7 bufferalternativer byråer og små team bør prøve

Buffer er en av de mest populære administrasjon av sosiale medier og automatiseringsverktøy. Den har flotte publiseringsfunksjoner, et fint grensesnitt og direkte Instagram-planlegging. Men verktøyet ser ut til å ha noen ulemper sammenlignet med bufferalternativer på markedet.

Men det har også noen bemerkelsesverdige ulemper.

Buffer er delt inn i tre applikasjoner: Buffer Publish, Reply og Analyser. Disse tre appene dekker publisering, overvåking og rapportering på sosiale medier, og hver har sin egen månedlige avgift.

Men hvis du er en nystartet bedrift eller en liten bedrift som leter etter et sosialt medieverktøy som håndterer alt uten å tære på fortjenestemarginene dine, bør du se etter andre alternativer enn Buffer.

Så før du registrerer deg for et bufferabonnement, sjekk også ut disse fem beste bufferalternativene.

1. SocialPilot: Beste bufferalternativ

Bufferalternativ SocialPilot

Tildele: $35/måned

SocialPilot er et av de mest kostnadseffektive bufferalternativene for små team og bransjer. Det gir en enorm vekst på sosiale medier og senker enhetsutgifter. Med SocialPilot trenger du ikke å stresse med oppdateringer og å gå tom for grenser. Du kan også ta datadrevne beslutninger for å forbedre engasjementet og regulere strategien din for sosiale medier.

SocialPilot hjelper deg med å planlegge og svare på alle kommentarer, meldinger og innlegg i sanntid. I tillegg til å planlegge sosiale medier, kan du også be om at klienter kobler sammen kontoer og deler rapporter via white label-e-poster på SocialPilot.

Hvorfor velge SocialPilot som ditt beste bufferalternativ?

 • Med et vennlig brukergrensesnitt kan du planlegge/lage personlige innlegg for alle sosiale medieplattformer, alt på ett sted.
 • Sosial innboks-funksjonen lar brukere svare på alle meldinger og kommentarer. Den filtrerer også samtaler og fokuserer på de riktige – slik at du ikke går glipp av å svare noen kunde.
 • SocialPilot hjelper til med å planlegge 500 innlegg på sosiale medier med funksjon for masseplanlegging.
 • Arbeidsflyter lar deg samarbeide med grupper mens du vurderer og godkjenner alt innhold før du legger ut.
 • Du kan strømlinjeforme og optimalisere strategien for sosiale medier på autopilot ved å planlegge innlegg når følgerne og abonnentene dine er mest aktive.
 • SocialPilots kuraterte innholdsliste hjelper til med å skape overbevisende innhold basert på kategorier, siste nyheter, nøkkelord og påvirkere.
 • SocialPilots utvidelse gjør det mulig å planlegge innlegg på sosiale medier når som helst og hvor som helst uten å endre vinduer og faner.
 • Den lar deg legge til videoer og bilder med SocialPilot.
 • Den har innebygd Giphy-støtte.
 • Trim enkelt URL-er i innleggene dine med Rebrandly, Bitly eller Sniply.
 • Den har innebygd Dropbox og Box.com-støtte for å dele media fra skylagringen sømløst.
 • Det lar deg angi godkjenningsrettigheter og privilegier for å endre eller slette innlegg.

Hva synes folk om SocialPilot?

Jennifer W.

Jeg elsker å kunne planlegge flere innlegg for flere kontoer og batchinnhold. Analysene er også gode. Vi kan ha mye flere kontoer sammenlignet med noen av de andre nettstedene der ute. Jeg elsker også at jeg kan sette opp grupper og velge flere kontoer med ett klikk. Det er en mulighet for å eksportere rapporter med firmalogoen på for å se veldig profesjonelle ut.

Å lese:  Må-ha produktivitetsverktøy for byråer

Jenna D.

Det tok meg 3 solide uker å sammenligne og kontrastere hvert eneste planleggingsverktøy for sosiale medier på markedet, men jeg er glad HuI gjorde det! SocialPilot var den BESTE tjenesten til den beste prisen. Jeg får mer fra SocialPilot enn jeg får fra HootSuite eller Buffer til en brøkdel av prisen. Og kundestøtten deres er uslåelig! Takk for alt du gjør!

Alexandra K.

Planleggerfunksjonen lar meg organisere og legge ut innhold en hel måned i forveien. Jeg kan være sikker på at innholdet blir publisert i tide og i alle ulike medieformater. Jeg kan også redigere innlegg etter at de er planlagt å gå ut, innlegg kan deles videre og tidspunkt endres/redigeres. Funksjonene fungerer raskt på alle våre sosiale plattformer. Den sosiale analytiske komponenten er veldig nyttig og fungerer som en god guide for å forstå hvordan innholdet ditt presterer og hvem akkurat ditt publikum er.

2. Loomly: Bufferalternativ for lag

Bufferalternativer loomly

Tildele: $79/måned for 6 brukere

Loomly er et robust skybasert administrasjonsverktøy for sosiale medier og bufferalternativ som leverer ende-til-ende administrasjonsløsninger for sosiale medier.

Det fungerer som et sentralt dashbord som organiserer innlegg og annonser på sosiale medier. Dette sosiale medieverktøyet er best egnet for små bedrifter, digitale markedsførere og sosiale medier-påvirkere.

Det muliggjør innholdskurering, publikumsinteraksjon, arbeidsflytadministrasjon, metrikkanalyse og forskjellige andre sosiale mediehandlinger fra ett enkelt dashbord. Den gir også brukere forslag og kommentarer for å optimalisere innholdet for å maksimere effekten.

Fordeler

 1. Loomly eliminerer den ineffektive og tradisjonelle bruken av regneark for å administrere planlegging av innlegg på sosiale medier.
 2. Plattformen gir ledere for sosiale medier sanntidsinformasjon om innleggene deres.
 3. Loomly hjelper ikke bare brukere med å utarbeide og lage planlagte innlegg for oppdateringer på sosiale medier, men den analyserer og overvåker dem også.

Shannon L

Vi elsker at Loomly lar oss planlegge innhold på typiske profiler som FB, IG, LinkedIn, Twitter og enda bedre på Pinterest, TikTok og Google My Business. Planleggingsverktøyet er superenkelt å bruke, og kundene våre elsker hvor enkelt det er å gå gjennom deres planlagte innhold i kalenderen. Teamet vårt elsker samarbeidsområdet, hvor vi kan kommentere hva som må oppdateres eller endres. Når vi priser sammenlignet med andre lignende verktøy, var det en enkel sak at Loomly var riktig for verdi og pris.

Ulemper

 1. Nylig fjernet Loomly Instagram-publisering.
 2. Det er ikke lett å bytte til en kalenderfunksjon.

Zack G

Mangelen på analyser er et stort problem. Jeg forstår at du kan betale mer for å få postanalyse, men konkurrenter tilbyr dette på sin grunnleggende konto. Dessverre var dette et stort nok problem til å få meg til å migrere til en av disse konkurrentene.

3. Sprout Social: Bufferalternativ for store merker

Buffer Alternativ Spire Sosial

Tildele: $99/måned

Spire Sosial er en av de utmerkede bufferalternativene som gir robuste sosiale administrasjonsløsninger for ledende selskaper og merkevarer som Hyatt, Microsoft, Leo Burnett, Ogilvy og Evernote. Det lar merkevarer strømlinjeforme sosial ledelse, publisering, engasjement, rapportering, kundeservice og mer.

Sprout Social er bemerkelsesverdig fordi den har en CRM-funksjon og lyttetillegg for å forbedre markedsføringsstrategien din gjennom samtaler og innsikt om merkevaren din. Sprout Social er omfattende programvare for sosiale medier som dekker alt fra publisering til rapportering til sosial lytting. Den leverer samarbeidsverktøy, og de har også en 30-dagers gratis prøveperiode.

Å lese:  Når du skal legge til tilknyttede selskaper til din WooCommerce-butikk

Fordeler

 1. Den er kompatibel med Instagram, Facebook, Twitter og LinkedIn.
 2. Den har en smart innboks som fungerer som en innboks for alle dine sosiale mediekanaler.
 3. Den har en flott helpdesk med ekstra CRM-funksjoner.

Cassie S

Jeg administrerer 13 forskjellige sosiale medier-kontoer, så jeg trenger planleggingsprogramvare for å holde tritt med alt! Flertallet av rapportene på Sprout er de samme som du kanskje finner på din sosiale mediekanal, men å ha alt på ett sted gjør rapporteringen enklere.

Ulemper

 1. De avanserte funksjonene er kun tilgjengelige med dyre abonnementer.
 2. Den integreres med bare noen få sosiale nettverk.

Ellie G

Ingen Snapchat eller TikTok-integrasjon. Dessuten er det veldig dyrt hvis du har flere sosiale kanaler. Rimelig pris for 10 kanaler, men siden hver FB, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest osv. teller som 1 kanal, går 10 fort.

4. Senere: Visuelt-fokusert bufferalternativ

Bufferalternativer senere

Tildele: $12,50/måned

Seinere startet som et Instagram-markedsføringsverktøy i 2014 og har utviklet sin plattform for kjente sosiale medier som Twitter og Facebook. Deres ekspertise er basert på mediehåndtering, visuell planlegging, markedsføring og analyser.

Det er en alt-i-ett sosial markedsføringsplattform som gjør den til en av de populære bufferalternativene. Den lar deg planlegge, analysere og legge ut innholdet ditt med bare noen få klikk. Det hjelper å spare tid samtidig som det forbedrer veksten til virksomheten din.

Det lar deg lage innholdskart og postplaner med Laters visuelle planleggingsverktøy. Det er et kalenderverktøy der du kan dra og slippe innhold på en tidslinje.

Fordeler

 1. Analysefunksjonen er imponerende, spesielt som svar på hashtag-ytelsen.
 2. Historieplanlegging er en bemerkelsesverdig funksjon som lar deg planlegge Instagram-historier på forhånd. Det tillater også flere brukere i én påloggingskonto.
 3. Det hjelper med å planlegge innlegg på plattformer som Instagram, Facebook, Twitter og Pinterest.

Rachel D

Jeg elsker det månedlige oppsettet. Det lar meg forhåndsvise innleggene våre for måneden på en visuell måte som er tydelig og nyttig. Jeg liker også at du kan forhåndsvise rutenettet ditt fra plattformen, slik at du kan se hvordan alle innleggene dine vil se ut i profilen din. Mediebiblioteksdelen er også nyttig ettersom du kan merke bilder med visse etiketter (brukte eller ubrukte) og til og med legge til notater til bildene.

Ulemper

 1. Senere lar deg ikke tweete bare en lenke (ingen bilde vedlagt), noe som noen ganger kan være utfordrende når du planlegger innhold.
 2. Den legger foreløpig ikke ut videoer til Pinterest gjennom mobilappen, bare gjennom skrivebordsversjonen.

Meredith Walter

Jeg skulle ønske det var direkte integrasjon med ting som Canva og Lightroom for å gjøre opplasting og redigering av bildene mine sømløs.

Bufferalternativ AgoraPulse

Tildele: $99/måned

Agorapulse er et av de bedre bufferalternativene for bedrifter i alle størrelser. Den har funksjoner som analyser, planlegging av sosiale medier, automatisering og overvåkingsfunksjoner for å hjelpe deg med å utnytte digitale markedsføringsmuligheter og øke trafikken.

Den har en sosial innboks for å administrere all innkommende kommunikasjon på ett sted ved å tilby intuitiv publisering, sosial lytting, innsikt og rapportering i sin robuste stabel.

Teamarbeid lar deg overlate oppgaver til forskjellige medlemmer og sikre en friksjonsfri arbeidsflyt i organisasjonen. Agorapulse har enestående kundestøtte og du kan kontakte dem 24/7 via e-post, telefon eller live chat.

Fordeler

 1. Intuitiv publisering lar deg organisere, samarbeide og planlegge innhold for alle sosiale medieplattformer.
 2. En robust sosial innboks lar deg administrere alle dine innkommende direktemeldinger, delinger og kommentarer på sosiale medier på ett sted.
 3. Det er en 30-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig.
Å lese:  Hvorfor er brukeropplevelse viktig for e-handel?

Sam C

Agorapulse er et utrolig verktøy som definitivt kan lette byrden på sosiale medier. Jeg setter pris på at Agorapulse enkelt kobler til de fleste sosiale medieplattformer. Den beste funksjonen er analyseverktøyet for konkurrentsporing.

Ulemper

 1. Agorapulse er kostbart for småbedriftseiere.
 2. Noen ganger henger applikasjonen og har problemer.
 3. Applikasjonen er ikke mobilvennlig.

Alex F

Dessverre er rapporteringen ganske svak. Vi bruker faktisk en annen tredjepartsapp for å få .csv-filer til å laste inn i Google Sheets og Google Data Studio. AgoraPulse lar deg eksportere for det meste PowerPoints (som ikke er så pene) og noen .csv-filer for svært grunnleggende sosiale beregninger.

Bufferalternativ Zoho Social

Tildele: $15/måned

Zoho Social er et av de utmerkede markedsføringsverktøyene for sosiale medier som er en allrounder i alle aspekter. Det viser seg å være et perfekt bufferalternativ fordi det har komparative egenskaper, men de er mer effektive på mange måter.

Verktøyet gir deg kraftige funksjoner, inkludert masseplanlegger, innholdskalender, tilbakevendende innlegg, etc., som gir innholdet ditt mulighet til å øke merkevarens relevans.

Den beste funksjonen ville være den høyt utviklede lyttingen til sosiale medier. Zoho Socials robuste språkanalysefunksjoner gjør det mulig for brukere å raskt kjenne opinionen til merkevaren din.

Fordeler

 1. Det hjelper med å administrere kontoer på Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin og Facebook.
 2. Verktøyet er brukervennlig og veldig enkelt å lære.
 3. Zoho social har svært godt utviklet sosiale lytteevner.

Eren Y

Zoho Social er et flott verktøy for å organisere alle sosiale medier fra én plattform. Man kan organisere og planlegge innlegg ved å bare bruke dette verktøyet. Det fungerer med Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin, Facebook. Alle de store sosiale medieplattformene er der. Når du har flere merker, er det enkelt å planlegge og sparer mye tid. En annen fordel er at det er veldig enkelt å lære og veldig brukervennlig. Kundestøtte er en annen ting som er verdt å nevne, siden de er raske til å svare og hjelpe deg med problemet ditt.

Ulemper

 1. Verktøyet kan ikke laste opp bilder med høy oppløsning.
 2. Kan ikke planlegge Facebook- og Instagram-historier.
 3. Kundestøtte er ikke opp til målet.

Tommy S

Manglende evne til å legge ut bilder med høy oppløsning på grunn av størrelsen på filen er den absolutt verste delen av denne plattformen. Hvis de kunne få det til å fungere, ville dette vært et utrolig system. Imidlertid endte vi opp med å måtte kjøpe en annen sosial e-postplattform på grunn av deres manglende evne til å tilpasse/tilpasse seg.

Bufferalternativ kan sendes

Tildele: $29/måned

Sendible er et verktøy med ekspertise på å gi sosiale medier strategi og ledelsesstøtte til byråer og små bedrifter. Fokuset på denne bestemte demografien gjør det til et kraftig bufferalternativ.

Sammen med innholdsplanlegging og kurasjonsverktøy, gjør den distinkte “Prioritetsinnboks”-funksjonen den svært effektiv for å drive frem de mest lovende interaksjonene. Denne funksjonen er veldig grunnen til at et flertall av klientellet foretrekker dem.

Under innholdsopprettingsprosessen lar verktøyet brukeren tilpasse innlegget i henhold til plattformen og forhåndsvise det genererte innlegget. Denne avanserte funksjonen er nyttig for mindre kunder for å lage bedre innhold på sosiale medier.

Fordeler

 1. Verktøyet tillater planlegging på andre Google My Business enn de ledende sosiale plattformene også.
 2. Det lar brukeren enkelt legge ut alle sosiale mediekanaler samtidig.
 3. Verktøyets analysefunksjoner er svært innsiktsfulle.

Megan E

Det BESTE høydepunktet er at du kan planlegge Google My Business (GMB)-innlegg på en fornuftig måte!!! Denne sosiale medier-planleggeren er en game changer for meg, generelt, men det faktum at den bare legger ut til GMB er en STOR seier for meg. Det er så nyttig og mangefasettert. Jeg har satt opp “spørsmål” for GMB-innlegg, så et stort sett med innlegg vil resirkulere seg selv etter at alle har postet. Det er helt utrolig. I tillegg er det enkelt å legge ut på flere sosiale mediekanaler samtidig

Å lese:  OnePlus Band vs Mi Band 5: Hvilken bør du kjøpe?

Ulemper

 1. Koblingen ved bruk av teamsamarbeidet fungerer ofte ikke riktig.
 2. Prisen er høyere og har ikke blitt frigitt.
 3. Det er feil i postingsfunksjonen, så noen ganger mislykkes posting.

Verifisert gjeldende bruker

Prisen på Sendible har ikke sunket ettersom antallet konkurrenter som tilbyr lignende tjenester har økt – alt til en betydelig lavere kostnad. Dette har vært en stor skuffelse og en vi ønsker å ta tak i. Det er bare utrolig vanskelig å bytte plattform fordi vi har så mange innlegg planlagt måneder i forveien. Noen ganger fungerer ikke tjenestelisteforbindelsen mellom teammedlemmene våre som den skal – det er tillatelsesproblemer som ser ut til å løse seg etter en liten stund. Dette kan være frustrerende når vi tar med en ny klient og teamet vårt begynner å jobbe seriøst med fremtidige innlegg.

Hvilke av bufferalternativene valgte du?

Automatiseringsverktøyet for sosiale medier du velger å bruke, skal hjelpe utførelsesprosessen fra start til slutt for å administrere markedsføringen på sosiale medier så sømløst som mulig.

Buffer er et av de mest kjente automatiseringsverktøyene for sosiale medier. Likevel går andre tilgjengelige plattformer lenger enn Buffer gjør til en konkurransedyktig pris.

Som SocialPilot, som er et av de beste bufferalternativene. Selv om det er mange likheter mellom SocialPilot og Buffer, forsegler førstnevnte en utfordrende avtale.

SocialPilot kan koble til ulike sosiale medieplattformer. Utenom det kan den planlegge opptil 5000 innlegg sammenlignet med Buffers 2000 innlegg.

Det er også tilleggsfunksjoner som SocialPilot leverer som Buffer ikke gjør, for eksempel å gi deg muligheten til å administrere Facebook-annonsene dine i selve markedsføringsverktøyet. Og det er ikke alt. Plukk den opp gratis prøveperiodeog sjekk ut hva annet SocialPilot har å tilby.

vanlige spørsmål

🌟 Er Buffer-appen tilgjengelig gratis?

Ja, Buffer har en gratisversjon tilgjengelig, men med minimale funksjoner. I stedet kan du bruke et sosialt medieverktøy som SocialPilot og dra nytte av alle funksjonene og funksjonene på en rimelig plan.

🌟 Hva er de beste bufferalternativene?

Noen av de beste alternativene til buffer er:

 • SocialPilot
 • Loomly
 • Spire Sosial
 • Seinere
 • Agora puls
 • Zoho Social
 • Sendt

🌟 Hva gjør Buffer-applikasjonen?

Buffer er et automatiseringsverktøy for sosiale medier som lar deg planlegge innlegg for forskjellige innlegg på sosiale medier. Du kan også analysere ytelsen til hvert innlegg, masseplanlegge dem og til og med generere rapporter.

🌟 Er Buffer-applikasjonen dyr?

Buffer leverer 4 planer i følgende prisklasse:

 • Det er en gratis plan, men med flere begrensninger.
 • Den essensielle planen er $6/måned per sosial kanal.
 • Teamplanen er $12/måned per sosial kanal.
 • Byrået koster $120/mnd.

🌟 Er SocialPilot bedre enn Buffer-applikasjon?

Det kommer an på hvilke behov du har. Hvis du er en voksende bedrift som leter etter et sosialt medieverktøy som håndterer alt uten å tære på fortjenestemarginene dine, er SocialPilot bedre enn Buffer.

SocialPilot gir også teknisk støtte til sine kunder fem dager i uken. I tillegg til å planlegge og administrere innlegg, leverer SocialPilot også Facebook Boost Post- og Lead Ads-administrasjon, en funksjon Buffer ikke har.

Nye publikasjoner:

Anbefaling