Beste Slideshow Plugins for WordPress

wordpress slideshow pluginsØnsker du å vise fotografi, produkter eller fremhevede sider og innlegg på WordPress-nettstedet eller bloggen din enkelt med en dedikert plugin?

Det er tonnevis av flotte gratis alternativer tilgjengelig – her er fem av de mest populære å vurdere …

Lysbildefremvisning

Lysbildefremvisning er en av WordPresss mest populære lysbildeshow-plugins, som enkelt integrerer en lysbildefremvisning i en hvilken som helst WordPress-vertsbasert blogg eller nettside.

Lag så mange forskjellige lysbildefremvisninger du vil ved å bruke gratis lysbildemaler, med forskjellige bilder, innstillinger og stiler for hver av dem.

Funksjoner inkluderer:
Bildelys
Tekstlysbilder
YouTube-videolysbilder
Responsiv utforming
Evne til å endre animasjoner og håndtering
Støtte for å tilpasse og kjøre flere lysbildefremvisninger på samme side

Lysbildefremvisning har blitt lastet ned mer enn 585 000 ganger og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,9 av 5 stjerner.

Tribulant Slideshow Gallery

Tribulant Slideshow Gallery er et flott verktøy for å presentere innhold i et slående og raskt JavaScript-drevet lysbildeseriegalleri på WordPress-nettstedet ditt.

Vis enkelt flere gallerier på nettstedet eller bloggen din, vis tilpassede lagt til lysbilder, lysbildegallerier eller vis lysbilder fra ulike innlegg eller sider.

Designet for fleksibilitet, kan alle aspekter av Tribulant Slideshow Gallery enkelt konfigureres, og å bygge inn lysbildefremvisningsgalleriet er en lek.

Å lese:  Viktigheten av opplæring i nettsikkerhet for aspirerende profesjonelle

Tribulant Slideshow Gallery støtter:
Kortkode for alle lysbilder
Kortkode for fremhevede innlegg
Kortkode for bildene av et innlegg eller en side
Kortkode for de nyeste og fremhevede produktene

Tribulant Slideshow Gallery har blitt lastet ned mer enn 427 000 ganger og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,2 av 5 stjerner.

Portefølje lysbildefremvisning

Portefølje lysbildefremvisning er en ren, responsiv javascript-lysbildefremvisning, designet for å integreres i en hvilken som helst WordPress-blogg eller nettside, støtter flytende temaer og tilbyr flere alternativer for tilpasning.

Funksjoner inkluderer:
Ubegrensede tilpassede lysbildefremvisningsstørrelser
Frittstående lysbildefremvisningsredigerer
Grafisk navigasjon
Kuler, karusell, tall og lysbildetitler
Inline video
Fullskjerms mobilgallerier
Berøring, sveip og tastaturnavigering

Portfolio Slideshow har blitt lastet ned mer enn 350 000 ganger og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,6 av 5 stjerner.

Bilde Horisontal rullerulle lysbildefremvisning

Bilde Horisontal rullerulle lysbildefremvisning hjelper deg å vise frem bilder i en horisontal rullestil som lastes inn automatisk og stopper når musepekeren flyttes. Designet for enkel tilpasning og visning i alle nettlesere, kan installasjon og konfigurasjon oppnås via flere alternativer.

Bilde Horisontal Reel Scroll Slideshow-funksjoner inkluderer:
Tilpasning av bakgrunnsfarge
Lokaliseringsstøtte
Hyperkoblingsalternativer for bilder
Avstandstilpasning mellom bilder
Evne til å dra og slippe widgeten til en sidefelt
Støtte for å legge til galleriet i innlegg eller sider ved hjelp av kortkoder
Evne til å legge til lysbildefremvisningsgallerier direkte inn i temaet ved hjelp av plugin PHP-kode

Å lese:  Kan WordPress brukes til bedriftsressursplanlegging?

Image Horizontal Reel Scroll Slideshow har blitt lastet ned mer enn 75 000 ganger og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,5 av 5 stjerner

Fluid Responsive Slideshow

Ser du etter en WordPress Slideshow-plugin som er superenkel å bruke? Fluid Responsive Slideshow‘s utviklere er stolte av at denne plugin er “dummy-proof”, med enkel dra og slipp-funksjonalitet. Fullt responsiv og tilbyr mer enn 50 stilige skall og 20+ knapper, tilbyr den også tilpasset tekst og skriftstørrelse, og muligheten til å inkludere flere lysbildefremvisninger på en enkelt side, eller i et enkelt innlegg.

Fluid Responsive Slideshow har blitt lastet ned mer enn 23 000 ganger og har en gjennomsnittlig brukervurdering på 4,5 av 5 stjerner.

Nye publikasjoner:

Anbefaling