8 LinkedIn Analytics-verktøy hver markedsfører bør bruke i 2024

Med mer enn 756 millioner brukere i 200 land i over 55 registrerte selskaper, er LinkedIn alene en B2B-gullgruve.

Hvis den brukes til sitt fulle potensial, øker den veksten av virksomheten din til ufattelige høyder. Men å utnytte plattformen kan være en kompleks oppgave. Det er her LinkedIns analyseverktøy kommer godt med.

Du kan utvide virksomheten din ved å publisere overbevisende historier, artikler om tankelederskap, pressemeldinger og andre nyheter.

LinkedIns analyseverktøy hjelper deg med å evaluere hvordan kampanjene dine og den daglige innsatsen påvirker LinkedIn-profilene dine ved å gi deg praktisk innsikt og analyser.

Derfor er det viktig å sjekke LinkedIn-analysene dine for å oppnå målene dine raskere og holde tritt med trender. Her er en liste over toppytende LinkedIn-analyseverktøy for å maksimere bedriftens fremgang.

1. SocialPilot: Beste LinkedIn Analytics-verktøy

LinkedIn analyseverktøy SocialPilot

Tildele: $35/måned

Først på listen vår over LinkedIn-analyseverktøy er SocialPilot. Det er det rimeligste og mest omfattende verktøyet som støtter ikke bare LinkedIn, men også Twitter, Facebook, TikTok, Tumblr og Pinterest.

Hvis LinkedIn spesifikt, lar det brukere planlegge og legge ut innhold på LinkedIn-sider og profiler. Deretter, for å sikre at innsatsen gir ønskede resultater, gir den en detaljert analyse av LinkedIns markedsføringsdata, for eksempel engasjement, vekst, visninger og antall følgere. Du kan laste ned en delbar PDF-rapport av analysen.

Dette LinkedIn-analyseverktøyet hjelper brukere med å utvide rekkevidden til enhver markedsføringskampanje på kort tid. Den passer for enhver person, bedrift eller bedrift med rettferdige og budsjettvennlige priser.

Hvorfor velge SocialPilot som ditt LinkedIn Analytics-verktøy?

 • SocialPilot hjelper deg med å planlegge og publisere tilpassede innlegg for forskjellige LinkedIn-kontoer.
 • Det er mulig å analysere, overvåke og rapportere LinkedIns sosiale ytelse med dette LinkedIn-analyseverktøyet.
 • Brukere kan generere white-label-rapporter superraskt.
 • Det lar brukeren lage en arbeidsflyt med teammedlemmer ved å bruke samarbeidsfunksjonene.
 • Det er enkelt å administrere flere kunders sosiale mediekontoer ved hjelp av SocialPilot.
 • Brukere kan administrere annonsekampanjer og øke innlegg for Facebook-kontoer.
 • Masseplanleggingsfunksjonen tillater opplasting av 500 innlegg.
 • Det hjelper deg å øke opplevelsen av merkevaren din på LinkedIn ved å legge ut originale produktvideoer, GIF-er, infografikk, karusellinnlegg, bilder og mer.

Hva synes folk om SocialPilot?

Sharon Hall

SocialPilot er et utmerket verktøy for administrasjon av sosiale medier for team og byråer. Det er enkelt å sette opp, raskt å planlegge innhold og har flere alternativer for å holde sosiale mediestrømmer fulle. Det er et rimelig alternativ til noen av de dyre teamplanene som tilbys av andre sosiale medieverktøy.

Å lese:  Et triks for å belønne positiv kjøpsintensjon

Christopher C.

Det beste verktøyet i vårt sosiale mediearsenal, uten tvil. Fordelene fortsetter, og det beste er at det er enkelt å ta med teammedlemmer og det høye nivået av støtte vi fortsetter å motta fra SocialPilot-teamet.

Beverly T.

Rimelig, enkelt å gi kunder tilgang til kontoene sine og gi teammedlemmer tilgang til bestemte grupper. “Gruppe”-funksjonen er utmerket. Jeg liker også «Fremhevet innhold», som gjør det enkelt å finne relevante artikler og lenker å dele med publikum.

2. Social Insider: Tidsbesparende LinkedIn Analytics-verktøy

LinkedIn analyseverktøy Socialinsider

Tildele: $83/måned

Neste i listen vår over LinkedIn-analyseverktøy er Sosial insider. Det forbedrer din LinkedIn ved å teste effektiviteten og overvåke alle nøkkeltall. Du kan enkelt oppdatere bedriftssiden din med dette LinkedIn-analyseverktøyet.

En av hovedtrekkene til LinkedIns strategi- og analyseverktøy er at det gir deg alle tilgjengelige verktøy for å evaluere og forbedre innholdsstrategien din.

Fordeler

 1. Dette LinkedIn-analyseverktøyet hjelper til med sammenligninger på tvers av profiler.
 2. Klikk, visninger, delinger og tilbakemeldinger på hvert innlegg kan undersøkes nærmere.
 3. Den lar deg laste ned innlegg som CSV.

Ioana R

I en verden med så mye data rundt deg trenger du struktur og klarhet. Social Insider er et nyttig verktøy. Den er vennlig, fungerer veldig raskt og gir deg alle svarene du trenger.

Ulemper

 1. Kundestøtten er ikke tilfredsstillende og tar uker å svare.

Patrick H

Ikke forvent at de kommer tilbake til deg med støtte. Det kan ta uker. Ikke forvent at de følger noen form for avtale du gjør med dem.

3. Hootsuite: Pro LinkedIn Analytics Tool

LinkedIn analyseverktøy Hootsuite

Tildele: $129/måned

Hootsuite er et analyseverktøy som oftest brukes av store selskaper for å kjøre sine sosiale mediekampanjer. Det er for tiden et av de mest effektive LinkedIn-verktøyene, selv om det er dyrt for frilansere eller små bedrifter.

Med over 16 millioner brukere og 1000+ ansatte, er Hootsuite et av de mest nyttige verktøyene for å få innsikt og analyser på tvers av ulike sosiale medieplattformer. Du kan også måle nettstedkonverteringer gjennom Hootsuite Impact-oppgraderingen.

Fordeler

 1. Den beste og mest brukte funksjonen til Hootsuite er å planlegge og publisere innlegg.
 2. Innleggs- og dupliserte funksjoner gjør det mulig å dele den samme oppdateringen mange ganger for å nå publikum i forskjellige tidssoner.
 3. Det hjelper med å kuratere innhold som tilfredsstiller publikum og når flere mennesker.

Christian N.

Å ha et fint bilde for hver feed gir en god plass på hva som står i kø i rørledningen av innlegg. Det er også ganske enkelt å laste opp og planlegge innlegg, samt gå tilbake for å gjøre endringer i innstillingene før et innlegg er planlagt å gå live.

Ulemper

 1. Betalte planer er ganske dyre.
 2. Noen brukere synes det er vanskelig å navigere gjennom visse funksjoner.

Tony S

Jeg må si at kostnaden er den største ulempen for meg. Gratisnivået pleide å tillate litt flere kanaler å laste opp til, men de reduserte antallet, og tvang meg til å enten oppgradere eller velge et annet produkt.

4. Dux-Soup: Dedikert LinkedIn Analytics-verktøy

LinkedIn analyseverktøy Dux-Soup

Tildele: $11,50/måned

Neste i listen vår over LinkedIn postanalyseverktøy er Dux suppe. Stolt på av over 60 000 brukere, har det blitt et av de mest anbefalte LinkedIn strategi- og analyseverktøyene.

Å lese:  Magento 2 frakttabellpriser: Komplett oppsettveiledning

Grunnlagt i 2016, er det et kostnadseffektivt verktøy for LinkedIn-postanalyse. Dux-Soup har en gratis plan tilgjengelig med noen grunnleggende funksjoner som autofilterfunksjoner for å hjelpe brukere med å finne potensielle kunder.

Fordeler

 1. Det er et budsjettvennlig verktøy, med en gratis plan tilgjengelig.
 2. Den betalte versjonen har flotte funksjoner som flere dryppkampanjer, et ytelsesdashbord for å koble til CRM og arbeidsflytintegrasjoner.
 3. Dette verktøyet gjør det enkelt å sette opp dryppkampanjer, selv for ikke-tekniske brukere.

Kelly L

Dux-suppe er flott for å optimalisere berøringen min for å nå ut til mine potensielle kunder. Jeg kan automatisere de første samtalene mine med så mange potensielle kunder jeg vil, og dux-suppe forsinker også svarene slik at kontoen min ikke blir blokkert i automatiseringen.

Ulemper

 1. Verktøyets grensesnitt er uhåndterlig og klønete.
 2. Enheten din kan henge etter at du har installert dette verktøyet.

Verifisert bruker

Det bremser LinkedIn. Når du åpner en ny side eller liste, er det en forsinkelse på minst 5 til 10 sekunder ettersom suppen laster inn informasjon. LinkedIns ukentlige invitasjonsgrense gjør bokstavelig talt funksjonen for automatisk invitasjon ugyldig.

5. DrumUp: Lead-Fokused LinkedIn Analytics Tool

LinkedIn analyseverktøy DrumUp

Tildele: $15/måned

Det er et LinkedIn-analyseverktøy for å fremme engasjement i sosiale medier. Du kan anslå fremdriften til strategien for sosialt innhold på LinkedIn, Facebook og Twitter ved å bruke DrumUp verktøy for analyse av sosiale medier.

Brukere kan analysere, like, dele, kommentere og klikkdata for å overvåke og forbedre innholdsytelsen deres. DrumUp gjør det også mulig for brukere å laste ned rapporter for å analysere data offline eller dele med kolleger eller kunder. Deres visuelle datadiagrammer er nyttige for å oppdage sosiale medier-trender og smart beslutningstaking.

Fordeler

 1. Dette LinkedIn-analyseverktøyet gjør det enkelt for deg å undersøke følgere og publisere meldinger.
 2. Den har et brukervennlig grensesnitt og har også en gratisversjon tilgjengelig.
 3. Brukere kan følge og kuratere favorittfeedoppdateringene sine med DrumUp.

Ingefær M

DrumUp er verktøyet du trenger for å samle all forskningen. Det har redusert tiden vi lager innhold og gjort det enkelt å se alt vi trenger på ett sted.

Ulemper

 1. Prisene er ganske dyre for små bedrifter.
 2. De grunnleggende funksjonene er minimale.

Enid B.

Innholdet virker overflødig som om det hele kommer fra en liten håndfull nettsteder. Siden alt er en live-rapport, hvis du ikke supplerer med kvalitetstweets, er det ikke originalt i det hele tatt.

6. Klipfolio: Datadrevet LinkedIn Analytics-verktøy

LinkedIn analyseverktøy Klipfolio

Tildele: $99/måned

Klipp folio er et nettbasert dashbord for fagfolk til å utvikle robuste forretningsdashbord av selskaper som det amerikanske Røde Kors og IKEA.

Det hjelper å utvikle tilpassede dashboards ved å bruke forhåndsbygde beregninger eller LinkedIns API og dashboards for å få fortjeneste raskt. Deres LinkedIn-dashboard har krympet LinkedIn «Clips».

Disse er bygget for å øke sosiale beregninger som engasjement, sidetrender og konverteringer. Brukere kan differensiere befolkningen til publikum etter bransje, år med tjeneste, yrke, region og mobilt fotavtrykk med dette verktøyet.

Fordeler

 1. Det hjelper å visualisere verdifulle data med diagrammer, detaljerte diagrammer og grafer.
 2. Den lar deg få tilgang til detaljert målgruppedemografi.
 3. Dashbordene ser utrolig profesjonelle ut og enkle å bruke med tiltalende visuelle elementer.
Å lese:  Alternativer for e-handelskanaler for småbedrifter

Dennis M

Det er flere ting jeg liker med Klipfolio – vell av funksjoner, enorm liste over datakilder, lettforståelig brukergrensesnitt og vennlig støtte.

Ulemper

 1. Fargetemaer er begrenset da de kun har lys/mørk.
 2. Det kan være vanskelig å designe et dashbord for en ny kunde.

Verifisert bruker

Den er beregnet på større organisasjoner, og avhengig av kompleksitetsnivået kan mange av de samme integrasjonene kjøpes gratis nå i Google Data Studio hvis du håper å bruke dette bare til markedsføring.

7. Nøkkelhull: Growth-Hacking LinkedIn Analytics Tool

LinkedIn analyseverktøy Nøkkelhull

Tildele: $49/måned

Nøkkelhull er et analyseverktøy for sosiale medier med en flott LinkedIn-analysefunksjon. Verktøyet hjelper deg å forstå hvordan det publiserte innholdet gir resultater og hvordan kampanjene genererer engasjement.

Keyhole har noen nyttige analytiske beregninger som en plattform-for-plattform-sammenligning av merkevareprofilene dine, slik at du kan se hvordan du er forskjellig i forskjellige aspekter på tvers av disse kanalene.

Nøkkelhull forteller deg hvilke kategorier merkevaren din tilhører i bransjens sammenheng. Du kan også finne ut demografien til merkene som følger deg på de sosiale plattformene for å optimalisere innholdet ditt deretter.

Fordeler

 1. Keyholes dashbord er svært brukervennlig og lett å finne ut for nye brukere.
 2. Prosessen med å generere analytiske rapporter er svært strømlinjeformet og sparer mye tid.
 3. Prisen gitt sammen med funksjonene er veldig praktisk for brukerne.

Tasmy G

Jeg liker hvor enkelt det er å generere analyserapporten min for sosiale mediekanaler. Hashtag-trackeren er spesielt nyttig, og innsikten har vist seg å være til stor nytte for kampanjen vår. Jeg liker også prisen på programvaren og funksjonene som følger med. Jeg føler helt at du får det du betaler for når det kommer til å bruke Keyhole og deres forskjellige nivåpakker.

Ulemper

 1. Innholdsplanleggingsdelen av verktøyet er lite brukervennlig.
 2. Spesielle tilleggsfunksjoner har brattere priser.
 3. Chatstøtte kan være ineffektiv.

Luke W

Det er en høy pris for en enkelt vare som hashtag-sporing. Jeg skulle også ønske de gjorde en litt bedre jobb med registreringsfunksjonen. Det er veldig vanskelig å komme til prisdelen.

8. Whatagraph: Innsiktsfullt LinkedIn Analytics-verktøy

LinkedIn analyseverktøy Whatagraph

Tildele: $199/måned

Whatagraph er et svært omfattende og omfattende LinkedIn-analyseverktøy som hjelper deg med å overvåke alle KPI-ene dine og lage effektive strategier for å møte dem.

Verktøyet visualiserer og rapporterer data på en glimrende måte ved å bruke lettfattelige grafer og infografikk. Whatagraph kan generere tilpassede rapporter med merkefarger og logo, som du kan dele med relevante teammedlemmer og kunder.

Å holde tritt med LinkedIn-publikummet ditt kan hjelpe deg med vellykkede bransjekampanjer og profesjonelle markedsføringskampanjer. Det er dette verktøyet har som mål å hjelpe sine brukere med.

Fordeler

 1. Whatagraph tilbyr et klart og omfattende øyeblikksbilde av selskapets KPIer.
 2. Brukervennligheten er også en stor fordel for brukere og kunder.
 3. Kundestøtten er veldig effektiv.

Madison H

Jeg elsker programmets enkelhet, ikke bare når det gjelder læring og tilkobling – men kundene våre elsker utformingen av det også! Hvis vi kan bruke denne plattformen og ikke få det til å skade tid og kostnader – så er det den for oss. Jeg håper det fungerer likt for alle.

Å lese:  5 ContentCal-alternativer du bør prøve i dag

Ulemper

 1. Rapportoppsettet tillater ikke mye tilpasning.
 2. Noen integrasjoner er til høyere priser.
 3. Å koble kildene i genererte rapporter er en vanskelig prosess.
 4. Månedsavgiftene er svært høye.

Verifisert gjeldende bruker

Jeg hater at dette selskapet belaster deg som en gal for funksjoner du ikke burde måtte betale for. Så når du ber om å avbryte, får de deg til å hoppe gjennom en haug med ringer. Nå må jeg snakke med 4 personer til for å forklare hvorfor jeg vil avbryte. Bruk aldri denne tjenesten.

Hvilke av disse LinkedIn Analytics-verktøyene bør du velge?

LinkedIn er en fantastisk sosial nettverksplattform opprettet for å danne nye assosiasjoner og bygge nettforbindelser for fagfolk, bedrifter og merkevarer. Det er et av de mest brukte nettstedene av B2B-kunder, og din tilstedeværelse her kan påvirke og omforme virksomheten din betydelig.

Du kan vurdere LinkedIns fremgang og øke markedsføringsinnsatsen ved å analysere alle deler av kontoen din ved å bruke de nevnte LinkedIn-analyseverktøyene. Ved hjelp av denne listen kan du se hva hvert av verktøyene gjør, ha en fullstendig sammenligning og velge de som ser ut til å passe dine behov.

Mens hvert verktøy har sine ulemper, er SocialPilot bedre sammenlignet med andre alternativer. Ikke bare analyserer den LinkedIn, men flere andre sosiale mediekanaler som Instagram, Facebook, TikTok, Tumblr og Pinterest.

Så hvorfor nøye seg med ett enkelt verktøy når du har muligheten til å velge et omfattende verktøy som SocialPilot? Den har også en gratis prøveperiode tilgjengelig. Så fortsett og prøv SocialPilot for bedre resultater.

vanlige spørsmål

🌟 Hvordan kan vi analysere LinkedIn-profiler?

Du kan bruke analyseverktøy for sosiale medier som SocialPilot for å analysere LinkedIn-selskapssiden din. Du kan finne innleggene som gir best resultater, riktig tidspunkt å legge ut, engasjement og mer.

🌟 Er LinkedIn bra for bedriften?

LinkedIn begynte som en portal for jobbsøkere, men har gradvis vokst til en fullverdig plattform for sosiale medier. Bedrifter bruker det nå til markedsføring og promotering ettersom det lar bedriften din vises foran et verdensomspennende publikum.

🌟 Kan LinkedIn brukes til markedsføring?

Ja, LinkedIn er en svært omfattende plattform som brukes av bedrifter for å generere potensielle kunder og engasjement. LinkedIn er der administrerende direktører, CTOer, CMOer, CROer og beslutningstakere henger sammen. Så hvis du har et produkt eller en tjeneste du ønsker å markedsføre, kan du enkelt finne de rette personene der.

🌟 Hva er de beste LinkedIn-analyseverktøyene i 2024?

Noen av LinkedIns beste strategi- og analyseverktøy er SocialPilot, Socialinsider, Hootsuite, DrumUp og Klipfolio.

🌟 Hvordan fungerer SocialPilot som et LinkedIn-analyseverktøy?

SocialPilot er det perfekte verktøyet for å evaluere og registrere dyptgående markedsføringsstrategier på LinkedIn.

 • Det gir en enkel forståelse av hele LinkedIn-kontoanalysen din med grafer.
 • Brukere kan laste ned LinkedIn-rapporter på kort tid i PDF-format og sende dem til kundene sine rett fra selve dashbordet.
 • Det hjelper å videredele de beste innleggene for å få mer oppmerksomhet direkte fra analyserapportene.

Nye publikasjoner:

Anbefaling