7 beste WordPress-hosting med gratis SSL-sertifikater i 2024 (billig og premium)

hosting gratis ssl-sertifikater

Ser du etter WordPress-hosting med gratis SSL-sertifikater?

Installering av et SSL-sertifikat anbefales ikke bare, men er nødvendig for mange nettsteder – spesielt nettbutikker.

Fram til nå har de fleste nettstedeiere nølt med å kjøpe og installere SSL-sertifikater bare på grunn av de store kostnadene knyttet til dem.

Heldigvis er ting (mye) annerledes nå. En rekke SSL-sertifikatmyndigheter har dukket opp som gjør det utrolig enkelt å bytte over til en sikker, kryptert tilkobling – gratis!

Med dette i tankene vil vi i dette innlegget ta en titt på noen av de mest populære SSL-sertifikatmyndighetene som tilbyr gratis SSL-sertifikater og dekker hovedfunksjonene de tilbyr.

Vi vil også verve WordPress-vertene som tilbyr gratis SSL-sertifikater i sine vertsplaner og diskutere dem kort.

Men før vi begynner, la oss raskt dekke det grunnleggende om SSL-sertifikater.

En oversikt over SSL-sertifikater

For de av dere som ikke allerede vet, er HTTP-protokollen grunnlaget for all informasjonsutveksling på Internett – enten det er å se på en nettside eller fullføre en online transaksjon.

HTTP-protokollen er imidlertid ikke kryptert som standard, noe som gjør den sårbar for hackingforsøk.

Secure Sockets Layer (SSL) er en samling protokoller som kan brukes til å kryptere informasjonsutveksling når de er paret med HTTP-protokollen.

En kombinasjon av begge disse protokollene gir oss HTTPS – en sikker protokoll som sikrer at all kommunikasjon mellom nettleseren din og nettstedet du samhandler med er kryptert.

wpdevshed sikker

Enkelt sagt, SSL-sertifikater brukes for å hjelpe nettstedets besøkende med å være trygge på at nettstedet ditt er validert og kryptert.

Hvis du har surfet på Internett i det siste, har du kanskje lagt merke til at noen nettsteder har det http:// i deres URL mens andre har https:// foran en grønn hengelås.

Som du sikkert kan gjette, er https:// de har et SSL-sertifikat installert.

SSL-sertifikatmyndigheter har ansvaret for å validere nettstedeierskap i ulik grad (ved å bruke domenevalidering, organisasjonsvalidering eller utvidet validering) før de utsteder deg et sertifikat som er best egnet for nettstedet ditt.

Å lese:  Sellfy priser [2024] Månedlig kostnad, abonnement & RABATT

Når du har fått SSL-sertifikatet og installert det, vil nettstedet ditt nå kjøre over den sikre HTTPS-protokollen (i stedet for den ukrypterte HTTP-protokollen), og forbindelsen mellom nettstedet ditt og brukerens nettleser vil bli kryptert.

Å ha et SSL-sertifikat installert på nettstedet ditt kan hjelpe nettstedets besøkende og kunder med å være trygge på at de samhandler over en sikker tilkobling og at informasjonen de gir ikke risikerer å bli fanget opp eller tuklet med.

Som en ekstra fordel kan det også øke nettstedets rangering i Google.

Fra en nettbutikkeiers perspektiv lar SSL-sertifikater nettstedets kunder fullføre transaksjoner og fylle ut skjemaer på en sikker måte.

Med det ute av veien, la oss se nærmere på hvilke tjenester og hostingleverandører som for tiden tilbyr gratis SSL-sertifikater og hovedfunksjonene de tilbyr.

Beste WordPress-hosting med gratis SSL-sertifikater i 2024

WordPress har annonsert at de kun vil anbefale hostingselskaper som tilbyr SSL som standard.

Så i denne delen tar vi en titt på syv hostingselskaper som støtter gratis SSL-sertifikater.

1. WPX

WPX

WPX er flott WordPress-hosting med gratis SSL-sertifikater som tilbyr fire forskjellige alternativer for å sette opp med et SSL-sertifikat – La oss kryptere, RapidSSL, importere nye sertifikater og importere eksisterende sertifikater.

Alternativet Let’s Encrypt er tilgjengelig gratis for alle WPX-vertsplaner.

I tillegg kommer den med automatisert installasjon og automatisert fornyelse slik at du kan lene deg tilbake og være trygg på at SSL-behovene dine blir ivaretatt.

For de av dere som nettopp har startet, gir forretningsplanen som starter på $20,83 per måned deg 10 GB lokal lagring og støtter opptil 100 GB båndbredde.

Når du har registrert deg med en hostingplan fra WPX, er alt du trenger å gjøre å logge på din WPX-brukerportal for å installere det gratis SSL-sertifikatet med noen få klikk.

2. Trykkbar

Pressable - beste WordPress-hosting med gratis ssl-sertifikater

Pressable er fantastisk WordPress-hosting med gratis SSL-sertifikater fra Let’s Encrypt på alle vertsplanene deres.

Etter at du har konfigurert hostingkontoen din, kan du logge inn på Pressables cPanel og velge alternativet for å installere ditt eget SSL-sertifikat.

Og hvis du allerede har et SSL-sertifikat eller ønsker å bytte over til det gratis som tilbys av Let’s Encrypt, vil Pressables hjelpsomme støtteteam ta seg av det for deg. Ganske ryddig, ikke sant?

Å lese:  Hvordan lage en SEO-strategi med resultater på 90 dager eller mindre

Fra $20,83 per måned kan du være vert for nettstedet ditt og få tilgang til gratis SSL-sertifikater, innholdsleveringsnettverk, SFTP-tilgang og mye mer.

3. SiteGround

SiteGround

SiteGround er en av de mest populære vertsleverandørene der ute som fokuserer på å levere eksepsjonell hastighet og tilby unike sikkerhetsløsninger.

Selskapet tilbyr gratis SSL-sertifikater fra Let’s Encrypt til sine kunder på alle deres hostingplaner. Fra så lite som $3,95 per måned, kan du være vert for nettstedet ditt med oppstartsplanen som leveres komplett med alle viktige funksjoner, inkludert et gratis SSL-sertifikat fra Let’s Encrypt.

Sammen med den essensielle funksjonspakken får du også tilgang til 10 GB lagringsplass på serveren og støtte for opptil 10 000 unike månedlige besøkende.

4. Bluehost

Bluehost

Alle Bluehosts WordPress-vertsplaner kommer med støtte for gratis SSL-sertifikater fra starten.

Når du er satt opp med hostingkontoen din, er alt du trenger å gjøre ganske enkelt å logge på cPanel og aktivere Gratis SSL-sertifikat alternativ. Så enkelt er det!

Grunnplanen starter på $2,95 per måned og er ideell for alle som leter etter en sikker vertsplan innenfor budsjettet. Planen kommer også med 50 GB med plass på nettstedet og umålt båndbredde.

5. A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting er WordPress-hosting med gratis SSL som tilbyr en rekke forskjellige SSL-sertifikatalternativer til sine kunder, inkludert gratis sertifikater fra Let’s Encrypt og premiumalternativer for enkeltsteds SSL, jokertegn SSL og avansert SSL.

Mens brukere som velger delt hosting og forhandlerverts-planer, får Let’s Encrypt automatisk brukt på kontoene sine gratis, må Managed VPS og Managed Dedicated-brukere legge til en dedikert IP for å utnytte Let’s Encrypt sine gratis SSL-sertifikater.

I tillegg til alt dette vil A2 Hostings Guru Crew Support-team hjelpe deg med å få satt opp det gratis SSL-sertifikatet på nettstedet ditt hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det på egen hånd.

6. InMotion Hosting

InMotion Hosting

Hvis du ikke er spesielt opptatt av å ha et personlig SSL-sertifikat for nettstedet ditt, kan du velge InMotion Hostings Shared Hosting-planer i stedet.

Å lese:  Slik legger du til en mobilvisning av WordPress med Mobilook

Shared Hosting-planen kommer med et delt SSL-sertifikat på serveren. Og selv om SSL-sertifikatet ikke bruker domenet ditt, vil det hjelpe deg å omgå kravet om å kjøpe og sette opp et SSL-sertifikat på egen hånd.

7. DreamHost

DreamHost

Som en av de tre vertsleverandørene anbefalt av WordPress, oppfyller DreamHost innholdsstyringssystemets krav, inkludert kravet om å tilby SSL-sertifikater.

WordPress-hosting med gratis SSL-vertsleverandør inkluderer gratis SSL/TLS-sertifikater fra Let’s Encrypt med deres vertsplaner.

Fra $7,95 per måned for den delte hostingplanen, kan du komme i gang med et sikkert, kryptert nettsted med en gang.

I tillegg til det gratis SSL-sertifikatet, får du også gratis domenebeskyttelse, tilgang til råloggfiler, inkludert serverside og gratis e-posthosting.

5 SSL-sertifikatmyndigheter som tilbyr gratis SSL-sertifikater

Som vi nevnte ovenfor, var det ganske vanskelig å komme i gang med et SSL-sertifikat tidligere. Ikke bare var SSL-sertifikatene dyre, men å installere dem var heller ikke akkurat lett.

I denne delen kjører vi regelen over fem av de mest populære SSL-sertifikatmyndighetene der ute som tilbyr gratis SSL-sertifikater og gjør det enklere for den gjennomsnittlige nettstedeieren å komme i gang.

1. La oss kryptere

La oss kryptere

La oss kryptere er en gratis og automatisert åpen sertifikatmyndighet som drives av Internet Security Research Group (ISRG), og når dette skrives, har de utstedt mer enn 100 millioner sertifikater.

Med mål om å skape en sikrere og personvernrespekterende nett, Let’s Encrypt gjør det enkelt for brukere å anskaffe domenevaliderte, digitale SSL-sertifikater for å aktivere HTTPS for nettstedet deres. I tillegg er Let’s Encrypt helt åpen kildekode, noe som betyr at det er fullt mulig å utvide kjernefunksjonaliteten.

Nøkkelegenskaper:

  • Enkel, lettfattelig to-trinns prosess.
  • Automatiserer prosessen med å anskaffe, konfigurere og fornye SSL-sertifikater.
  • Lar brukere få et domenevalidert SSL-sertifikat ved hjelp av ACME-protokoll.

2. CAcert

CAcert

CAcert er en fellesskapsdrevet sertifikatmyndighet som utsteder kryptografiske sertifikater til offentligheten (etter grundig validering) gratis. Tjenesten tilbyr flere forskjellige typer sertifikater som kan brukes til å validere og autorisere brukere som kobler til nettsider, kryptere og signere e-post digitalt og sikre informasjonsoverføring over nettet. Når du registrerer deg hos CAcert, vil de sende en CAcert Assurer for å gjennomgå de offentlig utstedte identifikasjonsdokumentene dine før de utsteder et sertifikat.

Å lese:  5 essensielle oppstartsmarkedsføringsstrategier på en lang...

Nøkkelegenskaper:

  • Ansikt til ansikt validering er nødvendig for å få et sertifikat.
  • Tilbyr en rekke forskjellige typer sertifikater.
  • Applikasjoner som støtter SSL eller TLS kan bruke CAcert-autoriserte sertifikater.

3. FreeSSL

freessl

Symantecs GratisSSL tjenesten tilbyr gratis SSL-sertifikater til ideelle organisasjoner og startups. Selv om den ikke er offentlig tilgjengelig ennå, har denne gratis SSL-sertifikatmyndigheten som mål å gi nettstedsikkerhet og personvern for kundetransaksjoner. De tilbyr utvidede valideringssertifikater som følger med Norton Secured Seal. I tillegg til å tilby både SSL- og TLS-sertifikater, lar FreeSSL deg også sjekke SSL-sertifikatets status og se etter sårbarheter.

Nøkkelegenskaper:

  • Tilbyr SSL-sertifikater sårbarhetsskanninger.
  • Gir deg et gratis SSL-sertifikat for utvidet validering (EV).
  • Leveres med Norton Secured Seal for å øke konverteringsfrekvensen.

4. StartSSL

startssl

StartCom Certificate Authority er den sjette største sertifiseringsmyndigheten i verden. Under deres StartSSL tjenestemerke for selskapets avdeling for utstedelse av digitale sertifikater, tilbyr de gratis SSL-sertifikater og gratis e-postkrypteringssertifikater til sine abonnenter. Bare ved å abonnere kan du få tilgang til et ubegrenset antall klasse 1 domenevaliderte SSL-sertifikater i tillegg til et S/MIME-sertifikat som er gyldige i to år.

Nøkkelegenskaper:

  • Tilbyr gratis, klasse 1 domenevaliderte SSL-sertifikater.
  • S/MIME e-postkrypteringssertifikater er inkludert.
  • Alle sertifikater er gyldige i inntil to år.

5. SSL gratis

SSL gratis

SSL gratis genererer gratis, domenevaliderte SSL-sertifikater ved hjelp av Let’s Encrypts ACME-server. Sertifikatene du kan få fra denne nettsiden er garantert klarert av alle store nettlesere. Når det gjelder nettsikkerhet, genererer SSL for Free private nøkler i nettleseren din slik at den aldri blir overført over nettet.

Nøkkelegenskaper:

  • Lar brukere legge til opptil 100 domener og underdomener per sertifikat.
  • Klarert av 99,9 % av alle store nettlesere.
  • Genererer private nøkler i nettleseren din for å sikre sikkerheten.

Konklusjon

Hvis du driver en nettbutikk eller en nisjeside hvor kundene dine må oppgi personlige data, er det absolutt nødvendig å installere et SSL-sertifikat.

Heldigvis finnes det en rekke sertifikatmyndigheter (som La oss kryptere) og enda flere vertsleverandører som tilbyr gratis SSL-sertifikater. Forhåpentligvis er du i en god posisjon nå til å ta ting videre selv.

Hvilken SSL-sertifikatmyndighet fikk du ditt gratis SSL-sertifikat fra?

Tenker du på å bytte til WordPress-hosting med gratis SSL-sertifikater? Gi oss beskjed ved å kommentere nedenfor!

Nye publikasjoner:

Anbefaling