Advokat tema

scr-advokat

Last ned tema

Vi designet dette temaet med advokatfirmaer og advokater i tankene, men det ville være flott for alle som vil ha et enkelt, elegant og responsivt tema for en bedriftsside eller til og med en personlig blogg hvis du liker denne stilen. Sjekk ut demovideoen…

Temaet har et par alternative hjemmesideoppsett, en for statisk innhold og en annen med en glidebryter for de siste innleggene. Bloggen bruker også fremhevede bilder, og vi har brukt stiler på alle de vanlige elementene på siden, inkludert bildegallerier og videoinnbygginger.

Hvis du setter opp et nytt nettsted, trenger du hosting. Sjekk ut våre WordPress-vertssammenligninger.

Via tilpasningsmenyen kan du enkelt laste opp din egen logo, angi temafarger, glidebryteradferd og velge hvilke sosiale mediekanaler du lenker til.

Startside-glidebryteroppsett

Siden utgivelsen av dette temaet har vi hatt noen forespørsler om en veiledning om hvordan du setter opp hjemmesiden som på denne demosiden. Her er et enkelt trinn for trinn som jeg håper vil hjelpe de som ikke er kjent med WordPress gjennom prosessen…

Som standard installeres temaet med en tradisjonell bloggstil layout på hjemmesiden, men det er ganske enkelt å endre dette. Slik bruker du de alternative hjemmesidemalene:

  1. Logg inn på WP og opprette en ny statisk side (kall det “Hjem” eller noe lignende), og i høyre kolonne i sideredigeringsgrensesnittet vil du se et alternativ for å velge fra en rullegardinliste med maler. Velg malen du vil bruke på siden. Disse malene er kun tilgjengelige for bruk på statiske sider (ikke innlegg). Du kan velge fra den statiske sidemalen med skyvebilder og widgets, glidebryteren for siste innlegg med widgets, eller malen for siste innlegg og vanlig innhold. Hvis du velger alternativene med widgetene (som på demohjemmesiden), så kan du rediger innholdet i widgetene under Utseende > Widgets.
  2. Opprett en annen statisk side kalt Blog. Du trenger ikke velge noen maler eller legge til noe innhold til dette, det er bare en side som vil bli tilordnet som den nye bloggsiden.
  3. Når disse to sidene er opprettet, gå til Innstillinger > Lesing hvor du kan velge å angi en statisk side som startside, og en annen statisk side som bloggsiden din. Gjør disse endringene og lagre de oppdaterte innstillingene. Nå vil “Hjem”-siden din vises som nettstedshjemmesiden, og “Blogg”-siden vil være der alle innlegg du skriver vises. Du trenger ikke å ha en blogg, men det er her innleggene går hvis du skriver dem.
Å lese:  Hva gjør et tema SEO-vennlig?

Et par ekstra merknader om bilder…

  • Hvis du velger hjemmesidemalen som bruker statisk sideinnhold, må du legge inn et vanlig WordPress-galleri med bilder i hjemmesideinnholdet og malen vil bruke disse i glidebryteren. Hvor bra bildene dine ser ut vil avhenge mye av kvaliteten på bildene du laster opp. Beskjær bildene dine til 1000 x 640, og de vil fungere bra.
  • Hvis du velger en av startsidemalene som skyver de siste innleggene, vil bildene være bildene du angir som “fremhevet” for hvert av disse innleggene. Det fremhevede bildet for hvert innlegg er også det som brukes på selve bloggsiden.

Denne demosiden ble satt opp med en helt standard installasjon av WordPress og det er fullt mulig å replikere oppsettet til alle sider med lagertemainstallasjonen.

Håper dette hjelper ?

Hvis du er en ny webmaster, kan det være lurt å sjekke ut vår nye veiledning, Hvordan lage et nettsted, og våre vertsanmeldelser for populære verter som Siteground og Bluehost.

Nye publikasjoner:

Anbefaling