9 måter å tjene penger på TikTok for business

TikTok er nyeste og mest populære territorium der alle merkevarer og individer ønsker å være tilstede.

Plattformen har mer enn én gigant 1 milliard månedlige aktive brukere. Hvor ellers kan du få et så stort publikum som er sulten på innhold!

Det er kjent for å gi folk kreativ frihet. Men helt siden TikTok for Business ble lansert, har bedrifter oversvømmet plattformen. Selv om markedet er der, er det ikke alle som vet hvordan man tjener penger på TikTok.

I denne bloggen vil vi prøve å gi bort noen triks for å få det riktig på TikTok, enten du er en merkevare eller en soloprenør. Hvis du bruker plattformen riktig, kan du tjene noen raske store penger her.

Men først, la oss ta en titt på noen benchmarking-tall på hvor mye skapere på TikTok tjener.

Hvor mye tjener TikTokers

Det er vanskelig å beregne nøyaktig hvor mye du kan tjene på TikTok. Men basert på observerte trender er det mer sannsynlig at du har en god inntekt hvis du har en antall følgere på mer enn 1 million.

Du kan bli sjokkert over å vite det best betalte TikTokers servert totalt omsetning på 55,5 millioner dollar i 2021. Det er en økning på 200 prosent fra året før.

TikTokers tjener

Forholdet mellom inntekter fra TikTok med antall følgere og engasjement er direkte. Å være en skaper med følgere over 100 000 kan tjene deg hvor som helst $200 til $5000 en måned. Mens kjendiser kan tjene $100 000 og $250 000 for sponset innhold.

Men hvordan får du betalt på TikTok?

Vel, strategier som å finne og samarbeide med de riktige merkene og influencerne kan hjelpe deg med å gjøre det stort på plattformen.

Å lese:  Hvordan legge til en sidefelt i WordPress

Her er noen måter å få betalt på TikTok.

9 trinn for hvordan du tjener penger på TikTok

1. Bli med i skaperfondet

Dette er å tjene penger i appen mulighet for skapere direkte fra innholdet deres. Hvis de oppfyller de gitte kriteriene, vil alle skapere fra plattformen kan søke om TikTok Creators Fund.

TikTok-skaper

Og her er vilkårene:

  • Du må være myndig, dvs. fylt 18 år.
  • Du må være lokalisert i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Spania eller Italia.
  • Du må ha et antall følgere på 10 000 og over.
  • TikTok-videoene dine må ha mer enn 100 000 visninger i løpet av de siste 30 dagene.

Det er ingen veldefinerte regler for hvor mye videoopprettingsplattformen betaler. Men konsensus er at skapere får betalt 2 til 4 cent for hver 1000 visninger på videoene deres.

Så hvis du har et anstendig antall følgere, kan Creators’ Fund være veldig fordelaktig for å tjene penger på TikTok for merkevaren din.

2. Partner-Up med merkevarer

Merker leter alltid etter sosiale medier påvirkere som kan hjelpe dem med å øke rekkevidden og markedsføre sine produkter eller tjenester.

Partner-Up med merkevarer

Hvis du har et stort antall i publikum, kan du samarbeide med en merkevare. De vil betale deg direkte eller tilby deg produktene sine i bytte for at du snakker om dem i TikTok-videoen din.

Da de spurte de mest fremtredende skaperne, avslørte de at dette er den beste måten å få betalt fra TikTok på. En kjent influencer kan tjene opptil en halv million dollar fra et enkelt merkepartnerskap.

3. Selg produktene dine på TikTok

TikTok har gjort det mulig for brukerne å lage og kjøre kjøpbare sider på plattformen I samarbeid med Shopify. Brukere kan vise produktet sitt direkte, og publikum kan kjøpe og betale direkte fra selve appen.

Selg produktene dine

Husk imidlertid at du må ha en TikTok for Business-konto å selge varene dine fra TikTok.

Brukere kan også indirekte selge gjennom inkludert hashtags eller lenker med videoene sine eller på kino, som tar kjøperen til landingssiden til nettstedet deres. Dette er mer en indirekte tilnærming til hvordan du får betalt på TikTok, og markedsførere vil fortsatt se en økning i salget.

4. Ta imot gaver fra publikum

TikTok har denne morsomme funksjonen som lar publikum vise sin kjærlighet til favorittskaperne sine. Brukere kan kjøpe virtuelle gaver og mynter fra appen. De kan deretter gi dem til TikTokers under direktesendinger.

Å lese:  Slik viser du Instagram-feeden din på WordPress-nettstedet ditt

Motta gaver
stikkontakt

Hvis du er på mottakersiden, vet at disse gavene kan være vekslet til ekte penger.

Men hvis du ønsker å tjene på denne måten, husk å gå live når mesteparten av publikum sannsynligvis er online. Slik vil sjansene for at flere blir med være betydelige, og engasjementsgraden vil øke Sikker. Du kan bruke analyseverktøy for sosiale medier for å effektivt måle publikum og se på ytterligere innsikt.

5. Annonser på TikTok

Hvis du er en tjeneste- eller produktbasert virksomhet, kan du bare bruke TikTok for reklame. TikTok virksomhet har flere typer betalte annonseringsfunksjoner. Du kan lage feedintegrerte annonser som vises på målgruppens «For deg»-side.

Annonser på TikTok

Vi vet hva du må tenke. Det er en investering, men avkastningen vil være verdt det. Som nevnt før, hvor ellers kan du få en til omfattende rekkevidde til målgruppen din?

6. Musikkpromotering

Vil du ikke være enig med oss ​​hvis vi sier at vi i disse dager oppdager ny musikk fra TikTok først?

Ingen rett!

Det er vanlig at artister legger ut musikkvideoer og annet innhold på sosiale medier. Slik har mange kjente artister blitt oppdaget av industrien.

Musikkpromotering

Men mange fremtredende plateselskaper betaler store penger til influencere bruke og markedsføre sporene deres. Dette kan være i form av spesifikke hjul eller å starte en massiv hashtag-kampanje.

Det er det beste profftipset for ambisiøse artister. Hvordan tjene penger på TikTok og vise frem talentet ditt.

7. Administrer influencere

Det er ingen mangel på skapere som kan lage det mest kreative innholdet på TikTok. Men ikke alle skapere er gode markedsførere. Så disse skaperne vet kanskje ikke hvordan de skal tjene penger på TikTok fra innholdet deres.

Hvordan få betalt på TikTok uten å lage innhold? Ved å promotere til tonnevis av andre skapere!

Her kan du knekke avtalen og fjerne jackpotten. Du kan tilby ambisiøse innholdsskapere og påvirkere som ønsker å gjøre det stort på TikTok administrasjonstjenestene dine. Dette kan inkludere deres TikTok-aktiviteter bak kulissene som samarbeid, merkevareforhandlinger, kampanjer osv.

Dere får begge fordeler på denne måten.

Det er noen utmerkede markedsføringsverktøy for sosiale medier tilgjengelig for å gjøre arbeidet ditt enklere.

8. Tilby et Patreon-abonnement

Abonnementsbaserte forretningsmodeller er på vei oppover. Du kan starte en Patreon-kanal og gi abonnenter spesielle privilegier og eksklusivt innhold hvis du har et dedikert publikum. De vil helt sikkert følge ditt eksklusive innhold.

Å lese:  Hvordan selge brukte klær på nett

Disse typer pakker tilbys vanligvis til svært minimale priser. Du belaster $1 i måneden, som enhver lojal fan vil godta å betale. Senere kan du opprette en flerlagsplan med et premiumtilbud for å øke inntekten din.

Patreon abonnement

Siden lanseringen av Patreon har antallet abonnementsbeholdninger der vokst eksponentielt hvert år. Dette beviser effektiviteten til plattformen. Patreon er en sikker måte å tjene penger på TikTok hvis du har et dedikert publikum.

9. Samarbeid med influencere

Hvis du er en merkevare som leter etter en måte å bedre markedsføre virksomheten din på TikTok, er influencere svaret ditt. Å koble til de riktige influencerne kan øke rekkevidden din drastisk.

TikTok gir en utmerket plattform, dvs skapermarkedsplassen hvor merkevarene og influencerne kan koble seg sammen og samarbeide med suksess. Slik tjener du penger på TikTok på en fornuftig måte.

Slå deg sammen med influencere

Her er et eksempel. HyperX signerer TikTok Sensation Bella Porch som merkevareambassadør og talsperson for mikrofonkampanjen. Den 24 år gamle TikTok-sensasjonen har 84 millioner følgere.

Som et ledende merke innen spill og e-sport dannet HyperX, teamet for periferiutstyr for spill hos HP, og Porch, en stigende stjerne innen musikk og spill, et vellykket partnerskap som var gjensidig fordelaktig.

Alle disse inntektsgenereringsrutene vil hjelpe deg å få betalt fra plattformen. Men du må ha lagt merke til at nesten alle disse krever at du har en solid følgerbase. Det er det viktigste tiltaket.

Men hvor mange vil oppnå det formålet som er veldig komplisert å ta opp? Men markedsførere må vite. Hvilket tall er godt nok akkurat?

Hvor mange visninger for å tjene penger på TikTok

Når det kommer til sosiale medieplattformer, jo flere følgere du har, jo mer suksessfull anses du for å være. Men hvor mange visninger trenger du for å tjene penger på TikTok? Det er hovedspørsmålet her.

TikTok har en minimumskrav på 100 000 visninger i løpet av de siste 30 dagene for å tjene penger fra TikTok direkte gjennom skaperfond. Du også trenger 10 000 følgere i det minste.

Men egentlig blir konseptet “hvor mange visninger å tjene penger på TikTok” ugyldig når det er så mange indirekte måter å gjøre det på som faktisk er legitime.

Alle disse triksene fungerer bra, men husk at innhold og publikumsengasjement fungerer best på plattformer som TikTok.

Hvis du gir godt innhold, kommer du til folks oppmerksomhet. Og det vil gi deg engasjement som vil øke merkevarebevisstheten din.

Å lese:  8 tips for å få influencers til å legge ut gjesteinnlegg på bloggen din

Å være godt klar over opinionen kan hjelpe deg med en mer effektiv merkevare. Spor typen engasjement du tegner ved å bruke lytteverktøy for sosiale medier.

Eksperttips for å øke din TikTok-tilstedeværelse

Her er noen effektive tips for å opprettholde en utdatert tilstedeværelse på TikTok:

  • Identifiser måldemografien din
  • Vær regelmessig med innlegget ditt
  • Følg de siste trendene
  • Delta i utfordringer
  • Post ditt autentiske innhold
  • Samhandle med publikum religiøst

Dette er noen grunnleggende, men avgjørende skritt som en markedsfører må ta bygge en merkevare på plattformen med suksess.

Det er slik du tjener penger på TikTok. Det handler om kostnadseffektive markedsføringsstrategier og en tilstrømning av innhold som folk vil se.

Vi håper denne bloggen vil hjelpe deg å finne måter å tjene penger på TikTok. Følg med for mer innsiktsfullt innhold relatert til markedsføring i sosiale medier. Hvis du har viktige innsikter å dele, kan du vurdere å skrive til oss.

vanlige spørsmål

🌟 Hvordan tjene penger på TikTok?

For å tjene direkte fra TikTok, må du søke om skaperens fond. Det er metoden for inntektsgenerering i appen for skapere. Hvis du har 10 000 følgere og 100 000 videovisninger i løpet av de siste 30 dagene, er du kvalifisert for dette fondet. Du må også bo i USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Spania eller Italia.

🌟 Hvor mange følgere trenger du for å tjene penger på TikTok?

For å tjene penger på TikTok må du ha minst 10 000 følgere. Men for indirekte metoder som merkevare- og influencer-samarbeid, sponset innhold, publikumsgaver osv., trenger du ikke et benchmark antall følgere.

🌟 Hvor mye tjener TikTokers for visninger?

Hvis du kvalifiserer for en skapers fondskriterier, betaler TikTok skaperne $0,02 til $0,04 for hver 1000 visninger av innholdet deres. Det betyr at du får $20 til $40 hvis du får 1 million visninger.

🌟 Får TikTokers betalt for gaver?

Ja, TikTokers mottar gaver fra sine fans på plattformen, som kan konverteres til penger. Brukere kan streame direkte når de når 1000 følgere. Under disse live-øktene kan publikum som har blitt med gi gaver til skaperen for å vise sin kjærlighet.

🌟 Kan du ta ut TikTok-mynter?

Ja, når skaperen har tjent rundt 100 000 mynter, som er nesten $100, kan du ta ut penger fra TikTok. Mynter konverteres til diamanter, som deretter kan utbetales.

Nye publikasjoner:

Anbefaling