7 beste oppvarmingsverktøy for kald e-post i 2024

finger g6f84e2431 1280

E-postoppvarmingsverktøy hjelper e-postadressen din å bli anerkjent som pålitelig av e-posttjenesteleverandører.

Det hjelper med å etablere domenets omdømme og e-postomdømme. Husk at e-postdomenet spiller en viktig rolle i det.

Oppvarming av e-postdomenet reduserer risikoen for at e-postene dine blir rettet mot søppelpostmappen til mottakeren.

Visste du at det er mange oppvarmings-e-post verktøy på markedet? Men hvilken passer dine behov og virksomhet? Vi har strømlinjeformet den oppgaven for deg.

Hva er oppvarming et e-postverktøy?

Autovarmere er en teknologi som sender e-poster på dine vegne til en kontrollert gruppe mottakere som også svarer automatisk.

Det forteller spamfiltre at denne spesielle “avsenderen” har et godt rykte, og dermed bidrar det til å øke den totale leveringshastigheten for e-post.

Slike verktøy også:

  • Vis tjenesteleverandører at du er en pålitelig avsender.
  • Øk sjansene for at e-postladningen din i prospektets innboks.
  • Skap positivt engasjement på e-postkontoen din.

Ingen ønsker vel at deres velskrevne e-post skal havne i spam-mappen? Spam-e-poster blir ofte ikke engang sett.

Ofte oppleves e-poster i spam som upålitelige. Hvis du ønsker å forhindre et dårlig avsenderomdømme, vil bruk av et e-postoppvarmingsverktøy hjelpe deg.

På toppen av det, av hver 12,5 millioner e-poster som sendes, får spammere ett svar. Dermed kan du se hvordan det kan påvirke e-postrekkevidden din, spesielt hvis du prøver å se etter potensielle kunder for virksomheten din.

Å lese:  BESTE Anonyme Instagram Story Viewer som fungerer i 2024

Fascinerende nok har spam-e-poster blitt bedre siden 2020, spesielt når det gjelder pandemien, og studier viser at ca. åttifem prosent av e-postene er spam.

Det er derfor salgsteamet foretrekker å bruke oppvarmingsverktøy for e-post for sine markedsføringskampanjer, da det kan hjelpe med leveringsproblemer.

Kan du varme opp e-posten din manuelt?

Riktig oppvarming av e-posten din er et avgjørende skritt å ta for å forhindre at e-postene dine flagges som spam.

Det inkluderer å få kontoen din til å virke så pålitelig – og så menneskelig – som mulig før du bruker det automatiske e-postverktøyet.

Slik kan du overbevise Google om at den kalde e-postkontoen din faktisk tilhører et menneske:

  1. Autentiser e-postkontoen din, da den vil beskytte kontoen din mot spamfiltrene og garantere at e-posten din leveres rett inn i innboksen.
  2. E-postoppvarmingsprosessen starter med å sende manuelle e-poster til vennen din eller kollegaen din for å starte samtalen. Send ti til tjue e-poster fra den nye kontoen.
  3. Prøv å beholde samtaletrådene siden det maksimerer grensen for e-postsending og gjør kontoen din kvalifisert til å sende et stort antall e-poster samtidig.
  4. Å motta e-poster regelmessig er viktigere enn å sende dem for å varme opp den nye e-postkontoen din. Alt du trenger å gjøre er å abonnere på nyhetsbrevet. Du kan abonnere på minst ti til femten nyhetsbrev.
  5. Oppretthold tidsavstanden mellom to påfølgende e-poster og sett opp din personlige testkampanje.
Å lese:  Beste SEO-programvare for byråer (som anbefalt av toppbyråer)

De 7 beste oppvarmingsverktøyene for kald e-post i 2024

Her er de syv beste e-postoppvarmingsverktøyene du kan bruke i dag:

Mailreach

bilde 1

Mailreach er et gratis e-postoppvarmingsverktøy bygget for å hjelpe alle med å forbedre leveringsevnen.

De største fordelene er at den er enkel å bruke, og etter at du har koblet til innboksen din, vil den kjøre på en automatisert tidsplan.

Den inkluderer også en svarteliste for e-post, leveringsrapporter, DNS-sjekker og smarte oppvarmingsalgoritmer for å endre prosessen for å få de beste resultatene.

Den eneste ulempen er at det er en frittstående plattform og ikke er koblet til noen oppsøkende plattform.

E-postoppvarming av GMass

GMass sin oppvarmingstjeneste for e-post er basert på Googles Gmail-tjenester. Det er en åpen kildekode-oppvarming for e-post hvor du kan glede deg over alle de nyttige og spennende verktøyene gratis. Hvor kult er det?

På toppen av det er GMass en alt-i-ett-løsning. Det betyr bare at det ikke vil fungere eller være mindre effektivt med andre leverandører. Alt du trenger å gjøre er å gå til deres offisielle nettside, registrere deg og begynne reisen.

Snov.io

bilde 2

Snov.ios oppvarmingsverktøy for e-post er tilpasset for å forbedre innboksplasseringen, avsenderens rykte og åpningsfrekvensen etter en enkelt oppvarmingskampanje.

Det AI-drevne verktøyet forbereder automatisk e-postkontoen din for kalde kampanjer, og hjelper deg samtidig å øke e-postleveransen.

Du kan bli med på ventelisten deres for å bli den første som får tilgang til e-postoppvarmingsfunksjonen. Husk at Snov.ios oppvarmingsverktøy for e-post vil være tilgjengelig som en del av den evigfrie planen.

Å lese:  Instagram Stories: Alt du trenger å vite

OutreachBin

Outreach Bin skiller seg fra andre oppvarmingsverktøy ved sitt unike, rimelige tilbud, som lar deg sende ubegrensede masse-e-poster.

Programvarens algoritme fungerer med et peer-to-peer-nettverk. Det betyr at e-postadressen din utveksler oppvarmings-e-poster sammen med ekte personer som også er villige til å varme opp e-postene sine.

QuickMail Auto Warmer

bilde 3

QuickMail tilbyr en gratis autovarmer som vil øke leveringsratene dine. Etter at du har koblet e-postkontoen din til denne automatiske varmeren, vil e-postadressen din begynne å sende og motta e-poster til og fra ekte mennesker som bruker verktøyet.

Når en automatisk varmere e-post leveres fra adressen din, åpnes den automatisk og besvares, på samme måte som en ekte e-post som en kollega eller venn ville være forlovet med.

Anta at e-postene dine blir fanget i filteret. De vil bli merket som “ikke spam” og flyttet til hovedinnboksen for å redusere sjansene for at det skjer igjen.

Folderly

Folderly er en AI-basert e-postleverings- og oppvarmingstjeneste. Den tilbyr oppvarmingsprogramvare for e-post som en del av tilbudet.

Verktøyet er rettet mot store selskaper og kommer med en rekke nyttige funksjoner for levering.

For eksempel er det et grunnleggende oppvarmingsverktøy for e-post, som gjør en hvilken som helst konto utstyrt for grunnleggende oppsøking, en oppgradert versjon for folk som forventer å kjøre oppsøkende volum som e-postinnholdsanalyse, og kraftige måter å vurdere mulige problemer på.

Å lese:  5 podcaster som vil bidra til å øke virksomheten din

Oppvarmingsinnboks

bilde 4

Warm-up Inbox er en programvare for oppvarming av e-post. De rapporterer å ha mer enn 4500 innbokser i nettverket. Når du har registrert deg, vil e-postkontoen din begynne å kommunisere med de andre kontoene.

Det fungerer med store e-postleverandører: Outlook 365 og Gmail, samt Amazon SES, Yahoo Mail og egendefinerte innbokser.

Du kan sende 1500 e-poster hver måned per innboks, og de foreslår at du bruker tjenesten i omtrent førtifem til nitti dager for å varme opp innboksen din fullstendig.

Warm Inbox tilbyr også rapportering og analyser, slik at du vet at kontoen din kjører og når den er klar til å begynne å sende e-postkampanjene dine.

Hvor lang tid tar det å varme opp en e-post?

Nye e-poster kan ta mellom fire til seks uker å varme opp, mens domeneoppvarmingsprosessen må ta omtrent tre måneder.

Det er forslaget for nye domener, men hvis du har en eksisterende e-post og et domene med dårlig rykte, vil tiden din bli økt og vil variere.

Konklusjon

Det er ingen tvil om at et e-postoppvarmingsverktøy er ekstremt nyttig når det gjelder å få de kalde e-postene dine inn i prospektets hovedinnboks.

Denne guiden tilbyr det beste oppvarmingsverktøyet for e-post tilgjengelig på markedet. Noen av dem er gratis, mens andre er på den dyrere siden.

Med tanke på at oppvarmingsfunksjonene må kjøre i en lengre periode for å kunne varme opp domenet og innboksen, er det rimelig å velge et gratis alternativ.

Nye publikasjoner:

Anbefaling