AdYouNeed Review: Ad Management Platform [Pros & Cons]

Kjærlighet er å dele!

I dagens innlegg skal vi se på AdYouNeed Review. En av de beste annonseadministrasjonsplattformene for annonsekampanjen din.

De fleste markedsførere i dag foretrekker å jobbe smartere enn hardere. Dette er grunnen til at verktøy som AdYouNeed blir populære.

Å lage og administrere annonser på sosiale medier er svært tidkrevende.

AdYouNeed automatiserer hele prosessen slik at du kan lage kraftige annonser uten å bruke mye tid og ressurser.

AdYouNeed gir deg en enklere, raskere og smartere måte å lage og administrere annonser i sosiale medier.

Hvis du nettopp har snublet over dette verktøyet og lurer på om det er verdt å bruke, i denne AdYouNeed-gjennomgangen vil vi utforske alt du trenger å vite.

La oss starte med å definere hva det er.

Hva er AdYouNeed?

du trengtedu trengte

AdYouNeed ble laget for ledere av sosiale medier og markedsføringsbyråer som er interessert i å forenkle prosessen med å lage og administrere annonser.

Dette verktøyet er utviklet for å lage og optimalisere søkeannonser og annonser i sosiale medier.

Hvis du har prøvd å lage en annonse i sosiale medier fra bunnen av, kan du vitne om hvor kjedelig prosessen kan være.

Men med AdYouNeed automatiseres prosessen gjennom verktøyets smarte opprettingsfunksjoner. Som et resultat kan du lage en annonse med høy konvertering i løpet av minutter.

Det er ikke bare nyttig for å lage annonser i sosiale medier. Dette verktøyet kan også automatisere søkeannonser. Alt du trenger å gjøre er å legge til en lenke til bedriftens nettsted.

Et AdYouNeed-abonnement gir deg tilgang til et dashbord som inneholder en oversikt over alle annonsekampanjene dine.

AdYouNeed har også en AI-publikumsøker. En av de mest kompliserte oppgavene knyttet til å lage annonser er å vite hvem målgruppen din er.

Dette trinnet innebærer ofte mye forskning og tid. Men hvis du bruker dette verktøyets AI-finner, vil dette ikke lenger være et problem for deg.

Det er også verdt å nevne at dette verktøyet kan lage over 100 delte tester for å hjelpe deg med å finne ut hvilke annonsekampanjer som gir best resultater når de kjøres.

Dette verktøyet er også integrert med Canva. Du er derfor sikker på å lage godt utformede annonser for merkevaren din.

Hvordan fungerer AdYouNeed?

Når du har registrert deg, blir du dirigert til AdYouNeed-dashbordet. Det første som vil trekke oppmerksomheten din er hvor enkelt grensesnittet til dette verktøyet er.

Å lese:  Weebly vs WordPress: Hva er best for deg å bruke?

Sammenlignet med Googles offisielle annonseplattform, Ad Manager, er det ganske enkelt å navigere, selv om du mangler ferdigheter og erfaring med å lage annonse.

Fra AdYouNeed-dashbordet kan du koble det til Ad Manager og begynne å lage eller administrere annonser.

Når du bruker dette verktøyet, er det første trinnet mot å lage annonser å velge en plattform du ønsker.

Dette kan være via Google, Instagram eller Facebook. Det som følger er at du bør velge dine mål angående potensielle kunder, konverteringstrafikk og mer.

For eksempel, hvis målet med annonsen din er å øke trafikken, lar dette verktøyet deg tilpasse ditt potensielle publikum gjennom detaljer som kjønn, interesser, plassering og alder.

I utgangspunktet er hver funksjon på AdYouNeed-dashbordet selvforklarende. På grunn av dette bør det ta svært kort tid å lage en annonse.

Dette verktøyet fjerner også de tekniske aspektene ved å lage annonser. Dette resulterer i en mye bedre opplevelse ved bruk av AdYouNeeds enn Googles annonsebehandler.

På grunn av hvor enkelt det er for deg å bruke dette verktøyet, er det trygt å si at AdYouNeed ble laget for alle online bedriftseiere der ute.

Enten du er frilanser, digital markedsføringsbyrå eller bedriftseier som ønsker å lage raske annonser, bør du bruke AdYouNeed.

Det spiller ingen rolle om du har bakgrunn fra annonseoppretting eller -administrasjon. Dette verktøyet vil forenkle alt for deg.

AdYouNeed anmeldelse: Funksjoner

AdYouNeed er fullpakket med tonnevis av nyttige funksjoner. De inkluderer;

#1. Raske rubrikkannonser

Det faktum at AdYouNeed lar deg lage annonser på få minutter er en funksjon vi ikke kan overse. De fleste annonsebehandlere, inkludert den fra Google, er kjent for å være svært komplekse.

Selv med de tekniske ferdighetene som trengs, bør bruk av slike annonsebehandlere ta litt tid å lage en annonse.

AdYouNeed er her for å endre det ved å la deg lage annonser raskere. For det første trenger dette verktøyet ingen læringskurve.

Du bør forstå alt i ditt første forsøk. Dette er takket være det brukervennlige grensesnittet. For det andre har hele prosessen blitt forenklet.

Så selv om du ikke har noen forkunnskaper om å lage annonser, bør du ikke støte på noen hindringer.

Og bare fordi dette verktøyet lager annonser raskere, betyr det ikke at det går på akkord med kvaliteten. Annonsene som lages med denne plattformen er av høy kvalitet.

Du tror kanskje til og med at et profesjonelt digitalt markedsføringsbyrå har laget annonsene.

#2. Oppdag plattformer

For bedrifter som bare har stolt på én plattform, vil dette verktøyet introdusere deg til en ny markedsføringsstrategi.

AdYouNeed kan hjelpe deg med å lage raske annonser på Google, Facebook og Instagram. Google-annonser har eksistert i årevis. De kan drive kvalitetstrafikk til nettstedet ditt og øke antallet potensielle kunder.

Å lese:  WordCamp Montclair 2024

Men når du supplerer Google-annonser med annonsering på sosiale medier, vil du se dobbel trafikk, potensielle salg og konverteringer.

Det er utvilsomt mange som bruker Googles søkemotor for å finne innhold. Men sosiale medier har blitt mer vanlig i disse dager.

De fleste av kundene dine, både nye og eksisterende, er på sosiale medier.

AdYouNeed lar deg utforske disse nye plattformene.

Ved å gjøre det mulig for deg å raskt lage annonser på Google, Instagram og den største sosiale medieplattformen, Facebook, kan du nå ut til et større publikum og få mer trafikk, leads og konverteringer.

En ting du må merke deg er at AdYouNeed ikke bare introduserer deg til nye plattformer.

Det hjelper deg også å få mest mulig ut av dem. Dette verktøyet tester annonser på disse nye plattformene for å forutsi ytelsen til annonsekampanjer før de implementeres.

Denne strategien kan optimalisere annonsene dine og gi avkastning på investeringen.

#3. Få synlighet

Målet for noen annonseringsstrategi er å øke merkevarens synlighet. AdYouNeed hjelper deg med å nå dette målet på flere måter.

For det første åpner det opp virksomheten din for nye plattformer, som vi har diskutert tidligere.

Når du kjører annonser samtidig på Facebook, Instagram og Google, er du sikker på å få bedriften din på kartet.

Den andre måten AdYouNeed fremmer merkevaresynlighet på er gjennom rapporter og dataanalyse.

AdYouNeeds dashbord inneholder diagrammer og grafer som inneholder forskjellig informasjon om markedsføringskampanjene dine.

Derfra kan du måle resultater på hvilke annonser som overgår andre. Du kan justere markedsføringsbudsjettet ditt og fokusere på å vise annonser ved å bruke denne innsikten.

#4. Automatisert publikum

I hver reklamekampanje spiller publikumsundersøkelse en avgjørende rolle. Det bør ta uker og mye penger å finne ut hvem målgruppen din er.

Men med AdYouNeed bruker dette verktøyet kunstig intelligens for å oppdage målgruppen din.

Og overraskende nok kan det gjøres bare ved å gi AI-en to interesser som det potensielle publikummet ditt kan ha i merkevaren eller produktet/tjenesten.

Når du gjør det, automatiserer AdYouNeed publikumssøkeprosessen og i løpet av fem dager vil den teste mer enn åtte målgrupper og gi deg den beste matchen.

Så raskt og enkelt kan du finne ut hvem som skal være din målgruppe for annonsekampanjer.

#5. Lagre og samarbeid

Selv om annonseoppretting med dette verktøyet har blitt forenklet, kan det hende du er opptatt og ønsker å jobbe i stykker.

Med AdYouNeed trenger du heldigvis ikke starte på nytt neste gang. Du kan lagre en annonse og fortsette å lage den senere.

Det er en funksjon å lagre som et utkast som er veldig nyttig for markedsføring av frilansere og travle bedriftseiere.

Å lese:  Reese Spykerman, e-handelskonsulent, Talks Ab...

AdYouNeed forstår også at ikke alle er solopreneurer. For enkeltpersoner som jobber sammen, er det en samarbeidsfunksjon som lar deg jobbe med å lage og administrere annonser sammen.

Denne funksjonen inkluderer tilpasningsverktøy som lar teamlederen bestemme tilgangsnivåer og angi tillatelser.

Så hvis du jobber som en gruppe, kan du fortsatt nyte alle funksjonene og fordelene til AdYouNeed.

Fordeler og ulemper

Før du bestemmer deg for om AdYouNeed er riktig for dine annonseringsbehov, bør du vurdere fordeler og ulemper.

fordeler

1. Enkelt grensesnitt

Ad Manager har et rykte for å være for teknisk og kompleks for nybegynnere. Med AdYouNeed har dashbordet et enkelt grensesnitt.

Alle funksjoner er tydelig lagt ut på dashbordet sammen med grafer og diagrammer, slik at du kan analysere annonseytelsen.

Selv om du aldri har brukt en annonsebehandler før, vil du finne det enkelt å lage annonser med AdYouNeed.

2. Har en AI Audience Finder

For at en annonse skal bli vellykket, må du vise den til potensielle kunder. Å finne potensielle kunder tar ofte mye tid hvis det gjøres manuelt.

Men takket være AI-publikumsøkeren, bør du finne ditt ideelle publikum i løpet av få dager. Noe som ville tatt deg uker eller måneder.

Alt som kreves av deg er å oppgi målinteresser.

3. Den lager delte tester

Delt testing bidrar til å eliminere usikkerheten knyttet til noen av annonsekampanjene dine. Den viser hvilke annonser som gir best resultater.

Som et resultat trenger du ikke stole på gjetting. Delt testing gjør en god jobb med å øke annonseengasjementet.

Delt testing kan være dyrt og tidkrevende. Den gode nyheten er at du ikke trenger å bekymre deg for det når du bruker AdYouNeed.

4. Den er integrert med Canva

Det visuelle er veldig viktig i reklame. Utviklerne av dette verktøyet var klar over det, og det er derfor de integrerte Canva. Du kan bruke dette andre verktøyet til å lage overbevisende annonser som øker antallet konverteringer.

5. Kvalitetsstøtte

Til tross for at det er enkelt å bruke og kraftig, kommer dette verktøyet også med kundestøtte av høy kvalitet. Du kan alltid kontakte supportteamet deres hvis du har problemer.

Andre fordeler med dette verktøyet inkluderer;

  • Tilgjengelighet av mørk modus for å redusere belastningen på øynene.• 24/7 tilgang til diagrammer og grafer som viser annonseresultater.• Du kan invitere andre brukere til kontoen din og jobbe med et prosjekt.

Ulemper

  1. Overlappende tekst

Et problem som AdYouNeed-brukere ofte har rapportert, er overlappende tekst. Det gjør lesing veldig vanskelig til tider.

  1. UI-farge trenger forbedring

Vi forstår at AdYouNeed-utviklere foretrekker et enkelt grensesnitt. Men den UI-fargen må jobbes med.

AdYouNeed-alternativer

AdYouNeed er ikke den eneste annonsebehandleren på markedet. Her er andre alternativer du også kan vurdere.

Å lese:  AliDropship Review 2024: Alt-i-ett Dropshipping-verktøy?

WordStream:

Det fungerer akkurat som AdYouNeed, men det har noen små forskjeller. For det første er denne betaling per klikk-programvaren den første som tilbyr betalt sosial administrasjon.

Dette er noe som kan komme din bedrift til gode.

For det andre, i tillegg til å lette administrasjonen av Facebook og Google Adwords, kan du også kjøre Bing Ads med WordStream.

Smartly.io:

Dette verktøyet automatiserer også prosessen med å lage annonser på vegne av bedrifter. Smart gir deg en demo for å prøve den først.

Det krever også annonsering utenfor Facebook- og Instagram-plattformene. Du kan lage Pinterest- og Snapchat-annonser.

Espresso:

Når det kommer til å lage og administrere Facebook-annonser, er det svært få verktøy som kan slå Adespresso. Den deler lignende funksjoner med AdYouNeed, for eksempel delt testing og raske annonser.

AdYouNeed-priser

du trenger prissettingdu trenger prissetting

AdYouNeed har en 7-dagers kanselleringspolicy for sine tre abonnementer. Her er en oversikt over deres prisplan.

  • Startpakke – $50/måned

Denne pakken har en annonseforbruksgrense på $1000 per måned. Du får en gratis underkonto, en AI-finner, delt testing og automatiserte optimaliseringer.

  • Ultimativ pakke – $100/måned

Du får også en gratis underkonto, delt testing, automatiske optimaliseringer og en AI-publikumsfinner. Denne pakken kommer imidlertid med en ubegrenset grense for annonseforbruk. I tillegg er du garantert tidlig tilgang til betafunksjoner.

  • Forretningspakke – $250/måned

Den inneholder alt du trenger for å kjøre stressfrie annonsekampanjer. Du får alle fordelene ovenfor, en dedikert leder, 15 gratis underkontoer og prioritert støtte.

Hei, men før du skynder deg å abonnere, må du høre mer om AdYouNeeds livstidsavtale.

AdYouNeed Lifetime Deal

Dette livstidstilbudet er absolutt verdt det, spesielt når du vurderer abonnementsprisene. Livstidsavtalen er delt inn i tre;

  1. Singel – For et engangskjøp på $69 får du alle funksjonene ovenfor, ubegrensede utgifter og en underkonto.
  2. Dobbelt – For $138 får du også funksjonene ovenfor, ett ubegrenset forbruk og fem underkontoer.
  3. Multiple – Denne koster $207 og du får alle AdYouNeed-funksjoner og ti underkontoer.

Les også:

Konklusjon

AdYouNeed er den enkleste, raskeste og smarteste annonsebehandleren. Dette verktøyet lar deg lage annonser for flere plattformer.

Den er integrert med et grafisk designverktøy for å sikre at annonsene dine er tiltalende og gir deg innsikt i annonseytelsen.

Med et slikt verktøy til rådighet, bør bedriften din dra nytte av annonsering av byråkvalitet.

Beste delen? Den kommer med 7 dagers gratis prøveversjon som du kan bruke til å teste plattformen.

Hvis det er noe du liker kan du gå videre, og hvis ikke kan du bare stenge kontoen din. På den måten har du ingenting å tape.

Det var det på AdYouNeed Review

Kom i gang med AdYouNeed her

Leter du etter det perfekte alternativet med rimeligere priser? Prøv Adcreative.ai

Nye publikasjoner:

Anbefaling