9 beste WordPress-animasjonsplugins for 2024 (sammenlignet)

Leter du etter en animasjonsplugin for WordPress-nettstedet ditt?

Å legge til animasjon på nettstedet ditt er en fin måte å engasjere publikum på. Animasjoner er morsomme å se, og du kan gjøre ethvert emne interessant ved å legge til en visuell komponent.

Men hvis du ikke er interessert i programmering, kan det være vanskelig å legge til animasjon på nettstedet ditt. Det er derfor mange brukere stoler på animasjonsplugins: de gjør ting raskt og enkelt.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om noen av de beste WordPress-animasjonspluginene du kan velge mellom. Men før vi gjør det, la oss se hvordan nettstedet ditt kan dra nytte av å legge til animasjon.

Hvorfor legge til animasjon på nettstedet ditt?

Bortsett fra å gjøre sidene på nettstedet ditt mer interessante, kan det å legge til animasjon ha mange fordeler for virksomheten din. Her er bare noen få:

  • Få nettstedet ditt til å skille seg ut: Ved å legge til animasjon på nettstedet ditt kan du skille deg ut fra konkurrentene dine. Dette gir deg et forsprang på andre nettsteder i din nisje.
  • Engasjer publikum: Å legge til animasjon i innholdet ditt gjør ting interessant, slik at du enkelt kan engasjere publikum på nettstedet ditt lenger. Det oppmuntrer dem også til å utforske nettstedet ditt for mer visuelt interessant innhold.
  • Forbedre SEO: Ved å engasjere publikum på nettstedet ditt lenger, kan du redusere fluktfrekvensen og øke sidevisningene. Dette kan være en viktig faktor for å forbedre SEO.
  • Øk konverteringene dine: Ved å engasjere publikum med animasjoner kan du inspirere dem til å handle på nettstedet ditt. Dette kan umiddelbart øke konverteringene dine.
  • Gi innholdet ditt liv: Å legge til animasjon på nettstedet ditt bringer liv til innholdet ditt. Det blir også enkelt for deg å forklare innholdet ditt på en mer spennende måte for brukerne dine.
Å lese:  Slik sletter du DoorDash-konto

Med så mange fordeler ved å legge til animasjoner på nettstedet ditt, hvorfor vil ingen legge dem til? Derfor har vi laget en liste over de beste WordPress-animasjonspluginene som kan gjøre det enklere å legge til animasjon på nettstedet ditt.

1. SeedProd

SeedProd er den beste nettsted- og landingssidebyggeren for WordPress. Med denne plugin-en kan du raskt lage et tilpasset WordPress-tema, lage et nettsted og sette opp landingssider med høy konvertering for nettstedet ditt.

SeedProd gjør det enkelt å legge til animasjon på landingssidene dine takket være de forhåndslagde landingssideblokkene. Velg mellom blokker som animerte overskrifter, bildekaruseller, bakgrunnsvideoer og lysbildeserier. Deretter drar du bare den animerte blokken og slipper den på plass på siden din.

Denne plugin-en er også optimalisert for hastighet for å sikre at de animerte sidene dine lastes superraskt. I tillegg er hver side du oppretter responsiv, slik at den ser bra ut på skrivebord, faner og smarttelefoner.

Du kan sjekke ut SeedProd blogg og YouTube-kanal for veiledninger om hvordan du legger til animerte effekter på nettstedet ditt. Her er en av våre favorittopplæringer: Hvordan legge til Parallax Effects til WordPress ved hjelp av SeedProd

For å lære mer, sjekk ut denne detaljerte SeedProd-gjennomgangen.

2. Soliloqu

Soliloquy er en kraftig skyveplugin som lar deg legge til vakre skyveknapper på nettstedet ditt uten å kode en eneste linje. Dra-og-slipp-byggeren lar deg lage fantastiske videoglidere med bare noen få klikk.

Du kan også legge til dynamiske glidebrytere fra fremhevede blogginnlegg, Instagram-bilder, attester og mer. Det tilbyr enkle måter å legge til PDF-glidebrytere, inkludert miniatyrbilder for å navigere med skyveknappene dine, gjøre WordPress-glidebrytere til en responsiv karusell og mye mer.

For mer informasjon, les denne anmeldelsen for å lære om Soliloquy.

Å lese:  Den største trusselen mot datasikkerhet i helsevesenet i 2024

3. Smart Slider 3

Smart Slider 3 er en annen kraftig WordPress-plugin som lar deg fortelle historiene dine gjennom vakre skyveknapper. For å gjøre det mer tiltalende lar dette pluginet deg legge til lag til glidebryterne. Du kan strukturere lagene dine i rader og kolonner for å få dem til å virke mer organiserte.

Den tilbyr også forskjellige animerte bakgrunner for glidebryterne dine for å gi dem et unikt utseende. For å hjelpe deg med å starte designene dine raskere, tilbyr Smart Slider startskyvere som er klare til å brukes med en gang. Programtillegget støtter bilder og videoer og er fullt optimalisert for SEO.

Her er mer detaljert informasjon om Smart Slider 3.

4. Animer det!

Animer det! er en gratis WordPress animasjonsplugin som lar deg legge til kule animasjonseffekter til innholdet ditt. Den bruker CSS3-animasjoner, og du kan også legge til din egen tilpassede CSS.

Med denne plugin får du oppmerksomhetsfengende animasjonseffekter som umiddelbart engasjerer publikum.

Den tilbyr også alternativer for å bruke animasjoner når en bruker klikker på eller svever over et bestemt område på WordPress-nettstedet ditt. Dette lar deg lage knapp- eller bildeeffekter.

Du kan også kontrollere varigheten for forskjellige animasjoner. Så for eksempel kan du lage tekstanimasjoner for nettstedet ditt med den forsinkede animasjonen.

Det er mer, du kan bruke den tilpassede Animate iI! blokk for å bruke animasjoner på andre Gutenberg-blokker.

Programtillegget støtter tysk og spansk også. Det betyr at du kan utvide rekkevidden til et bredere publikum.

5. Slider Revolution

Slider Revolution er en annen unik WordPress-animasjonsplugin som tilbyr enkle måter å bygge rikt og dynamisk innhold for nettstedene dine på. Den tilbyr hundrevis av maler designet for å gi nettstedet ditt et perfekt utseende.

Du kan bruke denne plugin-en til å lage skyveknapper og karuseller, helteoverskrifter, innholdsmoduler og mye mer. Du kan også bruke bilder, videoer, ikoner og andre visuelle elementer for å få nettstedet ditt til å skille seg ut. Programtillegget tilbyr dyptgående animasjonsinnstillinger og forhåndsinnstillinger for animasjon, slik at du kan ha full kontroll over animasjonene du bruker.

Å lese:  De beste gratis WordPress-tabellpluginene

6. Master Slider

Master Slider er en robust animasjonsplugin som lar deg legge til førsteklasses bilder og innholdsglidere med supermyke overgangseffekter. Programtillegget støtter berøringsnavigering med sveipebevegelser som gir en flott brukeropplevelse på nettstedet ditt.

Du kan også ha dusinvis av prøveskyveknapper som er klare til bruk. Du kan også ha 6 forskjellige interaktive glidebryteroverganger og administrere tidspunktet for lysbildefremvisningene også.

For å gjøre innholdet ditt mer engasjerende lar det deg også bruke parallakseeffekten mens du ruller. Hvert lag kan også animeres. Med disse animerte lagene kan du sette inn eller bygge inn HTML-formaterte tekster, lenker, bilder og videoer direkte i lysbildene dine. Du kan også legge til unike animasjonsparametere som effekt, animasjonsvarighet, forsinkelse osv.

Du kan også vise glidebryterne dine i form av gallerier. Glidebryterne støtter animerte lag og er søkemotoroptimalisert. På grunn av sin responsive natur, vil den også se fantastisk ut på alle enheter og er kompatibel med alle nettlesere.

Du kan komme i gang gratis med lite Master Slider plugin i WordPress-depotet.

I et nøtteskall er plugin-en en responsiv og SEO-vennlig bilde- og videoglideplugin som ser fantastisk ut på tvers av enheter.

7. Smart Product Viewer

Smart Product Viewer er en flott animasjonsplugin som er designet spesielt for WordPress. Dette lar en kunde se produktet ditt i detalj med en full 360° spinnvisning. Kunder kan også se produktet for å forstå hvordan det fungerer på en animert måte.

360°-spinn som en rulleanimasjon, ved museklikk, og til og med ved fingerberøring for iPhone/iPad og Android-enheter.

Du får full kontroll over oppsettene, fargene og stilene ved å bruke kortkodegeneratoren. Du kan også legge til 360-graders animasjonsvisninger til siderullingen eller sidefeltene som widgets.

Med denne plugin installert kan du la kundene dine snurre produktet ved å bruke musen. Den inkluderer navigasjonsstiler og fargekombinasjoner å velge mellom.

Å lese:  12 beste WordPress-temaer for salg av e-bøker

8. Responsiv meny

Responsiv meny er en annen gratis plugin som lar deg legge til animasjon til menyene på nettstedet ditt. Den tilbyr animasjonsalternativer som lar menyen gli over toppen eller skyve innholdet når en besøkende lander på nettsiden din.

Du kan velge animasjonstype og hastighet for menyene og knappene. Den støtter til og med bakgrunnsbilder for menyene dine. Den er superresponsiv og ser bra ut på alle skjermstørrelser.

Bonus: Møt OptinMonster

OptinMonster er ikke en standard WordPress-animasjonsplugin. I stedet er det et kraftig markedsføringsverktøy som lar deg legge til animasjoner i form av popup-vinduer med lysbokser, slide-ins, rullebokser og kuponghjul.

Det er den beste måten å generere potensielle kunder og få folk til å registrere seg for nyhetsbrevet ditt.

Når du registrerer deg for OptinMonster, får du et brukervennlig dashbord for å lage og spore alle dine animerte markedsføringskampanjer. Det er også tonnevis av maler å velge mellom og en dra og slipp-bygger for å tilpasse dem. Dette lar deg lage potensielle kampanjer som legger til en animert effekt på nettstedet ditt.

Det beste er at du kan velge hvem som skal se disse popup-vinduene og andre kampanjer. Du kan bruke denne funksjonaliteten til å målrette etter mobile enheter, geografisk plassering, rulledybde, utgangshensikt og mye mer.

Lær om OptinMonster her.

Dette er noen av de beste WordPress-animasjonspluginene du kan velge mellom. Vi håper du fant denne artikkelen nyttig.

Uansett hvilken plugin du velger, bør du kunne finne veiledninger på nettet om hvordan du bruker den. Vi anbefaler å sjekke ut WPBbegynner og SeedProd blogg.

Bortsett fra å legge til animasjoner på nettstedet ditt, er en annen fin måte å engasjere publikum på å legge til bildegallerier.

Hvis du er interessert i å legge til en, her er en liste over galleriplugins som kan gjøre nettstedet ditt mer visuelt engasjerende.

Nye publikasjoner:

Anbefaling