Beste Shopify-spionverktøy for å spionere på konkurrentene dine i 2024

Kjærlighet er å dele!

beste shopify spionverktøy

beste shopify spionverktøy

Du er her for de beste Shopify spionverktøyene for nettbutikken din. Hvis en ting er sikkert, er det det faktum at vi alle er konkurransedyktige.

Det er derfor vi skal se på måter å spionere på alle konkurrentene dine ved å bruke Shopify-plattformen for å selge produkter på nettet.

Jeg har noen gang lurt på hvorfor du ikke lykkes mye med Shopify-butikken din. Og så ser du flere personer som snakker om hvordan de tjener $$$ med Shopify-butikken deres?

Det kan være frustrerende fordi du vil lure på hva det er de gjør som du ikke gjør. Eller kanskje det er noe du ikke gjør riktig.

Sannheten er at det ikke er nødvendig å finne opp hjulet på nytt, du trenger bare å se etter det som allerede fungerer og få det til å fungere enda bedre.

Når det gjelder Shopify-konkurranse, er det flere faktorer som kan vurderes for suksessen til disse vellykkede Shopify-butikkene.

Det kan være produktene de selger, markedsføringsverktøy eller kanskje butikktemaene deres. Det er bare så mange ting å tenke på.

Men med disse spionverktøyene vil du kunne oppdage enda mer fascinerende ting du ikke allerede visste.

Så uten videre … la oss komme ned til det.

Beste Shopify spionverktøy

Nedenfor er lister over programvare eller verktøy som kan brukes til å spionere på konkurrentene dine selger på Shopify-plattformen.

#1: Ecohunt

økohunt

økohunt

Ecomhunt jobber i utgangspunktet rundt vinnende produkter. Dens primære formål er å kuratere vinnende produkter for Shopify-brukere.

Men det du ikke vet er at de også gir ut lenker til de beste Shopify-butikkene som selger disse varme produktene.

På den måten vil du ikke bare ha tilgang til vinnerproduktene deres, du vil også kunne bla gjennom butikken og se designet og tilpasningen av butikken.

Å lese:  Hvordan finne alle sider på et nettsted (og hvorfor du trenger det)

I tillegg får du også mer tilgang til deres toppprodukter, noe som kan være til stor nytte for din egen butikk.

I tillegg, det som gjør Ecomhunt til en kul programvare er det faktum at den kommer med en krom-utvidelse som lar deg jakte på sponsede annonser på Facebook.

Ikke bare vil du ha tilgang til salgsproduktene deres, du vil også ha tilgang til annonsen deres på Facebook. Dette inkluderer trafikkland, hvor lenge annonsene har blitt vist og annen nyttig informasjon.

Ecomhunt har både gratis og betalte planer. Imidlertid er gratisplanen begrenset mens den betalte planen inkluderer ubegrenset data for $29/måned.

Men her er en rabatt som gir den for $20/måned hvis du vil ha den betalte planen.

#2: BigSpy

toppspion

toppspion

BigSpy er også en robust plattform for å spionere på konkurrenter både på Shopify og utenfor Shopify-plattformen.

Dette verktøyets funksjon for Shopify-butikker inkluderer flere URL-er til de beste butikkene på Shopify. Deres nisjekategori, målrettede land, deres annonser på sosiale medier og deres Facebook-liker til dags dato.

Foruten Shopify, støtter BigSpy 6 andre sosiale medieplattformer:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Yahoo
  • Admob

Så i utgangspunktet kan du bruke BigSpy til å sjekke ut disse toppytende Shopify-butikkene og se hva som fungerer for dem.

Du kan også sjekke ut butikker i samme kategori som butikken din eller den nye kategorien du vil utforske og se deres butikkdesign, målrettede land og bevissthet om sosiale medier.

Disse dataene vil hjelpe deg å ha en bedre plan for Shopify-butikken din, og du bør ignorere ting som ikke fungerer og fokusere på den viktigste oppgaven.

Beste delen? BigSpy er gratis å bruke og deres andre prisplan er ganske rimelig.

#3: Nisjeskraper

nichescraper shopify spionverktøy

nichescraper shopify spionverktøy

NicheScraper er også en av de beste når det kommer til å spionere på butikker på Shopify. Det gir deg tilgang til generelle lagerbutikker og også verifiserte Shopify dropshipping-butikker.

Med NicheScraper kan du analysere en hel Shopify-butikk og få tilgang til alle de beste produktene deres samt lenker til produktleverandørene deres.

Du kan også søke etter butikker ved å bruke et spesifikt søkeord eller analysere ved å bruke butikkens URL.

Å lese:  Laravel vs Angular: A Comparison for a Improve...

Et annet interessant triks med NicheScraper er at du kan sende alle produkter til din egen butikk med bare et klikk på en knapp.

I tillegg til tilgang til Shopify-butikker på Nichscraper, får du også tilgang til deres trafikkdata, salgsestimat og annen viktig innsikt for å planlegge din deltakelse i konkurransen.

#4: Xpareto

xpareto plus shopify, enkelt spionverktøy for shopify-butikker

xpareto plus shopify, enkelt spionverktøy for shopify-butikker

Xpareto er et enkelt verktøy med svært begrenset funksjonalitet. Det hjelper imidlertid med å spionere på Shopify-butikker.

Du kan søke etter Shopify-butikker etter deres URL eller bare bruke et nøkkelord. Den gir deg data som trafikk og lenker til butikkprodukter.

Dette er i utgangspunktet et enkelt verktøy med begrenset data, men det gjør fortsatt susen. I det minste vil du få tilgang til viktig informasjon på Shopify-butikken du spionerer på.

Andre måter å spionere på Shopify-konkurrenter på

Bortsett fra Shopify-spionverktøyet, er det andre unike strategier som kan hjelpe deg enkelt å spionere på Shopify-konkurrentene dine.

La oss utforske dem, skal vi?

#1: Informasjon om Facebook-annonser

Facebook Ads info er et annet unikt verktøy fra Facebook som kan brukes til å spionere på konkurrentenes Facebook-annonser.

Du kan besøke Facebook-siden deres og klikke på info- og annonser-ikonet bak til venstre på fansiden.

Denne funksjonen vil gi deg alle annonsene som for øyeblikket kjører på Facebooks annonseringsplattform. Dette inkluderer Facebook, Instagram, Messenger, etc.

Dette kan være en inspirasjon til å lage en bedre kampanje for å markedsføre ditt eget produkt og nyte bedre konvertering.

#2: Omvendt bildesøk

google bilde omvendt

google bilde omvendt

Visste du at du kan gjøre et omvendt bildesøk på Google og bruke det til å spionere på andre e-handelsbutikker?

La oss si at du har et produkt i tankene og du vil spionere på hver eneste butikk som selger produktet. Du kan enkelt laste ned bildet og laste det opp i søkefeltet.

Med resultatene vil du kunne se hva prisen deres er og også hvilken plattform de bruker for å selge produktet sitt.

#3: Bygget med

builtwith er et annet beste shopify spionverktøy for å spionere på konkurrentene dine

builtwith er et annet beste shopify spionverktøy for å spionere på konkurrentene dine

Bygget med er et verktøy som kan brukes til å få en sniktitt på hva som foregår bak overflaten på en nettside.

Å lese:  Hvordan legge til stjernerangering på WooCommerce-produktsider enkelt

Har du noen gang tenkt på hva konkurrentene dine kan bruke for å optimalisere butikken for bedre salgskonverteringsbutikk?

Vel, med BuiltWith kan du nå enkelt finne ut av det, og det som er mer interessant er det faktum at det er helt gratis.

For å bruke BuiltWith trenger du bare å skrive inn URL-en til Shopify-butikken eller en hvilken som helst butikk i BuiltWith-søkefeltet.

Resultatet vil få opp alle verktøyene og appene som brukes på nettstedet. På denne måten vil du kunne finne ut den beste Shopify-e-postleverandøren de bruker eller de beste analyse- og sporingsverktøyene osv.

Det som er viktig her er det faktum at du kan replikere dette på en bedre måte og øke konverteringen til nettstedet ditt.

#4: Shopify-butikkanalyse

Dette enkle trikset lar deg vite hvor mye en Shopify-butikk tjener per måned. Du vil kanskje vite hvor mye en Shopify-butikk tjener på månedlig basis; du kan enkelt bruke dette trikset for å finne ut.

Her er hva du trenger å gjøre…

Besøk butikken du har i tankene og kjøp et av deres billigste produkter den første dagen i måneden.

Ja!

Du må kjøpe et produkt fra butikken for å få et ordrenr. Du vil motta ordrenummeret i din ordrebekreftelse på e-post.

Gjenta deretter den samme prosessen med en annen identitet på slutten av måneden for å kjøpe det samme produktet eller et annet billig produkt som du har råd til for testen.

Beregn til slutt forskjellen mellom ordrenumrene for å få de totale bestillingene Shopify-butikken kjører på månedlig basis.

#5: Diamant-SKU-er

Diamond SKU-er er bestselgende produkter i Shopify-butikker. Normalt når du besøker disse Shopify-butikkene, kan du ikke kjenne disse produktene bortsett fra ved å legge til disse strengene [ /collections/all?sort_by=best-selling ] til butikkens URL.

Etter å ha gjort dette, vil en side med deres bestselgende produkter og kategorier fylles ut, pluss andre verdifulle data.

#6: Kjepphest-feed

Fadfeed er en gratis Chrome-utvidelse for Facebook-annonser som bare brukes til å finne annonser på Facebook-plattformen.

Å lese:  Innovasjoner innen teknologi som vil påvirke nettbedrifter i 2024 og utover

Hvis de fleste av annonsene dine kjører gjennom Facebook, kan dette være akkurat verktøyet du trenger for å se konkurrentenes annonser og spionere på det de selger.

Når den er installert og aktivert, i stedet for å se det vanlige innlegget til venner og familie på Facebook-feedene dine, vil du bare se annonser.

Dette er bra, fordi du ikke bare vil spionere på annonser, men også se flotte produkter som folk presser gjennom annonser.

Du vil se strategien deres og også se butikken deres, samt hva som løper bak overflaten som du replikerer for bedre konvertering i butikken din.

#7: SimilarWeb

lignende nett

lignende nett

SimilarWeb er også et robust verktøy som du kan bruke til å spionere på Shopify-konkurransen din. Den lar deg vite den totale trafikken et nettsted får og viktigst av alt hvilken kanal de kommer fra.

På denne måten vil du kunne kjenne de sosiale mediene som konkurrentene dine bruker for å få mest mulig ut av salg og trafikkengasjement.

Du vil få en oversikt over hele butikkens trafikk samt kilden og den vil også informere deg om den mest effektive kanalen.

Like fantastisk er det faktum at du kan sammenligne 2 eller flere konkurranser sammen og få en fullstendig oversikt over siden deres.

shopifyshopify

Konklusjon

Som du kan se, er det mye som kan gjøres for å lykkes med å spore konkurrentene dine på Shopify og sjekke hva som fungerer og hva som ikke er for dem.

De fleste av de betalte verktøyene gjør jobben for deg og sparer deg for tonnevis av verdifull tid, men hvis du foretrekker den manuelle spionen gjort av deg selv, gir de også verdifulle data.

Men vær villig til å legge ned litt tid og krefter fra din side.

Det var alt for i dag på det beste Shopify Spy-verktøyet. La oss høre dine tanker om dette, eller kanskje det er et verktøy og et triks vi ikke nevnte.

La oss høre det ved å bruke kommentarfeltet.

Les mer

Nye publikasjoner:

Anbefaling