7 beste WordPress-anmeldelsesplugins for Google, Yelp og mer

Leter du etter de beste WordPress-anmeldelsespluginene for WordPress-nettstedet ditt?

Bruk av WordPress-anmeldelsesplugins kan øke nettstedets troverdighet, bygge tillit hos publikum og øke synligheten på søkemotorer. Enten du driver en nettbutikk, restaurant eller lokal virksomhet, kan det å vise kundeanmeldelser på WordPress-siden din hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene og tiltrekke deg flere kunder.

I denne artikkelen vil vi utforske de beste WordPress-anmeldelsespluginene for å hjelpe til med å samle inn og vise frem anmeldelser fra populære nettsteder som Google og Yelp.

Fordeler med å bruke WordPress Review Plugins

Et WordPress-anmeldelsesplugin hjelper nettstedeiere med å samle inn, administrere og vise kundeanmeldelser på WordPress-nettstedet deres. Vanligvis tilbyr disse pluginene ulike funksjoner og funksjonalitet, for eksempel tilpassbare anmeldelsesskjemaer, modereringsverktøy og integrasjon med populære anmeldelsessider som Google, Yelp og Facebook.

Å bruke et WordPress-anmeldelsesplugin har flere fordeler, inkludert:

 • Øker troverdigheten: Anerkjente kundeanmeldelser kan øke påliteligheten og troverdigheten til nettstedet ditt.
 • Forbedre søkemotorsynlighet: Å vise kundeanmeldelser på nettstedet ditt kan forbedre søkemotoroptimaliseringen (SEO) ved å øke brukergenerert innhold (UGC) på nettstedet ditt.
 • Forbedre kundeengasjement: Å oppmuntre kunder til å legge igjen produktanmeldelser og attester kan øke engasjementet og interaksjonen med merkevaren din.
 • Gir verdifull innsikt: Å lese kundeanmeldelser kan gi verdifull innsikt i hva de liker og misliker med produktet eller tjenesten din, og hjelper deg med å gjøre forbedringer.
 • Skiller seg ut fra konkurrentene: Å vise positive kundeanmeldelser på nettstedet ditt kan hjelpe deg med å skille deg fra konkurrentene og tiltrekke deg nye kunder og konverteringer.

Samlet sett lar en WordPress-anmeldelsesplugin deg bygge tillit hos publikummet ditt, øke søkemotorens synlighet og øke salg til bedriften din.

Beste WordPress Review Plugins sammenlignet

Å velge det beste programtillegget for bedriftsanmeldelser er ofte overveldende for nettstedeiere. Selv om det finnes ulike plugins på markedet, har de kanskje ikke alle funksjonene du trenger.

Trenger du for eksempel en plugin som fungerer sømløst med WordPress-temaet ditt? Eller vil du la brukere legge igjen anmeldelser på WooCommerce-produktene dine?

Uansett behov, finner du en løsning i vår sammenligning av de beste WordPress-gjennomgangspluginene nedenfor.

Å lese:  Utviklingen av reisedatainnsamlingsmetoder

La oss dykke inn!

1. Elementor Business Reviews Block

Elementor er først og fremst en WordPress-sidebygger-plugin. Med dra-og-slipp-grensesnittet kan du bygge fantastiske oppsett på WordPress-nettstedet ditt uten å skrive kode, inkludert landingssider, WordPress-temaer, e-handelssider, topptekster, sidefelt, bunntekster og mer.

Der det imidlertid utmerker seg er med sitt blokkbaserte designsystem. Ved å dra og slippe disse blokkene på forhåndsvisningen av den aktive siden, kan du raskt og enkelt plassere avanserte funksjoner på alle deler av nettstedet ditt.

SeedProds Business Reviews-blokk lar deg for eksempel vise anmeldelser fra Google Places (Google Anmeldelser) og Yelp på hvilken som helst del av WordPress-siden din. Derfra kan du tilpasse vurderingswidgeten slik at den passer til nettstedets utseende og preg, inkludert ubegrensede farger, anmelderinformasjon, layout for vurderingsbokser, karusellglidere, fonter, antall anmeldelser og mye mer.

I tillegg kan du bruke blokkene Stjernerangering og Testimonials for å vise brukeranmeldelser individuelt og se endringene i sanntid.

Siden Elementor også tilbyr WooCommerce-støtte, kan du tilpasse hvordan WooCommerce-anmeldelser ser ut på produktsidene dine. På den måten kan du vise sosiale bevis som tvinger kunder til å kjøpe varene og tjenestene dine.

Denne kraftige WordPress-pluginen inkluderer også følgende tilleggsfunksjoner:

Enda bedre, Elementor bruker de beste WordPress-praksisene for å sikre at plugin-en er lett og optimalisert for hastighet. Med minimal kode vil det ikke påvirke nettstedets lastehastighet.

Pris: Elementor har en gratisversjon som lar deg lage en enkel landingsside med den visuelle sidebyggeren. Premium-planer starter fra $39,50 per år.

2. Smash Balloon Anmeldelser Feed

Smash Balloons vurderingsfeed plugin lar deg vise kundeanmeldelser fra populære anmeldelsesplattformer, inkludert Google, Facebook, Yelp og TripAdvisor, på nettstedet ditt. Med dette pluginet kan du enkelt samle inn og vise kundeanmeldelser i en svært tilpassbar feedlayout.

Reviews Feed-plugin tilbyr flere layoutalternativer, for eksempel lister, karusell og murverk. De kodefrie tilpasningsinnstillingene lar deg også skreddersy feedene dine for å matche nettstedets merkevarebygging og design.

Med avanserte filtreringsalternativer kan du bare vise de mest relevante og positive anmeldelsene mens du filtrerer bort negative anmeldelser. I tillegg er plugin-modulen fullstendig responsiv, noe som betyr at den kan tilpasse seg forskjellige skjermstørrelser og enheter.

Samlet sett er Smash Balloon’s Reviews Feed-plugin en brukervennlig og effektiv løsning for å vise kundeanmeldelser fra flere plattformer på WordPress-siden din og øke troverdigheten din med sosial bevis.

Pris: Prisen for Reviews Feed-pluginen starter fra $49 per år.

For mer informasjon, se vår Smash Balloon-anmeldelse.

3. Tilbakemeldinger fra brukere

Brukertilbakemelding er en annen utmerket plugin for WordPress-anmeldelser. Den lar deg legge til popup-undersøkelser på nettstedet ditt, slik at du kan lære nøyaktig hva de besøkende tenker og gjøre informerte forbedringer for virksomheten din.

Å lese:  Hvordan legge til Google Adsense på WordPress-bloggen din

Konfigurasjonsveiviseren er perfekt for å komme i gang på bare noen få minutter. I tillegg tilbyr den flere forhåndslagde maler for å samle inn forskjellige tilbakemeldingstyper, inkludert:

 • B2B tilfredshetsundersøkelse
 • NPS undersøkelse
 • Innholdsengasjement
 • opplevelse av e-handel
 • Og mye mer.

Dette betyr at du kan stille ubegrensede spørsmål for å få ekte anmeldelser fra publikum og forstå nøyaktig hvorfor brukerne vurderer bedriften din på en bestemt måte.

Enda bedre, du trenger ikke rote med egendefinerte konfigurasjoner. Du kan legge inn brukertilbakemeldingsskjemaet med en kortkode eller bruke enkle målrettingsregler for å tilpasse når og hvor undersøkelsen din vises.

Pris: Starter fra $49,50 per år.

4. WP Review Pro

WP Review Pro er en online vurderingsplugin som lar deg legge til og administrere anmeldelser og vurderinger på WordPress-nettstedet ditt. Den har et enkelt grensesnitt som lar deg lage profesjonelle og tilpassbare anmeldelser for produktene, tjenestene og andre typer innhold.

Med støtte for rike utdrag fra Google kan du forbedre nettstedets SEO ved å vise anmeldelsesinformasjon på søkemotorresultatsider (SERP). Dette kan føre til flere klikk, høyere klikkfrekvenser (CTR) og bedre søkemotorrangeringer.

Programtillegget har også ulike tilpasningsalternativer, inkludert:

 • Rangeringssystemer
 • Ulike anmeldelsesstiler og maler
 • Alternativer for å legge til tilknyttede lenker til anmeldelsene.

Du kan velge mellom ulike vurderingstyper, inkludert stjerne-, prosent- eller poengvurderingssystemer, og du kan tilpasse vurderingsboksen og vurderingskriteriene for å matche dine spesifikke behov.

WP Review Pro inkluderer også avanserte funksjoner som å legge til egendefinerte anmeldelsesfelt, flere anmeldelsesmaler og integrasjon med populære anmeldelsesplattformer som Yelp og Google Places. Programtillegget tilbyr også innebygd oversettelsesstøtte, slik at brukere kan oversette anmeldelser til forskjellige språk.

En annen viktig funksjon i WP Review Pro er dens responsive designen, som sikrer at anmeldelsene dine ser bra ut på alle enheter, inkludert stasjonære datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Dessuten er plugin-modulen lett og optimalisert for raske lastetider, noe som sikrer at den ikke påvirker nettstedets ytelse.

Pris: Starter fra $67 per år.

5. Alt i ett SEO

Alt i ett SEO er den beste WordPress SEO-plugin. Det hjelper deg med å optimalisere nettstedets søkemotorsynlighet, slik at det kan rangeres høyere i SERP-er.

Dette kraftige pluginet gir flere SEO-verktøy og -funksjoner for å forbedre nettstedets SEO på siden, for eksempel optimalisering av sidetitler og metabeskrivelser, generering av nettstedskart og kontroll av nettstedets utseende i søkeresultater.

Å lese:  15 beste kunstgalleri WordPress-temaer å bruke i 2024

I tillegg lar den deg legge til produktgjennomgangsskjema for å gjennomgå innlegg fra WordPress-dashbordet. Denne typen markeringer vises ikke på nettstedets grensesnitt for besøkende, men hjelper søkemotorer med å forstå innholdet ditt bedre og vise produktanmeldelser på riktig måte.

Rike utdrag vil fange potensielle besøkendes oppmerksomhet og er mer sannsynlig å få klikk fra søkeresultatene.

Alt i ett SEO vil automatisk konfigurere riktig skjematype basert på innholdet du skriver. Du har også full kontroll over produktvurderingsskjemaet og kan angi riktig produktinformasjon for søkemotorroboter å lese.

Her er noen andre nøkkelfunksjoner i Alt i ett SEO:

 • Generer automatisk XML-nettstedskart for nettstedet ditt, noe som gjør det enklere for søkemotorer å gjennomsøke og indeksere sidene dine.
 • Tilpass enkelt sidetitler og metabeskrivelser for hver side eller innlegg på nettstedet ditt.
 • Legg til metatagger for sosiale medier på nettstedet ditt, noe som gjør det enklere for besøkende å dele innholdet ditt på sosiale medieplattformer.
 • Integrer med Google Analytics for å spore nettstedets trafikk og ytelse.
 • Inkluderer funksjoner spesielt utviklet for e-handelsnettsteder, for eksempel produktskjemaoppmerking og støtte for WooCommerce.

Pris: Du kan komme i gang med All in One SEO med gratisversjonen. Du trenger imidlertid premiumversjonen for skjemamarkering, som starter fra $49,60 per år.

6. WP Kundeanmeldelser

WP Kundeanmeldelser er en WordPress anmeldelse-plugin som lar deg vise nye anmeldelser enkelt på nettstedet ditt. Det er en enkel måte å bygge troverdighet, øke kundeengasjementet og forbedre nettstedets søkemotorresultater med UGC.

Programtillegget lar deg lage tilpassede innsendingsskjemaer for anmeldelser og vise dem på en hvilken som helst WordPress-side eller innlegg med en kortkode. Skjemaene kan inneholde egendefinerte felt og vurderingsskalaer, og du kan style dem for å matche nettstedets merkevarebygging.

Det er mange måter å vise anmeldelser på nettstedet ditt, inkludert en enkel listevisning, rutenettvisning eller lysbildefremvisning. I tillegg kan du forbedre synligheten til anmeldelsesinnhold i søkemotorer med oppmerking av anmeldelsesskjema.

Dessuten fungerer plugin med tilpassede temaer og flere populære caching-plugins for å sikre en sømløs brukeropplevelse.

Med sitt modereringssystem kan du godkjenne eller avvise anmeldelser før de publiseres på nettstedet ditt. Den integreres også med Google reCAPTCHA for å forhindre innsending av søppelpost.

Pris: WP Customer Reviews er et gratis WordPress-anmeldelsesplugin.

7. Nettstedanmeldelser

Nettstedanmeldelser er et gratis WordPress-anmeldelsesplugin som lar deg samle kundeanmeldelser og vise dem i en anmeldelsesseksjon på nettstedet ditt, som ligner på Amazon, Yelp og TripAdvisor. Det lar til og med brukere vurdere ulike deler av nettstedet ditt, for eksempel produkter, sider, innlegg og mer.

Å lese:  2024-bånd for det varmeste året i historien

Grensesnittet er enkelt å navigere og har enkle innstillingssider der du kan angi vurderingskriteriene og hvordan du vil vise dem på nettstedet ditt for anmeldelser.

I tillegg kan gjennomgangsskjemaet tilpasses, slik at du kan legge det til hvor som helst på nettstedet ditt med den innebygde WordPress-blokken (Gutenberg) og kortkoden. Det fungerer til og med med populære sidebyggere som Elementor og WooCommerce-plugin for å legge til anmeldelsesfunksjoner på produktsidene dine.

Pris: Site Reviews er en gratis plugin med valgfrie premiumfunksjoner som starter fra €89.

8. Kundeanmeldelser for WooCommerce

Kundeanmeldelser for WooCommerce er et WordPress-anmeldelser-plugin for nettbutikker som bruker WooCommerce. Den lar deg vise kundeanmeldelser på produktsider, og hjelper deg med å bygge tillit hos potensielle kunder og øke salget.

Du kan lage egendefinerte anmeldelsesskjemaer med flere felt og vurderingsskalaer og legge dem til produktsider for å øke sosial bevis. Kunder kan også legge ved bilder som hjelper deg med å samle inn UGC og stemme på anmeldelser for å vise tilbakemeldingene deres.

Med spørsmål og svar-funksjonen kan du lage en anmeldelsesseksjon som ligner på Amazon. Det er også muligheten til å sende kuponger på e-post til brukere og sende automatiske e-poster etter at brukere har kjøpt for å oppmuntre til flere anmeldelser.

Pris: Kundeanmeldelser for WooCommerce er en gratis plugin for anmeldelser for nettbutikker. Pro-versjonen inkluderer avanserte funksjoner med priser fra $49,99 per år.

Hvilken WordPress Review Plugin er best?

Det beste WordPress-anmeldelsespluginet avhenger av dine spesifikke forretningsbehov. Imidlertid er favorittløsningene våre en kombinasjon av Elementor for dra-og-slipp-byggeren, Smash ballong for flere anmeldelsesfeeder, og Alt i ett SEO for produktskjemaoppmerkingen.

Vi håper du har likt denne artikkelen, og den hjalp deg med å finne den beste WordPress-anmeldelsespluginen for nettstedet ditt. Du vil kanskje også like følgende WordPress-veiledninger for å hjelpe til med å utvide virksomheten din:

Takk for at du leste! Vi vil gjerne høre dine tanker, så legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og tilbakemeldinger.

Du kan også følge oss på YouTube, X (tidligere Twitter)og Facebook for mer nyttig innhold for å utvide virksomheten din.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling