Alternativer for e-handelskanaler for småbedrifter

Hver liten bedrift er unik og møter unike utfordringer i de beste tider. Når du navigerer i dagens utfordringer og utforsker alternativer for å sikre salg med minimale forstyrrelser, kan det være på tide å vurdere å ta virksomheten din på nett. Hvis du legger til en e-handelskanal i din eksisterende fysiske butikk, vil kundene få en annen tryggere måte å handle på.

Skatter, betalingsportaler, frakt og produktansvar er bare noen få områder du kan utforske mens du utvider fra klosser til klikk.

Siden virksomheten din (sannsynligvis) allerede er innlemmet, bør e-handelssiden din med samme navn og eier falle inn under samme juridiske beskyttelse. Andre problemer å krysse av på listen:

 • Opprett og overhold retningslinjer for frakt og retur
 • Varemerke firmaets logo og symbol
 • Sørg for at publisert innhold på nettstedet er opphavsrettsfritt

Selvfølgelig kan du ikke følge nøye nok med på spørsmål om personvern for forbrukerdata. Et standard sett med vilkår og betingelser bør dekke det store flertallet av nettstedets transaksjoner.

Å lese:  Hva er Magento e-handelsplattform og hvorfor bruke den?

Minst favoritt av alle, som en bedrift med fysisk tilstedeværelse, også kalt nexus, (og alle stater definerer dette forskjellig) er de aller fleste produktene avgiftspliktige og du er pålagt å samle inn omsetningsavgifter.

Bygge en forretningsplan og budsjett

Generelt sett vil budsjettet ditt bli drevet av salgsvolumet du anslår i forretningsplanen for e-handel. Og som med tradisjonelle forretningsplaner, vil du forstå og utnytte konkurransefortrinnet ditt, identifisere målkunder og utvikle en digital markedsføringsplan som kan inkludere kostnader knyttet til e-postkampanjer, innhold i sosiale medier og videoproduksjon blant andre verktøy. (Nettstedsplattform og vertsinformasjon er i en egen seksjon.)

Netthandelssider trenger ikke å koste en arm og et bein. Du kan leie en frilanser eller bygge din egen WooCommerce-side for $5000. Hvis du har en enkel butikk bør det være et godt utgangspunkt. Men jo mer beholdning du legger på nettet, jo flere funksjoner, funksjonalitet og sikkerhet vil nettstedet ditt kreve.

Velge en plattform og vert (viktig!)

Nettbutikkens plattform er som bilens motor, og ideelt sett bør du aldri måtte åpne panseret. Når det er sagt, kommer hver plattform med en læringskurve, og det kan være morsomt å se hvilke verktøy som er mest fornuftige for å vise frem produktene eller tjenestene dine.

WordPress-plattformen – et åpen kildekode- og programvareinnholdsstyringssystem (CMS) – brukes av omtrent 30 % av de 10 millioner beste nettstedene eller mer enn 60 millioner nettsteder over hele verden.

Å lese:  Hva er SportSurge? Gjennomgang og alternativer

Det er en grunn til dens allestedsnærværende. En del og pakke til plattformen din er nettstedets vert, hvis valg bør innebære en omfattende analyse av tjenesteleverandøren og tilgjengelige fordeler. Suksessfaktorer inkluderer:

 • Server pålitelighet
 • Oppetidsscore
 • Kundeservice
 • Sikkerhet (SSL-sertifikater)
 • Tilgjengelighet av sikkerhetskopiering av nettstedet
 • Registrerings- og vedlikeholdskostnader
 • Kontobegrensninger (vår laveste WooCommerce-plan kan håndtere 500 bestillinger i timen)
 • og e-handel og e-postalternativer

Hvis bedriften din allerede har et nettsted, kan WooCommerce være et godt alternativ når du utvider til nettsalg.

Lagersporing, produktoppfyllelse og levering

Å vite hva du skal selge kan være en utfordring. Mange fysiske butikker som utvider seg til e-handel starter med å begrense lagerbeholdningen på nett til sine topp 10 eller 20 varer og vokser derfra etter hvert som de oppnår komfortsporing av salg og etter hvert som nettstedet får nye kunder.

Husk at for hver vare vil du inkludere produktinformasjon som pris, størrelse, fargevalg, returregler og fraktdetaljer. Strenge frakt- og leveringsprotokoller er stadig mer utbredt over hele detaljhandelsspekteret.

I tillegg til logistikkplanlegging for hvordan du oppfyller nye bestillinger fra potensielt hvor som helst, kan du forsikre kundene om at butikken din har tatt i bruk universelle forholdsregler når det gjelder lagerstyring, pakking og frakt

Markedsføring og SEO – Hvordan vil kundene finne deg?

Vi kunne dele sider og sider om digital markedsføring og søkemotoroptimalisering (SEO). Poenget er at nettsteder må oppfylle spesifikke krav satt av søkemotorer som Google. Dette er grunnen til at en SEO-strategi er kritisk.

Å lese:  Hvordan ansette en logodesigner (5 forskjellige alternativer)

SEO-trender vil informere innholdet på nettstedet ditt og sikre at kundene ser butikken din i søkemotorresultatene. På tvers av disse trendene bør beskrivelser av produkter og tjenester inneholde naturlige og identifiserbare søkeord som søkemotorsøkeprogrammer vil søke etter for å koble potensielle kunder til nettstedet ditt. Det er også viktig å gjøre sidetitler og metabeskrivelser unike for hver side.

Selv om sikkerhet kan virke irrelevant for SEO, kan det påvirke en kundes opplevelse: et tilsynelatende utrygt (eller “ikke sikkert”) nettsted vil drive besøkende til utgangsdøren. Talesøk, mobil, video, oppholdstid, lastetid og lengde på innhold av høy kvalitet bidrar til hvordan folk finner og engasjerer seg på nettstedet ditt.

Kundeengasjement midt i «sosial distansering».

Din nye nettbutikk kan bygges med varierte og kreative verktøy for å opprettholde kontakten med kunder som er vant til å gå inn døren din – og for å dyrke nye kunder.

Videoer, sosiale medier, blogger og virtuelle fellesskapssamlinger kan alle være effektive her. Husk imidlertid at slike funksjoner vil øke kostnadene for nettstedets konstruksjon og vedlikehold.

Insentiver for å returnere kunder til din fysiske plassering

Uansett hvordan den nye normalen ser ut, ser de fleste av oss frem til å fysisk returnere til favorittbutikken eller markedet eller restauranten vår. Inntil da kan det være lurt å stimulere kunder med:

 • Bounce-Back-kuponger for kjøp i butikk eller rabatter
 • “Date TBD” spesialarrangement i butikk
 • Nytt lojalitetsprogram i butikken
 • Gavekort (for online eller personlig)
Å lese:  De mange måtene å sjekke grammatikken din i WordPress

Konklusjon

Hvis du har utsett å utforske alternativene dine på nettet, er det nå tiden for handling for å utvide salgsfotavtrykket ditt og sikre merkevarekontinuitet.

Bygget på en plattform som er pålitelig av eksperter, lar StoreBuilder by Hostinger deg høste all fordelen av vår administrerte WordPress og WooCommerce uten kompleksiteten.

Ingen erfaring med koding? Ikke noe problem. Det er ingen grunn til å starte fra bunnen av eller føle seg overveldet av en tom skjerm. Bare svar på noen få spørsmål, og i løpet av minutter vil du ha din egen nettbutikk med en intuitiv, lett-å-navigerbar hjemmeside som er optimalisert for å konvertere dine besøkende til kunder. Sjekk det ut!

Nye publikasjoner:

Anbefaling