7 eksklusive grunner til at Instagram er avgjørende for markedsføringsplanen din

Lurer du på hvordan du kan bruke produktbildene dine til å øke bedriftens rekkevidde?

Kan noen korte, nyttige videoer bidra til å forbedre kundenes opplevelse?

Selvfølgelig ja!

Sosiale medier er et flott sted å nå hjertet til publikum. Vel, du vet det allerede, ikke sant? Men i den harde konkurransen blir det viktig for deg å velge riktig plattform.

Instagram er avgjørende for markedsføringsplanen din

Du kan ha markert din tilstedeværelse på disse kanalene,

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

Men det er fortsatt gode sjanser for at du går glipp av noe. Hvorfor? Gikk du glipp av noe stort?

Ja, du hoppet av plattformen og resulterte i 10 ganger høyere merkeengasjement sammenlignet med Facebook, 84 ganger høyere enn Twitter og 54 ganger høyere enn Pinterest.

Det er ingen ringere enn- Instagram.

Trenger du flere grunner til å vurdere å opprette bedriftsprofilen din på Instagram? Utforsk de 7 beste måtene å gjøre merkevaren din mer synlig og målene dine oppnåelige.

Årsak #1: Eksponering for en større brukerbase!

Borte er tidene da Instagram ble ansett som en mindre aktør i den sosiale medieverdenen. Populariteten øker eksponentielt og overgår nå Twitter og LinkedIn. Nylig klarte Instagram å nå 600 millioner brukere, som faktisk er et stort antall.

Å lese:  Blogging for e-handel: skriv ditt første innlegg

Du vet hva som er mer overraskende – de siste 100 millionene ble med på plattformen i løpet av en kort periode på seks måneder! Er ikke det en imponerende vekst?

Instagram månedlig brukervekst

I tillegg indikerer nyere veksttrender en økning i Instagrams brukerbase. Bare sjekk her hvordan antallet daglige aktive Instagram-brukere har økt 150 millioner daglige aktive brukere, per januar 2017som var 100 millioner i oktober 2016.

Antall daglige aktive brukere Instagram

Selv om det vil fortsette å utvide, vil det gi enda flere muligheter for markedsførere til å nå nye kunder.

Nå nye kunder

Grunn #2: Skap bedre engasjement!

Så, det er ganske klart; Å komme på Instagram vil garantert gi deg mer eksponering, som er noe enhver bedrift trenger. Men det som er mer imponerende er at med en stor brukerbase kan bedriftseiere drive mer engasjement, noe som fører til mye bedre resultater.

Vet du over 60 % av Insta-brukere logger på daglig?

Drive bedre engasjement

Ja, det er det nå nest mest engasjerte nettverk etter Facebook.

Instagram andre engasjerte nettverk

Dette er hovedgrunnen til at Instagram har vist seg å være en stor ressurs for digitale markedsførere de siste årene. Når det gjelder de beste merkene, forventer de 4,21 % engasjement på plattformen. I tillegg liker brukere 4,2 milliarder innlegg daglig. Hvis engasjement er sluttspillet ditt, er dette kongen av engasjement i sosiale mediers verden.

Årsak #3: Øker salgsgrafen din!

Du lurer kanskje på hvordan en bildebasert kanal kan føre til mer salg. Men faktum er at den har en høyere konverteringsfrekvens til salgs. En grunn kan være at sammenlignet med alle andre nettverk, bortsett fra Facebook, bruker internettbrukere i dag mer tid på Instagram.

Å lese:  Slik legger du til Google Analytics i Magento 2: Den eneste guiden du noen gang trenger

Ja, i USA bruker internettbrukere omtrent 12 milliarder minutter på Instagram hver måned, ifølge comScore.

Og du kan få de samme besøkende til å kjøpe ting etter å ha besøkt bedriftens Instagram-kontoer veldig enkelt ved å besøke lenken til nettstedet ditt. Den fungerer som en visuell plattform som skjærer gjennom rotet og får produktene dine til å tale for seg selv. For å se hva som fungerer og hva som ikke fungerer, kan du bruke noen analyseverktøy for sosiale medier for å måle Instagram-ytelsen din.

Få de samme besøkende til å kjøpe

Derfor, for bedrifter som ønsker å dominere med et bildesentrisk nettverk, tilbyr Instagram en stor mulighet.

Grunn #4: Vennlig markedsføringskanal!

Dette er sikkert en av de store fordelene; Instagram bruker ikke en algoritme for å bestemme hva publikum ser. Så hvert innlegg vises og hvert innlegg forblir aktivt i galleriet ditt. Og du kan også dra nytte av den fantastiske funksjonen, Instagram Direct, som lar deg sende direktemeldinger.

Hvordan bruker jeg Instagram direkte?

Ja, dette verktøyet lar deg på en kreativ måte løse kundeservice- eller supportproblemer. Unn deg en privat samtale med kundene dine direkte, i stedet for offentlig på kontoene dine. Å koble direkte til publikum, få tilbakemeldinger og stille spørsmål vil hjelpe deg med å målrette innleggene dine på en bedre måte.

Å lese:  Hashtag Hjelp: Din komplette guide til Instagram Hashtags

Grunn #5: En plattform for å være mer kreativ!

Med uendelige muligheter for kreativitet lar denne kanalen deg skape en visuell identitet for din bedrift på en morsommere måte i sanntid. Den kommer med fleksibiliteten til å redigere bilder og formidle følelser utover originalbildet. Du kan fortelle historier, være mer kreativ, kjøre konkurranser, engasjere seg med fansen og være konsekvent. Det finnes en rekke filtre som kan brukes til å forbedre din bilder å falle sammen med merkevaren din. Du trenger neppe å være redd for å eksperimentere.

Plattform for å være mer kreativ

Hvis du for eksempel driver en bedrift og fokuserer på vintage-ting, kan du bruke noen filtre for å legge til antikke effekter. Til og med vignetter kan legges til for å fremheve motivet. Bilder du oppdaterer vil skape et helt nytt perspektiv for bedriften din.

På samme måte kan du legge til noen før- og etterbilder for oppussingsvirksomheten din, eller bilder bak kulissene for noe kunstnerisk arbeid. Selv om disse vil forbedre merkevaren din, vil de også bidra til å utvikle en sterk merkeappell, og gi publikum en klar ide om hvem du egentlig er.

Renovasjonsaktiviteter

Årsak #6: Det er mulig å spore resultater!

Når du bruker Instagram som en del av markedsføringsstrategien din, er det viktig å kjenne til dataene og analysene dine. Hvis du har unngått det av en grunn at det ikke er noen analyser i appen med Instagram, må du vite at du enkelt kan spore dataene dine med Statigram. Så du kan enkelt analysere:

  • Hvor mange følgere har du fått og mistet?
  • Hva er dine beste innleggstidspunkter?
  • Når er publikum mest aktivt?
  • Hva er ditt mest populære innlegg?
Å lese:  Komplett guide til lokal e-handel og hvordan du kommer i gang

Og så mye mer!

Grunn #7: Det er aldri for sent!

Selv om bedriften din ikke har sluttet seg til Instaworld ennå, er den fortsatt tidlig nok til å etablere deg og dominere nisjen din. Du må være enig i at det å bli lagt merke til på en hvilken som helst annen sosiale medieplattform, for eksempel Facebook, er en ganske skremmende oppgave. Med så mange bedrifter som allerede bruker denne kanalen, kan det være en stor utfordring for bedriften din å overstyre dem. For å skille deg fra konkurrentene, hvorfor ikke ta en annen vei?

Med 9 % av amerikanske småbedrifter som bruker Instagram, har du fortsatt en flott mulighet til å skille deg ut fra mengden. Du kan begynne å bygge publikum nå med denne stadig voksende plattformen.

Sosial mediekanal brukt av amerikanske selskaper

Så uansett om du er en bransjehotshot eller en liten bedriftseier, kan Instagram virkelig hjelpe deg med å utvide kundene/publikummet, og selvfølgelig virksomheten din.

Til slutt er det ganske enkelt å komme i gang med Instagram. Så hvis du ikke har betraktet det som en del av markedsføringsplanen din ennå, ikke utsett!

Nye publikasjoner:

Anbefaling