7 beste WordPress Survey Plugins for bloggen din (2024)


Ser du etter en WordPress-undersøkelsesplugin som raskt kan hjelpe deg med å kjøre en undersøkelse på bloggen din? I så fall har du kommet til rett sted.

En nettbasert undersøkelse er et kraftig verktøy som kan hjelpe deg med å forbedre brukeropplevelsen, øke bloggengasjementet og hjelpe deg med å lære mer om de besøkende.

I denne artikkelen tar vi en titt på noen av de beste WordPress-undersøkelsespluginene på markedet for å hjelpe deg med å gjennomføre en undersøkelse på bloggen din.

Så la oss komme i gang!

Hvorfor trenger du en WordPress Survey Plugin?

En undersøkelsesplugin er et verktøy som hjelper deg med å kjøre undersøkelser på WordPress-bloggen eller nettstedet. Å legge til spørreundersøkelser i bloggen din kan være til nytte på en rekke måter.

Du kan:

Lær om målgruppen din

Å lage undersøkelser er en enkel måte å forstå de besøkendes interesser. Du kan for eksempel spørre leserne dine hvilke bloggemner de vil se fra deg neste gang. Dette vil hjelpe deg med å enkelt lage mer tiltalende innhold for bloggen din.

Øk bloggengasjementet

Å legge til en spørreundersøkelse forbedrer også brukerinteraksjonen på bloggen din. Dette fører til en økning i bloggens engasjement. I stedet for å bare lese det siste blogginnlegget ditt og forlate nettstedet ditt, vil leserne dine bli på nettstedet lenger hvis det er en morsom undersøkelse å fylle ut.

Forbedre bloggen eller bedriften din

Detaljene du samler inn gjennom undersøkelsen din kan også brukes til å forbedre bloggen din.

Det hjelper deg å samle verdifull tilbakemelding og innsikt om bloggen din, produktene, tjenestene eller til og med nettstedet ditt som helhet.

Du kan forbedre brukeropplevelsen, øke kundetilfredsheten og forbedre din generelle markedsføringsinnsats med innsikten du oppdager fra undersøkelsen din.

Med så mange fordeler, vil du gå glipp av massevis av muligheter til å forbedre bloggen din ved å ikke legge til en spørreundersøkelse.

Hvordan velge den beste WordPress Survey Plugin

Vurder følgende funksjoner når du velger den beste undersøkelsespluginen for WordPress:

Godt design for undersøkelsesskjema – En god undersøkelsesplugin vil få undersøkelsesskjemaene til å se bra ut. Programtillegget skal tillate deg å tilpasse skjemaene dine slik du vil at de skal se ut. Det gjør det også veldig enkelt å lage spørreundersøkelser hvis plugin har forhåndsbygde maler.

Å lese:  Diskuterer SEO for e-handel med Julian Goldie, Fo...

Brukervennlighet – Det er ingen vits i å installere en plugin som du ikke kan bruke. Når du velger en undersøkelsesplugin, sørg for at den er brukervennlig og lar deg bygge skjemaer uten koding. Du bør helst se etter en dra-og-slipp-bygger; det vil hjelpe deg enkelt å lage og tilpasse undersøkelsene dine slik du vil.

God rapporteringsfunksjon – Undersøkelsespluginet skal tillate deg å se undersøkelsesresultatene dine visuelt, i lettfattelige grafer eller diagrammer. Se etter en plugin som kan kompilere dataene og presentere dem i et handlingsvennlig format.

Integrasjon med CRM – Hvis du driver en nettbasert virksomhet, bør undersøkelsespluginen tillate deg å integrere med et CRM-verktøy (customer relationship management). Et CRM vil gjøre deg i stand til å lagre, organisere og administrere kundens informasjon på ett sted. Å ha en undersøkelsesplugin som integreres med et CRM-verktøy hjelper med å organisere undersøkelsesdataene bedre. Med en CRM kan du for eksempel eksportere alle e-post-ID-ene du har samlet til e-postmarkedsføringstjenester som Constant Contact.

Beste WordPress Survey Plugins

Det finnes alle slags undersøkelsesplugins for WordPress på markedet. For å gjøre ting enklere for deg har vi samlet en liste over noen av de beste undersøkelsespluginene nedenfor.

Her er våre toppvalg for de beste WordPress-undersøkelsespluginene:

1. WPForms

WPForms er den desidert beste WordPress-undersøkelsespluginen på markedet. Den er fullpakket med mange funksjoner, og skjemabyggeren gjør den veldig brukervennlig.

Du kan enkelt lage fantastiske undersøkelser ved hjelp av dra-og-slipp-grensesnittet. Den har også forhåndsbygde maler som kan hjelpe deg i gang.

WPForms-tillegget for undersøkelser og meningsmålingsskjemaer har et utmerket rapporteringsverktøy. Den viser deg sanntidsresultater av undersøkelsene dine, og den kan automatisk kompilere undersøkelsesdataene og lage grafer og andre visuelle elementer.

wpforms-survey-grafer

Du kan også eksportere undersøkelsessvarene og lage dine egne rapporter hvis du vil.

WPForms tilbyr mer enn bare meningsmålinger og undersøkelser. Med dette pluginet kan du lage enkle kontaktskjemaer, betalingsskjemaer, NPS-undersøkelser, bestillingsskjemaer, skjemaer for forlatt handlekurv og mye mer.

Her er noen av de beste WPForms-funksjonene du kan dra nytte av:

 • Enkel dra-og-slipp-bygger
 • Tilpassbare undersøkelsesfelt
 • Dusinvis av ferdige skjemamaler
 • Integrerer med populære e-postmarkedsføringstjenester
 • Kraftig betinget logikk for undersøkelser
 • Meningsmålinger i sanntid

Få WPForms nå »

Du kan prøve det ved å bruke WPForms gratis versjon. Men du må oppgradere til pro-versjonen for å få tilgang til undersøkelses- og avstemningsfunksjonen.

Å lese:  9 beste flerbrukstemaer å bruke i WordPress for 2024

2. Formidable former

Formidable Forms er en avansert skjemabygger med mange funksjoner, inkludert undersøkelses- og avstemningsfunksjonalitet.

Programtillegget gir deg tilgang til forskjellige skjemaresponsfelter som avmerkingsbokser, rullegardiner, alternativknapper og mer.

Denne plugin-en har en dra-og-slipp-funksjonalitet som hjelper deg med å bygge komplekse undersøkelser i løpet av få minutter.

Akkurat som WPForms har denne plugin også avanserte datarapporteringsfunksjoner. Du kan enkelt se undersøkelsesresultatene i form av grafer, diagrammer, tabeller og andre visualiseringer. Det gjør det også superenkelt å dele disse resultatene med bloggbesøkende og sosiale medier gjennom innebyggingsfunksjonen.

La oss se på noen av de viktige funksjonene til Formidable Forms:

 • Vakre formdesign og maler
 • Dra og slipp undersøkelsesskjemabygger
 • Online kalkulatorskjemaer
 • Smart spørsmålsgrening
 • Mobiloptimalisert
 • Integrerer med e-postmarkedsføringstjenester, CRM-er og mer

Få formidable skjemaer i dag »

Formidable Forms har også en gratis versjon så du kan prøve det.

3. YOP-avstemning

YOP-avstemning lar deg lage undersøkelser og meningsmålinger og legge dem inn i WordPress-bloggen din på en enkel måte. Den lar deg administrere og lage undersøkelser fra WordPress-dashbordet ditt, slik at du ikke trenger å gå noe annet sted. Du får også tilgang til tilpassbare maler. Du kan velge den som passer best til nettstedets design.

YOP Poll lar deg også planlegge avstemninger, sette grenser for stemmer og begrense brukertilgang basert på deres IP-adresser eller brukernavn.

YOP Polls gir deg høy kontroll over datarapportering. Du kan velge hvilken informasjon du vil vise og hvilken informasjon du vil holde privat. Men ulempen er at den ikke visualiserer dataene dine gjennom grafer og diagrammer, du må gjøre det på egen hånd ved å bruke tredjeparts plugins.

Her er noen funksjoner i YOP Polls:

 • Lett å bruke
 • Kjører flere meningsmålinger samtidig
 • Enkel å dele på tvers av nettstedet ditt
 • Automatiserer planlegging av avstemninger
 • Lar deg tilpasse avstemningene dine

Få YOP-avstemning i dag »

4. Crowdsignal (Polldaddy)

Crowdsignal, tidligere kjent som Polldaddy, er en gratis WordPress-avstemning og spørreundersøkelse-plugin. Dette pluginet er utelukkende dedikert til å lage meningsmålinger og undersøkelser på WordPress.com. Du trenger en WordPress.com-konto for å få plugin-API-nøkkelen for å bruke den.

Merk: Hos Blog Tyrant anbefaler vi alltid å bruke WordPress.org for bloggen din, i stedet for WordPress.com. Sjekk ut dette innlegget for å lære forskjellen mellom WordPress.org og WordPress.com for å lære mer.

Crowdsignals dra-og-slipp-grensesnitt gjør det veldig enkelt å lage undersøkelser og avstemninger, og du kan tilpasse undersøkelsene dine slik du vil. Den lar deg også endre stilinnstillingene for undersøkelsen, delingsinnstillingene og resultatdelingen for hver undersøkelse du oppretter.

Å lese:  Hvordan tjene penger med Go High Level [7 Perfect Ways]

Crowdsignal inkluderer også en captcha for å blokkere spam og har også grunnleggende IP-filtrering for å forhindre dupliserte svar.

Ulempen er at den gratis versjon er svært begrenset. I motsetning til andre plugins i denne listen, vil du ikke lage noe annet skjema enn spørreundersøkelser med Crowdsignal.

Gratisversjonen legger også til en merkevarelogo til undersøkelsene du lager. Dette kan være veldig påtrengende og kan bare fjernes hvis du kjøper premiumplanen deres.

La oss se på noen av Crowdsignals funksjoner:

 • Enkel og lett å bruke
 • Genererer lettleste rapporter
 • Ulike undersøkelsesmaler
 • Kan deles på nettstedet ditt og sosiale medier
 • 24/7 kundestøtte

Få publikumssignal i dag »

5. Tyngdekraftsformer

Gravity Forms er en av de lengstlevende WordPress-skjemapluginene på markedet, og den kommer med mange tillegg for å hjelpe deg med å bygge hvilken som helst form du ønsker. For å lage undersøkelser og meningsmålinger, må du få undersøkelser, meningsmålinger og spørrekonkurranser.

Gravity Forms har en brukervennlig dra-og-slipp-skjemabygger som gjør det veldig enkelt å lage undersøkelser og meningsmålinger.

Programtillegget lar deg også sette grenser for antall svar du får, og lar deg også lage forgreningsundersøkelser som endres basert på tidligere svar.

Rapporteringsfunksjonen er ikke like nyttig som de andre pluginene i denne listen. Du vil kun kunne se resultatene av undersøkelsen fra administrasjonsområdet. Den lager ingen visuelle rapporter. Hvis du vil lage grafer og diagrammer, må du eksportere CSV-dataene og bruke et tredjepartsverktøy.

Tilpassbar som den kan være, er Gravity Forms ikke den mest brukervennlige plugin. Det krever litt kodekunnskap før du kan utnytte tilpasningsfunksjonene fullt ut.

Noen funksjoner ved Gravity Forms er:

 • Dra og slipp skjemabygger
 • E-postvarsler
 • Forhindrer spam
 • Mobilvennlige skjemaer
 • Integrasjon med e-posttjenester
 • Støtte for tillegg

Få Gravity Forms i dag »

6. Quiz og Survey Master

Quiz og Survey Master lar deg lage spørrekonkurranser og spørreundersøkelser for WordPress-bloggen din. Brukergrensesnittet er ikke det mest brukervennlige, men du finner detaljert dokumentasjon på nettsiden deres for å hjelpe deg med å lage engasjerende spørreundersøkelser og spørrekonkurranser.

Gratisversjonen har mange funksjoner. Du kan lage undersøkelser med standardfelt eller lage undersøkelser på flere sider. Du kan også lage spørrekonkurranser med poengtavler, interaktive svar og poengsum.

Den eneste ulempen er at du ikke vil få tilgang til datarapporterings- og analysefunksjonen med mindre du kjøper plugin-en premium versjon.

Her er noen funksjoner i Quiz and Survey Master:

 • Interaktive spørrekonkurranser med topplister
 • Sender takke-e-post til personer som har fullført undersøkelsen
 • Flertrinnsundersøkelser for høyt engasjement
Å lese:  Lær å få fart på WordPress med noen få enkle triks

Få quiz og undersøkelsesmester i dag »

7. WP-avstemninger

WP-avstemninger er en veldig enkel plugin som lar deg lage meningsmålinger på WordPress-bloggen din. Akkurat som Crowdsignal, har ikke WP-Polls en skjemabygger. Fraværet av en skjemabygger gjør det svært vanskelig å tilpasse spørreskjemaene dine. Du må stole på deres forhåndsbygde maler, eller du må lage din egen tilpassede CSS-kode.

WP-Polls er best for å lage enkle stemmeavstemninger, den kan ha begrensede funksjoner og tilpasninger, men den får jobben gjort uten mye oppstyr.

WP-Polls har en anstendig rapporteringsfunksjon. Brukere kan se resultatene av avstemningen umiddelbart etter at de har sendt inn sine stemmer.

Husk at du bare kan samle inn svar gjennom avmerkingsbokser eller radioknapper med denne plugin-en, noe som betyr at du ikke har mye data å leke med.

WP-Poll lagrer brukernes svar i logger i admin-området der du kan se hvordan de stemte. Det hjelper deg også med å forhindre spam ved å lagre IP-adressene i admin-området. Du kan filtrere ut duplikatstemmene ved å gå gjennom listen over IP-adresser.

WP-Polls funksjoner:

 • Enkelt å lage spørreundersøkelser og meningsmålinger
 • Enkel funksjonalitet
 • Tillater datalagring

Få WP-avstemninger i dag »

Bonus: RafflePress

RafflePress er en populær giveaway-plugin for WordPress, men mange vet ikke at den også har en spørreundersøkelse og avstemningsfunksjon.

Med RafflePress kan du gjennomføre en undersøkelse mens du kjører en giveaway på bloggen din. Dette kan gi mer vekst på nettet og innsikt i hva publikum ønsker.

RafflePress har en ryddig rapporteringsfunksjon. Den genererer automatisk diagrammer og grafer for alle undersøkelsessvarene dine. Du kan enkelt se dem på WordPress-dashbordet.

Sjekk ut disse nøkkelfunksjonene til RafflePress:

 • Lett å bruke
 • Integrasjon med e-postmarkedsføring
 • Tydelig datapresentasjon
 • Integrasjon av sosiale medier
 • Gratis giveaway maler

Få Rafflepress i dag »

Bruke gratis versjon for å prøve denne plugin-en før du kjøper den.

Og der har du det! Vi håpet artikkelen vår hjalp deg med å finne den beste WordPress-undersøkelsespluginen for bloggen din. Du kan prøve hvilken som helst av dem og se hvilken som passer best for bedriftens behov.

Hvis du er nybegynner, da WPForms er det beste alternativet for deg. Den er enkel å bruke og gir mange tilpasningsmuligheter.

Hvis du likte denne artikkelen, sjekk ut vår guide om de beste markedsføringsautomatiseringsverktøyene og vår liste over de beste WordPress-plugins for bloggere.

Og ikke glem det meld deg på vårt nyhetsbrev på e-post for flere nyttige bloggtips!

Nye publikasjoner:

Anbefaling