9 kraftige Instagram-vekstverktøy å bruke i 2024

Det har ikke vært en bedre tid i moderne menneskelig historie da vi hadde evnen til å kommunisere med så mange individer så lett.

Og dette har blitt en realitet takket være plattformer som Instagram. Men hvis du er ny på Instagram, kan det være nyttig å strømlinjeforme strategien for sosiale medier.

Dette er når Instagram-vekstverktøy kommer inn i bildet.

Her er 8 kraftige Instagram-vekstverktøy du kan bruke i 2024 for å hjelpe virksomheten din med å få det rette løftet.

1. Nitreo: Instagram Growth Tool for flere følgere

Instagram vekstverktøy Nitreo

Nitrøse er symbolet på en godt gjennomført organisk vekstplan. De har brukt lang tid på å perfeksjonere sitt AI-teknologi og har bygget en lønnsom vekstløsning som lar forbrukere sette og glemme.

Nitreo er et av de effektive Instagram-vekstverktøyene hvis du samhandler på andre nettplattformer og ikke har tid til å bygge profilen din organisk aktivt.

Appen har fortsatt med et forsøk på utvidelse i flere deler. Du vil bli spurt om hva slags publikum du vil tiltrekke deg til arbeidet ditt når du blir med dem. Nitreo er en stor fan av stedsbaserte aktiviteterså sørg for at du vet hvor de kommer fra.

Nitreo vil begynne å jobbe med kontoen din og samhandle med andre når du har valgt disse punktene.

De selektiv interaksjon øker kontoen din synlighet for de som ønsker å se innholdet ditt og vil følge deg i bytte mot din interaksjon. Nitreo gir et sikkert vekstverktøy som ikke vil kompromittere profilen din. De har lagt mye penger i programvaren sin, så du kan være sikker på at engasjementet deres er menneskelig.

2. SocialPilot: The Ultimate Instagram Growth Tool

Instagram-vekstverktøy SocialPilot

SocialPilot tilbyr en kostnadseffektiv alternativer sammenlignet med konkurrentene, med mange nye funksjoner som legges til ofte. Disse nye investeringene fra utviklingsteamet er integrert på en utmerket måte i dette verktøyet.

Startups og reklameselskaper bruker SocialPilot-verktøyet på mange måter. Det er et flott verktøy for å måle resultatene av markedsføringskampanjene deres. SocialPilot lar deg spore ytelsen til forskjellige sosiale medier. Derfor trenger du ikke å bekymre deg eller betale for andre konkurrentovervåkingstjenester.

SocialPilot er for folk som ønsker mer enn en gratis buffer kan tilby, men som ikke ønsker å forplikte seg til et dyrt abonnement på noen av disse kanalene.

Som illustrert av den tidlige støtten for ruller, gjør SocialPilot en utmerket jobb med å holde tritt med det stadig skiftende sosiale medieområdet. Likevel er mangelen på en spesifikk Instagram-kobling skuffende, spesielt gitt tilgjengeligheten av Buffer.

Å lese:  Slik tester du nettstedhastighet & E-handelsytelsesanalyse

Avhengig av bransjen til virksomheten din, tilbyr SocialPilot en flott funksjon som kuraterer innhold som skal publiseres, noe som gjør det til et av de beste vekstverktøyene på Instagram.

3. Movavi Video Editor: Instagram Growth Tool for å lage videoinnhold

Movavi videoredigerer

Movavi videoredigerer er et allsidig verktøy som kan forbedre markedsføringsstrategien din på Instagram betraktelig. Denne programvaren er designet for å møte behovene til både nybegynnere og profesjonelle, og tilbyr et bredt spekter av funksjoner som kan hjelpe deg med å lage innhold av høy kvalitet for Instagram.

Den brukervennlige plattformen lar deg redigere videoer, legge til musikk, bruke filtre og mye mer. Med det intuitive grensesnittet kan du enkelt lage engasjerende videoer som vil tiltrekke seg flere følgere og øke merkevarens synlighet på Instagram.

En av nøkkelfunksjonene til Movavi Video Editor er dens AI-drevne funksjoner. Funksjonen for fjerning av AI-bakgrunn lar deg endre bakgrunnen i videoene dine umiddelbart uten behov for en grønn skjerm, og AI-støyfjerningsfunksjonen kan eliminere uønskede lyder fra videoene dine. Disse funksjonene kan hjelpe deg med å lage videoer av profesjonell kvalitet som fengsler publikum.

Enten du lager Instagram-historier eller vanlige innlegg, kan Movavi Video Editor hjelpe deg med å lage iøynefallende innhold som appellerer til publikummet ditt. Med sine avanserte redigeringsverktøy og brukervennlige grensesnitt er Movavi Video Editor et viktig verktøy for alle som ønsker å forbedre sin Instagram-markedsføringsstrategi og øke sin online tilstedeværelse.

4. Instagram-widget av Taggbox

legge inn instagram-feed på nettstedet

Taggbox er et UGC-verktøy som lar deg lage og vise feeds for sosiale medier fra plattformer som f.eks Instagram-feeder på nettstedet ditt eller på arrangementer. De tilbyr widgets og verktøy som kan hjelpe deg å samle og vise Instagram-innlegg basert på spesifikke hashtags eller andre kriterier.

Omfavn muligheten til uanstrengt å heve nettstedet ditt og forbedre besøkendes opplevelser. Utstyr og vis frem brukergenerert innhold fra Instagram på nettsidene dine med vår engasjerende, responsive og kodefrie Instagram-widget. Det er på tide å ta nettstedet ditt til neste nivå.

Velg en stil for Instagram-widgeten din enkelt med kreative temaer. Vi har forskjellige alternativer som horisontal skyveknapp, galleritema, firkantet bilde, moderne kort, klassisk bilde og mer.

Disse temaene gjør det visuelle innholdet ditt engasjerende og attraktivt for de besøkende.

Rask og responsiv, Taggbox Widget sikrer en sømløs brukeropplevelse uten å ofre innholdskvaliteten.

Du kan også fremme krysssalg ved å legge til overbevisende CTA-knapper hvor som helst på Instagram-feeden din. Oppmuntre besøkende til å utforske nettstedet ditt og iverksette tiltak.

Med funksjonen for innholdsmoderering har du full kontroll over innholdet som vises på nettstedet ditt. Sørg for at kun premium og verdifullt innhold når de besøkende.

5. Pallyy: Instagram Growth Tool for Agencies

Instagram vekstverktøy Pallyy

Pally gir brukerne et verktøy som de kan tilpasse fullt ut, så hvis du vil ha mer kontroll over vekststrategien din, har de en flott pakke å tilby. Det er et fantastisk sted å starte hvis du aldri har brukt et Instagram-verktøy før.

Å lese:  Hvordan sette opp og bruke det enkle jobbtavlen for WordPress

For det første kan du bruke tjenesten deres fra hvilken som helst enhet; det er ikke nødvendig å installere noe da det er helt nettbasert. Billigere verktøy lar deg kanskje bare lage en plan basert på et enkelt nøkkeldataelement, som hashtags. På den annen side lar Pally deg gjøre det skape en helhetlig tilnærming basert på en rekke nøkkeldatafaktorer, som språk og geografi.

Pallyys planlegger er en av de mest nyttige funksjonene vi har sett. Den er satt opp i en rutenettstruktur, der hver celle representerer en måneds dato. Du kan bruke den til planlegge hele flyten grafisk. For å planlegge innleggene dine for den datoen, begynn å dra innhold fra mediefilene dine inn i en hvilken som helst celle.

Du kan begrense målmarkedet for digital markedsføring for å sikre at du får størst mulig resultat. Det er viktig å vite hvem målgruppen din er før du setter opp Pally, spesielt hvis du er en ny bedrift eller en influencer. Du kan inkludere resultatene dine i den demografiske delen av tilnærmingen din hvis du bruker dette verktøyet.

Pally er et av de sjeldne alt-i-ett-vekstverktøyene på Instagram som du kan bruke til å utføre en rekke oppgaver. Instagram-funksjonen deres er ikke bare for å følge og slutte å følge folk. Basert på datafaktorene du har lagt inn, kan den like, kommentere og sende direktemeldinger til enkeltpersoner. Du kan velge å kjøpe likes på Instagram for å gjøre innholdet ditt enda mer attraktivt for målgruppen din.

6. Sweep Widget: Instagram Growth Tool for Engagement

Instagram Growth Tool Sweep Widget

SweepWidget er et flott giveaway-verktøy for sosiale medieplattformer. Den kan brukes til å create giveaway-arrangementsom du deretter kan integrere i kontoen din for å øke følgere, sidevisninger og generering av potensielle kunder.

Det følger med en enkel dra-og-slipp-editor å lage giveaway-materiell. I redigeringsprogrammet kan du tilpasse utseendet og følelsen av arrangementet ditt ved å legge til egendefinerte skjemafelt og lage undersøkelser, avstemninger og spørrekonkurranser.

SweepWidget-funksjoner 90 oppføringer og kobles til 30 apper. Som et resultat kan du utvide ikke bare Instagram-kontoen din, men også dine andre sosiale plattformer. Bare start giveawayen din, plasser den på profilen din og send lenken til følgerne dine.

Leaderboard-konkurransefunksjonen lar brukeren kjempe om topplasseringen på ledertavlen, noe som kan oppmuntre brukere til å dele og øke engasjementet. Du kan også lage landemerker i lag, slik at når kunder når et visst antall poeng, mottar de øyeblikkelige insentiver eller kuponger som en bonus.

Enkelt sagt, hvis du tenker på å arrangere en giveaway, bør du definitivt se på Sweep Widget som et Instagram-vekstverktøy!

7. Iconosquare: Instagram Growth Tool for Analytics

Instagram-vekstverktøy Iconosquare

Iconosquare har bygget en Instagram-utviklingsløsning med konseptet «hvis du kan overvåke det, kan du kontrollere det» i tankene. Nivået på dybden de fordyper seg i med vekstberegningene dine er det vi virkelig setter pris på med dette programmet.

Instagrams skaperstatistikk kan være litt uskarp og gir deg ikke alltid et fullstendig bilde av hvordan du gjør det; men med Iconosquare kan du virkelig sette deg inn i statistikken som driver utviklingen din.

Å lese:  Forstå Google Analytics Attribusjonsmodell

Det er ikke nødvendig å gjette det ideelle tidspunktet for å laste opp innhold for engasjement hver dag hvis du tar en datadrevet tilnærming. Iconosquare vil legge det ut for deg slik at du kan være sikker på at du får mest mulig ut av tjenesten.

Noen forbrukere kan bli skremt av den dybdeanalysen som tilbys på nettstedet, men dette er ikke tilfelle. Alt er lett å lese og forståog du kan velge hvilke beregninger og data du vil se.

Du kan også sammenligne resultatene dine med konkurrentene dine bruke bransjeinformasjon. Benchmarking lar deg undersøke hvordan du presterer sammenlignet med andre og hvordan du kan forbedre ferdighetene dine.

I tillegg har dette ikoniske Instagram-vekstverktøyet en flott tidsplan for innlegg, så hvis du innser at din beste tid å legge ut er midt på natten, trenger du ikke å våkne for å legge ut.

8. ShortStack: Målgruppedrevet Instagram-vekstverktøy

Instagram-vekstverktøy ShortStack

ShortStack er et fantastisk verktøy for digitale markedsførere hvis du ønsker å lage noe engasjerende innhold for å tiltrekke publikum. Det lar brukeren lage og kjøre konkurranser og spørrekonkurranserdet mest effektive og engasjerende innholdet for en plattform som Instagram.

Hvis du er ny på Instagram-scenen eller en ny markedsfører, kan mengden av innebygde funksjoner være overveldende. Det ville hjelpe om du spilte det smart. ShortStack hjelper deg med å legge ut det beste innholdet og spare mye av den tiden.

Den har hundrevis av landingssidemaler for reklamer som spørrekonkurranser, innlegg med flere bilder, meningsmålinger, undersøkelsesskjemaer, attester og mer. Disse ferdiglagde prøvene er estetiske og klare til bruk for å øke publikumsengasjementet ditt.

ShortStack lar deg generere kundeemner veldig enkel å bruke kupongdistribusjon. Du vil kunne bestemme hvem kupongkodene går til. Ring publikum for å fylle ut skjemaet for å kreve belønningene deres og se disse potensielle kundene strømme inn.

9. Awario: Instagram Growth Tool for Branding

Instagram-vekstverktøy Awario

Som navnet tilsier, Nødsituasjon er et verktøy for å øke bevisstheten din om opinionen. Det er et potent lytteverktøy som overvåker sosiale medieplattformer som Instagram og hele internett.

Awario gir sanntidsdata fra millioner av plattformer den overvåker og viser deg kommentarer slik at du kan svare på de viktige med en gang. Dette gir et veldig positivt bilde til publikum. Dette øker engasjementet og kundetilfredsheten.

Den tilbyr analyser på nøkkelengasjementmålinger, som kan presenteres i rike visuelle formater og gjøres til rapporter for å dele med teamet eller kundene. Siden den er et overvåkingsverktøy, har den en robust sentimentanalyse som gir deg bemerkelsesverdig dyp innsikt.

Instagram er en kanal som vrimler av influencere. Jo mer de engasjerer seg i innholdet ditt, jo bedre for bedriften din. Awario tilbyr din influencer data for å fortelle deg detaljene om merkepenetrasjon på plattformen.

5 beste tips for å få flere Instagram-følgere

1. Øk dine Instagram-følgere ved å planlegge innlegg

Når vi snakker om å utvide Instagramen din, snakker vi mest om å øke antallet følgere. Til øke dine Instagram-følgere telle, du må post innhold av høy kvalitet. Det er imidlertid ikke nok å bare skrive innhold; du må også forbedre spillet ditt med hvert innlegg du laster opp.

Å lese:  Bruke WooCommerce-plugins for bedre priser og marginer

Vi har gitt noen Instagram-vekstverktøy i listen ovenfor som du kan bruke til å legge ut innholdet ditt på Instagram uten å måtte huske det hver gang.

2. Prioriter kvaliteten på arbeidet fremfor kvantitet

Ifølge noen myndigheter, du bør legge ut på Instagram 1-3 ganger om dagen. Likevel er dette kanskje ikke den perfekte strategien for deg. Selv om merkekjennskap er fordelaktig, kan hyperhyppige innlegg oppfattes som spam av dine potensielle følgere, som vil begynne å følge deg. For det andre, hvis du faktisk poster flere ganger i løpet av en dag, kan målgruppens brukerengasjement lide.

Hvis du ikke kan produsere bilder av høy kvalitet hver dag, last opp sjeldnere. Det er alltid å foretrekke å dele noen få bilder av høy kvalitet per uke i stedet for en haug med ting av lav kvalitet. Du kan bruke Instagram-analyse for å se hvilke innlegg som var populære blant følgerne dine.

3. Dra nytte av Instagram Stories

Instagram startet som en sosial medieplattform for bildedeling, men den har allerede utvidet seg langt utover det. Hver dag skapes 500 millioner nye historier rundt om i verden. Instagram-historier er designet for at du raskt og enkelt skal dele de spesielle øyeblikkene i livet ditt.

Til tross for at historier bare overlever på Instagram i 24 timer, varer deres innflytelse mye lenger, spesielt med de mest populære historiene, som du kan plassere i profilens høydepunkter og la publikum spille om igjen og om igjen.

4. Samhandle med andre kontoer og legg igjen kommentarer

Ikke overse det faktum at Instagram er et sosialt nettverk hvor du kan sosialisere og samhandle med andre som har lignende interesser som deg. Begynn å like mange bilder relatert til profiltemaet ditt. For eksempel, hvis du viser en aktiv livsstil eller brøkdiett, se etter andre som snakker om det.

Legg igjen kommentarer på andres innlegg, gratuler dem eller uttrykk dine egne tanker om emnet. Husk å sjekke dine egne kommentarer og meldinger også.

5. Gi en overbevisende grunn for andre til å følge deg

Folk som følger en bestemt virksomhet eller påvirker, gjør det fordi de finner verdi på kontoen for seg selv. Hvis du er en sunn livsstilsinfluenser, bør du bli en av spesialistene som kan undervise eller motivere enkeltpersoner som ønsker å forbedre kostholdet og gå ned i vekt ved å gå foran som et godt eksempel. Fortell dem om alle vanskelighetene og utfordringene du hadde på vei dit du er nå.

Konklusjon: Er Instagram-verktøy verdt prisen?

Mens andre fremtredende sosiale medieplattformer synker i popularitet, fortsetter Instagram å ekspandere i et jevnt tempo. Så hvis du er nysgjerrig på om Instagram er en god investering for bedriften din, er det nå på tide å gjøre et grep.

Disse Instagram-vekstverktøyene dekker et bredt spekter av funksjoner. Fra alt-i-ett verktøy for sosiale medier til grunnleggende Instagram-planleggingsapper, det er noe for enhver smak. De kan håndtere så mye du trenger.

Nye publikasjoner:

Anbefaling