Alt i ett SEO-anmeldelse: Er AIOSEO best for WordPress?

Leter du etter en grundig Alt i ett SEO-anmeldelse?

Søket ditt stopper her hvis du ønsker å forbedre SEO og trenger en enkel, kraftig WordPress SEO-plugin. Denne anmeldelsen vil dele alt du trenger for å avgjøre om AIOSEO er den beste løsningen for ditt WordPress-nettsted.

Hva er alt i ett SEO-plugin?

Alt i ett SEO (AIOSEO) er en av de mest populære WordPress søkemotoroptimalisering (SEO) plugins. Den har over 3 millioner brukere, er enkel å sette opp og tilbyr kraftige SEO-funksjoner for å gjøre nettstedet ditt søkemotorvennlig.

Du kan også integrere AIl in One SEO med mange sosiale medienettverk og WordPress-plugins som MemberPress, WooCommerce, Elementor og mer.

Hvorfor bruke alt i ett SEO?

Søkemotoroptimalisering innebærer kontinuerlig å optimalisere nettstedet ditt for søkeresultater. Fordi søkemotorer som Google oppdateres regelmessig, er det ikke en enkel oppgave å rangere et nettsted.

Småbedriftseiere har ikke råd til å bruke tid på å bekymre seg for algoritmer. De trenger en løsning som lar dem automatisere noen av de viktigere SEO-oppgavene, slik at de får mer tid til å fokusere på å vokse virksomheten.

Alt i ett SEO fjerner kompleksiteten til SEO. Den følger de beste SEO-praksisene, og hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer, uavhengig av SEO-algoritmeoppdateringer.

AIOSEO kan implementere følgende SEO-funksjoner med noen få klikk:

 • SEO-analyse på siden
 • Skjemamarkering
 • Lokal SEO
 • XML nettstedskart
 • Robots.txt
 • Video SEO
 • WooCommerce SEO

Er alt i ett SEO gratis?

Det er en gratisversjon av Alt i ett SEO som du kan laste ned fra WordPress-plugin-depotet. Hvis nettstedet ditt er et enkelt hobbynettsted, inkluderer gratisversjonen alt du trenger for å hjelpe det med å rangere i søkemotorene.

Det er imidlertid verdt å oppgradere til Pro-versjon av Alt i ett SEO hvis du trenger avanserte SEO-funksjoner, som nyhetsnettkart og lokal SEO. Den tilbyr 4 betalte prisnivåer med verdifulle funksjoner sammen med grunnleggende SEO-innstillinger.

Her er en rask oversikt over Basic- og Pro-lisensene for å sammenligne hvordan de fungerer:

Trekk AIOSEO Grunnleggende AIOSEO Pro
Prissetting $99 p/år $399 p/år
Nettsteder 1 10
Nøkkelord Ubegrenset Ubegrenset
Sitemaps
WooCommerce SEO
Innstillinger for sosiale medier
TruSEO-analyse
Egendefinerte brødsmuler
Smart Schema Markup
Bilde SEO
Omdirigering
Intern lenkeassistent
Lokal SEO
404 Feilsporing

Før du dykker inn i vår AIOSEO-anmeldelse, her er hvordan du installerer plugin-en og setter den opp.

Hvordan komme i gang med alt i ett SEO

For å komme i gang, last ned All in One SEO-plugin og installer det på WordPress-nettstedet ditt. Vi bruker Pro-versjonen for denne Alt i ett SEO-anmeldelsen.

Etter at du har aktivert programtillegget, vil du automatisk se oppsettsveiviseren.

Oppsettveiviseren vil lede deg gjennom konfigureringen av de generelle innstillingene for nettstedet ditt i 6 enkle trinn. Det er en god idé å fullføre hvert trinn for å få de beste resultatene.

Migrerer fra en annen SEO-plugin

Du kan enkelt importere innstillingene dine hvis du migrerer fra en annen SEO-plugin.

Vær oppmerksom på at hver SEO-plugin håndterer data forskjellig, så det kan hende at den ikke kopierer over alt fra den gamle plugin-en. Alt i ett SEO vil imidlertid hjelpe deg å sjekke hele oppsettet ditt for å sikre at alt fungerer slik du vil.

Alt i ett SEO vil minne deg på å deaktivere din gamle SEO-plugin etter å ha fullført oppsettveiviseren. Dette er avgjørende fordi 2 aktive SEO-plugins kan forårsake konflikter på nettstedet ditt.

Klikk på Fiks nå for å deaktivere din gamle SEO-plugin. Det vil ikke slette dataene fra din gamle plugin, men vil forhindre tekniske problemer.

Nå som du vet hvordan du setter opp Alt i ett SEO, la oss dykke ned i vår AIOSEO-anmeldelse og se på hvorfor det bør være ditt førstevalg for å øke SEO-rangeringene dine.

Alt-i-ett SEO-funksjoner

All in One SEO (tidligere kjent som All in One SEO Pack) er en enkel og kraftig plugin for bloggere, nettstedeiere og alle som bruker WordPress. Det er nybegynnervennlig, og du trenger ikke å kunne SEO for å bruke det.

Denne plugin-en har mange funksjoner vi ønsker å dekke i denne anmeldelsen. Vi vil imidlertid fokusere på de mest verdifulle for alle nettstedstyper.

1. SEO-optimalisering på siden

En av AIOSEOs beste funksjoner er TruSEOen problemfri tilnærming til optimalisering på siden.

TruSEO fjerner gjettingen om å optimalisere innlegg, sider og produkter ved å gi en praktisk SEO-sjekkliste.

Åpne et hvilket som helst blogginnlegg eller side, og du vil se en sjekkliste med forslag for å forbedre SEO, inkludert:

 • Post tittel tag
 • Metabeskrivelse
 • Fokuser søkeord
 • Metadata for sosiale medier
 • Kanonisk URL

TruSEO tilbyr også smartmerker for dynamisk å legge til detaljer i innleggstitler og metabeskrivelser.

Etter å ha fylt ut SEO-detaljene for innholdet ditt, kan du se Sideanalyse delen for å se om du har gått glipp av noe viktig. Denne hendige sjekklisten sikrer at du inkluderer søkeord på de riktige stedene, har interne og eksterne lenker og at innholdet ditt er langt nok og lett å lese.

Det er god praksis å sikte på så mange grønne haker som mulig for å sikre de beste SEO-resultatene.

2. Søkeutseendeinnstillinger

De Søkeutseende området er en annen viktig del for å optimalisere nettstedets SEO.

Denne siden lar deg legge til globale innstillinger for titler, metabeskrivelser og data som vises i Business Knowledge Graph-området i søkeresultatene. Dette gjør det lettere for søkemotorer å finne informasjonen din og vise den til potensielle kunder.

Du kan inkludere følgende informasjon for bedriften din:

 • Person eller organisasjon
 • Firmanavn
 • Telefonnummer
 • Kontakttype
 • Logo

Ved å klikke på Innholdstyper fanen lar deg legge til metamaler og plassholdere for innlegg, sider og annet innhold.

Du kan også bruke dynamiske tagger for å vise spesifikk informasjon automatisk. For eksempel Dette året tag lar deg vise året i innholdstitler, noe som betyr at du ikke trenger å endre det manuelt hvert år.

Programtillegget lar deg også angi standard Schema-oppmerking for alle innholdstyper.

I tillegg til dette kan du optimalisere følgende innstillinger for søkeutseende:

 • Bilde SEO: Tilordne nøkkelord til bilder automatisk og omdiriger vedlegg.
 • Forfatter SEO: Kontroller hvordan forfattersider ser ut i søkeresultater.

3. Site SEO revisjonssjekkliste

Alt i ett SEO-er Nettstedrevisjon sjekker nettstedet ditt for problemer som kan skade nettstedets SEO. Etter å ha skannet nettstedet ditt, vil det gi deg en samlet poengsum.

Å sikte på en poengsum på rundt 60-80 poeng vil gi deg den beste sjansen til å rangere nettstedet ditt.

Under partituret er en liste over hva pluginen sjekket. Vær oppmerksom på Kritiske problemer fordi de allerede kan skade SEO-en din.

Du kan lese mer om spesifikke problemer ved å klikke på pilen til høyre.

I tillegg kan du bruke Nettstedrevisjon for å sjekke en konkurrents nettsted og sammenligne deres poengsum med din.

4. Flere områdekart

Nettkart forteller søkemotorer hvor innholdet ditt er plassert, så det er enkelt å finne og indeksere. Alt i ett SEO lar deg bygge 4 nettstedskart, inkludert:

 • Generell
 • Video
 • Google Nyheter
 • RSS

Det er best å aktivere Generell nettstedskart for å kontrollere hvilke innleggstyper Google kan oppdage. Du kan inkludere nettadresser i nettstedskartene dine, som lar deg kontrollere viktigheten av hver nettadresse, angi oppdateringsfrekvens og siste endringsdato.

Under Avanserte innstillinger fanen, kan du tilpasse nettstedskart med følgende innstillinger:

 • Ekskluder innlegg/sider fra nettstedskart
 • Ekskluder vilkår
 • Prioritetspoeng
 • Inkluder/ekskluder bilder fra nettstedskart

5. Omdirigering

Omdirigeringer hjelper deg med å sende trafikk fra gamle nettadresser som ikke lenger eksisterer, til relevant publisert innhold. Hvis du for eksempel fjerner et innlegg og publiserer det på nytt med en annen nettadresse, kan du omdirigere den gamle nettadressen til den nye uten å miste organisk trafikk.

Inne i All in One SEO kan du enkelt omdirigere nettadresser. Velg en kilde-URL (den gamle) og skriv inn den nye mål-URLen.

Du kan deretter velge en omdirigeringstype som hjelper søkemotorer å forstå hensikten med omdirigeringen.

Programtillegget oppretter også automatiske omdirigeringer for å forhindre ødelagte koblinger. Hvis du for eksempel sletter et innlegg, vil det be deg om å opprette en omdirigering fra det slettede innlegget til et nytt.

6. Lokale SEO-verktøy

Alt i ett SEOs primære tillegg er Lokal SEO. Det hjelper bedrifter som opererer i bestemte geografiske områder med å vises i lokale søkeresultater.

Det er støtte for flere steder, og programtillegget legger til dataene i et Knowledge Graph-format, noe som gjør det enkelt for Google å finne og vise informasjonen til potensielle kunder:

Informasjonen du kan legge til inkluderer:

 • Forretningsadresse
 • Kontaktinformasjon
 • Skatte-/mva-nummer
 • Godkjente betalingsmåter
 • Prisindikator

Du kan også bruke kartfunksjonen for å la Google finne posisjonen din på Google Maps.

Å legge til vanlige lenker til gammelt og nytt innhold er en avgjørende rangeringsfaktor for søkemotorer. Det kan imidlertid være tidkrevende å legge til interne og eksterne lenker manuelt.

Alt i ett SEO kan hjelpe med det enkle Link Assistant-verktøyet.

Den viser deg hvor mange interne og eksterne lenker innleggene dine har på et øyeblikk. Den foreslår også relevante innlegg du kan lenke til mens du redigerer WordPress-innholdet ditt.

8. Optimalisering av sosiale medier

Alt i ett SEO inkluderer også robuste sosiale medier-innstillinger i Sosiale nettverk fanen.

Du kan legge til sosiale profilkoblinger for 11 forskjellige plattformer og kontrollere hvordan innleggene dine ser ut i Facebook-, Twitter- og Pinterest-nyhetsfeeds.

I Facebook-fanen kan du for eksempel aktivere Open Graph Markup, velge standard innleggstyper og taksonomier og vise innleggsforfatteren.

Twitter-fanene lar deg aktivere Twitter-kort, angi korttyper og aktivere tilleggsdata. Du kan også velge standard bildekilde for begge nettverkene.

Er alt i ett SEO den beste WordPress SEO-plugin?

Gitt hvor omfattende disse funksjonene er, er det ingen overraskelse hvorfor over 3 millioner nettstedeiere bruk Alt i ett SEO. Der mange SEO-plugins bare inkluderer grunnleggende optimaliseringsfunksjoner, gjør All in One SEO mye mer.

Alt i ett SEO gjør alle deler av WordPress SEO enkel, inkludert:

 • Lokal SEO
 • e-handel SEO
 • Skjematyper
 • Sosiale medier
 • Post metadata
 • Robots.txt
 • Sitemaps
 • On-side optimalisering
 • Og mer

Vi fant grensesnittet rent, enkelt å navigere og innstillingene enkle å bruke. Det tar noen minutter å konfigurere alternativene riktig, og nettstedet ditt vil være fullt optimalisert hver gang du lager nytt innhold.

Dessuten hjelper TruSEO-funksjonen deg med å optimalisere innhold mens du skriver det ved å gi handlingsrettede forslag for å rangere høyere i søkeresultatene.

Klar til å prøve Alt i ett SEO?

Klikk her for å last ned Alt i ett SEO risikofri med en full 14-dagers pengene-tilbake-garanti.

Neste: Få potensielle kunder med WPForms og OptinMonster

Vi håper denne Alt-i-ett SEO-gjennomgangen hjelper deg med å avgjøre om det er den beste WordPress SEO-pluginen for din bedrift.

Ser du etter flere WordPress-verktøy for å generere potensielle salg og salg?

Sjekk ut vår WPForms-gjennomgang for å finne ut hvordan det gjør det enkelt å bygge skjemaer i WordPress. Du kan også se på vår OptinMonster-anmeldelse for detaljer om den beste programvaren for leadgenerering.

Takk for at du leste! Vi vil gjerne høre dine tanker, så legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og tilbakemeldinger.

Du kan også følge oss på YouTube, X (tidligere Twitter)og Facebook for mer nyttig innhold for å utvide virksomheten din.

Stacey har skrevet om WordPress og digital markedsføring i over 10 år og om andre emner mye lenger. Ved siden av dette er hun fascinert av webdesign, brukeropplevelse og SEO.

Å lese:  En nybegynnerveiledning for bruk av XML-nettkart

Nye publikasjoner:

Anbefaling