9 Instagram Business Marketing-feil du bør unngå

Vanligvis streifer markedsførere i disse dager rundt hvordan man kan få virksomhet ved å bruke Instagram.

Instagram er fortsatt en av de mest brukte plattformene for markedsføring. I følge Instagram-statistikkmer enn 25 millioner bedrifter bruker Instagram for å markedsføre sine tjenester og produkter.

På grunn av dens visuelle natur kan nesten alle være kreative med merkevarebyggingen av produktet sitt på Instagram.

Likevel, for nye merker er det vanskeligere å se forbi de vanlige feilene og bli en suksess på plattformen.

Ikke bekymre deg!

Vi har laget denne artikkelen slik at du kan lære det feil som nybegynnere gjør når de markedsfører produktene eller merkevaren deres på Instagram, slik at du kan lære hvordan du unngår dem i utgangspunktet. Med disse tipsene kan du ta utmerket kontroll over merkevarebyggingen av produktet ditt på Instagram.

1. Bruke Incomplete Bio

Å lage en perfekt bio for din bedrift eller merkevare er egentlig halve arbeidet. Generelt klarer ikke nye merker å skrive en ordentlig og relevant biografi på Instagram-kontoen sin.

Hvordan unngå dette?

Først, ikke gjør biografien din for kjedelig eller for lang. For å være ærlig anbefaler vi at du ikke skriver for mye om produktet eller merkevaren din. Prøv å holde det så enkelt som mulig.

Folk er ikke villige til å stoppe opp og lese en lang biografi om bedriften din. Hvis du vil at et større antall personer skal komme i kontakt med deg, er det best å holde informasjonen din kort, konsis og relevant.

For det andre, bruk plassen du har fått til innlegg linken til produktsiden din. Hvis de er interessert, tar lenkene dem til produktsiden din, hvor selve produktet kan beskrives.

Shoppere ønsker ikke å bli overbelastet med media og tekst på en gang. Vurder også å inkludere emojier og linjeavstand for å gjøre det enklere for publikum å lese. Hvis du fyller ut informasjonen din klokt, vil du potensielt få mange øyne som lett kan lande på produktet ditt!

Bruke Incomplete Bio

2. Svarer ikke følgerne dine

Svarer tilbake på ditt instagram følgere er den ene nøkkelaktiviteten som bidrar til å utvide virksomheten din. Men hvis du ikke gjør denne aktiviteten, risikerer du å skade merkevarebildet ditt.

Å lese:  Enkel SEO for WordPress: 7 ting å prøve

Når noen legger igjen en kommentar om produktet eller merkevaren din, ta deg tid til å svare. Selv om de bare gir deg et slags forslag, bør du godta og svare veldig beskjedent.

Enhver kunde eller følger kan også trenge litt hjelp med produktet eller merkevaren din. Du bør gi dem ekte kundeservice. Noen ganger er det nødvendig å løse eventuelle personlige problemer ved å tilby muligheten til å sende deg en e-post direkte for å håndtere problemet.

Bygg relasjoner med følgerne dine og svar på dem gjennom Utveksling av meldinger på Instagram er en fin måte å inkorporere verdi i merkevaren din. Å svare på følgerne dine viser at du er bekymret og interessert forpliktelse også.

Svarer ikke følgere

3. Legge ut et tilfeldig bilde eller bilde av dårlig kvalitet

Bilder er alt på Instagram. Kvaliteten på bildene du bruker sier mye om merkevaren din. Bilder av dårlig kvalitet eller feil størrelse ser uprofesjonelle ut, og ingen ønsker å se denne typen bilder.

Så man bør være veldig forsiktig med kvaliteten på bildene. Anta at du legger ut bilder av merkevaren eller produktet ditt som er av dårlig kvalitet og ikke stemmer overens bildestørrelse Instagram retningslinjer. Som et resultat kan følgere miste interessen og foretrekke å ikke følge merkevaren din eller virksomheten din lenger.

Så du må kanskje ta mange vakre bilder av det samme motivet og lage dem i riktig sideforhold.

Når du legger ut innlegg fra SocialPilot, trenger du ikke å bekymre deg for dimensjonshikke og automatisk beskjærte bilder på merkevareprofilen din. Hver gang du laster opp et Instagram-bilde med feil dimensjoner, vil feilmeldingen dukke opp umiddelbart.

Da kommer det beste!

I stedet for å hoppe til en ekstern editor, kan du bruke SocialPilots innebygde bilderedigerer for å fikse bildedimensjonene dine.

Du kan enkelt beskjære Instagram-bildene dine i forholdet 4:5 eller 1:1 for å få dem riktig. Hvis bildet ditt er for en historie, beskjær det til et sideforhold på 16:9.

Bortsett fra forhåndsdefinerte beskjæringsforhold for sosiale medier, kan du bruke flere av funksjonene til å forbedre bildekvaliteten på et blunk.

socialpilot bilderedigerer

I et nøtteskall, ikke bare godta det første bildet du lager og bli ferdig med det. Ikke bli fornøyd lett. Ta hjelp av noen av bilderedigeringsverktøyene som Pixlr, PicMonkey, eller det brukervennlige SocialPilot-bilderedigeringsprogrammet for bildene dine. Du kan til og med dra nytte av Instagram-filtre også. Bruk dem til å redigere og forbedre bildene dine for å være den beste representasjonen av produktet ditt.

Å lese:  Hvordan endre profilbilde på Instagram i 2024

4. Bruker ikke Hashtags riktig

Hashtags spiller en viktig rolle i oppdagelsen av innleggene dine på Instagram. På den annen side, vær forberedt på å ikke se noen resultater hvis du bruker feil eller irrelevante hashtags.

Hashtags skal være relevante, korte og lett søkbare for alle. Sørg for at du følger noen populære hashtags som er relevante for din nisje. Å gjøre det vil hjelpe deg med å tiltrekke de rette personenes oppmerksomhet til virksomheten din.

Instagram-brukere søker etter populære hashtags for å oppdage nye ting. Jo flere relevante hashtags du inkluderer i innlegget ditt, jo flere potensielle kunder vil se profilen din. Det er en direkte sammenheng mellom antall hashtags brukt per innlegg og innleggsengasjement.

Men ikke overdriv hashtaggene.

Instagram tillater maksimalt 30 hashtags per innlegg. Men det betyr ikke at du må stappe inn hashtags unødvendig for å fullføre problemet. Bevisst bruk av 3-5 Instagram-hashtags er bra nok til å få deg til å engasjere deg.

Se hvor punktlige og begrensede Swarovskis hashtags er.

Bruke Hashtags på riktig måte

5. Post kjedelig eller repeterende innhold

Instagram er en av de mest kreative plattformene som finnes. Med tonnevis av funksjoner tilgjengelig for å lage inspirerende innhold, er det ikke et alternativ å være kjedelig på Instagram.

Du må være inspirerende med innholdet ditt. Spamme følgernes feeds med en mengde bilder eller repeterende innhold hver dag er ikke en god idé.

For å holde publikumet ditt engasjert, må du legge ut engasjerende innhold regelmessig, ellers vil fanskaren din stagnere. Når dette skjer, vil du miste dem til konkurrenter som lager mer verdifullt og morsomt innhold.

6. Over eller Under innlegg

Hvis du er en erfaren Instagram-bruker, vet du kanskje at å legge ut veldig ofte på Instagram er et stort nei-nei!

Følgere vil irritere seg over dine konstante innlegg på Instagram. På den annen side, når du ikke legger ut nok, vil følgerne dine tro at du ikke lenger er aktiv.

Så, hva gjør vi?

Nøkkelen her er å skape en balansert Instagram-administrasjon strategi. Man bør bestemme seg for et passende tidsintervall for at innleggene deres skal gå live. Timing er alt.

Å lese:  MarTech Landscape Shaping Business Growth: intervju Scott Brinker

Du vil lage innleggene dine med et intervall som publikum kan stille klokkene sine til. På denne måten er du med på å skape deres forventninger til hvordan merkevaren din vil oppføre seg.

Den beste tilnærmingen er å bestemme din beste tider å legge ut på Instagram. Ja! Hver konto på Instagram har sine egne personlige beste tider å legge ut når det meste av publikummet er tilgjengelig på Instagram for å engasjere seg i innholdet.

Når du er ferdig med å velge de beste tidslukene for å publisere innholdet ditt, kan du utnytte kraften til en planleggingsverktøy for sosiale medier.

For eksempel, SocialPilot lar deg planlegge innlegg på Instagram i god tid for å enkelt utforske alle posttidsalternativene dine.

7. Kjøp følgere

Vi vet alle hvor utfordrende det er øke antall følgere på Instagram. Ikke rart at mange nye merker på Instagram ender opp med å kjøpe falske følgere for å øke følgerne sine over natten.

Men å kjøpe følgere gir deg ikke annet enn et stort antall følgere for å tiltrekke organiske kontoer og øke din innflytelse. Annet enn det gjør de mer skade hvis du ikke er forsiktig.

Så det er best å fange følgernes oppmerksomhet på en organisk måte, i stedet for å gå unaturlig.

La oss diskutere i detalj hvorfor kjøp av følgere kan slå tilbake:

Mindre engasjement

Når du kjøper følgere, får du ikke folk som er tiltrukket eller ivrige etter å engasjere seg med deg. Du kjøper kun tall. Etter å ha betalt for følgere/fans eller engasjert seg i aggressive følgere, vil du sannsynligvis bare få et stort antall falske kontoer blant nummeret ditt.

Tap av integritet og omdømme

Etikk kan være vanskeligere å definere i vår verden, fordi alle har en annen idé om det. Folk ser kanskje ikke at du har kjøpt følgere. Men hvis du raskt går fra 30 følgere eller likes til 30 000 på bare to dager, kan folk bli mistenksomme og til og med stille spørsmål ved din integritet. Lang historie kort, å kjøpe følgere er beslektet med juks.

8. Sett kontoen din til Privat

Hvis du tror innholdet ditt er verdifullt for Instagram-fellesskapet ditt, begrenser du bare mulighetene dine ved å sette kontoen din til privat.

Det ligner på å bygge en vegg mellom publikum og merkevare. Denne faktoren er den vanligste og raskeste årsaken til at du skader og mister følgerne dine på Instagram. To viktige årsaker spiller en stor rolle bak det:

  • Hvis du har satt kontoene dine til private, må følgere vente på at du godkjenner forespørselen, noe som kan ta en time eller mer. Dette gjør merkevaren din for komplisert og tungvint å følge.
  • Innlegg på en privat konto er ikke synlig for ikke-følgere. Det skader sjansene dine for å få kontakt med potensielle kunder som ikke følger deg, men som er interessert i merkevaren din.
Å lese:  Hvordan tilbakestille WordPress-nettstedet ditt raskt: Omfattende guide

Sørg for at kontoen din er satt til offentlig. For å gjøre det, gå til din personverninnstillinger og endre kontoinnstillingen din for å åpne, og se hvor raskt følgeretallet ditt øker.

9. Ignorer Analytics

Ignorerer Instagram-analyse er den verste feilen av alle. Sporing av dataene dine på Instagram vil til slutt hindre deg i å gjøre alle de andre feilene nevnt ovenfor.

Likevel gjør de fleste markedsførere feilen ved å skape og publisere innhold i det uendelige, men aldri ta seg tid til å sjekke ytelsesanalysene.

Uten å vite hva som fungerer og ikke, vil du aldri kunne vokse på Instagram.

Instagram-analyse viser deg det bare-benede bildet av din pågående Instagram-markedsføringsstrategi. Den lar deg ta de nødvendige skrittene for å målrette deg mot den rette målgruppen, skape bedre innhold og øke din generelle Instagram-vekst. Du kan også bruke gratis Instagram-analyse programvare hvis du ikke vil velge den betalte.

Men hvis du administrerer flere Instagram-klienter samtidig, kan det være en kjedelig oppgave å analysere data fra forskjellige kontoer.

Det er her du må bruke et administrasjonsverktøy for sosiale medier som SocialPilot. Det er analysefunksjon gir deg et fugleperspektiv av analysen av flere Instagram-kontoer.

sosial pilot instagram analytics

Konklusjon

Å gjøre feil er en del av reisen for enhver markedsfører på sosiale medier. Men. problemet starter når du ikke forbedrer deg på disse feilene.

Det er vanlig at du gjør alle de ovennevnte feilene; det er ingen grunn til å slå deg selv opp. Det er på tide å forbedre dem. Og det første trinnet for å forbedre feilene dine starter med å gjenkjenne dem.

Vi har diskutert de fleste av de bemerkelsesverdige og hyppige feilene markedsførere gjør på Instagram. Hvis du tar noe fra denne artikkelen, husk å kjenne merkevaren din ut og inn. Derfra kan du enkelt gjøre benarbeidet og lage en uslåelig Instagram-markedsføringsstrategi.

Nye publikasjoner:

Anbefaling