9 beste CRM-programvare for å øke forretningssalget i 2024

Leter du etter den beste CRM for din lille bedrift?

CRM-programvare gjør det enklere å administrere kunderelasjoner, pleie potensielle kunder, øke salget og utvide småbedriften din. Fordi CRM-løsninger spiller en viktig rolle i bedriftens suksess, må du undersøke og sammenligne de beste CRM-plattformene som er tilgjengelige.

I denne artikkelen vil vi gjennomføre en ekspertsammenligning av den beste CRM-en for å hjelpe deg med å velge riktig plattform for virksomheten din.

Hva er CRM-programvare?

CRM står for customer relationship management. Som navnet antyder, hjelper de med å administrere kundedata samtidig som de tilbyr kundestøttetjenester.

De fleste selskaper ansetter en kontaktsjef for å overvåke prospekt- og kundekontaktdetaljer. Og i de tidlige stadiene kan de til og med administrere potensielle salg gjennom regneark eller enkle kontaktadministrasjonsverktøy.

Disse prosessene kan imidlertid bli uegnet etter hvert som virksomheten din vokser. For eksempel vil håndtering av potensielle kunder ta lengre tid, og kontaktdatabasen din blir så stor at det er nesten umulig å administrere den manuelt, og du kan miste salgsmuligheter.

CRM-plattformer vil hjelpe deg med å løse det ved å lagre alle aspekter av dine kundeforhold i en database for enkel tilgang. Som et resultat vil prosjektledelsen, kundeservicen og salgsteamene dine ha informasjonen de trenger for å utvide virksomheten din med noen få klikk.

Dessuten er CRM-programvare utmerket for å pleie kundeforhold, øke salget og yte førsteklasses kundeservice. Det betyr at kundene dine får en mer effektiv og personlig opplevelse med virksomheten din.

Velge den beste CRM for bedriften din

Det finnes mange forskjellige CRM-tjenester på markedet, som betjener ulike bransjer. Det betyr at det kan være overveldende å finne en som passer din lille bedrift.

Her er flere tips for å velge den beste CRM for oppstart og små bedrifter:

 • Nybegynnervennlig: I en fersk studie hevdet 67 % av bedriftene at brukervennlighet er en av de viktigste funksjonene i deres CRM-programvare. Fordi du kommer til å bruke den i timevis daglig, bør CRM-en din være enkel å bruke. Hvis det ikke er det, vil det ikke hjelpe deg med å nå forretningsmålene dine.
 • Mobil og sky: CRM-programvare som kjører i skyen er avgjørende for å sikre at du kan få tilgang til kontakter når det er nødvendig. Det er også raskere, sikrere og enklere å integrere med andre verktøy og apper. Nucleus Research fant også at 65 % av selskapene som bruker en mobil CRM overgikk salgsmålene sine.
 • CRM-funksjoner: Lag en ønskeliste over funksjoner du trenger fra en CRM. Du kan gjøre mer enn å lagre kontaktinformasjon med en kraftig CRM-plattform. Du kan for eksempel koble sammen markedsførings-, leadgenererings- og salgsverktøyene dine for å hjelpe deg med å administrere alle deler av kundereisen.
 • Integrasjoner: Selv om de beste CRM-ene har mange funksjoner, trenger du dem for å fungere med de andre appene og verktøyene du bruker daglig, for eksempel WordPress-nettstedet ditt, markedsføringsautomatisering og verktøy for generering av potensielle salg. Sørg for at den valgte løsningen enkelt integreres med disse plattformene slik at salgspipelinen din går jevnt.
Å lese:  Hvordan gjøre WordPress-videoer

Dette er bare en enkel liste over hva du skal se etter i CRM-programvare. Det kan også være lurt å utforske de forskjellige prisalternativene, GDPR-overholdelse, sikkerhet og mer.

Beste CRM-programvare for små bedrifter

Nå som du vet hva du skal se etter, her er våre toppvalg for den beste CRM-programvaren og hvordan de oppfyller kriteriene ovenfor.

1. HubSpot – Beste CRM for bedrifter

HubSpot er den beste CRM for nettsteder for små bedrifter. Det er en kostnadseffektiv løsning som tilbyr gratis planer for CRM-, salg-, markedsførings-, innholdsstyrings- og driftshubene.

Gratisversjonen av HubSpot CRM tilbyr ubegrensede kontakter og brukere og er gratis å bruke for alltid. Imidlertid er mange av de avanserte funksjonene kun tilgjengelige ved å oppgradere til en betalt plan.

HubSpot er enkel å bruke, og lar deg koble sammen markedsførings-, salgs- og servicehubene med noen få klikk. På grunn av det har du tilgang til ulike verktøy for å administrere kundereisen effektivt. Du kan også integrere med tredjepartsverktøy, som Zoho CRM, GoToWebinar og mer.

Dessuten er brukergrensesnittet rent og gir en oversikt over hele salgspipeline. Derfra kan du se detaljerte rapporter, kontakt- og salgsaktiviteter og detaljer om bruker- eller teamytelse.

HubSpot tilbyr omfattende funksjoner, inkludert mobilapper for Android og iPhone, e-postmaler og sporing, sanntidsvarsler og mer.

Nøkkelegenskaper:

 • Kontaktadministrasjon og nettsideaktivitet
 • Bedriftsinnsikt
 • Egendefinerte støtteskjemafelt
 • Gmail-, Outlook- og Microsoft Exchange-integrasjoner
 • Rapporteringsdashbord
 • E-postsporing og varsler
 • Møteplanlegging
 • Facebook Messenger-integrasjon

Priser: HubSpots kjerne CRM-funksjoner er gratis. Du kan oppgradere til individuelle betalte planer for markedsføring, salg, kundeservice, CMS og drift for flere funksjoner. Eller du kan oppgradere til CRM-pakken fra $50 per måned.

Kom i gang med HubSpot i dag.

2. Salgsflare

Salesflare er en annen kraftig CRM-programvare for små og mellomstore bedrifter som selger business to business (B2B). Det lar deg organisere kontaktene dine, noe som gjør det enklere å kommunisere og pleie potensielle kunder for å forbedre salget.

Denne plattformen gir deg full kontroll, og viser alt i et visuelt pipeline-format på ett sted. Derfra kan du samarbeide med teamet ditt, tildele oppgaver, sette opp egendefinerte skjemafelt, se sanntidsvarsler og se viktig innsikt.

Å lese:  Shopify Hosting: Er det det beste alternativet for nettbutikken din?

Salesflare tilbyr autofyll-funksjoner for kontakt- og firmainformasjon. Det betyr at den automatisk fyller adresseboken din i stedet for å kreve at du søker på LinkedIn og andre sosiale mediekanaler.

I tillegg integreres den med tusenvis av populære e-postmarkedsføringstjenester og andre viktige forretningsverktøy.

Nøkkelegenskaper:

 • Smarte oppfølgingsautomatiseringsverktøy
 • Automatiser CRM-data og inndata
 • Spor e-poster, lenker og nettstedbesøk
 • Mobilapp og LinkedIn sidefelt
 • Start personlig tilpassede e-postkampanjer
 • Lag egendefinerte instrumentbord
 • Angi brukertillatelser
 • Flere integrasjoner

Priser: Salesflare har en gratis prøveversjon tilgjengelig. Deres betalte planer starter fra $29 per måned, per bruker, fakturert årlig.

3. PipeDrive

PipeDrive er en alt-i-ett salgs-CRM- og pipeline-administrasjonsprogramvare. Den inkluderer et enkelt brukergrensesnitt med rask tilgang til den viktige kundeinformasjonen din småbedrift trenger.

Denne CRM-programvaren er designet for salgstider, inkludert salgsprognose og rapportering, aktivitetslogger, avanserte kontaktdetaljer, tilpassbare pipelines og e-postintegrasjon.

PipeDrive tilbyr også et bredt spekter av app-integrasjoner som hjelper deg med å koble din CRM til andre tjenester du bruker for øyeblikket. I tillegg kan du bruke mobilappen for iOS og Android for å holde kontakten til enhver tid.

Nøkkelegenskaper:

 • Administrasjon for kundeemner, avtaler, kalendere og rørledninger
 • E-postsynkronisering med maler og planlegging
 • Gruppe-e-post med åpen og klikk-sporing
 • Samtalesporing med ett klikk
 • Utløst automatisering av arbeidsflyt
 • Inntektsprognoser med forbedret tilpasset rapportering

Priser: PipeDrive-planer starter fra $14,90 per bruker per måned, fakturert årlig.

4. Drypp e-handel

Drip er den beste CRM for e-handelsbedrifter, designet for å øke salget for nettbutikken din. Grensesnittet er intuitivt, strømlinjeformet og kraftig nok til å oppfylle forretningsmålene dine.

Denne programvaren har mange robuste funksjoner, inkludert avansert kontaktadministrasjon, markedsføringsautomatisering, e-handelsbrukersporing, e-postkampanjer og detaljert rapportering.

Du kan også bruke native Drip-integrasjoner for ledende tredjepartstjenester. I tillegg kan du koble til e-post- og SMS-tjenester, programvare for generering av potensielle salg, Shopify, WooCommerce og så videre.

Vil du generere potensielle kunder fra sosiale medier? Drip tilbyr arbeidsflyter for Facebook og Instagram, som hjelper deg med å utnytte den enorme brukerbasen til begge sosiale nettverk.

Nøkkelegenskaper:

 • Enkel målgruppesegmentering
 • Automatiser markedsføringen din med forhåndsbygde arbeidsflyter
 • Utvid publikum med skjemaer og popup-vinduer
 • Detaljerte analyser med inntektsattribusjon
 • Innebygde e-postmaler
 • Integrasjon med populære tredjepartsverktøy

Priser: Drips priser starter fra $39 per måned for opptil 2500 e-postkontakter. Den tilbyr også en 14-dagers gratis prøveperiode.

5. Freshsales

Freshsales er en populær CRM-programvare for bedrifter av alle størrelser. Den har en salgsbasert tilnærming med verktøy og funksjoner for å forbedre konverteringene dine.

Denne programvaren gir et intuitivt brukerdashbord med umiddelbar tilgang til telefonsamtaler, kontakter, aktiviteter, e-poster og rapporter. I tillegg er grensesnittet enkelt å bruke og tilbyr mobilapper som lar deg selge hvor som helst og når som helst.

Å lese:  Junis beste WordPress-tweets: Plugins, milepæler og WordCamp

Freshsales scorer potensielle kunder med sin kraftige AI, noe som hjelper deg med å fokusere på potensielle kunder med større sannsynlighet for å konvertere. Den inkluderer også samtaleinnsikt, visuelle salgspipelines, tilpassede arbeidsflyter, hendelsessporing og mye mer.

Du kan integrere Freshsales med populære tredjepartsverktøy og apper; men antallet er begrenset foreløpig.

Nøkkelegenskaper:

 • Kontakt og kontoadministrasjon
 • AI-drevet kontaktscoring
 • Innebygd e-post, chat og telefon
 • Flere salgspipelines
 • Tidsbaserte arbeidsflyter
 • Mobilapp og WhatsApp-bedrift

Priser: Freshsales-planer starter fra $15 per måned, per bruker, fakturert årlig. Den tilbyr også en gratisversjon med grunnleggende funksjoner.

6. Konstant kontakt

Constant Contact er en kraftig programvare for e-postmarkedsføring og CRM. Den lar deg enkelt lagre kontakter, administrere kundedetaljer, spore kundeaktivitet og sende e-postmarkedsføringsmeldinger.

Plattformen er enkel å bruke, og gir enkle rapporter med aktivitetslogger for hver kontakt. Med noen få klikk kan du bruke dra-og-slipp-verktøyene til å bygge og planlegge e-poster og lage salgstrakter.

I tillegg tilbyr Constant Contact integrasjoner med mange tredjepartstjenester. For eksempel kan WordPress-plugins som Elementor koble til Constant Contact automatisk.

e-handelsbutikker kan integrere sine Constant Contact-kontoer med topp e-handelsplattformer. Det hjelper deg også å fange opp, engasjere og konvertere potensielle kunder til betalende kunder.

Nøkkelegenskaper:

 • Velg blant hundrevis av e-postmaler
 • Bruk markedsføringsautomatisering for å sende rettidige e-poster
 • Øk åpne rater med A/B split testing
 • Prioriter engasjerte potensielle kunder
 • Segmenter og spor salg
 • Avanserte arbeidsflyter og rapportering

Priser: Prisene til Constant Contact går etter antall kontakter, fra $9,99 per måned. For å få tilgang til flere verktøy, inkludert automatiserte e-poster og salgsrapportering, begynner Plus-planer på $45 per måned.

Du vil kanskje også like Constant Contacts Sales Accelerator alt-i-ett CRM-plattform som starter på $499 månedlig.

7. Streak CRM

Streak er et CRM-verktøy for gratis Gmail- og G Suite-kontoer. Den lar deg overvåke og spore kunde-e-poster i Gmail, organisere og administrere kontakter, spore potensielle kunder og administrere salgspipelines.

Denne programvaren er enkel å bruke og fanger opp kundeemner fra kontaktene dine automatisk. Du kan for eksempel legge til oppgaver, tagger og notater, angi påminnelser, lage egendefinerte salgspipelines, planlegge e-postmeldinger og mye mer.

Streak tilbyr et nettlesertillegg, mobilapper for Android og iOS, og støtter tredjepartsintegrasjoner gjennom Zapier og Gmail. I tillegg kan du dele data på tvers av flere tjenester og verktøy.

Nøkkelegenskaper:

 • Kontakt- og leadsporing
 • Prosjektledelse
 • Prioriter og administrer støttebilletter
 • Importer og eksporter data
 • Mobilapper
 • Tredjepartsintegrasjoner

Priser: Streak tilbyr en gratis plan med begrensede funksjoner. De betalte planene starter fra $15 per bruker per måned, fakturert årlig.

8. AgileCRM

AgileCRM er en populær CRM for bedrifter i alle størrelser. Det inkluderer kontaktadministrasjon, kundeservice og salgsmarkedsføring i ett enkelt, brukervennlig dashbord.

Å lese:  10 BESTE nettsteder for å kjøpe YouTube-abonnenter (februar 2024) Ekte & Billig

Denne plattformen tilbyr salgsverktøy, detaljerte rapporter, 360-graders kontaktvisninger, kalendere, arrangementer, tidslinjer, prosjektledelse og mer. Fordi det inkluderer gamification, hjelper det salgsteamet ditt med å øke salget og moralen.

Det er raskt og enkelt å få tilgang til rapporter. Du kan for eksempel gå ned til de mest kritiske dataene og spore alt som skjer i virksomheten din.

AgileCRM inkluderer mange markedsføringsverktøy for å fange og generere potensielle kunder. Du kan for eksempel bygge landingssider og registreringsskjemaer, sende nyhetsbrev på e-post og markedsføre bedriften din på sosiale medier.

Nøkkelegenskaper:

 • Kontaktledelse
 • Ett-klikks oppringing og automatisering av talepost
 • Planlegg avtaler
 • Markedsføringsautomatisering med mobil markedsføring
 • Landingssidebygger
 • Integrasjoner med sosiale medier og andre tredjepartsintegrasjoner

Priser: AgileCRM har en gratis plan for opptil 1000 kontakter. Betalte planer starter fra $9,99 per bruker per måned, fakturert årlig.

Bonus: Brukertilbakemelding

Hvis du leter etter en må-ha-løsning for å gå sammen med enhver CRM, da Brukertilbakemelding er vår favoritt plugin. Fra teamet bak MonsterInsights lar den deg enkelt legge til popup-vinduer for tilbakemeldinger på hvilken som helst side på WordPress-siden din.

Med dette hendige verktøyet kan du spørre besøkende praktisk talt hva du liker, fra hvor godt nettstedet ditt yter, til hva de synes om den nyeste produktutgivelsen din. I tillegg betyr det nybegynnervennlige grensesnittet at du ikke trenger å måtte kode.

Nøkkelegenskaper:

 • Vis skjemaer hvor som helst med widgets eller kortkoder
 • Still ubegrensede spørsmål
 • Integrer med Google Analytics
 • Superenkelt å tilpasse
 • Smarte målrettingsalternativer
 • Eksporter enkelt svar

Priser: Prisen på UserFeedback starter fra $49,50 per år.

Hvilken er den beste CRM for små bedrifter?

Vi tror den beste CRM-programvaren for små bedrifter er HubSpot. Fordi den er salgsdrevet med enkle og kraftige funksjoner, kan selv de minste bedriftene bruke den til å forbedre salget.

Imidlertid, hvis du er en e-handelsbedrift, vil du kanskje like Drip CRMs e-handelsfokuserte markedsføringsautomatiseringsverktøy.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste CRM for virksomheten din. Mens du er her, kan du kanskje også sette pris på guidene våre om de beste WordPress-plugins, beste VoIP-leverandører og beste live chat-plugins.

Takk for at du leste! Vi vil gjerne høre dine tanker, så legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og tilbakemeldinger.

Du kan også følge oss på YouTube, X (tidligere Twitter)og Facebook for mer nyttig innhold for å utvide virksomheten din.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Nye publikasjoner:

Anbefaling