaler årlig. Forskjellen er i antall skript du får lov på hver versjon.

Sales Script Generator av noCRM.ioSales Script Generator av noCRM.io

Du kan bruke denne plattformen til raskt å bygge den ultimate salgskopi. Med bare noen få dra og slipp har du en overbevisende kopi klar.

Siden hjelper deg med å lage engasjerende innhold som til slutt vil øke salget ditt. Denne nettsiden lar deg kvalifisere potensielle kunder ved å hjelpe deg med å stille de riktige spørsmålene og få relevant informasjon.

Med denne Sale Script Generator, kan du enkelt komme opp med gratis salgsskript. Og dessuten, når du har mange kundeemner å ringe hver dag, vil det å oppnå dine fastsatte mål komme med mye press.

Derfor kommer denne programvaren godt med siden den er enkel å bruke og ikke gir noen gitt informasjon.

I tillegg sikrer det at hele samtalene dine er riktig strukturert. Trenger du gode verktøy for salgstekstskriving, er Sales Script Generator av noCRM.io heller ikke utelatt.

fordeler

 • Opplæring og dokumentasjon er tilgjengelig
 • Gratis prøveperiode
 • Mobil og nettstøtte

Prissetting

Den tilbyr konkurransedyktige priser mellom $12-$22 per måned. Du kan også velge å bli fakturert årlig, noe som gir deg to måneder gratis.

#6. Zyro innholdsgenerator

Zyro copywriting generator programvareZyro copywriting generator programvare

Dette er en nettstedbygger med AI-merkekraft. Du kan bruke den til å lage en bedriftsside, en blogg og en nettbutikk med dra og slipp-funksjonalitet.

Zyro AI-innholdsgeneratoren litt forskjellig fra resten av copywriting generator-programvaren. Dette kopiverktøyet fokuserer på å lage innhold for det nye nettstedet du bygger.

Enten det er et e-handelsnettsted eller et forretningsnettsted, med kraften til AI kan du generere innhold til sidene dine og hjemmesiden til det nybygde nettstedet ditt uten å måtte miste hjernen ved å prøve å tenke på de riktige ordene.

Hvordan Zyro Content Generator fungerer

Når du har fått tilgang, må du velge en kategori som samsvarer med eller ligner på din virksomhetsnisje. Og hvis du ikke finner din virksomhetsnisje, ikke bekymre deg.

Å lese:  Hvordan velge den beste handelsplattformen?

Alt du trenger å gjøre er å velge “Go Wild”. Kom så opp med noen setninger som perfekt beskriver merkevaren eller tjenestene dine.

Deretter klikker du fortsett for å generere tekst om et par minutter eller klikker på generer igjen for å få flere innholdsalternativer for nettstedet ditt.

AI-boten leser mye tekst i de forskjellige forretningsnisjene og trener seg deretter opp til å skrive noe som er bedre eller som ligner mye på det i andre for å tjene deg riktig.

Nøkkelegenskaper

Nedenfor er de unike funksjonene til Zyro innholdsgeneratorverktøy og hva du kan forvente hvis du velger å bruke det til raskt å generere innhold til ditt nybygde nettsted.

 • Generer innhold etter kategori

Zyro lar deg lage innhold for ulike nisjer, inkludert kunst og design, restauranter og mat, arrangementer og bryllup, etc.

 • Umiddelbar generering av tekst

hvis du ikke er en god tekstforfatter eller hvis du ikke har tid til å skrive, kan denne plattformen generere teksten for deg. Det er enkelt, raskt og sparer tid.

hver del er personlig tilpasset på denne plattformen basert på brukerens emne og spesifikasjoner. Derfor vil den genererte teksten være unik.

I tillegg produserer den også SEO-vennlig kopi, som vil forbedre søkemotorrangeringene dine. I løpet av få dager bør du forvente at nettstedet ditt rangerer for bedriftens merkevare som et resultat av det unike innholdet.

fordeler

 • Rimelig kjerneprogramvare
 • Generer nettstedkopier automatisk
 • Dekker ulike nisjer

Prissetting

Dette verktøyet kommer med premium prisplaner for å bygge et nettsted. Det er Basic-planen som går for $2,49/per måned, Unleashed-planen som koster $3,29/måned, e-handel for $9,99 og Ecommerce Plus for $14,99/måned.

Disse prisplanene gir deg forskjellige lagringsplasser, domener og produkter.

#7. Podia salgskopigenerator

Podia copywriting generator programvarePodia copywriting generator programvare

Podia ble bygget av eksperttekstforfattere som har erfaring med å skrive utmerket kopi. Det er en nettbasert kursplattform som tilbyr en samling verktøy for å hjelpe deg med å lage, markedsføre og selge kurs.

Plattformen ble grunnlagt av Spenser Fry, en suksessfull gründer i 2014.

For å få dette arbeidet trenger du bare å svare på noen få spørsmål om produktet og publikummet ditt, og podiumsalgsgeneratoren vil få copywriting-arbeidet ditt gjort for deg.

Dette brukes imidlertid for selgere på plattformen for å lage den perfekte salgssiden for deres kurs og digitale produkter.

Podia Sales Copy Generator Nøkkelfunksjoner

Podia lar deg lage e-postkampanjer, medlemssider og ressurser. Alle disse lar deg lage gode tilbud til kundene dine.

Podia integreres også med andre e-postmarkedsføringssider, og utvider dermed rekkevidden din. I tillegg har den et tilknyttet markedsføringssystem, som betyr at du kan legge til tilknyttede selskaper for å promotere dine kurs eller medlemsprogrammer.

fordeler

 • Et stort bibliotek med guider, ideer og tips
 • Gratis 14-dagers prøveversjon og en live demo på tirsdager
 • Enkel og brukervennlig design

Prissetting

Podia har to prisplaner: Mover og Shaker. Mover koster $40 per måned og er en grunnleggende plan mens Shaker koster $80/måned og tilbyr flere funksjoner.

Hva er den beste programvaren for copywriting-generator?

Det er ikke noe beste svar på dette, siden du vil bestemme hvilken type copywriting-generatorprogramvare du bør velge. Og du må også vurdere budsjettfaktoren.

Å velge de riktige ordene som umiddelbart appellerer til leserne er avgjørende for copywriting. Hvis du er usikker på copywriting-ferdighetene dine, kan du spare tid og penger ved å bruke verktøyene vi har gjennomgått ovenfor.

Ikke bare vil de hjelpe deg med innhold, men de vil også spare deg for tid, penger og øke konverteringsfrekvensen eksponentielt.

Fordi du appellerer til potensielle kunders følelser direkte med salgsbrevene dine. Det er et godt salgseksemplar kan være når du har rett.

Og det er akkurat det du kan få med de riktige verktøyene.

Hvis du fortsatt er usikker, vil vi finne ut at Funnel Scripts og Automatic Script klarte seg bedre enn resten av salgstekstforfatterverktøyene eller copywriting-programvaren.

Du vil kanskje sjekke dem ut.

Så det er det på den beste copywriting-generator-programvaren du kan bruke for å skyte opp salget av innholdsmarkedsføring. Fortell meg hva du synes om verktøyene.

Nye publikasjoner:

Anbefaling